Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam Personal Curatenie - Salariu net 4500 RON + bonusuri

  Angajam Personal Curatenie - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- O736 5 3 trei 8 5 doi -- RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Firma de curatenie angajeaza Femeie de serviciu / Agent curatenie cu sau fara experienta (barbat sau femeie) pentru curatenie . Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 Salariu 4500 lei NET (in mana) Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 30km)

 • 5

  Angajam personal la curatenie

  Angajam personal la curatenie , pentru Galeria Auchan din Calea Aradului. Pentru informații va rugam sa ne contactați.

 • 14

  Angajez spalator auto, ofer cazare si procent intre 30% si 40%

  Angajez spalator auto, ofer cazare si procent intre 30 si 40%

 • Ofer curatenie la scări de bloc

  Ofer curatenie la asociații de proprietari,scări de bloc,timisoara.Tel.

 • 1

  Lucrator operator sortator in Timisoara

  Green PC Ambalaje, societate comerciala din domeniul managementul deseurilor, cauta personal necalificat pentru sortare deseuri reciclabile in locatiile din centrele comerciale si depozite. Oferim: Salariu fix + Bonuri de masa Contract individual de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru in ture Ore suplimentare platite Pentru detalii legate de contextul activitatii, program de lucru si conditii salariale recomandam sa ne contactati telefonic

 • Lacatus mecanic - PL Ghizela

  Cerinte: - studii de profil; - domiciliu stabil în Ghizela si localitati limitrofe. Responsabilitati principale: - executarea de lucrări mecanice de lăcătuserie si confectii metalice; - trebuie să cunoască si să aplice procesele tehnologice privind executarea lucrărilor de întretinere si reparatii curente încredintate; - utilizarea AMC-urilor si SDV-urilor existente si recomandate proceselor tehnologice; - se preocupă permanent de continua îmbunătătire a pregătirii profesionale. Beneficii: Salariu fix + tichete masa + al 13- lea salariu; Contract individual pe durata nedeterminata; Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi lucrata. Prin aplicarea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre SC Retim Ecologic Service SA in scopul inscrierii in baza de date , recrutarii, selectiei, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

 • 5

  Sortator deseuri - PL Ghizela

  Cerinte: - domiciliu stabil în Ghizela sau localitatile limitrofe ; - disponibilitate la munca in ture; - disponibilitate la efort; - loialitate, spirit de echipă; Responsabilitati principale: - execută lucrări de manipulare, sortare si prelucrare materiale refolosibile (metalice, hârtie, sticlă, mase plastice, textile); - efectueaza sortarea manuala a deseurilor pe categorii; - manipuleaza containerele pline la spargatorul de peturi si presa de balotat; - efectueaza operatii de intretinere a cailor de acces in depozitul de deseuri Ghizela; - executa si alte sarcini atribuite de sefii ierahici sau conducerea societatii; - la terminarea schimbului de lucru sau in cazuri de nefunctionare a benzii de sortare, executa lucrari de curatenie(maturat atat in hale cat si in incinta depozitului, spalarea panourilor de comanda si a geamurilor); - executa lucrari de intretinere a perdelei vegetale, ce consta in cosirea si strangerea fanului; - curata santurile de colectare a apei pluviale. Beneficii: Salariu fix + tichete masa + al 13- lea salariu; Contract individual pe durata nedeterminata; Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi lucrata. Prin aplicarea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre SC Retim Ecologic Service SA in scopul inscrierii in baza de date , recrutarii, selectiei, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin transmiterea datelor dvs personale prin corespondenta electronica adresata Retim sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca si prin intermediul platformelor media (Facebook, LinkedIn, etc), va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre SC Retim Ecologic Service SA.

 • 5

  Lucrator Sortator Deseuri Timisoara/Lugoj - Verificare Informare Constientizare

  DescriereCerinte: - domiciliu stabil în Timisoara/Lugoj si localitati limitrofe - disponibilitate la efort; - loialitate, spirit de echipă; Responsabilitati principale: a) Execută lucrări de manipulare, sortare si prelucrare materiale refolosibile (metalice, hârtie, sticlă, mase plastice, textile). b) Efectueaza sortarea manuala a deseurilor pe categorii. c) Executa si alte sarcini atribuite de sefii ierahici sau conducerea societatii. Beneficii: Salariu fix + tichete masa + al 13- lea salariu; Contract individual pe durata nedeterminata; Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi lucrata. Prin aplicarea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre SC Retim Ecologic Service SA in scopul inscrierii in baza de date , recrutarii, selectiei, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin transmiterea datelor dvs personale prin corespondenta electronica adresata Retim sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca si prin intermediul platformelor media (Facebook, LinkedIn, etc), va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre SC Retim Ecologic Service SA.

