Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Nivel de studii: Absolvent

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  La Allianz-Țiriac ajutăm oameni, dezoltând oameni! Nu conteaza cine esti, conteaza cine vrei sa devii! Nu conteaza ce stii sa faci, conteaza sa fii dispus sa inveti! Dacă și tu crezi că te implinește să ajuți oameni, învățând lucruri care ți se potrivesc, cum ar fi să vii alături de noi? Credem în aducerea normalității în societate și mai credem în găsirea de soluții pentru oricine și pentru orice nevoie, oferind soluții financiare de la A la Z! Facem acest lucru ajutând oamenii să aibă acces la servicii medicale, servicii pentru copii, pentru tineri și seniori. Vei găsi oportunități de dezvoltare pe profilul tău, vei avea bonusuri de performanță, programe individualizate de dezvoltare, asigurări de sănătate, programe de mentorat, fără să fie nevoie sa preiei responsabilități, care nu au legătură cu tine. Cerinte minime: Diploma de bacalaureat, cunostinte minime de operare PC. Astept CV-ul tau pe adresa de email atasata acestui anunt.

 • 4

  Gurmandos angajari!!! Dorim sa ne marim echipa! Daca esti o persoana in cautarea unui job te asteptam cu drag sa ni te alaturi. -Bucatar -Pachet salarial incepand de la 3300 - 5000 ron/luna. -Ajutor bucatar/Preparator fast food -Pachet salarial incepand de la 2100 -2500 ron/luna. -Personal servire/Casier -Pachet salarial incepand de la 2100 -2500 ron/luna. Ce cautam la candidatii ideali? -persoane serioase,cu dorinta de a invata,dedicata si cu abilitati de comunicare si relationare. Ce oferim angajatului nostru? -pachet salarial atractiv -o masa gratuita -contract de munca Programul este de: -8 ore pe zi si se lucreaza in 2 schimburi.(5 zile se lucreaza si 2 zile libere pe saptamana). -2 zile la munca 2 zile libere Locatii: Timisoara Shopping City Calea Sagului Timisoara Metro Calea Torontalului. Telefon:

 • 16

  Clarismart Consulting angajeaza Frigotehnist, Lacatus, Sudor, Electrician, Instalator pentru companie din Timisoara , in domeniul instalatiilor. Cerinte: Studii de calificare in domeniu constituie avantaj Disponibilitate la deplasari Disponibilitate de lucru in santier Experienta in domeniu constituie avantaj. Beneficii: Salariu motivant Transport asigurat Posibilitate de cazare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apele nr. de tel .

 • DEWA Romania este reprezentat in Romania al echipamentelor Blowtherm pentru echipmente de vopsit si pentru echipamente de incalzit. Dorim sa intarim echipa cu 2 colegi pentru departament comercial. Postul necesita: - Implicare in dezvoltarea afacerii prin gasirea, ofertarea, negocierea lucrarilor pe baza specificul firmei - mentinerea si inbunatatirea relatiilor cu clientii deja existenti - deplasari prin Romania Noi colegii trebuie sa aiba studii tehnice finalizate si experienta de a comercializa bunuri si servicii anexe. Intruire si pregatire tehnica va avea loc in cadrul companiei in perioada de proba de 120 zile. Asteptam CV-uri pe adresa de email:

 • Asociația Ecumenică a Bisericilor din România angajează asistent social în cadrul unui proiect dedicat sprijinirii integrării socio-economice și culturale a migranților (beneficiari de protecție internațională - BPI și resortisanți ai țărilor terțe RTT). Locul desfasurarii: CRCPSA (Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din Romania) - Timisoara (Str. Armoniei nr. 33) si Centrul Regional de Integrare AIDRom Timisoara (Str. Gheorghe Sincai 9). Tip job: part time (4 h/zi, 20 h/săptămână) Perioada: iulie 2021 decembrie 2022 Principalele atribuții: Principalele atribuții si responsabilități Asistentul social va furniza servicii de consiliere, informare si asistența socială pentru BPI și RTT care se află în județul Timiș, in cadrul CRI Timișoara. Asistentul social are rol de manager de caz, in funcție de evaluarea initială, acesta referind beneficiarii către alte servicii din cadrul proiectului: consiliere juridica, cursuri de limba româna, Cursul de acomodare culturală, evenimente de acomodare culturală etc. Asistența sociala acordata va consta in: -Informare cu privire la asisten a socială i materială acordată in cadrul proiectului și de către autoritățile statului român conform legislaților in vigoare indemnizații, subvenții etc.; -Consiliere și asistență integrată oferită beneficiarilor RTT și BP pentru cresterea nivelului de trai a acestora; -Facilitarea si acompanierea beneficiarilor pentru accesul la serviciile integrate acordate de către autoritațile locale (AJOFM, ISJ, AJPIS, etc.) -Comunicarea permanenta cu: managerul local, mediatorii interculturali, consilierii juridici în vederea solutionării situațiilor dificile ale beneficiarilor. -Intocmirea documentelor specifice: raport de evaluare initială, ancheta socială si fisă de consiliere; -Acordarea de asistentă materială specifică beneficiarilor proiectului aflati in zona de competență; PROFIL CANDIDAT/Ă: Experien ă: Experiența de lucru în sectorul ONG reprezintă un avantaj Educație: - Studii superioare Facultatea de Asistentă Socială, Aviz de exercitare a profesiei - OBLIGATORIU - Nivel mediu/avansat de redactare și comunicare în limba engleza sau franceza. - Cunoașterea domeniului migrației Disponibilitatea de deplasare pe teren și de acompaniere a migranților la diferite instituții/organizații. Persoanele interesate sunt rugate să transmită CV și scrisoare de intenție la adresa , in atentia d-nei Niculescu Cătalina, Manager Proiect. Data limită de primire a aplicațiilor este 23.06.2021.

