Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - international Iasi Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  SC DOMANI LAVORO SRL angajeaza soferi profesionisti (C+E), cu experienta, cunoscatori de limba italiana. Se fac transporturi de fier in nordul Italiei. Se lucreaza 3 luni cu 3 săptămâni acasă. Se plătește transportul la și de la garajul din Italia. Se plateste lunar net 2.300 EURO . Interviul in vederea angajarii are loc telefonic .

 • 1

  SC DOMANI LAVORO SRL angajeaza soferi profesionisti (C+E), cu experienta, cunoscatori de limba italiana înțeles și vorbit. Se fac transporturi de fier in nordul Italiei. Se lucreaza 3 luni cu 3 săptămâni acasă. Se plătește transportul la și de la garajul din Italia. Sunt necesare documentele in termen de valabilitate (permis, card tahografic, atestat marfa, avize medical si psihologic, conturi bancare in lei si euro). Se plateste lunar net 2.300-2500 EURO.

 • Firma VT-Logistics din Montreal cauta soferi de TIR pentru contract de munca in Canada, Montreal, curse fixe Ce oferim: - Camioane Kenworth sau Peterbilt, noi sau 2-3 ani vechime, cutie automata - Curse fixe Montreal Toronto sau curse locale, semiremorca platforma, duba sau prelata - Transport avion Bucuresti Montreal platit de firma, urmand ulterior sa fie dedus din salariu ( in rate lunare sau la intelegere) - Salariul 5-6.000 CAD/luna, contract minim 6 luni - Intre 2 si 4 saptamani de training alaturi de un instructor - Asistenta la inchirierea unei locuinte - Asistenta pentru obtinerea de rezidenta permanenta, pentru cine este interesat Cerinte : - Permis categ C + E, pasaport , - Cunostinte medii de limba engleza sau franceza - Experienta ca sofer De asemenea mai cautam: - Loader operator ( incarca /descarca semiremorcile in incinta firmei) - Daily man ( se lucreaza local pe camion ) - Mecanic auto ( camion/trailer) - Overhead crane operator ( macaragiu) Dosarul dureaza intre 4 si 6 luni de la momentul aplicarii. Nu suntem firma de recrutare. Nu se platesc comisioane , angajare direct de catre firma canadiana. Relatii la telefon: website : VT-Logistics.ca telefon Canada : +1 (514) 804-9070

 • Angajam soferi profesionisti cu experienta. (permis C+E, cartela tahograf, atestat marfa) Oferim contract de munca in tara si diurna zilnica. Punctele de lucru ale firmei sunt in Franta, Italia si Germania. Camionele sunt MAN si DAF cu prelata. Curse sunt doar interne, pe distante scurte. Bazele logistice va pun la dispozitie masini de spalat si dusuri. Se lucreaza doar singur pe cabina. Bonus salarial pentru cei care detin ADR colete. Perioada de sedere este minim 5 saptamani cu 2 pauza Transportul pana la locul de munca este decontat de angajator. Venituri totale 2600-2700 euro (salariu + diurna)

 • sofer profesionist caut loc de munca

 • Sofer profesionist ' caut loc de munca . Exclus prelata

 • 1

  Am nevoie sa detii: card Tahograf atestat marfa permis auto cu categoriile C+E Descrierea jobului Salariul +Diurna =2200 Euro/luna -Transportul este asigurat si platit de catre firma cu avionul sau autocar -Curse: Spania catre Franta ,Benelux, Germania cu retur către Spania -Cursele 90 % sunt fixe -Angajarea se face pe Romania si se lucreaza 3 luni cu 1 luna pauza. Se oferă cazare când se ajunge la pauza de 45H -36H sau 24H in Spania Pentru mai multe detalii la telefon sau whatsap sau

 • 15

  Bună ziua, Se cauta urgent muncitori necalificați la reciclare frigidere, televizoare in Mannheim, Zweibrucken, Munster, Oldenburg. Salariul net pe lună este: 1000 - 1200 Euro net Cazarea este inclusă. Se caută urgent muncitori necalificați (bărbați pana-n 40 de ani) pt colectarea gunoiului. Preturi din plastic , etc Salariul 1300 -1400 Euro net și cazarea inclusă. Se caută șoferi de camion 12 T pt luna Mai. Salariul 1700 Euro net și cazarea gratuită. Se caută muncitori necalificați pentru aspirarea aerului din frigidere. Salariul 1500 Euro net / lună si cazarea inclusă Se cere limba Germană la nivel conversațional A2 Se cauta muncitori cu experiență la taiere prin autogel. Salariul 1500 Euro net / lună si cazarea inclusă. Acest anunț este facut pt persoanele care isi caută un loc de muncă si vor sa muncească. Nu răspund la comentarii răutăcioase si limbaj indecent Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • 2

  Angajez sofer profesionist pentru comunitate !

