Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Nivel de studii: Absolvent

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 19

  larismart Consulting cauta Economist pentru companie de productie din Timisoara. Cerințe: - Studii superioare în domeniul financiar contabilitate, - Experienta pe un post similar minim 3 ani, - Cunostinte operare PC: Windows; MS Office; Internet explorer; Outlook, - Cunostinte de limba engleza la nivel avansat Responsabilități: - Inregistrarea corecta si la zi a documentelor contabile in programul de contabilitate intocmirea declaratiilor -Tine legatura cu bancile , clientii si furnizorii interni si externi, - Comunica cu beneficiarii in privinta consultarii soldurilor si a emiterii instrumentelor de plata - Verifica facturile furnizorilor de prestari servicii interne si externe, precum si inregistrarea acestora in contabilitate - Efectuari de reconcilieri de solduri cu furnizorii Beneficii - Salariu atractiv, corelat cu experiența - Tichete de masa. - Transport asigurat Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV la adresa sau sa apeleze numarul de telefon .

 • 1

  Gurmandos Shopping City TIMISOARA angajeaza: -AJUTOR BUCATAR -Personal servire(Casier) Detalii la telefon .

 • 4

  numai pentru zilele de sambata duminica, 8 ore, angajare cu carte de munca

 • 4

  Firma de securitate cautam coleg ! Ce facem noi: Suntem o echipa tanara si ne dorim dezvoltarea continua pentru urmatoarele ramuri: 1. Proiectarea si instalarea sistemelor de supraveghere 2. Proiectarea si instalarea sistemelor de antiefractie 3. Proiectarea si instalarea sistemelor de detectie incendiu 4. Proiectarea si realizarea retelelor de calculatoare Cautam coleg pentru postul de Tehnician sisteme de securitate!!! Asteptari de la viitorul coleg: • Seriozitate si punctualitate • Fara cazier judicar • Minim 12 clase absolvite • Permis de conducere categoria B • Cunostinte in operarea unui calculator • Apt pentru munca la inaltime • Poate fi un avantaj cunoasterea instalatiilor de curenti slabi, componentele unui sistem de supraveghere si antiefractie. Ce vei face: • Cablarea infrastructurii de curenti slabi ( supraveghere video, antiefractie, control acces, detectie incendiu, retea de calculatoare ). • Montarea efectiva a echipamentelor • Punere in functiune si efectuarea programarii echipamentelor instalate • Intretinerea echipamentelor instalate Ce oferim: • Salariu in functie de performanta si experienta profesionala. • Cursuri pentru dezvoltare profesionala ( Tehnician de Securitate, Proiectant sisteme de Securitate, Proiectant sisteme de detectie incendiu etc) • Bonusuri in functie de realizari. P.S: Daca ai deja echipa si doresti sa lucrezi cu noi, ne poti contacta! Astept sa ne cunoastem pentru mai multe detalii: 0723 605 452 – Remus

 • 5

  Angajam Team-Assistant. Societatea activeaza de mai bine de 20 de ani in domeniul gazelor naturale si a gazelor petroliere lichefiate. Angajare este cu norma intreaga si carte de munca. Salariul net cuprins intre 2.100 lei - 3.500 lei pentru programul munca efectiv de opt ore, la care se pot adauga diverse sporuri si stimulente. Nivelul de salarizare initial se va stabili in urma unui test teoretic si a unor probe practice. Angajatul este evaluat periodic, iar salariul se va ajusta in functie de performanta confirmata. Sediul societatii este in Timisoara. Alte relatii le puteti obtine la telefon sau prin email. CANDIDATUL IDEAL: Candidatul trebuie sa fie o persoana care se poate caracteriza ca fiind un spirit organizat, ordonat, punctual, pedant, determinat si proactiv. Candidatul trebuie sa fie pe de-o parte un bun comunicator si pe de alta parte sa aiba bine dezvoltate abilitatile necesare lucrului in echipa. Candidatul trebuie de asemenea sa inteleaga ca va face parte dintr-o echipa unde va fi inconjurat de colegi dispusi sa il indrume si sa-l ajute sa-si duca la indeplinire sarcinile si ca va castiga aprecierea colectivului si a superiorilor daca va fi constient ca prin munca si efortul personal depus va adauga valoare efortului comun al intregii echipei. Candidatul trebuie de asemenea sa demonstreze deprinderi reale in utilizarea tehnologiilor IT in special folosirea pachetului MSOffice sau aplicatii echivalente. RESPONSABILITATI / BENEFICII: Dispecerizarea tuturor apelurilor telefonice preluate prin liniile telefonice ale secretariatului. Intampinarea si indrumarea clientilor care se adreseaza societatii in mod direct sau telefonic. Intocmeste corespondenta oficiala a societatii. Realizeaza activitati de sortare si arhivare a corespondentei si a documentatiilor tehnice aferente serviciilor prestate de societate. Completeaza setul de acte si cererile pentru obtinerea de acorduri si avize de la diversele regii (Eon Gaz, Enel, Aquatim etc.). Intocmeste documente aferente procedurior de contractare, urmarire si decontare a lucrarilor. Monitorizeaza si tine evidenta documentatiilor tehnice definitive si deruleaza procedura de predare finala catre beneficiari. DESCRIEREA COMPANIEI: Wattvisor SRL este o companie care desfasoara activitati in domeniul instalatiilor in contructii si tehnica si siguranta confortului. Principalul domeniul de activitate este proiectarea si executia de sisteme de alimnetare cu gaze naturale si gaze petroliere lichefiate. Wattvisor SRL este o societate autorizata ANRE, ISCIR, ASOCIATIA COSARILOR si a implementat in activitatile pe care le desfasoara sistemele de calitate ISO 9001 si ISO 14001. Media de varsta a colectivului este relativ tanara, sub 30 ani iar atmosfera de lucru este una destinsa, cu toate ca activitatile in cadrul societatii se desfasoara dupa criterii destul de riguroase si clare.

 • Cerinte pt contabil / economist / departament import - export Cunostinte limba Italiana - avansat - sunt obligatorii Absolvent studii superioare in domeniul economic - Cunostinte in domeniul HR Experienta de minim 3-5 ani Cunostinte bune in domeniul import - export si vama Nivel Excel / word avansat Responsabilitati: - Cooperarea cu terte parti (transportatori, comisionari vamali, declaranti vamali si autoritati) in vederea asigurarii conformitatii cu legislatia vamala si fiscala in vigoare; - Efectuarea formalitatilor vamale de import si export (pregatirea documentatiei specifice, traduceri documente, furnizarea informatiilor in vederea stabilirii incadrarilor tarifare corespunzatoare, verificarea cuantumului drepturilor vamale la import); înregistrarea în ordine sistematică și cronologică a documentelor aferente activității organizației; - menținerea corectă și la zi a înregistrărilor contabile - inregistrare receptii marfa - facturare intern si export de marfa si servicii - raportare intrastat - evidenta pontajelor electronice si mentinerea legaturii cu angajatii firmei, administratorul societatii si firma de salarizare

 • 6

  angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.

 • Menaj . Fac menaj la famili serioase la apartamente casa chiar si dupa amenajarea lor . nr meu nu raspund la mesaje . Numele meu este Gabriela .

 • Salveaza cautarea