Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chiajna

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firmă Austria angajează dulgheri cu experiență cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, se cere neaparat experiență și seriozitate, se oferă cazare, echipamente de lucru, salariul net 2600 , alocație la copii. Cei interesați va rog să mă sune urgent , Florentin reprezentat firmă austriacă.

 • Candidatul ideal: -atitudine proactiva -spirit de echipa si atentie -disponibilitate de lucru in ture Atributii: -efectueaza receptii/livrari marfa -verifica intrarile si iesirile din depozit -coordoneaza oamenii din subordine Beneficii: - Salariu in functie de experienta - Tiechete de masa 300 lei - Bonus productivitate - Ore suplimentare platite - Asigurare medicala Regina Maria - Contract de munca perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri, 8 ore Locatie: KM23 A1 (Bolintin Deal)

 • Candidatul ideal: -Seriozitate -Disponibilitate de lucru in ture -Experienta de lucru in depozit Atributii: -Realizare comenzi (utilizare scanner) -Verificare produse/comenzi -Intretinerea spatiilor de lucru Beneficii: -Salariu in functie de experienta -Bonus productivitate lunar -Tichete de masa 300 lei/luna -Ore suplimentare platite 200% -Posibilitate de avansare profesionala -Contract perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri (8 ore) Locatie: KM 23 A1 (Bolintin Deal) Transport asigurat Pub

 • 3

  Descriere Locuri de munca Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Depozit Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 10

  Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 4

  Angajam curier/postas pe zona ilfov(Bragadiru,Chiajna). Detalii prin telefon. Postul nu necesita experienta.

 • Participa activ la operatiunile de incarcare/eliberare si descarcare/depozitare a containerelor din/in Terminalul de containere Yusen Logistics; Asigura gestiunea fizica a stocului de containere prin operarea in fisierul de GATE IN&OUT a miscarilor containerelor, intocmai si in timp real; In baza acestui fisier se opereaza miscarile in stocul de containere de catre Seful schimb Tura de serviciu; Elibereaza documente insotitoare pentru transporturile containerizate si conventionale (Specificatii), emite documente privind starea tehnica si fizica a containerelor (EIR) la plecarea cat si la receptia acestora din/in Terminal si confirma documentele de transport emise de catre Furnizorii specifici (CMR); Controleaza si arhiveaza documentele aferente operatiunilor de depozitare si eliberare containere in/din Terminal; Raspunde de utilizarea corecta si pastrarea in bune conditii a documentelor cu regim special; Raporteaza superiorului ierarhic diferentele intre stocul fizic si cel scriptic aparute la momentul intrarii/iesirii containerelor din terminal; Directioneaza camioanele in Terminal cu acordul, in prelabil, al stivuitoristului de serviciu;

 • Service auto Chiajna angajeaza electrician auto cu experienta

 • Disponibil online

  Matematică-engleză

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - (Am locuit 9 ani în Londra). Am răbdare si experiență cu copiii. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Dețin culegeri conform noii programe școlare. Meditațiile le vom ține ONLINE (50lei/h) 1h30min- 75lei etc. Tel (Elena) Activitatea este efectuata în mod legal. OFER FACTURA FISCALĂ!

 • , . Responsabilitati: Manipularea, coletizare, infoliere, ambalare si etichetare a marfurilor pregatite pentru livrare si preluare marfurilor Beneficii: - Salariu negociabil - Program de lucru in 2 schimburi - Decontarea transportului - Asigurare medicala privata - Prime si bonusuri - Loc de munca stabil Cerinte: - Stare buna de sanatate - Persoana serioasa si stabila

 • 1

  MANIPULANT MARFA Responsabilitati principale: - operatiuni de mixare paleti - repaletizare marfa deteriorata - verificare camioane inainte de incarcare - transport paleti cu liza electrica  Candidatul ideal: - rezistenta la stres si flexibilitate - capacitatea de a lucra independent si in echipa Compania noastra ofera:  - activitate desfasurata într-o companie în plina dezvoltare  -  scolarizare într-o echipa dinamica si -  mediu de lucru modern  -  pachet salarial atractiv Locatie Depozit 6 ,parc logistic P3 Str Italia 1-7 Chiajna contact: tel 0758053977

 • 2

  Caut urgent femeie pentru ingrijirea unui batran ...in judetul Ilfov Salariu foarte bun , contract de munca Telefon

 • 2

  Cerinte: - absolventi de minim studii medii (diploma BAC este obligatorie); - experienta in vanzari FMCG reprezinta un avantaj substantial; - bune abilitati de comunicare si relationare; - permis de conducere categoria B. Descrierea jobului: -Vizitarea clientilor existenti in baza routingurilor zonei, prezentarea produselor si ofertelor companiei, negocierea comenzilor in limitele de credit stabilite, mercantizare, urmarire vanzare, incasare, identificarea clientilor si oportunitatilor noi. Se ofera: - pachet salarial format din salariu de incadrare plus bonusuri in functie de performanta; - autoturism serviciu Dacia Logan; - telefon serviciu, abonament internet inclus; - un loc de munca stabil cu respectarea tuturor formalitatilor legale. Asteptam C.V.-ul dumneavoastra la adresa: , in urma analizei acestuia, puteti fi contactat pentru interviu. Descrierea companiei: Transilvania General Imp Exp este una dintre primele si cele mai mari companii de distributie din Romania ce asigura comercializarea in exclusivitate a celor peste 200 de sortimente de produse ale platformelor European Drinks, Scandic Distilleries si European Food.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Chiajna. Necesita masina.

 • angajam electricieni pt confectia de tablouri electrice

 • 8

  Angajez paznic de noapte,zona Militari Residence,salariu 2600.

 • Doresti sa reduci cheltuielile cu personalul, chiria si intretinerea sediului social? Societatea noastra vine in ajutorul dvs.cu activitati combinate de secretariat, asigurarea de servicii de secretariat zilnice, cum sunt receptia, facturarea si pastrarea evidentelor, servicii de personal si de corespondenta, indosariere, arhivare(pastrare arhiva 10 ani), curierat. Scanarea şi arhivarea electronică. Gestionarea poştei electronice şi a scrisorilor. Notificarea imediată prin SMS sau email. Programari intalniri. Rezervari bilete avion, rezervari hoteliere, concerte, evenimente, etc.. Activităţi de protocol (întâlniri de afaceri in cadrul societatii), spatiu birou 35 m si sala asteptare 15 m. La cerere asigurăm logistica(auto). Pe baza de contract sau comision. Pretul pachetelor se negociază telefonic sau email si este in functie de atributii, pachet Basic si Premium. Prestarea serviciilor se desfasoara conform legislatiei in vigoare, cu delegarea de competente. Oferta limitata! Contactati societatea pentru oferta completa! Cel mai mic pret de pe piata! Adresa noastra, Militari Residence. SC Profamily.

 • 2

  Angajez mecanici auto,vulcanizatori auto,geometrie roti

 • SERVICE-ITP-VULCANIZARE angajam vulcanizatori auto cu experienta! Salariul atractiv

 • Salveaza cautarea