Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Dumbravita

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 2

  Angajam personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 16

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • 3

  SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatea de bucatar la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa de mail sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • Persoana serioasă doresc să îngrijesc bătrâni 4-5 ore pe zi de preferinta in Dumbrăvița. Telefon:

 • 7

  Angajez Asistent manager, program lucru flexibil, 40 ore/ sapt, 2500 lei, carte de munca.

 • Angajez vulcanizator in Dumbravita, venituri între 1500€- 3000€/luna

 • 1

  Ofer Cazare pentru Echipa Muncitori, conditii Foarte bune, curatenie, factura

 • 9

  Cautam manipulant marfa pentru depozit logistica. Se lucreaza 2 schimburi de la 06:00- 14:30 respectiv 14:00-22:30. Transport asigurat din Timisoara. Activitatea presupune ambalare si manipulare bauturi. Contract pe perioada nedeterminată. Salarizare incepand de la 2300 net+ spor de ore suplimentare. Pentru detalii va rog sa lasati un mesaj privat cu numarul de telefon sau sa ne contactati la numarul .

 • Companie de recrutare HICO Recruitment cauta Lucrător Comercial pentru Stația petrolieră SOCAR din Dumbrăvița, județul TIMIȘ OFERTĂ Salariu competitiv Tichete de masă (15 lei/ zi lucrata) Transport: 100 lei/ lună Sporuri de noapte, sporuri de weekend si sporuri de sărbătoare CERINȚE Studii medii Experienta ca lucrator comercial reprezinta avantaj Persoana comunicativa, pozitiva Atitudine orientare catre client Disponibilitate de lucru in ture si in weekend Integritate si corectitudine Spirit de echipa DESCRIEREA POSTULUI Vânzarea de combustibili din stația de distribuție carburanți și vânzarea produselor din mAg azinul stației; Comunicare și relaționare cu clienții într-o maniera amabilă, calda și prietenoasă; Informare și consiliere clienți în legătură cu produsele din magazine și promoțiile active; Lucrul pe casa de marcat, încasare numerar/alte forme de plată, efectuare monetar; Gestiunea magazinului (recepție marfă, etichetare, termene de valabilitate, inventariere); Menținerea standardelor de curățenie din stația de distribuție carburanți.

 • Angajam Gestionar productie. Cerinte: - Experienta minim 5 ani pe gestiune productie - Experienta in folosirea calculatorului si programului Excel - Experienta in programul SAP este un avantaj major - Carnet de conducere cat. B - Persoana foarte organizata si riguroasa - Pastrarea unei evidente stricte si exacte a stocurilor - Implicare 100% in activitate Responsabilitati: - Receptie marfa si introducere in gestiune - Verificare stocuri de marfa vs comenzi de productie si lansare comenzi de Aprovizionare pentru lucrarile contractate - Comenzi de aprovizionare catre furnizori si ocazional aprovizionarea cu materialele lipsa - Intocmirea Bonurilor de consum pentru lucrarile realizate - Preda catre productie toate materialele necesare lucrarilor si intocmeste fisele de Magazie - Raspunde de corectitudinea si evidenta la zi a stocului Oferim: - Un mediu de lucru placut si relaxat - Un job intr-un domeniu de activitate in plina dezvoltare si de viitor - Un job sigur si stabil intr-o firma cu experienta si in continua dezvoltare - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Program de munca de 8h, 5 zile/saptamana CV-urile cu Experienta detaliata se trimit pe email la adresa: angajari@fabricadecarosari.ro. Rugam specificati in subiectul emailului postul pentru care trimiteti CV-ul. Fabrika - Pleasure for Perfection. www.fabricadecarosari.ro

 • 5 Plachisti 12,50 ora bruta cos pe zi lucrata 9,10 cazare gratuita Alsace 4-10 zidari 13,20 ora bruta cos pe zi lucrata 10,30 cazare gratuita Rhone Alpes 10 instalatori vorbitor de franceza 13,00 ora bruta cos zi lucrata 10 cazare gratuita in toata Franta 2 zugravi 13,20 ora bruta cos pe zi lucrata 10,20 cazare gratuita Rh ne-Alpes cerem experiante in domeniu respectiv. trimiteti CV si datele dvs pe mail

 • cautam Dulgheri cu experienta.in constructii metalice - FRANTA

 • Lanturile de magazine Wojcik din Timisoara, unde regasestii articole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, te asteapta sa te alaturi familiei intr-un mediu de lucru prietenos si linistit, care iti asigura dezvoltarea abilitatilor de apropiere catre clientii nostrii, consiliere si vanzare, deprinzand cat mai multe cunostinte despre moda si traditia in vanzarii. Posturi disponibile: - lucrator comercial. Cerinte: - minim experienta 1 an in domeniul vanzarilor articolelor vestimentare, - Experienta acumulata in vanzari intr-un magazin care comercializeaza haine de copii ar constitui un avantaj; - cunostiinte minime de utilizare PC; Ne dorim, ca cei interesati de aceasta angajare, sa corespunda urmatoarelor cerinte: - personalitate placuta, tinuta si prezenta agreabila; - persoana deschisa, pozitiva, spontana, orientata catre clienti; - abilitati de comunicare si consiliere clienti; - vocabular comercial ingrijit. Responsabilitati: - intampinarea clientilor in mod corespunzator; - relationearea cu clientii; - prezentarea produsele potrivite solicitarilor; - asigurarea confidentialitatii datelor la care are acces; - mentinerea unui mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin, asigurarea curateniei la locul de munca. Oferim: - un loc de munca stabil intr-un mediu placut si profesionist; Asteptam cu mare interes CV-ul tau!

 • 21

  Angajam soferi profesionisti categoria C+E , pentru rute EXTERNE (tur-retur) Romania-Germania/Franta/Cehia SINGUR/ ECHIPAJ Beneficii: -salariu motivant. -bonus vechime in campul muncii; -prime sarbatori; Cerinte: -studii medii; -atestat marfuri generale valabil; -experienta in domeniu prezinta un avantaj; -card tahografic digital; -analize medicale/psihologice; -seriozitate; -spirit de echipa; Pentru mai multe informatii:

 • 75

  OMV SAGULUI STATIE NOUA DUPA PODUL DIN CALEA SAGULUI LANGA CITROEN OMV GARA NORD REPUBLICII angajeaza personal cu si fara experienta pentru: - CASERIE -SPALATORIE AUTO AUTOMATA SI DESERVIRE PLATFORMA AUTO. Se ofera pregatire la locul de munca,echipamnet de lucru, program de lucru in ture, flexibil,bonusuri. Informatii la telefon si sau cu C.V. la adresa de mail si la sediul firmei, OMV CALEA SAGULUI NR 203, SAU OMV GARA NORD REPUBLICII 23.

 • 1

  Landisa Plant Dumbravita angajează muncitori necalificați program 8 ore.

 • 2

  Electricieni autorizați, cu experiența,executam lucrări interioare case și apartamente in roșu,realizam întreaga instalație,facem traseul instalației,montam prize,intrerupatoare,tablouri,lămpi, candelabre,facem împământari,la prețuri avantajoase! Rog seriozitate maxima!

 • Salveaza cautarea