Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Dispeceri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  angajez disponent flota auto vorbitor limba engleza sau germana

 • Ne mărim echipa! Căutăm un/o coleg/colegă pentru postul de dispecer / coordonator transport. Transportul este inima comertului si a industriei. Fara transport nimic nu se misca. Daca si inima ta bate pentru transport si iubesti sa interactionezi cu oamenii, te vrem in echipa Voltron Spedition. Cautam un coleg / o colega pentru biroul din Oradea care sa ne ajute sa crestem si sa dezvoltam activitatea noastra, sa mentinem relatia cu partenerii existenti si sa dezvolte portofoliul nostru de clienti si parteneri. Ce abilitati urmarim la aceasta persoana: Vorbitor de limba maghiară si franceza ( nivel avansat ) ; Cunostinte de operare PC ; Abilitati de planificare, organizare, si negociere; Experienta intr-o activitate similara in domeniul dispeceratului sau coordonare transport constituie un avantaj ( dar nu este obligatorie ). Capacitate de a lucra in conditii de stres si termene limita ; Bune abilități de adaptare și comunicare. Initiativa si orientare catre rezolvarea problemelor ; Responsabilitate. Nu vrem sa stam cu batul in spate. Ne dorim o persoana care isi stabileste obiectivele si lupta pana le atinge ; Ce o sa faca concret aceasta persoana? Preluarea comenzilor de transport si planificarea acestora; Verificarea activitatii soferilor; Stabilirea traseelor optime de deplasare si monitorizarea curselor; Comunicarea detaliilor in ceea ce priveste incarcare/descarcare; Ghidarea si urmarirea masinilor: incarcare/ descarcare; Intocmirea si verificarea documentatiei specifice activitatii de transport; Informarea/contactarea clientilor in legatura cu transportul; Preluarea apelurilor telefonice personal intern/clienti; Inregistrarea in platforma a curselor efectuate/de efectuat; -Planificarea, organizarea si coordonarea activitatilor zilnice de transport, prin preluarea si urmarirea executarii comenzilor de transport intern si  international pentru flota alocata - Dezvoltarea portofoliul de comenzi prin atragerea de noi clienti -Documentarea in permanenta in legatura cu legislatia in domeniul comercial si al transporturilor Ce oferim: - Salariu motivant; - Bonusuri din vanzari - Laptop si telefon - Oportunitatea de a lucra intr-o echipa motivanta si dinamica - Birou si material de birotica care sa iti fie de ajutor la organizarea muncii. - Oportunitatea de a creste profesional si financiar in functie de competente si rezultate - Seriozitate - Atmosfera placuta Daca te regăsești și potrivești cu descrierile de mai sus, trimite -ne un e mail cu CV-ul tau la adresa: Te asteptam in echipa noastră!

 • SC MARIO EXPRESS SPEDITION S.R.L. angajează dispecer cu experienta Cunostinte avansate de limba engleza Cunoasterea programului conducatorilor auto este obligatorie. Programul este flexibil, lucrandu-se pe ture de câte 8h/ zi. Salariu de pornire : 4000 RON Mai multe detalii la telefon .

 • 1

  Cerinte: - experienta in domeniu minim 3 ani; - experienta in utilizarea burselor de transport online; - experienta in transporturi in regim de grupaj constituie un avantaj; - cunoasterea legislatiei in domeniu si a specificului activitatii de intermediere in transporturi; - negociaza cu transportatorii (eventual clientii) cele mai bune preturi in conformitate cu politica de pret a companiei; - mentine si dezvolta relatii de cooperare cu furnizorii de transport rutier; - abilitati dezvoltate de comunicare si negociere; - limba engleza (nivel avansat scris - vorbit); - limba germana constituie un avantaj; - cunostinte PC de baza: Beneficii: Remunerere avantajoasa si negociabila in functie de portofoliul de colaboratori de care dispuneti. Relatii la telefonAyrton Trans srl

 • 1

  ANUNT Angajam coordonator , operator ( dispecer ) trafic . Detinem autoutilitare 3, 5 T ( MTA ) si un depozit de logistica in care int/ out marfuri 24 h . Respectiva persoana trebuie sa aiba experienta in transport sau logistica . Reprezinta un avantaj cei care au lucrat in logistica . Salariu fix plus bonificatii in functie de realizari .

 • Pentru santiere de montare fibra optica in Germania, angajam Operator excavator 14 euro/ora net Sofor catagorie C sau E 14 euro/ora net montator pavaje ( normal si cubica) 13 euro/ora net muncitor necalificat 11 euro/ora Se asigura : Contract de munca in Romania, cu detasare in Germania Cazare gratuit in hostel sau casa Program de lucru 10 ore/zi Mai multe detalii la telefon

 • 6

  Candidatul Ideal: - persoana serioasa, responsabila, in cautarea unui job stabil, dornic de afirmare si dispus sa se implice complet in proiecte pe termen lung. - abilitati de comunicare, vanzare si negociere. - atitudine pozitiva, prezenta placuta, capacitatea de a stabili relatii interpersonale. - flexibilitate, deschidere la schimbare. - consecventa, ambitie si putere de munca. - studii superioare in domeniul economic prezinta avantaj - permis de conducere categoria B. Daca crezi ca poti duce cu usurinta aceste responsabulitati, noi te asteptam in echipa noastra.

