Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma de curățenie angajează personal. Experiența în domeniu nu este necesară. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați la numerele de telefon: Marius- , Cristi- .

 • 20

  Ecomid-Serv angajeaza operatori curatenie din Timisoara pentru curatenie spatiu situat pe Platforma Incontro, dupa urmatorul program: Luni si Joi 13:00-17:00; Marti, Miercuri si Vineri 09:00-13:00. Se acorda 1000 lei cu spor lunar de prezenta, stabilitate si disponibilitate si decontare transport. Se asigura programarea si respectarea zilelor libere si a concediilor de odihna legale. Relatii suplimentare la telefon

 • 12

  Ecomid-Serv angajeaza operatori curatenie pentru intretinere hale productie, spalare mecanizata, compactare deseuri, maturat/aspirat depozite si curatenie vestiare,grupuri sanitare,birouri, program 8h/zi, schimbul 1 si 2, in Parcul industrial Remetea, cu transport asigurat din Timisoara si localitatile invecinate (Remetea Mare, Ghiroda, Izvin, Recas). Salariul net cca 1800 lei, functie de experienta si cunostintele in domeniu, suplimentar prime si bonusuri punctuale. Se asigura programarea si respectarea zilelor libere si a concediilor de odihna legale. Pentru relatii va rugam sa sunati la nr.de telefon

 • 5

  Ecomid-Serv angajeaza operatori curatenie din Timisoara pentru curatenie spatiu situat pe Platforma Incontro, dupa urmatorul program: Luni - Vineri 7-15 . Se acorda cca 1800 lei cu spor lunar de prezenta, stabilitate si disponibilitate si decontare transport. Se asigura programarea si respectarea zilelor libere si a concediilor de odihna legale. Relatii suplimentare la telefon

 • 8

  Firma de Curatenie ofera servici ptr scari de bloc -asociati de propietari - ptr mai multe detali tel.

 • 7

  curatenie birouri si spatii comerciale , program 8 h /zi, salariu 1700 lei net (in mana)

 • 7

  Angajez spalator auto, ofer cazare si procent intre 30 si 40%

 • Societatea Gold Clean Service, firma profesionala de curatenie cauta firme serioase carora sa le ofere servicii de calitate de curatenie pe baza de contract. Oferim servicii profesionale de curatenie : - in birouri, spatii comerciale si sedii - mochete covoare si tapiterie - curatenie generala si de intretinere - curatenie dupa constructor Se lucreaza exclusiv cu solutii si echipamente profesionale de curatenie. Preturile serviciilor de curatenie se negociaza in functie de suprafete, frecventa si complexitatea lucrarilor. Flexibilitate: Firma de curatenie Gold Clean Service se adapteaza oricarei nevoi al clientului. Serioziate: Implicarea este 100% in domeniul activat. Punctualitate: Este unul dintre punctele forte al firmei. Va multumim!

 • 1

  Angajam persoana cu experienta, pentru curatenie spatii de birouri, program luni - vineri, 8 ore. informatii la telefon, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 16:00

 • 4

  Companie multinationala angajeaza operatori curatenie la 4 ore/zi, de Luni pana Vineri, program de lucru de la 18:00 la 22:00. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariul de 1100 lei net (tichete de masa incluse), asigurare de sanatate privata, bonus de perfomanta, prime de Craciun si Paste. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de Luni pana Vineri, de la ora 09:00 la 17:00, la nr. de telefon: .

 • 8

  RMG RECICLARE DESEURI S R L PUNCT LUCRU Dudestii Noi platforma industriala Angajeaza sortatori materiale plastice: 4 posturi Muncitori necalificati: 2 posturi Orar 8.30-17.00 Se ofera : Salariu atractiv Echipament individual de protectia muncii Prima de prezenta Prima de sarbatori Decontare Transport Informatii telefon 0728.811.112 Mihaela.

 • 4

  Firma de Curatenie in Timisoara ofera servicii de curatenie ptr ASOCIAȚI DE PROPIETARi PTR MAI MULTE DETALII TEL.

 • 1

  Asociație proprietari, situata central în Timișoara, caută Urgent, femeie de servici. Salar atractiv. Tel de contact .

 • SC Sweet Cruz SRL cu sediul in Timisoara, jud Timis, avand nr. de inmatriculare la ORC J35/1977/2012, Cod Unic de Inregistrare 30550170 angajeaza: femeie de serviciu - 56 posturi , chelner - 2 posturi si ajutor de bucatar - 2 posturi.Se ofera un salariu brut de 2230 lei. Cei interesati sunt rugati sa trimita Cv-ul la adresa de email : . Selectia de Cv-uri va avea loc in data de 05.03.2021 , iar persoanele selectate vor fi contactate telefonic.

 • 2

  DX GARDEN angajeaza muncitor in intretinerea spatiilor verzi. Responsabilitati: Ingrijirea plantelor, tuns cazon; plantare pomi/arbusti, manipulare pamant. Activitatea se desfasoara in Timioara si imprejurimi. Detinerea perimisului de conducere categoria B, experienta in domeniu (sau similara) constituie avantaj. Contact:

 • Companie de curatenie facem angajari femei si barbati. Informatii de Luni pina Sambata la nr .

 • 2

  Căutăm personal feminin pentru efectuarea curățeniei de întreținere zilnică într-o cladire de birouri situată pe Calea Torontalului, nr. 69, cu următoarele responsabilități: sa foloseasca timpul de munca exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest sens, nu se ocupa in timpul de munca de activitati care nu sunt cuprinse in atributiile si indatoririle sale ori nu sunt dispuse de sefi ierarhici sa curete interiorul cladirii si imprejurimile acesteia sa utilizeze corect sculele si utilajele din dotare cu actiune manuala si electro-manuala sa pregateasca operatiile de curatare sa se ocupe de igienizarea scarilor cladirilor sa curete incintele de folosinta comuna a cladirilor, recepții, lifturi, holuri, grupuri sanitare sa anunte administratorul in cazul sesizarii unei defectiuni sa intretina echipamentele din dotare sa respecte regulamentul de ordine interioara sa aiba capacitatea de organizare a locului de munca sa participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact; sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul; sa acorde ajutor, atat cat este rational posibil, oricarui alt salariat, aflat intr-o situatie de pericol; sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora; sa aduca la cunostinta de indata administratorului accidentele de munca suferite de propria persoana sau de alti angajati; sa coopereze cu persoanele cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atat timp cat este necesar, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritate competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale; sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti colegi sa informeze de indata administratorul despre orice deficienta constatata sau eveniment petrecut; sa execute alte activitati in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu precizate de persoanele care au acest drept.

 • angajam personal curatenie spatii comerciale Sibiu. Oferim salar atractiv + tichete de masa. pentru informatii va stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orelel 10:00-16:00 la telefon

 • 8

  Angajam femeie de servici pentru brutarie

 • 4

  timeDescriereCautam urgent 4 femei pentru curatenie, birouri, apartamente , hoteluri in nordul Italiei.Se ofera cazare si masa.Telefon:3334204486 Email :

 • Salveaza cautarea