Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Ilfov Afumati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Salariu atractiv, plata după fiecare cursă efectuată

 • Soferi taxi cu atestat masini Dacia Logan cu gpl 2010-2017.Mai multe detalii la tel.

 • 2

  Angajam sofer cat.B cu experienta distributie autoutilitara 3,5 tone, minim 2 ani experienta intr-o pozitie similara. Locatia este in complex Doraly, comuna Afumati, jud. Ilfov. (la iesirea din Bucuresti, sector2, soseaua Bucuresti-Urziceni) Salariu atractiv si conditii de munca avantajoase. Decontare/Asigurare transport, in functie de locatie. Program Luni-Vineri 07:30-16:30 (un schimb) Sambata program prin rotatie: 08:00-15:00 Cautam o persoana serioasa, responsabila, cooperanta, obisnuita cu lucrul in echipa si care invata cu usurinta sarcinile primite. Responsabilitati: - Realizeaza livrarea produselor de la depozitul firmei catre celelalte locatii, catre clienti magazine traditionale si retele, conform programului de distributie; - Se asigura de intretinerea corespunzatoare a autoutilitarei alocate; - Participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare in mijloacele de transport; - Are capacitatea de a lucra cu o diversitate mare de produse;

 • Cu experiență de peste 25ani în vînzare cu amănuntul și en gros și experiență pe mașină de distribuție de circa 4 ani caut loc de muncă full time.

 • Candidatul Ideal - Experienta anterioara pe o pozitie similara de minim 2 ani - Permis de conduducere categ. B - obligatoriu - Cunoastere excelenta a pachetului Microsoft office, in special Excel - Engleza la nivel mediu/avansat - Abilitate de a lua decizii in conditii de stres, capacitate de organizare, coordonare si planificare - Atentie la detalii Responsabilitati: - Supravegherea proceselor de incarcare a marfurilor si distributia comenzilor - Orgnizarea zilnica a distributiei comenzilor - Mentinerea relatiei cu furnizorii de servicii - Se asigura ca procedurile de lucruri sunt respectate - Crearea unui sistem de de monitorizare logistica existent - Monitorizarea comenzilor distribuite catre clienti si raportarea oricaror nereguli - Verificarea in permanenta a soferilor - Coordonarea sefilor de depozit si al manipulantilor Beneficii - Oportunitatea de a lucra si avansa intr-o echipa tanara si dinamica - Salariu 4000 net - Decontare transport Transmitere cv-uri pe adresa de e-mail: Societate comerciala cu punct de lucru in Afumati Linia de centura dreapta Nr.92 in incinta Su-Market Stand D26 , care se ocupa cu distributie de fructe si legume pe segmental HORECA.

 • Angajam operator pompa beton Bucuresti/Ilfov

 • Salveaza cautarea