Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Service, spalatorie auto Sector 3 Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • QUICK TOP SERVICE angajeaza mecanic auto cu experienta!!

  <p>Angajam urgent mecanic auto cu experienta multimarca.< p><p>< p><p>OFERIM: salariul motivat in functie de cunostinte, contract de munca si cazare pentru persoanele din afara Bucurestiului!!< p><p>Service-ul se afla in zona Trapezului Ozana.< p><p>< p><p>CERINTE: cautam persoane cu experienta in domeniul auto, persoane serioase si responsabile care isi doresc un loc de munca stabil!!< p><p>< p><p>Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati: 785298901< p>

 • QUICK TOP SERVICE angajeaza montator demontator (tinichigiu) auto cu experienta!!

  --Quick Top Service isi mareste echipa. --Daca vrei sa faci parte din colectivul nostru ,te asteptam la interviu --Montator demontator (tinichigiu) auto cu experienta pentru a extinde echipa. --Program Luni-Vineri ora 09.00-18.00 cu o ora pauza Sambata ora 09.00-13.00 (2 sambete luna) --Cerinte: - seriozitate, respectarea programului, dedicatie, perseverenta, capacitatea de a lua cele mai bune decizii pentru a fi productiv, comunicativitate, organizare. --Oferim: - pachet salarial foarte atractiv, negociabil in functie de experienta, cu posibilitate de bonusare suplimentara si contract de munca. --Service auto - echipat complet pentru toate serviciile necesare: mecanica, electrica auto, vopsitorie, tinichigerie, testare computerizata.

 • Mecanic calificat Camioane, Irlanda, +3500 Eur, cazare asigurata

  Cea mai mare companie de logistica auto din Irlanda, National Vehicle Distribution (nvd.ie) angajeaza Mecanici Camioane calificati, cu minim 3 ani de experienta in domeniu! Se ofera: - Salariu de pana la 30 EUR h (brut) - Program full-time, flexibil - Posibilitatea de a face naveta (cate 3 saptamani pe luna + 1 saptamana acasa) - transport si cazare asigurate de angajator - Contract direct cu NVD Ireland. Cerinte: - Calificare de Mecanic Camioane Utilaje Grele, minim 3 ani experienta in domeniu - Limba engleza la nivel conversational - Prezentarea unei recomandari scrise telefonice de la un fost angajator Responsabilitati: - Efectuarea unor lucrari de intretinere la flota companiei - Diagnosticarea defecțiunilor și remedierea lor. - Disponibilitatea de a asista ucenicii in procesul de invatare. - Abilități și experiență esențială - Experiență în repararea Camioanelor sau a Utilajelor grele - Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă. - Persoana determinata, organizata, ce prezinta flexibilitate si dorinta de invatare continua. - Experienta de lucru pe Mercedes, Renault și Scania constituie un avantaj - Experienta de lucru cu sisteme hidraulice de baza constituie un avantaj Aplicarea la acest job se poate realiza doar pe baza de CV.

 • 1

  Mecanic auto, Reprezentanta auto Irlanda, 2700-3000 eur luna net

  Cautam mecanici calificati pentru a se alătura echipei clientului nostru, una dintre cele mai mari reprezentante auto din Irlanda. Candidatul ideal: - Este mecanic auto calificat. - Va avea experiență în toate aspectele legate de întreținerea și diagnosticarea vehiculelor. - Să fie capabil să producă lucrări de calitate într-un mediu aglomerat, cu ritm rapid. - Lucreaza bine sub presiune, menținând în același timp eficiența și productivitatea. - Deține un permis de conducere cat B. - Are un nivel conversational de limba engleza si de operare calculator. Sarcini și responsabilități cheie: - Intreține și repara vehiculele în conformitate cu ghidurile producătorilor și standardele de calitate - Să întocmească rapoarte scrise și verbale privind activitatea de service și reparații către seful de atelier. - Efectueaza teste rutiere pentru vehicule și verifica reclamațiile clienților. - Comunicare eficienta cu departamentele de piese și service. - Menținerea unui spațiu de lucru curat și îngrijit și respectarea tuturor politicilor, procedurilor și standardelor de siguranță ale companiei. Beneficii: - Salariu competitiv in functie de experienta - Plata saptamanala, contract irlandez de lunga durata - Program de 40 de ore pe saptamana + ore suplimentare - Cazare in camera single, contra-cost - Alte avantaje oferite de angajator

 • Tinichigiu

  Service multimarcă angajează tinichigiu .

