Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de curatenie angajeaza muncitori calificati sau necalificati. Dorim: seriozitate, punctualitate, pentru posesorii permis categoria B posibilitate auto. Oferim: Carte de munca, Salar motivant, program flexibil. Tel:

 • 8

  Societatea I&G CLEAN angajeaza personal calificat si necalificat pentru prestarea serviciilor de curatenie. Cerinte: punctualitate, seriozitate, munca in echipa Oferim: salar motivant, program flexibil, auto ( posesorilor de permis de conducere ). Contact: adresa de mail: Tel: .

 • 13

  Ecomid-Serv angajeaza femeie pentru curatenie spatiu administrativ in zona Aeroport, program de lucru 06 -14; 14-22 L-S salarizare 2100 lei net/luna, cu transport asigurat. Se acorda bonusuri lunare de prezenta, stabilitate si disponibilitate. Relatii suplimentare la telefon,

 • 11

  Ecomid-Serv angajeaza operatori curatenie pentru intretinere hale productie, spalare mecanizata, compactare deseuri, maturat/aspirat depozite si curatenie vestiare,grupuri sanitare,birouri, program 8h/zi, schimbul 1 si 2, in Parcul industrial Remetea, cu transport asigurat din Timisoara si localitatile invecinate (Remetea Mare, Ghiroda, Izvin, Recas). Salariul net cca 2000 lei, functie de experienta si cunostintele in domeniu, suplimentar prime si bonusuri punctuale. Se asigura programarea si respectarea zilelor libere si a concediilor de odihna legale. Pentru relatii va rugam sa sunati la nr.de telefon

 • Curatenie la scari de bloc, 8-10h/zi, salar 4000 net ( in mana), contract,asigurare medicala, pensie . Cerinte : seriozitate, putere de munca, sociabiliate.

 • 7

  Firma de Curatenie in Timisoara ofera servicii de curatenie ptr ASOCIAȚI DE PROPIETARi PTR MAI MULTE DETALII TEL.

 • 13

  Firma de Curatenie ofera servici ptr scari de bloc -asociati de propietari - ptr mai multe detali tel.

 • 3

  Firma de Curatenie angajează personal calificat .Salariu 2200 net+Bonus performanța .După prima luna renegociere .Pentru mai multe informații sunați la .Rog seriozitate !

 • Curatenie la blocuri, 5-6 h /zi. Salar 2200 lei net ( in mana), contract, asigurare medicala, pensie. Cerinte : seriozitate, putere de munca, sociabilitate. Cu fiecare scara noua, salariul angajatului creste.

 • 3

  Firma ATLAS CLEANING : -angajează FEMEIE CU CARNET pentru activitatea de CURATENIE CU EXPERIENTA sau FARA EXPERIENTA ( asiguram formare la locul de munca ) -cu program part-time ( norma partiala ) -cu program full-time ( norma intreaga ) Se cere : -permis conducere categoria B -seriozitate , implicare , responsabilitate -capacitate de organizare si adaptare Se ofera: -seriozitate si stabilitate -posibilitate de avansare in cadrul firmei -pachet salarial atractiv Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 1

  ATLAS CLEANING -angajam OPERATORI DDD pentru activtatea de dezinfectie, deratizare, dezinsectie Poate fi CU EXPERIENTA sau FARA EXPERIENTA ( se asigura formare la locul de munca ) Poti castiga cu 30% , 40% , 50% mai mult decat in trecut ! ! ! Cautam persoane dinamice, responsabile . Cerinte: -permis conducere categoria B Se ofera: -posibilitate de avansare in cadrul firmei -pachet salarial atractiv ! ! ! Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 3

  ATLAS CLEANING : -angajează DOAMNA SERIOASA CU CARNET pentru activitatea de CURATENIE CU EXPERIENTA in domeniul curatenie sau FARA EXPERIENTA ( ii vom asigura formarea la locul de munca ) -cu program full-time ( norma intreaga ) Se cere : -permis conducere categoria B ( cu experienta in condus ) -seriozitate , implicare , responsabilitate -capacitate de organizare si adaptare Se ofera: -seriozitate si stabilitate -posibilitate de avansare in cadrul firmei -pachet salarial motivant si atractiv Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 9

  Angajam DOAR FEMEI pentru curățenie în Germania ,în orașul Hamburg,se lucrează la case private și birouri.Se oferă cazare! ATENȚIE!Căutăm doar femei harnice si serioase nu pierde-vară!!!! Mulțumim! Pentru alte informații ,apăsați pe suna scrie cu verde care va apare in partea stânga jos in colț și va da numărul de telefon,sunați la acel număr !

 • 13

  Clinica oftalmologica cu renume pe piata angajeaza personal curatenie, persoana serioasa, responsabila, cu spirit de echipa. Salariul este motivant. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon .

