Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Curatenie, salubrizare, dezinsectie Sector 3 Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 17

  Tehnician Mentenanta Bucuresti

  Angajam Tehnicieni mentenanta, instalatori, electricieni, frigotehnisti , zugravi ,echipe mobile in Bucuresti. Posesori permis auto. Mentenanta corectiva si preventiva in cladiri de birouri si spatii comerciale. Program de luni pana vineri Salariu 4000 lei net si tichete de masa.

 • 10

  Economist

  Angajam Economist absolvent de facultate fara experienta in domeniu. Abilitati Microsoft Excel avansate, Word,Office.

 • 1

  Manipulant marfa tipografie

  Tipografia Livco Design angajeaza manipulant marfa. Program de lucru luni-vineri in 2 schimburi.Perioada nedeterminata. Carte de munca, bonuri de masa, decontare transport. Punct de lucru Basarabia 256 Sector 3 in incinta Faur,Detalii la interviu.Pentru interviu programari la telefon:

 • Angajam ingrijitor cladiri

  COLLABRAINS RECRUITMENT AND CONSULTING SERVICES SRL, CUI 45781335, cu sediul in Otopeni, Strada PUTNA, Nr. 16E, Judet Ilfov angajam INGRIJITOR CLADIRI (COD COR 515301). 24 posturi disponibile, salariul 3300 lei brut, masa inclusa. Se cer cunostinte de limba engleza. Pentru detalii, tel Selectia va avea loc pe 18.06.2024.

 • 10

  personal pentru curatenie

  Angajam urgent intr-o scoala din sector 2, program de 8 ore, sambata si duminica liber. cerinte:studii minim 8 clase, experienta in domeniu,seriozitate,punctualitate.Se ofera carte de munca,salariu 3000 brut,bonuri de masa 30 lei/zi + bonusuri tel:

 • 1

  Personal curatenie pentru cladire de birouri

  Firma IT angajeaza personal curatenie, ingrijitor cladire. Cerinte: - experienta in mentinerea curateniei in spatii de birouri constituie avantaj - persoana cu aspect ingrijit, serioasa, responsabila si atenta la detalii - dexteritate manuala si rezistenta fizica Responsabilitati: - asigura curatenia zilnica in incinta birourilor si in spatiile comune (inclusiv bucataria, sala de mese) Program de lucru luni-vineri, 06:00-14:00. Salariu avantajos, tichete de masa. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu.

 • Agent curatenie

  Angajam agenti curatenie pentru cladire de birouri, Bucuresti -zona Metrou Stefan Cel Mare, cu un program de 8 ore de luni pana vineri - 06.00 - 14.00. Salariu net 2200 si tichete de masa.

 • 39

  Angajam personal curățenie

  Angajam agenți curatenie din București și împrejurimi pentru Centru Comercial situat în zona Auchan Berceni, sector 4. Programul de lucru, salariul și celelalte detalii se discuta la un eventual interviu pentru cei interesați. Astept telefonul sau mesajele dvs la nr. (Nelu) de luni pana vineri între orele 9-18.

 • 19

  angajare agenti curatenie

  Angajam agenți de curatenie 1. intr-un centru comercial din zona Auchan Berceni, galerie comercială cu program de lucru de 8 sau 12 ore 2. ansamblul rezidențial Incity, zona depou tramvai Dudesti sector 3, program 8 ore dimineața (7:00-15:00) se lucrează doar cu contract de munca, salariu (avans 25 ale lunii în curs si lichidare pe 10 luna următoare) si bonuri de masa.

 • 2

  Personal Curatenie - FARMACIE Dr Max (La Cocos) 7 ore

  Cautam colega pentru postul de Agent Curatenie pentru Farmacie Adresa: Sos Vitan Barzesti 7A ( VITANTIS SHOPPING CENTER - langa targul de masini Autovit) SALARIU: 2500 lei NET - renegociabil; dupa perioada de proba Contract de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru 7 ORE LUNI-VINERI Va asteptam in echipa noastra

 • curatenie călcat la domiciliu

  Doamna 56 ani fac curățenie sau calc la domiciliu. O zi sau două săptămână 8 ore 200 lei Zona: sector 3 sau împrejurimi baba novac.

 • 3

  Spatii Verzi

  ofer locuri de munca în îngrijirea spatiilor verzi se decontează transportul daca e din București ,cei din provincie se oferă motorina sau se da mașină cu condiția să fie o echipa de minim 8 oameni .

 • 2

  Firma curatenie ofer servicii profesionale

  Firma neplatitoare de TVA, oferim servicii profesionale de curatenie pentru Asociatii de proprietari si cladiri de birouri. In pachetul pentru serviciile de curatenie sunt incluse toate costurile cu : materialele, salariul+taxele cu personalul, etc. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la nr. de tel. :

 • 20

  Angajare personal curatenie tura de noapte

  Amgajam cu contract de muncă personal pentru curatenie in complex comercial din Bucuresti, str. Brașov, nr 25, sector 6 (lângă parcul Moghioros), program de 8 ore cu 2 libere pe săptămână Pentru detalii trimiteți mesaj la numărul Nelu

 • 11

  Angajare sef tura curatenie

  Angajam cu contract de munca Sef de tura curatenie cu experiența pentru personal curatenie centru comercial, cu program de lucru de 8 ore sau o zi da una nu. Se realizeaza curățenia in centru comercial din București Salariul se plătește in 2 transe, avans pe 25 ale lunii (zilele lucrate de la 1 pana pe 15) și lichidarea pe data de 10 ale lunii următoare (pentru perioada 16-31) atunci când se dau și bonurile. Pentru detalii nu ezitați să îmi trimiteți mesaje la nr. nelu

 • persoana pentru curatenie

  benzinarie - curatenie incinta magazin si spatii anexe (toalete, incaperi depozitare marfa, vestiar, birou)

 • 2

  . Dezinsectie. Deratizare Dezinfectie prin nebulizare, Preturi mici

  -Dezinfectie impotriva coronovirus, Sars Cov 2. -Tantari, plosnite, gandaci, viespi, purici, sobolani, soareci etc Oferim servicii de dezinfectie dezinsectie si deratizare pentru privat sau firme. -Se emite factura fiscala pentru orice serviciu -Firma detine toate autorizatile necesare (disponibile pe site) -Zona de desfasurare Bucuresti-Ilfov https://ddd-solutions.ro TEL .

 • 13

  Societate angajeaza personal servicii curatenie Metro Pallady

  Societate angajeaza personal servicii curatenie (femei si barbati), in incinta Metro Pallady.Persoana de contact George Ion ,tel

 • 13

  Angajam Agent / Operator DDD

  Societate cu profil Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare cu sediul in Bucuresti angazeaza Agent-Operator DDD cu sau fara experienta. - Permis de conducere categoria B de minim 2 ani - Conditie obligatorie - DOMICILIUL IN BUCURESTI de preferat sector 3 - Certificat de absolvire curs operator DDD constituie ajantaj. - Minim studii medii. Abilitati de vorbire, scriere, citire si intelegere. - Experienta in domeniu la o alta companie de profil, constituie avantaj. - Persoana serioasa, organizata cu inclinatii tehnice si abilitati de comunicare. - Descrierea jobului: Executarea interventiilor DDD ( Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie) - Salariu: 2500-3500 lei - Masina , telefon - Lucrari doar în BUCURESTI si ILFOV - Ne intereseaza colaborari pe termen lung, persoane responsabile si capabile sa coordoneze activitatile de deratizare , dezinsectie si dezinfectie.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-3
Salvează căutarea