 • 5

  Restaurantele LA PLACINTE cauta un coleg pentru pozitia de Dispecer/operator local. CE TREBUIE SA FACI? Sa verifici pachetele trimise spre livrare, sa organizezi cat mai eficient activitatea livratorilor pentru comenzile preluate, sa intocmesti itinerariul cel mai scurt intre clienti, sa cunosti foarte bine produsele companiei, sa mentii o comunicare permanenta cu livratorii privind locul, tipul marfii, referinte etc. CE ITI OFERIM? Un contract de munca pe perioada nedeterminata; un venit lunar pe masura eficientei muncii tale, compus din salariu fix, bonus si alte venituri, program flexibil in ture astfel incat sa poti sa te si bucuri de familie sau hobby-urile tale, o echipa tanara, dinamica in care ai posibilitati de pomovare. CE NE DORIM? Sa ai o atitudine pozitiva si sa gasesti mereu solutii constructive, sa poti sa te integrezi si lucrezi eficient impreuna cu colegii tai, sa ne reprezinti cu succes in fata clientilor.

 • Compania noastra este de 13 ani pe piata, având un capital integral privat si ce are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri. Societatea se afla într-un proces continuu de dezvoltare si îmbunatatire a serviciilor oferite clientilor în conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. Toate aceste standarde occidentale sunt atinse beneficiind de personal înalt calificat si bine organizat pe departamente si divizii, în scopul gestionarii cât mai eficiente a activitatii. CANDIDATUL IDEAL : cunostinte d Limba Engleza la nivel avansat /alte limbi constituie avantaj; foarte bune abilitati d comunicare, ordonat, dispus sa invete si sa lucreze in echipa, atent la detalii; responsabil, rezistent la stres; organizare si planificare in logistica, sa cunoasca programului soferilor; optimizarea rutelor, comunicarea cu conducatorii auto si supravegherea desfasurarii curselor; atentie distributiva si capacitate d concentrare; experienta intr-un post similar in domeniul transportului international d marfuri constituie avantaj. DESCRIEREA JOB-ULUI : Tr nsmit soferilor detalii despre tr nsport si tin p rm nent leg tur cu ac stia prin sistemel de comunic re; Monitoriz aza evolutia curselor, ctivit t a soferilor si pozitionarea camioanelor; cunostinte de operare PC; salariu negociabil. Pentru detalii va rugam sa sunati la numerele de telefon : SAU sau la adresa de mail :

 • 1

  Cautam dispecer cu experienta,pentru flota 8+1.Conditii avantajoase.Tel.:

 • 1

  *SC SORIN QUICKTRANS SRL*, Bucuresti, angajeaza dispecer transport international marfa, 3.5 . Cerinte : experienta in domeniu minim 6 luni, cunoasterea unei limbi straine, cunostinte operare PC. Pentru detalii ne puteti contacta la tel .

 • 1

  Firma de transport cu casa de expeditii, angajam dispecer cu experienta pentru coordonare, intermediere, promovare si crestere portofoliu clienti. Salariu fix+ comision negociabil. Pentru mai multe informatii, sunati la nr de telefon afisat.

 • 1

  Sunt manager de transport persoane atestat in anul 2019 si caut angajare la firma din Galati sau Braila. Relatii la telefon 0741494632

 • 3

  Angajez dispecer flota transport

 • 1

  Cautam persoana serioasa, responsabila, in cautarea unui job stabil, dornica de afirmare si dispusa sa se implice complet in proiecte pe termen lung, cunostinte limbi straine si operare pe calculator in vederea integrarii in echipa noastra. Experienta in domeniul transportului rutier de marfuri constituie un avantaj.Salar motivant. Dorim sa ne mărim echipa! Firmă de transport ,într-o continua creștere și dezvoltare, cautam noi colegi Dacă: - ești o persoana sociabila, dinamica, ambițioasă - persoana ambitioasa, motivata de succes, proactiva si dinamica - dacă ai bune abilitati de comunicare si relationare -dacă ai capacitate de auto organizare si gestionare de obiective multiple - îți dorești să lucrezi într-un mediu plăcut - buna cunoastere a limbii engleze (scris/vorbit) mai ales in domeniul transporturilor. - cunoașterea altor limbi straine, constituie un avantaj - ai cunoștințe de operare PC - acreditari, certificari si cunoasterea legislatiei specifice domeniului constituie un avantaj; Responsabilități: - Organizeaza, coordoneaza si conduce activitatea de transport din compartimentele pe care le gestioneaza -Cunoaste si va respecta prevederile legale cu privire la circulatia pe drumurile publice, in trafic intern si international de marfuri ;cunoasterea programului de condus al soferilor - Organizeaza intreaga activitatate de transport in cele mai bune conditii, cu respectarea standardelor firmei -Gaseste solutii optime de desfasurare a transportului si comunica solutiile alese clientului -Primeste, confirma si proceseaza ofertele cat si comenziile de transport - Planifica, organizeaza si controleaza activitatile legate de transport;Optimizeaza rutele si transmite soferilor cele mai bune trasee; -Transmiterea detaliilor despre transport conducatorilor auto si mentinerea legaturii cu acestia, coordonarea si indrumarea lor. - Se implica in solutionarea problemelor aparute pe parcursul livrarii marfii catre clienti Cerințe: -Experienta (de preferat)in domeniul transporturilor minim 2 ani; - Abilitati de comunicare foarte bune; - Orientare către client; - Orientare către business; - Seriozitate, dinamism, meticulozitate si adaptabilitate. - Limba Engleza ( obligatoriu ) + o alta limba straina (avantaj) - Operare PC Oferim: - Salariu motivant; - Ambianta si mediu de lucru placut; - Oportunitati de dezvoltare profesionala. - Alte beneficii in functie de evolutia pe post si rezultate. Așteptăm să ne trimiți cv-ul tău

