Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bucuresti Sector-3

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 10

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu

 • 4

  Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2500 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera, program flexibil. Daca nu ai experienta in domeniu, suntem dispusi si avem rabdare ca tu sa inveti cum trebuie facuta o curatenie profesionala. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt.

 • 1

  Angajam o persoana pentru a face curățenie intr- un bloc de 4 etaje, cu 7 scari,cartier titan, in apropiere de magazinul Lidl. Angajare cu contract de munca,norma part time ( 4 ore/zi), salariu fix 1000 ron, net. Cautam o persoana serioasa și muncitoare! Detalii la nr de telefon . Multumesc!

 • 3

  Angajam personal curățenie pentru policlinică Salariu minim pe economie(1350 lei net) + tichete masa(valoare 300 lei) program luni-vineri 2 săptămâni 6:00-14:00; 1 săptămână 13:00-21:00

 • cu experiență pentru sediu birouri zona Unirii. Program de lucru 8 ore/zi luni-vineri între orele 10:00-18:00. Salariu 1400 lei , tichete de masă și abonament STB.

 • 6

  angajam agent DDD cu experienta salariu atractiv plus bonusuri. pentru interviu și detalii , la telefon sau trimiteti CV .la : serviciiroyal@gmail.com

 • 1

  Angajez cu 3 - 4 ore pe zi, personal pentru curățenie asociații de locatari zona piața Rahova. Se asigură carte de muncă.

 • 3

  Companie sector 3 cauta persoana curatenie pentru sediul central (birouri) Cerinte Persoana serioasa,discreta,respectuoasa si activa. Responsabilitati : -asigura curatenia zilnica in birouri si spatille anexe (grup sanitar,holuri,sala de mese,etc) din sediul societatii; -spala si curata zilnic grupurile sanitare si asigura materialele igienico-sanitare necesare; Program de lucru : Luni-Vineri intre 8.00-16.30 si Sambata 8.00-14.00

 • Clinica Dentara Doctor Smile SRL (situata in Bucuresti Sector 3, str.Calea Dudesti nr.202 sau Intrarea Aniversarii) isi mareste echipa! Angajam Persoana pentru curatenie, cu sau fara experinta in domeniu. Daca sunteti devotat meseriei si vreti sa lucrati alaturi de o echipa tanara atunci noi suntem ceea de ce aveti nevoie! Asteptam CV-ul dvs. (cu poza) la adresa de e-mail:

 • 2

  Angajam personal cu minim 2 ani experienta in servicii de curatenie. Program de lucru 4h dimineata (luni-vineri) si obiectiv fix in zona Bd. Basarabia, sector 3. Contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant + bonuri de masa, sporuri de performanta, posibilitati de crestere a venitului prin lucrari extra (in afara programului).

 • 2

  Cautam femeie sau barbat de curatenie zona Dristor, sector 3, București.

 • Angajam agent de curatenie pentru echipa mobila. Program de 8 ore in prima parte a zilei. Fara program de noapte.

 • 1

  Firma de curătenie isi mareste echipa si angajează operatori de curătenie în București în următoarele zone: 1. Zona Floreasca - program 2h/zi, de luni până vineri interval orar 08.30-10:30 2. Zona Colentina - program 1,5h, de luni până vineri interval orar 16.30-18:00 3. Zona Eroilor - program 3h/ zi , de luni până vineri, interval orar 06.00-09.00 4. Zona Pipera -program 4 h/ zi, de luni până vineri interval orar 17:30- 21:30 5. Zona Victoriei- program 8h/zi de luni până vineri , se lucrează în schimburi, interval orar si 12:00-20:30 6.Zona Magheru - 1,5h/zi de luni până vineri interval orar 16:30-18:00 7. Zona Drumul Taberei - Auchan - 2h/zi de luni până vineri interval orar si un weekend prin rotație Toate zilele legale sunt libere. Se lucrează doar cu contract de muncă . Salariile diferă de locație si zona . Relatii la nr de telefon Va asteptam in echipa noastră!!!

 • 3

  Societate comerciala (tel ) angajeaza femei de serviciu pentru cladire birouri din Calea Rahovei (Bucuresti), program de lucru L-V, in doua schimburi: intre orele 6.30 - 15.00 si 10.oo - 18.30 (3o min. pauza de masa)

 • 2

  SC EvoCleaning angajează personal curățenie pentru spații birouri din București, programul este de luni până vineri de la 6:00 la 15:00, mai multe detalii la tel. Anunțul este adresat inclusiv persoanelor cu handicap cu drept de munca!

 • Suntem o firma de catering localizata in Bucuresti zona Piata Muncii, si cautam o doamna pana in 45 de ani harnica si responsabila pentru servicii de spalat vase si curatenie. Se asigura mancarea si abonamentul pentru transportul public. Salariu atractiv cu posibilitati de avansare. Oraul este 9-18 de luni pana vineri, cu posibilitatea sa munceasca si sambata. Contact : Lavinia Niculae

 • Salveaza cautarea