Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Bihor Oradea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 19

  Angajam personal birou ofertare in Oradea - activitate de birou in Oradea, - produse agro industriale (anvelope industriale OTR si senile agricole) - identificarea de noi potentiali clienti - promovare produselor comercializate - ofertare si facturare Se cere - cunostinte avansate de lb. engleza - cunostinte avansate de operare calculator - resdinta stabila in Oradea - abilitati de comunicare si negociere Se ofera - salar competitiv pieteti, conform intelegerii / negocierii - sustinere teoretica si practica - stabilitate si respect Program de lucru de luni pana vineri ( 08: ra pauza) Mai multe informatii la telefon: (in timpul programului de lucru 08:00-17:00)

 • 24

  angajam sofer cu categoria B,pentru transport intern - extern de marfuri generale cu autoutilitara ce are masa maxima autorizata 3500 kg, carte de munca, plata salariu punctual, telefon serviciu, informatii la tel. cer si ofer seriozitate.

 • 7

  Acum ai nevoie de un loc de munca satabil? Cea mai mare companie de taxi din Oradea angajaza soferi taxi pe cele mai noi si dotate masini. Garantam venituri medii intre 3000 si 6000 lei. Tel- , sau

 • 20

  Firma de transport, caut sofer profesionist, minim 5 ani experienta, minim categoria B, pentru masina 3,5 tone (cabina dormit, GPS, sistem supraveghere) cu domiciliul in ORADEA -JUDET BIHOR, pentru transport in Romania si comunitate. Salariu motivant, weekend-uri libere CERINTE Varsta minima 35 ani! Experienta transport Seriozitate Cunoastere operare navigator/GPS ROG DOAR CEI INTERESATI SI DISPONIBILI SA MA CONTACTEZE! 0721723716

 • 2

  Angajam soferi profesionisti B C cu atestat mafra pentru distributie marfa refrigerata pe tara salarizare buna

 • 1

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 3

  Recrutam sudor TIG (141) si electrod (111), in Polonia! Cerinte: - Experienta pe un post similar; - Calificare in domeniu; - Cunoasterea unei limbi straine constituie avantaj. Beneficii: - Salariu: 13-14 euro net/ora (in mana); - Contract pe Portugalia; - Transport asigurat din Romania spre Polonia; - Cazare asigurata.

 • 6

  Recrutam zidari pentru BELGIA! - Salariu: 2.200 euro net/luna (in mana); - Cazare asigurata contracost: 200 euro/persoana, 2 persoane in camera; - Program de lucru de luni vineri, 9-10 ore si sambata 5 ore si jumatate; - Trasport asigurat de la cazare spre punctul de lucru; - Contract pe Belgia; - Transportul din Romania-Belgia se asigura pe cont propriu.

 • 5

  Bună ziua, Se caută tranșatori cu experiență în Germania. Salariul 10 - 11 Euro net pe oră. ( 2000 - 2300 Euro net pe lună) Salariul pt transatori profesioniști cu experiență - 2500 - 2700 net Cazarea 200 Euro pe lună Nu se cere limba Germană. Muncitori necalificați la ambalat carnea. Salariul 1300 net și cazarea plătită de angajator.

 • 1

  Firma din Oradea angajam sofer pentru comujitatea europeana. Tari tranzitate: It-De-Be-Ne-Lux Se lucreaza la program. Salariul este de 65eur + Salar RO Pentru mai multe detalii sunati la nr.

 • Firma de Transport, cu sediul în Municipiul Oradea angajeaza șoferi profesioniști pe termen lung. Cerințele noastre: Permis de conducere C+E Certificat de pregatire profesională Card tahograf Aviz medical si Aviz psihologic Experiență în transportul internațional Oferta noastră de angajare: Program de lucru: 8 săptămâni cu 2 săptămâni acasă Se lucrează cu remorci alargabile cu prelată, Mega Mașinile pe care se lucrează sunt EURO 6, îngrijite și având tot confortul și dotarile necesare Timpii de conducere și cei de odihnă sunt respectați întocmai Oferim stabilitate, punctualitate, responsabilitate, respect, încredere și disponibilitate angajaților noștri Pachet salarial - 75euro/zi plus salarul de baza in România Se plătește la data exact stabilită, fără întârzieri Decontam transportul la camion ! De preferabil șoferi din Nord - Vestul Roamaniei Pentru mai multe informații, așteptăm să ne sunați la nr. de telefon ferim și așteptăm seriozitate!

 • Necesar experienta pt curese de Italia Cursele din Cluj ,se lucreaza cu Arcese Cluj Minim 10.000 km Camion Mega cu vagon prelata Avem si curse interne pe Tara Tur Retu daca sunt interesati Salarizarea este in functie de km si salar Pt detali sunati la tel

 • 3

  Angajez sofer profesionist pt comunitate.2luni cu 2 săptămâni.se lucreaza pe franta belgia germania.salar 2400 euro/luna.Din jud Bihor sau imprejurimi.nr tel 0756793757. Sauu 0726726552

 • Angajez dispecer in transport, se cere minim 1 an experiență , au avantaj vorbitor limba germana și engleza . program flexibil posibilitatea de a lucra de acasă , salar 3000 lei plus bonusuri . telefon

 • Firma de transport cu sediul în Oradea angajează șofer de tir pe comunitate. Se lucrează 6 săptămâni cu 2 acasă sau la înțelegere cu șoferul. Pt mai multe detalii vă rog sa ne contactați la nr de telefon

 • 3

  Angajez soferi profesionisti Suedia-Norvegia Cerinte -experienta in domeniu -limba engleza de baza -analize medicale ,psihologic,atestat transport marfa,permis C-E,card tahograf,toate valabile Camioane volvo euro 6 Garaj in Suedia cu toate dotarile necesare Masini dotate cu internet,cafetiera,sursa de curent,strictul necesar si esential de altfel. Rog si ofer seriozitate.Detalii la tel

 • 2

  Firma de transport angajează dispecer ,se cere 1 an minim experiență , program flexibil , cu posibilitatea de a lucra de acasă , salarizare 3000-4000 lei .

 • Caut colaborare part-time pentru functia de consilier de siguranta ADR, cu certificat(atestat) valabil pana in 2025(gaze) si 2025(restul) aferent clasei 2(gaze) precum si pentru clasele 3 , 4.1,4.2, 4.3, 5.1, 5.2, 6.1, 6.2, 8,9. Experienta cumulata in acest domeniu este de peste 5 ani.

 • 11

  Angajez sofer cu experienta !!! (CMR ,FOI DE SOMN,GPS SI FOI DE PARCURS) cat B transport marfa!! intern si international!poate fi si pensionar!cu domiciliul in Oradea s-au inprejurimi 20km maxim! cunoasterea limbi Engleze si Germana avantaj!SE LUCREAZA PE PRELATA!

 • Salveaza cautarea