Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de muncă, posesor carnet cat. B,atestat stivuitorist,experiență aprovizionare-gestiune.

 • gr7cuceirciecieurcicrri fr r

 • profesionist in acoperișe

 • Firma cu activitatea in Livada de Bihor (producem si comercializam confectii textile pentru casa )angajam agent vanzari cu experienta relevanta in domeniu. CERINTE- excelente abilitati de comunicare, - orientat spre realizarea obiectivelor de vanzare si abilitati de organizare si planificare, - cunostinte limba maghiara (avantaj), - permis categoria B - disponibilitate deplasari RESPONSABILITATI- - administrarea portofoliului existent de clienti si mentinerea relatiilor cu acestia. - identificarea nevoilor clientilor si oferirea de solutii optime - promovarea continua a produselor companiei Oferim salarizare foarte buna si conditii exceptionale de munca. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de mail florina.porumb@textile romania.ro . Informatii suplimentare se pot afla la tel 0755017071 Vezi detalii pe

 • 2

  Firma cu activitatea in Livada de Bihor (producem si comercializam confectii textile pentru casa )angajam agent vanzari cu experienta relevanta in domeniu. CERINTE- excelente abilitati de comunicare, - orientat spre realizarea obiectivelor de vanzare si abilitati de organizare si planificare, - cunostinte limba maghiara (avantaj), - permis categoria B - disponibilitate deplasari RESPONSABILITATI- - administrarea portofoliului existent de clienti si mentinerea relatiilor cu acestia. - identificarea nevoilor clientilor si oferirea de solutii optime - promovarea continua a produselor companiei Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de mail florina.porumb@textile romania.ro . Informatii suplimentare se pot afla la tel 0755017071

 • Căutăm Speciаlist SSM/PSI cu expеrienţă într-o poziţiе similаră, pentru o companiе dе еxpеdiții și trаnsporturi, pаrte а unui grup dе firmе belgiаn speciаlizаt în transport marfă din 1998. Companiа din Orаdea a fost înființаtă în anul 2015 și este într-o continuă expansiune, ajungând în prezent la 230 de angajați și un parc auto format din 130 de camioane. Domeniile în care sunt specializaţi sunt transportul containerelor maritime şi transporturi cu remorci şi prelată atât în România cât şi în Europa. Cerinţe: – experienţă anterioară într-o poziţie similară; – cunoştinţe solide a legislaţiei SSM; – absolvirea cursului de Inspector SSM + PSI; – nivel avansat operare MS Office (Word, Excel); – cunoştinţe de limba engleză – nivel mediu; – excelente abilităţi de comunicare, organizare şi rezolvare de probleme. Responsabilităţi: – instruirea angajaţilor; – întocmirea fişelor individuale de protecţia muncii; – organizarea, cоordonarea și monitоrizarea activităților dе prеvеnirе și protecție; – idеntificarea pеricоlelor și evаluarea riscurilor pеntru lоcurilе dе muncă; – ținerea evidenței personalului angajat cu privire la avizele necesare SSM și ia măsuri pentru menținerea valabilității; – alte activităţi specifice departamentului de Resurse Umane: procesare amenzi, arhivare documente şoferi, întocmire deconturi şoferi. Beneficii: – pachet salarial atractiv; – contract de muncă pe perioadă nedeterminată; – mediu de lucru plăcut.

 • 11

  Firma de confectii imbracaminte, angajeaza persoana pentru un post de birou si partial munca in productie (mai potrivit pentru o fata/femeie). Cerinte: - cunostinte avansate de operare calculator - limba engleza la nivel avansat obligatoriu - abilitati organizatorice si de munca in echipa - disponibilitate de a invata si abilitati de acumulare rapida a informatiilor - cunostinte Saga constituie avantaj - persoana harnica si determinata Beneficii: - contract de munca cu durata nedeterminata - salariu atractiv - program fix, 07.00 - 15.30 L-V - medicina muncii gratuita la angajare - plata orelor suplimentare (daca este cazul) Persoanele interesate, sunt rugate sa ataseze CV la mesajul de aplicare. Multumim!

 • Caut loc de munca ca casiera vanzatoare

 • Caut de lucru in Alesd, pot lucra si de acasa doar in baza de contract de munca. Multumesc.

 • 1

  Societate Comerciala, cu Activitate Mixta Angajeaza personal pentru postul de: ASISTENT MANAGER-( de preferinta Femeie, ) Cerinte: Cel putin 2 ani experienta in domeniu, Obligatoriu Permis de Conducere, cat.B Domiciliul in Oradea, Persoana Organizata, Responsabila, Cunostinte Operare Calculator , Open Office, Exell, ( etc) Prezenta Placuta, Sociabila, Va rugam sa ne trimte-ti cv-ul pe Adresa de Mail, iar persoanele selectate vor fi chemate la interviu.

 • Salveaza cautarea