 • 10

  Angajez sofer TIR cu experienta in lucru pe Romania. - se lucreaza in sistem tur-retur cu plecare din Galati. - incarcari din Liberty Steel Galati Tel :

 • Cerinte: - bun negociator - comunicativ - experienta in domeniul transportului - cunostinte de limba engleza, scris si vorbit, germana si orice alta limba straina cunoscuta reprezinta un avantaj - abilitati de operare MS Office, Interne, Bursa de Transport, Timocom - organizat, dinamic, atent la detalii, responsabil Descrierea postului: - organizarea transporturilor cat mai eficient - comunicarea detaliilor legate de incarcarea / descarcarea marfii si urmarirea transportului pana la destinatie - mentinerea legaturii cu soferii / colaboratorii - intocmire rapoarte Ce oferim: - pachet salarial motivant alcatuit din salariu fix si bonuri de masa - oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu de lucru dinamic

 • 1

  Vino in echipa Sunbiz Solutions Srl! Cautam coleg/a pentru postul de: Dispecer transport/ Coordonator Responsabilitati principale: Preluarea comenzilor de transport si planificarea acestora; Preluarea si comunicarea tuturor informatiilor in ceea ce priveste cursa (modalitate, orar de incarcare/ descarcare, etc); Intocmirea si verificarea documentatiei specifice activitatii de transport; Ghidarea si urmarirea statusului camioanelor pe tot parcursul cursei; Inregistrarea in sistemul informatic a curselor efectuate/de efectuat. Cum se adreseaza acest post: Persoanelor cu minim 1 an experienta operationala in domeniul transporturilor (constituie avantaj); Persoanelor cu foarte bune abilitati: de comunicare verbala directe si indirecte, de organizare si planificare, de lucru in echipa; Persoanelor dinamice, proactive, ambitioase, dornice sa se afirme dar care, in acelasi timp, sunt buni jucatori de echipa si demonstreaza implicare si simt de raspundere in ceea ce fac; Persoanelor care detin cunostinte solide de geografie, opereaza facil pe calculator si vorbesc la un nivel mediu- avansat minim o limba straina de circulatie internationala. Beneficii: Pachet salarial motivant,in functie de realizari; Tichete de masa; Diverse programe periodice de motivare si fidelizare a echipei; Conditii de lucru moderne si placute.

 • C&C Approach Transport angajeaza dispecer! Candidatul ideal trebuie sa aiba urmatoarele: - Minim 1-2 ani experienta intr-un rol similar (dispecer transport international). - Cunostinte de Microsoft Excel la nivel avansat. Sa stii functia SUMIFS - Limba engleza-nivel avansat. - Cunostinte solide a industriei transport si logistica. - Cunostinte legislatie transport. - Foarte bune abilitati de comunicare. - Capacitate foarte buna de rezolvare de probleme. - Foarte bune abilitati de organizare si planificare a activitatii. Descrierea jobului. Ce responsabilitati va avea viitorul coleg:. - Coordonarea si supervizarea activitatii camioanelor care circula in trafic interinational - Preluarea si executarea comenzilor de transport de la client respectand cerintele companiei si cerintele legale - Stabilirea traseelor optime de deplasare si monitorizarea curselor de transport - Ghidarea si urmarirea statusului camioanelor pe tot parcursul cursei - Pastrarea unei bune comunicari cu clientul si soferul pana la descarcare - Introducerea datelor din comenzi intr-o aplicatie speciala cat si intr-un excel - Verificarea documentelor in conformitate cu procedura interna - Verificarea situatiei transporturilor pe rute si comunicarea acesteia catre Manager/Supervizor Ce oferim noi: Pachet salarial atractiv Laptop si telefon de birou. Bonus de performanta Conditii de lucru moderne si placute Colectiv tanar

 • Salveaza cautarea