Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Soferi transport marfa intern Constanta - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez sofer tir pe comunitate

  Angajez sofer tir pe comunitate, curse Constanța-București, salariu avantajos,detalii nr de tel:

 • Angajez sofer tir comunitate

  Angajez sofer tir,salariu avantajos,pentru detalii:

 • 21

  Angajam soferi transport containere

  Angajam soferi , categoria CE pentru transport containere in tara. Experienta minim 2 ani transport containere în România. Salariu 5000 lei + alte bonusuri. Detalii la numarul de telefon.

 • 7

  Angajez șoferi camion port Constanța

  Angajez șofer pe ansamblu containere, program luni - vineri , preferabil cu experiență pe transport containere. Salarizare: 6000ron + 100ron la cmr + un plin de motorină la mașina personală, preferabil din jud. Constanța .

 • 18

  Sofer Categoria b pe masina 3,5 tone

  Angajam soferi si supraveghetori pe masina trasport valori cu sau fara experienta. Programul de lucru este de luni pana vineri de la 8 la 17 iar salarizarea incepe de la 5500 net plus bonuri de masa. CV-urile se trimit pe whatsapp la numarul afisat in anunt,Cv-urile vor fi analizate si cei ce vor fi selectati vor fi contactati telefonic. Multumesc

 • 24

  Sofer profesionist

  Firma noastra angajeaza soferi profesionisti CERINTE: Permis de conducere categoria B, C, E Atestat de marfa Card Tahograf Seriozitate, Punctualitate, Disponibilitate Conditii: Loc de munca excelent, mediu de lucru linistit, personal tanar. Pentru mai multe detalii sunati la nr. tel.

 • 2

  Angajam Responsabil Mecanizare Auto

  Competente necesare: -Abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă; -Un grad ridicat de autonomie, responsabilitate şi angajament; -Experienţă pe un post similar; -Permis de conducere categoria B. Descrierea jobului -Administrează şi coordonează activitatea de întreţinere, reparaţii şi exploatare a maşinilor şi utilajelor din cadrul flotei societăţii; -Asigură distribuirea şi eficientizarea mijloacelor de mecanizare şi auto în şantiere; -Asigură prin control desfăşurarea planurilor de mentenantă prin înregistrarile efectuate cât şi prin verificări directe ale operaţiilor şi înregistrărilor; -Răspunde de efectuarea reparaţiilor la standarde de calitate cerute şi de funcţionarea utilajelor numai cu AMC-uri metrologate conform legii; -Conduce monitorizarea GPS; -Urmăreşte consumurile de carburant şi transmite centralizatoarele către departamentul responsabil; -Răspunde de gestionarea stocurilor de materiale din domeniul de referinţă. Asteptam cv-ul dumneavoastra! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 20

  Angajam soferi transport marfa

  Angajam soferi profesionisti categoria C + E! Alatura-te echipei! PACHET SALARIAL: Oferim un loc de munca stabil in care munca este apreciata si recompensata pe masura.- salariu 6000 lei salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta, se va fixa in momentul interviului analizele periodice anuale sunt suportate de firma mediu de lucru placut CERINTE: seriozitate, responsabilitate, profesionalism, atestate indeplinirea sarcinilor de serviciu comform comenzilor de transport si a ordinelor directe a dispecerului de transport capacitate de lucru cu resurse date ( incadrare in timp) obligatoriu certificate de competenta profesionala (atestat) abilitati de lucru in echipa capacitate de a respecta termene atentie distributiva Pentru detalii si mai multe informatii, va rog sunati la nr.

 • 11

  Angajam soferi transport marfa

  Angajam soferi profesionisti categoria C + E! Alatura-te echipei! PACHET SALARIAL: Oferim un loc de munca stabil in care munca este apreciata si recompensata pe masura - salariu 6000 lei salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta, se va fixa in momentul interviului analizele periodice anuale sunt suportate de firma mediu de lucru placut CERINTE: seriozitate, responsabilitate, profesionalism, atestate indeplinirea sarcinilor de serviciu comform comenzilor de transport si a ordinelor directe a dispecerului de transport capacitate de lucru cu resurse date ( incadrare in timp) obligatoriu certificate de competenta profesionala (atestat) abilitati de lucru in echipa capacitate de a respecta termene atentie distributiva Pentru detalii si mai multe informatii, va rog sunati la nr.

 • 3

  Sofer auto, Categoria C, Atestat colete ADR

  Sofer auto, Categoria C, Atestat colete ADR                                                                                                   Compania noastra cauta un Sofer auto cu Categoria C si Atestat colete ADR pentru a se alatura echipei noastre dinamice. Daca esti o persoana responsabila, atenta la detalii si iti place sa lucrezi in domeniul transporturilor, aceasta pozitie ar putea fi potrivita pentru tine. Responsabilitati: *Transportarea coletelor conform rutei stabilite acoperind judetele Constanta si Tulcea. *Asigurarea securitatii marfii transportate conform reglementarilor ADR; *Intretinerea autovehiculului conform normelor de siguranta; *Completarea documentelor de transport conform legislatiei in vigoare; *Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei bune desfasurari a activitatii. Cerinte: *Permis de conducere Categoria C si atestat colete ADR valabil; *Experienta anterioara in domeniul transporturilor reprezinta un avantaj; *Capacitatea de a lucra eficient in echipa; *Atentie la detalii si responsabilitate in gestionarea marfurilor transportate; *Abilitati bune de comunicare si relationare interpersonala. Beneficii: *Oportunitatea de a lucra intr-o companie stabila, cu o reputatie solida pe piata; *Program de lucru flexibil; *Program zilnic maxim: 8 ore; *Salariu competitiv si bonusuri in functie de performanta; *Echipa tanara si dinamica; *Autoutilitare moderne. !  Se lucreaza in echipaj de 2 persoane, un sofer si un gestionar. ! Daca esti interesat de aceasta pozitie si te regasesti in cerintele mentionate, te invitam sa aplici pentru postul de Sofer auto, Categoria C, Atestat colete ADR. Alatura-te echipei noastre si fa parte dintr-o experienta de lucru valoroasa si motivanta!

