Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Service auto Ilfov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez MECANIC pentru Service Auto

  Angajez MECANIC pentru Service AUTO. Pentru detalii va rog sa sunati.

 • Electro-mecanic utilaje ( Salariul: 1100 - 1500 EURO )

  Candidatul Ideal Electromecanic utilaje experienta in diagnosticarea si repararea utilajelor pentru constructii, cunostinte solide in domeniul electric si mecanic, abilitati de lucru independent si in echipa; dorinta de lucru in mediu stabil, pe termen lung; - cunoasterea limbii engleze reprezinta un avanataj; - permis categoria B. Descrierea jobului - diagnosticarea repararea si mentinerea echipamentelor in parametrii optimi de functionare; - realizarea lucrarilor de intretinere şi revizie a echipamentelor; - remedierea in cel mai scurt timp a defectiunilor aparute local (la sediu) si in teren; - verificarea bunei functionari a echipamentelor. Program de lucru: 168 ore luna, 5 zile sapt. Pachet salarial atractiv si bonus lunar, in functie de realizari. Exista un program de formare si integrare complet oferit de angajator. Contractul de munca pe perioada nedeterminata. Descrierea companiei STROYRENT SRL este pe piata din Romania din 2019 si extinde in mod constant afacerea si operatiunile. Parte a unui grup multinational, compania acopera o mare varietate de echipamente pentru lucrari de constructii rezidentiale industriale si de infrastructura, productie, evenimente, activitati de reparatie si curatenie. Grupul STROYRENT este in domeniul inchirierilor de echipamente de mai mult de 17 ani si deserveste mai mult de 25.000 de clienti. Cu cele 14 puncte de lucru si mai mult de 150 de specialisti bine pregatiti, telul nostru este sa venim in intampinarea cererintelor si asteptarilor in continua crestere ale clientilor, livrand servicii profesionale si un nivel sporit al competentelor. Pentru a putea securiza cresterea noastra rapida in Romania, cautam in prezent specialisti de incredere, motivati si ambitiosi care sa se alature echipei STROYRENT SRL.

 • 2

  Angajare inspector ITP

  Speed Service Balotești angajează inspector ITP cu experiență. Program de lucru: 08:00 18:00 Telefon:

 • Mecanic utilaje agricole

  Angajăm coleg nou care: * cunoaște utilajele agricole și are experiență în reparația și întreținerea acestora; * are permis de conducere cat. B; * are cunoștințe de operare computer (pentru diagnoză și comunicare); * are abilități de lucru în echipă; * este focusat pe rezolvarea problemelor; * este dispus la deplasări. Oferim: * pachet salarial avantajos, în funcție de experiență și de rezultate; * mediu de lucru plăcut; * autoturism de serviciu utilat pentru intervenții și diagnoză; * telefon.

 • Angajez mecanic auto cu experiență

  Proprietar service auto caut mecanic auto cu experiență pentru colaborare (asociere)

 • Angajez ( asociere) mecanic auto cu experienta

  Service auto in comuna Ciolpani, Judetul Ilfov, angajeaza mecanic cu experienta ( asociere).

 • Casier Facturare service auto

  Euro Tehno Group Otopeni Recrutează în vederea angajării Casier Facturare Contabilitate primară         Cerințe: Experiență într-un post similar minim 2 ani, de preferință într-un service auto Cunoștințe de contabilitate primară; Cunostinte foarte bune de operare PC Experiență în operarea caselor de marcat POS Capacitate foarte bună de planificare, organizare, comunicare și relaționare           Responsabilitati: Răspunde de ținerea corectă și la zi a evidenței primare privind activitățile de încasări și plăți prin casierie a punctului de lucru. Înregistrează în programul contabil toate facturile de la punctul de lucru . Procesarea contractelor din showroom service: facturare, încasări cu numerar card persoane fizice juridice Intocmire dispozitii de plata incasare Intocmeste zilnic monetarul Îndosarierea documentelor contabile și administrative           Beneficii: Salariu motivant Tichete de masa Program de lucru: în zilele de Luni-Vineri, între orele cu o jumatate ora pauza de masa. Mediu de lucru placut

 • ,Pregatitor Vopsitor Auto

  Service auto autorizat Rar din Comuna Branesti Judetul ilfov cauta pregatitor auto cu experienta minima ,cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu calificare la locul de munca daca nu are ,Experienta si permis auto cat B reprezinta un atu,dar mai mult ne interseaza dorinta de a invata lucruri noi,nu conteaza varsta .

