Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Ungheni Companii

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Angajăm STIVUITORIST cu atestat Responsabilități: Asigură manipularea și depozitarea mărfurilor, ambalajelor, materialelor pentru deservirea liniilor de îmbuteliere și satisfacerea cerințelor de livrare și depozitare. Cerințe: - Studii medii - Autorizație ISCIR Program de lucru în 3 schimburi Perioadă determinată Pachet salarial fix + tichete de masa + bonusuri Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon afișat, luni -vineri, 09:00 - 17:00. S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale va rugam ca, inainte de a aplica la anuntul de angajare, sa consultati pentru informare site-ul nostru: http://www.professional.com.ro/gdpr/

  • Angajam urgent stivuitorist cu experienta pentru depozit marfuri generale. Cerinte post: -Bune abilitati de a lucra cu masini de ridicat(stivuitoare,transpaleti); -Dexteritate; -Spirit de ordine si disciplina; -Seriozitate; -Rapiditate; - Studii medii sau de specialitate -Autorizare ISCIR pentru echipamente de ridicat - Experienta: 1 an in posturi similare Descrierea jobului -Asigura manipularea si depozitarea marfurilor, cerintelor de livrare si depozitare -Executa incarcarea-descarcarea eficienta a mijloacelor de transport cu respectarea dispozitiilor referitoare la cantitatea, sortimentatia,loturi si calitatea prescrisa conform documente Se ofera: - Salariu motivant - Tichete de masa - Instruire la locul de munca - Decontare transport Pentru a primi toate informatiile necesare si a putea incepe o colaborare va invitam sa ne sunati la acest nr: .

  • 2

    Asigura manipularea si depozitarea marfurilor, ambalajelor, materialelor pentru deservirea liniilor de imbuteliere si satisfacerea cerintelor de livrare si depozitare. Cerinte: - Studii medii - Seriozitate - Rapiditate Beneficii: Curs de calificare; Program de lucru in 3 schimburi; Perioada determinata; Pachet salarial fix; Bonus de sezon; Decont transport comun; Persoanele interesate sunt rugate sa ne trimita un mesaj cu CV-ul atasat sau sa ne contacteze la numarul afisat, de luni pana vineri, in intervalul 09.00 - 17.00. S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale va rugam ca, inainte de a aplica la anuntul de angajare sa consultati pentru informare site-ul nostru.

  • Ne marim echipa in sectia patiserie, suntem in cautarea unei persoane calificate in domeniu, avantaj celor cu experienta,de preferat posesor cat.B .Oferim salarizare cu cerintele actuale si tichete de masa.

  • Salveaza cautarea