Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Iasi

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Candidatul ideal: - fara cazier judiciar; - experienta in intocmirea actelor de gestiune reprezinta un avantaj; - persoana corecta si responsabila; - cu o foarte buna capacitate de planificare, organizare si control - abilitati pentru coordonarea unei echipe. Descrierea jobului: - gestioneaza toate marfurile din magazinul/depozitul companiei, intocmind/verificand toate documentele necesare intrarilor/iesirilor din depozit; - efectueaza receptia cantitativa si calitativa a produselor si coordoneaza pregatirea marfurilor pentru livrare in baza documentelor insotitoare; - verifica permanent concordanta dintre stocurile faptice si contabilitatea de gestiune; - efectueaza receptia produselor, descarcarea, manipularea acestora in magazin/depozit si se ocupa de pregatirea comenzilor catre furnizori si clienti; - participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din magazia firmei; - raporteaza superiorului ierarhic orice neconcordanta intre stocul fizic si cel scriptic; - organizeaza modul de depozitare a marfurilor, pe sortimente, astfel incat sa fie usor identificate; - respecta legislatia de gestiune a stocurilor. Cerinte: - minim studii medii; - abilitati foarte bune de comunicare; - ordonat, capabil sa lucreze sub presiune; - experienta anterioara in gestiune si activitatea din depozit reprezinta un avantaj. Beneficii: - salariu atractiv si bonusuri de performanta; - stabilitatea postului pe termen lung; - contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - sporuri conform legii; - telefon de serviciu. Aplica direct la acest anunt sau trimite CV-ul tau la adresa office[a]anoterminstal.ro .

  • Ai o diploma de BAC si vrei sa muncesti? Part-time sau Full-time? FARA zi de Luni...Fara SEF...Fara program...Fara desteptator...Vino in echipa noastra! Invata sa lucrezi si sa castigi in ritmul tau!!! Te invit sa aplici pentru o pozitie de Broker debutant in Compania Destine Broker de Asigurare-Reasigurare. Castiguri atractive din comisioane.

  • Caut urgent persoane dornice de castig! Daca sunteti interesat, trimiteți mesaj cu textul VREAU!

  • Detin 10000 m2 - Asociere intr o afacere profitabila in zona Paun-Bucium , terenul este pe strada Artarului in planul 2 , linga padure statului , sau vand terenul eventual ( gen clinica de recuperare , azil batrani , pensiune , piscina cu pizzarie si bar , ferma , sere , albinarit , livada , centru spa , cort nunti sau hambar ca este in trend, casute lemn pt inchiriere, loc de joaca pt copii fiind ideal linga Padurea statului, sau alte propuneri , etc ) Se pot accesa Fonduri Europene ! Apartine de comuna Barnova. Utilitati sint in zona , gaz , curent , apa , internet , telefon , asfalt , aer curat , padurea statului in apropiere , etc . Detin teren 10000 m/2 ( 1 ha ) cu deschiderea de 67 m , utilitati curent, apa , gaz , tel, internet , asfalt. Terenul in zona este intre 19-22 euro m/2 . Numai pt persoane INTERESATE de o afacere in TIMP care dureaza ! Ofer seriozitate si cer ! Telefon detalii : 0754871144.

  • Angajez șef de tura cu experiența la spălătorie auto in zona blv. Primăverii, salar atractiv

  • Institutul de Chimie Macromoleculara "Petru Poni" angajeaza, prin concurs, un inginer mecanic cu norma intreaga. Condiţii specifice pentru inginer mecanic: - studii superioare de specialitate; - apt din punct de vedere fizic și medical; - experienţă în specialitate: minimum 5 ani; - cunoştinţe temeinice de operare P.C. (Windows, Microsoft Office); - competenţă decizională şi profesională; - aptitudini/ deprinderi: capacitate de analiză și sinteză, dinamism, capacitate de gestionare a situaţiilor dificile precum şi a resurselor alocate, adaptabilitate la schimbări, eficienţă.

  • Salveaza cautarea