 • 6

  Angajam Femeie de serviciu pentru spital

  Cerințe: - minim 8 clase (cu diploma/adeverinta doveditoare); - domiciliul in Timisoara (pentru a putea respecta programul in 2 schimburi). Condiții: - disponibilitate de lucru pentru un program in 2 schimburi: 06. ; - disponibilitate pentru efectuare garzi in weekend (8 ore); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - conditii excelente de lucru. Responsabilități: Efectueaza riguros curatenie in toate spatiile aferente si raspunde de starea de igiena a saloanelor, coridoarelor, oficiilor, scarilor, mobilierului, ferestrelor Pregateste ori de câte ori este necesar saloanele pentru dezinfectie; Efectueaza curatenia si dezinfectia carucioarelor pentru bolnavi, a targilor si a celorlalte obiecte care ajuta bolnavul la deplasare; Colectarea si degajarea deseurilor menajere.

 • 3

  Îngrijitor clădiri

  Companie multinatională angajează operatori curățenie la 4 ore/zi, de Luni până Vineri, program de lucru de la 18:00 la 22:00. Oferim contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariul 1450 lei+ 10 tichete de masa, asigurare de sanatate privată, bonus de perfomanță, prime de Craciun și Paște. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta în intervalul orar 09:00 - 18:00, de luni - vineri, la nr. de telefon: .

 • 1

  curatenie

  Curatenie la domiciliu cu aparate profesionale, covoare, mocheta, tapițerii,saltele,canapele, fotolii,scaune, tapițerii auto..curatenie după constructor, curățenie generala,birouri,scari de bloc,duplexuri dupa constructor sau generala,clinici etc Toate serviciile se prestează la domiciliul clientului cu produsele noastre. Lista preturi: Curatenie dupa constructor 10lei/m2 Curatenie generala 8 lei/m2 Curățare+spalare mocheta/covoare- 9lei/m2 Curățare + spalare saltele 1 pers (simpla)-75 lei (ambele fete ) 2pers(dubla)-140lei(ambele fete) Curățare+spalare canapele/colțare,tapiteri-35 lei/loc Curățare+spalare fotoliu-60 lei Curățare +spalare scaune dela 10 lei Tapițerii auto: scaune +bancheta-145 lei Scaune +bancheta+mocheta-190 lei

 • 2

  Firma de curatenie oferim serviciile noastre!

  OFERIM SERVICII DE CURATENIE IN CASE PRIVATE, SCARI DE BLOCURI, SPATII COMERCIALE,HOTELURI,RESTAURANTE ETC. LA PRETURI COMPETITIVE. VA ASPTEPTAM ZILNIC LA TELEFON PENTRU MAI MULTE DETALI DE COLABORARE!

 • 2

  Prestam servicii de curatenie!

  FIRMA DE CURATENIE OFERIM SERVICIILE NOASTRE IN SCARI DE BLOC, APARTAMENTE, RESTAURANTE,CASE PARTICULARE, OFERIM BON FISCAL SAU FACTURA PENTRU PRESTARI SERVICII EFECTUATE! ZILNIC DE LUNI -SAMBATA 8.30-18.30

 • 2

  Facem curatenie !!!

  Interventii de curatenie in cladiri publice, private si comerciale, birouri, hoteluri,scari de blocuri! Oferte de preturi competitive! Nu ezitati sa ne contactati chiar astazi! Doar la fata locului putem decide impreuna cit poate fi pretul pentru a avea curatenia mult dorita! Oferim bon fiscal, factura fiscala! SUNA CHIAR ACUM!

 • 3

  PRESTAM servicii de curatenie la domiciliu!!!!

  FIRMA DE CURATENIE PRIVATA OFERIM SERVICIILE NOASTRE IN SCARI DE BLOCURI,BIROURI,SPATII COMERCIALE ETC. LA PRETURI COMPETITIVE. OFERIM SI DORIM SERIOZITATE RECIPROCA! NU EZITATI SA NE CONTACTATI!CAUTI O PERSOANA SA ITI FACA CURAT?!FIRMA NOASTRA TE POATE AJUTA!PRETURI NEGOCIABILE LA FATA LOCULUI!VA ASTEPTAM CU UN TELEFON!

 • Salveaza cautarea