Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Fabrica de productie angajeaza stivuitorist pentru magazie. Zona Carrefour Militari. Program de lucru: Luni pana Vineri, 06:00-14:20. Cerinte: atestat ISCIR. Decont transport, tichete de masa. Persoanele interesate sa ne contacteze la nr. telefon 0737.466.725

 • Firma de curierat cauta sa angajeze Part Time incarcator - descarcator pentru orasul Bucuresti Cautam persoane serioase cu putere de munca, care sa-si doreasca o vechime in campul muncii! Descrierea jobului Incarcare si descarcare plicuri si colete Coletele sunt de marime medie. Nu avem paleti, marfa voluminoasa, cargo sau albe (masini de spalat, frigidere etc) Programul de lucru este de 4 ore incepand cu ora 16:30 pana la ora 20:30 Sambata si Duminica nu se lucreaza Carte de munca Part Time 4 ore Depozitul se afla in Soseaua Alexandriei 99A, Bragadiru Salariul este de 600 Ron Net Luna Descrierea companiei SC Bookurier Logistics SRL este o companie dinamica cu o vasta experienta in domeniul curieratului. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu firme importante la nivel national si international.

 • Societate de transport angajeaza soferi profesionisti posesori permis cat C ,C+E pentru distributie marfa in Bucuresti si zonele limitrofe Se ofera salariu motivant, program de lucru conform cardului tahograf. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la 0723818238

 • Firma licentiata,partenera Uber,Taxi fy cauta colaboratori cu auto propriu,comisionul este de 10 la suta+20 ron contabilitate,fara alte taxe ascunse,plata se face prin transfer bancar sau cash

 • S.C. angajeaza sofer autobasculanta, detinator permis categoriile B, C, E atestat transport marfa, card tahograf. Disponibil la deplasari. - Cazare gratuita. - Salariu 3500 - 4500 lei.

 • SOPHIA AGRO MEAT SRL angajeaza sofer categoria B transport frigorific duba 3.5 tone . Locatie : OTOPENI , ILFOV . Cerinte: - minim 10 clase; - experienta necesara de minim 1 an; - cazier rutier; - detinere permis de minim 3 ani. Beneficii: - salariu atractiv; - tichete de masa; - bonusuri de sarbatori; - plata orelor suplimentare. Mai multe detalii la 0729944901 sau office@sophiaagromeat.com

 • Angajam soferi profesionisti , transport frigorific ,intern , salariu 1000€

 • 50 de ani,din bragadiru,sofer ctg D ,atestat,card tahograf,nefumator,serios solicit angajare..

 • Angajez sofer taxi la 12 ore, de zi sau de noapte zona pantelimon ilfov. Plan 60 lei la firma dartex!

 • Angajez șofer taxi cu carte de munca , anul fabricației este 2016 , mașinile sunt colantate la Leone cu licențe valabile pana in 2023 , tariful este de 1,69 sau 1,99 . Mașinile se pot prelua 12/24 de ore , planul este de 100lei/zi și sărbătorile legale libere . Masinile se pot prelua și la rămânere . Mai multe detalii in privat !

 • OTECH TIR S.R.L. este un importator de piese de schimb pentru utilaje, camioane, TIR-uri, autocare, autobuze, dube, microbuze si remorci.Reperele cu rulaj frecvent se gasesc in stoc la depozitul din com. Bragadiru, sau se livreaza in 24h de catre furnizorii externi sau interni. Piesele pot fi ridicate de la cele doua showroom-uri sau se pot livra prin curierat rapid oriunde in tara.

 • Firma partenera Uber/ Uber Eats/ Taxify in plina dezvoltare cauta soferi cu masina personala La Uber Eats sunt acceptate masinile Coupe/C Jobul poate fi full time sau part time, in functie de disponibilitatea dumneavoastra. Câștiguri avantajoase conducând cu Uber/Taxify de minim 4.000 de lei Comisionul este de 10% + 25 lei/saptamana(pentru contabil),fara taxe suplimentare. Plata se face saptamanal, cash sau in cont bancar , cum doreste fiecare partener. Actele necesare pentru colaborare sunt : -Cazier auto(se obtine de la Udriste pentru Bucuresti)(se da pe loc) -Cazier judiciar(se obtine de la orice sectie de politie, gratuit pe loc) -permis valabil cu o vechime minim 1 an. -buletin valabil. -Varsta minima 20 ani. Cerinte UBER : -ITP valabil. -Asigurare valabila. -Masina cu 4 usi, cu AC si nu mai veche de 15 ani. -Masina nu trebuie neaparat sa fie pe numele soferului. -Se accepta si masini cu volan pe dreapta, inmatriculate in Romania. -Certificatul profesional pentru conducătorii auto(oferim suport in obtinerea atestatului de transport persoane in regim de inchiriere ) Firma ofera spre angajare 1000 posturi de soferi( cu masina personala) cu contract individual de munca , part time sau full time. Raspund la telefon cat si la mesaje pe OLX. Cer si ofer seriozitate ! Mai multe detalii la telefon( raspund la orice ora ) +40771592947 /0720118475- Robert Dragoi

 • Viitorul nostru coleg va fi responsabil cu livrarea comenzilor catre farmaciile si plafarele din Bucuresti si Ilfov. Vor fi selectate numai acele persoane care detin un permis de conducere. Candidatul ideal este absolvent de liceu este serios si implicat.

 • Angajez sofer de tir, pentru curse locale. Salariu motivant. Mai multe detalii la telefon 0769455153

 • angajam sofer categoria B experienta minim 5 ani zona voluntari

 • Societate comerciala transport/logistica cu sediul in Bragadiru angajeaza sofer posesor permis cat B,C , Atestat marfa,cunoscator mecanica.Programul este flexibil -doar 2 zile din saptamana sunt mai grele marti si vineri ,livrari in Bucuresti ,Brasov ,Buzau sau Braila.... Domiciliul de preferinta in Bragadiru sau imprejurimi.

 • Caut de munca cu mașina personală duba Iveco dalily

 • FIRMA LICENTIATA Tu iti stabilesti programul si timpul alocat Plata se face SAPTAMANAL si depinde de tine daca e de ordinul SUTELOR sau MIILOR de lei Produci mai mult, ai comision mai MIC: comisionul standard este de 10%; pentru castiguri deosebite, comisionul scade la 9% Adu PRIETENII in echipa si comisionul standard scade cu 0.5% per prieten productiv In functie de preferinte contract de munca de 2, 4, 6 sau 8 h. Bonusul de inscriere se imparte intre sofer si firma. Cerinte: Permis conducere cu vechime minim 1 an Cazier juridic fara inscrieri Vehicul propriu 4 usi, aer conditionat, bine intretinut Varsta minima a soferului: 21 ani Seriozitate, amabilitate, calm Mesaj prin telefon, va rog, din cauza unei erori nu reusesc sa raspund mesajelor de aici.

 • Salveaza cautarea