 • 9

  pregătitor-vopsitor

  Service multimarcă angajează pregătitor vopsitor auto cu experiența . Mai multe detalii la interviu.

 • Spalatori Auto

  Sc. angajaza spalatori auto cu experienta. Se ofera salariu plus comision, contract 8 ore zi, conditii bune de munca. Cerinte: Aspect ingrijit, seriozitate, comportament decent! Spalatoria dispune de echipamente profesionale, portofoliu de clineti, avand o vechime de peste 10 ani! Sector 3 Bucuresti, zona Vitan! NU SE OFERA CAZARE!

 • 8

  spalator auto

  Spalatoria Ozana sect 3 Pallady andgajeaza personal pentru noua locatie.

 • 1

  spalator auto

  Angajam personal spalatorie auto , Detailing si covoare automatizata.Cea mai veche spalatorie din sect 3 Ozana clienti si conditi bune ,comisioane si salariu.Doar persoanele serioase sa sune !!!

 • 5

  Angajez mecanic auto in Bucuresti,sectorul 3,salariu 5000 ron

  Aldo Service angajeaza cu carte de munca mecanic auto cu experienta,salariu 5000 ron,facilitati multiple,detalii la telefon! Anuntul se adreseaza celor ce doresc un loc de munca permanent,cu predare spatiu personal de lucru(Elevator,carut cu scule,etc) Service-ul este situat in sectorul 3,Str,Fizicienilor,in curte la Bega Utilaje. Tel.

 • 3

  Mecanic Auto-Vw-Audi

  Service auto dedicat marcilor Vw-Audi, angajeaza mecanic auto cu experienta in grupul VAG. Salariul este motivant si progresiv. Rog CV pe email Zona Calea Vitan

 • 15

  Angajam personal service auto

  Service auto in sectorul 3 , Bucuresti , angajam personal service auto: Pregatitor vopsitorie , vopsitor , tinichigiu , demontator/montator. Cerem si oferim seriozitate.

 • scule auto

  un intinzator de 500kg forta pt 100 Roni

 • 6

  Spalatoria auto angajeaza !

  Angajam spalatori auto cu exerienta . Oferim salariu de 2.500 lei + carte de munca + bonusuri si comisioane atractive. Zona Auchan Titan .

 • 1

  Angajam vulcanizator

  angajez vulcanizator cu minima experienta pentru vulcanizare deschisa recent în comuna branesti jud.ilfov

 • Angajez vulcanizator

  vulcanizare comuna branesti jud.ilfov

 • Angajez Vulcanizator in zona Republica

  Angajez vulcanizator in Cartierul 23 August. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon:

 • 3

  Angajam electromecanic

  Societate romaneasca de 19 ani producatoare de echipamente pentru spalatorii auto self-service, angajeaza electromecanic. Cerinte: Studii de specialitate; Cunostinte in domeniul automatizarilor - constituie un avantaj Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara Responsabil si serios Atent la detalii Capacitate de a se adapta la lucrul in echipa. Descriere job: Montaj piese componente pe echipament Constatare defectiuni Efectueaza reparatii Executarea operatiilor pentru instalarea de noi echipamente Beneficii Salariu motivant Tichete de masa 30 lei Bonus de sarbatori ( Paste, Craciun ).

 • 2

  Angajez vulcanizator

  Angajez VULCANIZATOR cu si fără experienta, salariu negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rog seriozitate. Angajare pe perioada nedeterminata , nu zilieri . Sunați sau veniti la locatie doar dacă doriți perioada nedeterminata. Locatia : Splaiul Unirii nr 239-241 sect 3 BUCURESTI

Categorii

Locuri de munca

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-3
Salvează căutarea