 • Mecanic Ajutor mecanic utilaje tip moto , agricole si de gradinarit

  Descriere Angajam - Mecanic, electromecanic, mecanic, motorist la serviceul Husqvarna din Corbeanca Candidatul ideal - Absolvent liceu cu profil tehnic, scoala profesionala constitue avantaj dar nu este obligatoriu - Experienta in domeniul utilajelor agricole micil motocoase, drujbe, masini tuns iarba) - Capabil sa citeasca documentatia tehnica - Dinamic, organizat, corect, punctual - Posesor permis de conducere categoria B - Deschis catre invatare, perfectionare Descrierea jobului - Depanarea utilajelor echipate cu motoare termice in doi si patru timpi, alimentate cu benzina - Depanarea sculelor electrice de mana - Program de lucru full-time; - Contract de munca; - Concedii conform legislatiei; Daca consideri ca acest post este ceea ce cauti, te invit sa avem o discutie telefonica sau la sediul nostru din Corbeanca (lIfov) Salariu motivant cu posibilitate de avansare in functie de experient si performanta : 4500-5500 lei Program de lucru luni - vineri: 9 - 17 Locatia: Corbeanca, judet Ilfov

 • 1

  Electrician auto

  Service auto Chiajna angajeaza electrician auto cu experienta

 • Mecanic Electromecanic Utilaje - stivuitoare

  Cautam doi colegi cu abilitati de electro-mecanic! Candidatul Ideal Experienta in domeniul tehnic; Cunostinte de mecanica, electrica si sau hidraulica; Competente de identificare si solutionare a problemelor tehnice aparute la utilaje si la componentele acestora; Abilitati de utilizare a calculatorului; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate pentru calatorii nationale (50% din timpul de lucru). Responsabilitati: Diagnosticarea si solutionarea problemelor tehnice identificate; Intocmirea necesarului de piese pentru efectuarea reparatiilor; Efectuarea de reparatii si punerea in functiune a utilajelor; Intretinerea periodica a utilajelor, atat la client cat si in atelier. Beneficii: Dezvoltare profesionala: cursuri de specialitate in cadrul companiei si la producator; Pachet salarial - negociat in functie de aptitudini; Tichete de masa (in valoare de 40 lei zi lucratoare); Tichete cadou de sarbatori (Paste, Craciun); Masina de serviciu (jn baza delegatiilor), telefon, laptop; Zi libera de ziua de nastere.

 • DSC Expres Logistic Otopeni # Angajam Mecanic Auto

  Salut, Ne marim echipa de mecanici auto in cadrul atelierului propriu. Experienta in mecanica multimarca constituie avantaj. Oferim salariu atractiv,contract de munca. Mai multe detalii si informatii primiti in urma unui interviu ce va avea loc la sediul firmei Dragon Star Curier.

 • 2

  angajam mecanic auto

  Service auto multimarca (max 3.5t )situat in zona drum intre tarlale,sector 3 bucuresti angajeaza mecanic auto multimarca cu experienta Program de lucru : Luni -vineri: 9-18 sambata ,duminica inchis Salariu atractiv,colectiv tanar !

 • 3

  Angajez vulcanizator auto

  Doresc seriozitate ofer salariu atractiv+bonusuri

 • 1

  Mecanic intretinere auto si utilaje

  Angajam mecanic pentru intretinere auto (autoturisme, autoutilitare, camioane) si utilaje. Compania are sediul in Chitila, sat Rudeni. Cerinte: cunostinte mecanica generala, permis conducere categoria B

 • Tinichigiu,Pregatitor vopsitor,Mecanic

  Service nou angajaza

 • Angajam Tinichigiu Auto

  S.C SERVICE AUTO INTEGRAL DIVERS S.R.L angajeaza tinichigiu auto pentru unul dintre service-urile auto situate in judetul Ilfov. Norma de lucru: Full Time Salariu :3600 ron brut Durata: 1 an cu posibilitate de prelungire

Salvează căutarea