 • caut de lucru ca sofer cat B 3.5 tone . tur-retur

 • Angajam soferi 6 saptamani cu 2 acasa platite. salariu pe tara + diurna de 67,5 euro pe zi . salar 2400 euro .Transport asigurat . camioane euro 6 se lucreaz in simplu. tel firma SKYPTRANS. INTERVIURILE SE VOR TINE LA IASI.SAU CLUJ tel

 • 10

  Bună ziua, Se caută din 17 Mai lângă Memmingen Transatori, taiere, jupuitori și muncitori necalificați în producție. Transatori cu experiență tăiat la dimensiune (Tăiere brută, tăiere fină) 14,00 - 15,00 brut pe oră Jupuitori Cuțit în pre-decojire până la Macara. 14.00 - 15.00 brut pe oră Muncitori calificați Pt transatori și Jupuitori cu experiență și foarte buni se negociază salariul cu angajatorul. Muncitori calificați tranșare / tăiere fină 12,50 - 13,50 brut pe oră Muncitori în producție Ambalare / etichetare 11,00 - 12,00 brut pe oră Muncitori necalificați Macara după jupuire 11.00 - 12.00 brut pe oră Se oferă: Al 13 - lea salariu - bonus de Crăciun Sporuri de noapte, duminică și sărbători (25/100/125%) Banii de concediu. Perioada de probă de 6 luni Cazare în cameră single sau dublă Plecare organizată Sâmbătă 15 Mai cu autocarul din toate orașele din Romania. Angajatorul plătește biletul de autocar.

 • Angajam șoferi profesioniști (C+E), cu experiență pe Autopompa Beton, vorbitori de limba italiană. Se plătește net lunar 2000 de euro. Asiguram cazare și o masa pe zi. In plus se plătesc bonusuri, in funcție de volumul de munca si se poate ajunge la 2200-2300 euro pe lună net.Interviul in vederea angajarii are loc telefonic sau .

 • 9

  Angajam soferi pentru italia de nord a italiei se lucreaza prelata ,container ,cisterna non ADR ,siloz,echipaje pe frig,angajam si ancepatori salarizare de 2000eur pana la 2700eur pe luna,depinde de experenta fiecaruia ,oferim conditii bune de munca pe camioane euro 5 si 6,necesita minimul de limba italiana,mai multe detalii la nr.0746345345 sau sunati pe WATAP la acelasi nr.

 • 18

  angajam soferi pentru italia de nord ,an zona vicenza,treviso,trento,frosinone,etc.cursele sunt nationale si internationale conditii bune de munca salarizare antre 2200 si 2500 euro an functie de experienta fiecaruia.se lucreaza prelata si cisterna non adr angajam si ancepatori.detalii la nr.0746345345 sau acelasi nr. pe watap

 • 11

  ANGAJĂRI SOFERI TIR Garaj BELGIA Contract Portugalia Salariu net - 2800 euro / lună - sunt necesare cunostinte de limba engleza sau franceza nivel mediu - nu angajam începatori sau echipaje Contract direct angajator Mercedes ACTROS euro 6. Transport marfuri ; BENELUX - B,NL,L GERMANIA, FRANȚA. Salariu net 2650 (fara ADR) până la 2800 /net lună cu ADR cisterne - Bilet de avion dus intors spre România plătit de firmă dupa semnarea contractului de munca. - 6 săptămâni de muncă cu 2 săptămâni concediu. Cerințe: Acte RO sau de identitate europeana - carnet de conducere, categoria C+E,Cod 95 - CPC, CPI,ADR baza + cisterna (transportarea mărfurilor periculoase) - card tahograf digital Toate actele identitate RO Detalii la tel

 • 1

  Firma cu sediu în iasi -Angajează un sofer pentru comunitate -Se ofera: -diurna pe zi plus +salariu pe tara euro 2.700,00 -Transportul din tara către camion si invers este asigurat de către noi cu microbusul sau avion. -Perioada de lucru este de 8 saptamani la lucru si 2-acasa -lucram pe tarile DE,FR,IT,ES,NL,BE,PL,SK,CZ,AT,SI,HU - Lucram la prelata -Cerem: -Permis de conducere categoriile B,C,E -Experienta minim 6 luni pe comunitate si unele conostinte de engleza si italiana -camione renault t 460 euro 6 standard -Cei interesați pentru detalii in privat tel daniela Multumesc

 • 10

  Angajăm sofer categ B pt dubă carosata de 3.5 t din județul Iasi pt transport marfă international( experienta constituie un avantaj)mai multe detalii la tel. Multumesc!

 • Candidatul ideal Experiența necesară: Carnet d conducere CE cu cod 95 Atestate Cartelă tahograf Șoferi cu experienta începând cu 1 an în transportul comunitar Cunoștiințe minime d mecanică Experiență pe vagon walking floor constitue un avantaj Cerințe personale: Sunteți cinstit, serios, muncitor, sănătos, punctual, politicos și îngrijit Aveți cunoștințe d limbă germană sau engleză conversational; Sunteți comunicativ și dispus să vă îmbunătățiți cunoștințele d limba germane/engleză Cautați un serviciu serios și pe durata lungă Descrierea jobului Te șt ptăm în chip no stră p ntru t ocup d : - f ctuar tr nsporturilor int rnațion l (Belgia, Ol nd , Fr nț , Germania) p ntru livrări și r c pționări cere le și mânc r p ntru animal ; -întocmir proc s lor v rb l p ntru pr d re -primirea încărcăturii c tre si de la client (CMR); -operarea tirului în vederea încărcării-descărcării Oferim salariu motivant și diurnă de 75 euro/zi. Porgramul este de 4/2 săptămâni. Rugăm seriozitate.Vă rugăm să transmiteți pe adresa de mail cv-ul:

 • Salveaza cautarea