 • Tur retur din Italia catre Spania cu tranzit numai pe Ventimiglia, Contract Codognotto! putine centuri si in mare parte la rampa. Persoana serioasa cu vointa de munca. Salar 2400 euro, Avans curasa, tel de servici cu net.

 • 7

  angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.

 • 3

  Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii un membru al echipei noastre. Experienta nu este necesara, se va castiga in timp, noi te vom pregati intens si iti vom oferi stabilitate. Principalele resonsabilitati: - Lucrezi in toate zonele restaurantului: zona de preparare a produselor, zona casei de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; - Servirea clientilor, adoptand in permanenta o atitudine prietenoasa; - Pregatirea produselor la standardele de calitate, in conditii stricte de igiena si siguranta alimentara; - Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate: produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Profilul cautat: Studii medii finalizate; Vorbitor limba engleza; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Atitudine proactiva; Abilitati de lucru in echipa; Capacitatea de a lucra sub presiune si orientarea catre rezultate. OFERTA: * salar atractiv * mediu de lucru placut Pt mai multe detalii sunati L-S 10:00 - 20:00

 • 2

  Salut, dacă tot ai deschis anunțul înseamnă că vrei să lucrezi, cel puțin sperăm ca ai bună voință :) . Noi suntem o echipa tânără, cu chef de muncă, și căutăm colegi bine dispuși, cu conturi pe rețelele de socializare, relaxați și amabili cu clienții noștrii. Pentru întregirea echipei cautam 6 ospătari, și 2 barmani, experienta nu este "musai" necesara dar binevenită. Se lucrează la o terasa în aer liber, o săptămână trei zile, miercuri, joi, vineri, și cealaltă patru zile, luni, marți, sâmbătă și duminică, astfel cât sa aveți și weekenduri libere pentru distracție. Dacă ești fără "fițe" și te consideri în stare de-a lucra în aceste condiții "extreme", așteptăm să ne suni pentru angajare.

 • 1

  Piatra Timisoara-The Land of stones angajeaza agenti de vanzari piatra naturala. Descrierea postului - vanzarea si promovarea materialelor de constructii din piatra naturala, marmura, granit,travertin,quarzit,onix,precum si produselor finite - oferirea de consultanta si transmiterea periodica catre clienti, a ofertele actualizate; - negocierea ofertelor, transmiterea contractelor si verificarea indeplinirii lor; - cunoasterea la zi, a produselor si serviciilor firmei - intocmirea documentelor de livrare etc; - intocmirea periodica a situatiilor cu stadiul ofertelor; Cerinte - absolventi studii medii sau superioare - experienta in vanzari - domeniul materialelor de constructii; - capacitate de organizare - usurinta in exprimarea verbala cu clientii existenti si potentiali; - cunoastinte de limba engleza (mediu); - cunostinte de operare PC nivel mediu; -permis de conducere cat.B Oferta (bonusuri, beneficii) - salariul negociabil in perioada de proba 1 luna - salariul va putea creste progresiv trimestrial, in functie de performantele realizate. Descriere firma: Vanzari de materiale de constructii din piatra naturala-marmura,granit,onix,travertin,cat si prelucare glafuri,trepte,blaturi. Vanzarile se desfasoara la showroomul din Timisoara,cartierul Plopi,str.Calea Mosnitei 8 dar postul presupune si deplasari. Program de lucru luni-vineri,9-18,pauza de masa 13-14. Salariu fix si bonusuri din vanzari Va rugam sa ne trimiteti cv-ul dvs.,iar noi va vom contacta daca este cazul. Doar persoanele selectate vor fi chemate la interviu.

 • 3

  Firma Tipo-Metalic Rack, angajează arhivari autorizati cu contract de munca în condiții avantajoase pentru orașul Timișoara. Va rog sa ne contactați la numărul de telefon .

 • 1

  Terasa Maldini angajeaza barman si ospatar cu experienta. Programul de lucru flexibil, salariu peste medie. Pentru stabilirea unui interviu telefon .

 • Salveaza cautarea