 • 5

  Sofer auto, Categoria C, Atestat colete ADR

  Sofer auto, Categoria C, Atestat colete ADR Compania noastra cauta un Sofer auto cu Categoria C si Atestat colete ADR pentru a se alatura echipei noastre dinamice. Daca esti o persoana responsabila, atenta la detalii si iti place sa lucrezi in domeniul transporturilor, aceasta pozitie ar putea fi potrivita pentru tine. Responsabilitati: *Transportarea coletelor conform rutei stabilite acoperind judetele Constanta si Tulcea. *Asigurarea securitatii marfii transportate conform reglementarilor ADR; *Intretinerea autovehiculului conform normelor de siguranta; *Completarea documentelor de transport conform legislatiei in vigoare; *Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei bune desfasurari a activitatii. Cerinte: *Permis de conducere Categoria C si atestat colete ADR valabil; *Experienta anterioara in domeniul transporturilor reprezinta un avantaj; *Capacitatea de a lucra eficient in echipa; *Atentie la detalii si responsabilitate in gestionarea marfurilor transportate; *Abilitati bune de comunicare si relationare interpersonala. Beneficii: *Oportunitatea de a lucra intr-o companie stabila, cu o reputatie solida pe piata; *Program de lucru flexibil; *Program zilnic maxim: 8 ore; *Salariu competitiv si bonusuri in functie de performanta; *Echipa tanara si dinamica; *Autoutilitare moderne. ! Se lucreaza in echipaj de 2 persoane, un sofer si un gestionar. ! Daca esti interesat de aceasta pozitie si te regasesti in cerintele mentionate, te invitam sa aplici pentru postul de Sofer auto, Categoria C, Atestat colete ADR. Alatura-te echipei noastre si fa parte dintr-o experienta de lucru valoroasa si motivanta! Pub

 • 1

  Angajam gestionar, livrator-montator paturi si saltele in CONSTANTA

  Compania NEKY GRUP SRL, fabrica producatoare de paturi tapitate si saltele CERINȚELE CANDIDATULUI: -Obligatoriu permis categoria B. -Bune abilitati de comunicare. -Persoana serioasa si punctuala. -Abilitati de lucru in echipa. - Cunostintele de productie montare mobilier, constituie de asemenea un avantaj dar nu obligatoriu POSTUL PENTRU CONSTANTA PRESUPUNE: -Deplasari la clienti in CONSTANTA si imprejurimi -Manipularea și montarea mobilierului. -Asamblarea demontarea corecta a produselor de mobilier. -Se distribuie doar paturi și saltele -Disponibilitate la program prelungit și efort fizic -Cazier judiciar fără antecedente penale -Incaseaza contravaloarea marfii conform facturii POSTUL PENTRU BUCURESTI PRESUPUNE: -Deplasari la clienti in Bucuresti si imprejurimi -Manipularea și montarea mobilierului. -Asamblarea demontarea corecta a produselor de mobilier. -Se distribuie doar paturi și saltele -Disponibilitate la program prelungit și efort fizic -Cazier judiciar fără antecedente penale BENEFICII: -Contract de munca pe perioada nedeterminata -Lucru in echipaj de doua persoane. -Prime de sarbatori. -Zile libere in sarbatori legale, concediu. Persoana de contact : BOGDAN CLEJA 0754 216 120

 • 10

  Polaris M Holding SRL Constanta angajeaza soferi pentru autogunoiere

  Candidatul ideal: - Permis de conducere categoria C; - Atestat profesional pentru transport marfa; - Experienta in domeniu: minim 1 an; Responsabilitati si beneficii: - Transporta cu autospeciala deseuri menajere sau deseuri stradale; - Minimalizarea cheltuielilor de transport; - Salariul de incadrare brut 5000 lei+ bonusuri in functie de performanta; - Tichete de masa; - Asigurare privata de sanatate; - Contract individual de munca pe durata nedeterminata.

 • 8

  Sofer distributie 7,5, 12 , 40 Tone

  Pentru Germania distributie local Sofer cu atestat marfa si card tahograf 7,5,12 ,40 T Program- Luni - Vineri Dupa program la cazare in fiecare zi Salariu 2400 euro (7,5 T) 2500 (12 T ) 2700-2800 (40 T ) Cazare singur in camera contra cost 400

 • 3

  Angajez șofer categoria B

  Angajez sofer care sa detina permis categoria B într-un depozit de cherestea în localitatea Agigea .

 • 8

  Angajez sofer categoria C

  Angajez sofer categoria C pt bascula articulata Necesar experienta

 • Angajăm șoferi profesioniști(C+E)

  Angajăm șoferi profesioniști care dentin permis categoria C+E pentru curse locale de la Romcim Medgidia cu un salariu garantat de 5000 de Ron. Mașinile sunt volvo cu cutie manuală. Căutăm șoferi din Medgidia,Castelu,poarta albă,Valu lui Traian,Constanța.

 • 1

  amgajez sofer bena cereale

  angajez sofer bena cereale

 • Angajez sofer

  Angajez șofer profesionist cat.C+E pentru bena de cereale!salariu atractiv plus diurna la cursa Relații la telefon!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Constanta
Salvează căutarea