 • 4

  Noi, Mach 1 Wheel Components, firmă multinațională, căutăm operatori să se alăture echipei pentru producția de jante de aluminiu. Fabrica este situată în Calea Șagului pe platforma Incontro. Experiența nu este necesară și ne dorim doar -Seriozitate, implicare atentie; -Să aveți disponibilitate pentru lucrul în 2 schimburi și în picioare. Responsabilități: operarea masinilor și manipularea jantelor de aluminiu, nu este nimic complicat sau greu. Se oferă: -Stabilitate și contract pe perioadă nedeterminată direct cu angajatorul; -Salariu de încadrare incepând de la 2,900 RON brut si cu majorări salariale anuale în funcție de performanță; -Tichete de masă de 18 RON/zi lucrată; -Al 13-lea salariu; -Ore suplimentare plătite 175% în timpul săptămânii și 200% în weekend; -Bonusuri lunare de preformanță, prezență; -Program de lucru în 2 schimburi de L-V. Transport asigurat pe rute predefinite în Timișoara si extern: Blascovici - Ronat - Mehala - Sacalaz - SanMihaiul Roman - Freidorf Lipovei Pta Noua - P-ta Verde - Ciocanul - Gh. Lazar - Gara de nord - Arta Textila Turist Modern- O. St. Iosif - Banatim - AEM- Hotel Lido- Cal. Girocului - Giroc - Chisoda Gataia -Birda -Voiteg -Jebel Denta- Deta - Ghilad - Ciacova -Obad - Jebel - Sag Graniceri - Cruceni - Foeni- Crai Nou Rudna - Giulvaz - Peciu Nou - Parta Cebza Macedonia - Petroman Liebling Iosif - Padureni Pentru detalii și programărai contactați-ne telephonic la numarul afișat in anunț.

 • 3

  Căutăm personal feminin pentru efectuarea curățeniei de întreținere zilnică într-o cladire de birouri situată pe Calea Torontalului, nr. 69, cu următoarele responsabilități: sa foloseasca timpul de munca exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest sens, nu se ocupa in timpul de munca de activitati care nu sunt cuprinse in atributiile si indatoririle sale ori nu sunt dispuse de sefi ierarhici sa curete interiorul cladirii si imprejurimile acesteia sa utilizeze corect sculele si utilajele din dotare cu actiune manuala si electro-manuala sa pregateasca operatiile de curatare sa se ocupe de igienizarea scarilor cladirilor sa curete incintele de folosinta comuna a cladirilor, recepții, lifturi, holuri, grupuri sanitare sa anunte administratorul in cazul sesizarii unei defectiuni sa intretina echipamentele din dotare sa respecte regulamentul de ordine interioara sa aiba capacitatea de organizare a locului de munca sa participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact; sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul; sa acorde ajutor, atat cat este rational posibil, oricarui alt salariat, aflat intr-o situatie de pericol; sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora; sa aduca la cunostinta de indata administratorului accidentele de munca suferite de propria persoana sau de alti angajati; sa coopereze cu persoanele cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atat timp cat este necesar, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritate competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale; sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti colegi sa informeze de indata administratorul despre orice deficienta constatata sau eveniment petrecut; sa execute alte activitati in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu precizate de persoanele care au acest drept.

 • 5

  Angajam agenti de curatenie pentru Mall in Timisoara. Conditii avantajoase de salarizare (salariul net 1800 lei), bonus de performanta, bonus de recomandare, spor de vechime, plata orelor suplimentare, bonuri de masa. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la nr. .

 • 8

  curatenie birouri si spatii comerciale , program 8 h /zi, salariu 1800 lei net (in mana)

 • 1

  Descriere Job Responsabilitati: Operatiuni de dezinsectie, deratizare si dezinfectie la clientii alocati zonei de activitate se desfasoara de cele mai multe ori cand angajatii firmelor nu sunt la serviciu. Asta presupune sa se lucreze dimineata sau seara iar in timpul zilei sa fiti liber. Program flexibil (LUNI VINERI + disponibilitate in caz de urgenta). Munca pe teren full time Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Hunedoara, Resita, Caransebes. Gestionarea stocului cu materie, substante si materiale pentru desfasurarea activitatii. Realizeaza activitati si si operatiuni de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in spatiile alocate pentru desfasurarea activitatii. Utilizeaza aparate cu actiune manuala. Cerinte:Ce cautam la persoana care va ocupa acest post: Persoana deschisa, punctuala, responsabila si organizata. Disponibilitatea deplasarilor prin tara (trasee de 4-5 zile). Calificare ca operator DDD constituie un avantaj. Permis de conducere categoria B obligatoriu. Beneficii:Ce oferim persoanei care va ocupa acest post: Salariu net fix 2.000 - 2.200 lei. Cazare si diurna asigurata in cazul deplasarilor mai lungi. Masina full time. Echipament. Tichete de masa. Plata orelor suplimentare. Diferite bonificatii Pentru mai multe informații:

 • Salveaza cautarea