Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Joburi, locuri de munca in Management ConstantaConstanta - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 8

  Manager zona Call-Center, salariul 4.000 lei + tichete!

  Cerințe: Experiență anterioară relevanta de coordonare a unei echipe (experienta in Call-Center reprezinta un avantaj); Atentie la detalii, seriozitate si punctualitate; Foarte bune abilitati de comunicare, leadership si ascultare activa; Persoana rabdatoare, cu bune capacitati de planificare, organizare; Capacitate de analiza si sinteza, orientare spre respectarea termenelor limita si indeplinirea obiectivelor; Rezistenta la rutina si stres: abilitatea de a ramane calm si controlat in diverse situatii; Bune cunostinte de lucru in Word si Excel; Adaptare la stiluri de lucru si deschidere la schimbari. Condiții: Salariu motivant + tichete de masa; Contract de munca pe perioadă nedeterminată; Oportunitatea de a lucra în cadrul uneia dintre cele mai dinamice companii locale. Responsabilități: Monitorizeaza si dezvolta activitatea si rezultatele personalului din subordine; Se asigura ca solicitarile clientior sunt tratate intr-o maniera profesionista si se solutioneaza reclamatiile; Planifica si monitorizeaza prezenta la serviciu a angajatilor din subordine; Intocmeste raportarile interne; Asigura legătura între echipa coordonata si celelalte departamente ale companiei; Verifica respectarea regulamentelor, procedurilor, politicilor si instructiunilor de lucru ale angajatilor din subordine; Formeaza personalul din subordine, propune sanctiunile in cazul neindeplinirii responsabilitatilor; Participa la preluarea apelurilor telefonice; Realizeaza sarcinile de inchidere zi.

  Repostat automat
 • 14

  Icredit Constanta angajeaza referent casier(activitate numai de birou)

  Descrierecurta descriere a companiei Easy Asset Management este o Institutie Financiară Nebancară fondată în anul 2005, care activează în 6 țări: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina. În prezent, compania este unul dintre liderii de piață în industria de credite rapide din Europa Centrală și de Est, cu peste 2 milioane de credite aprobate. În România, sub marca iCredit, compania deține un portofoliu în valoare de peste 12 milioane de euro, iar echipa din țara noastră este formată din peste 1.000 de profesioniști, care activează în biroul central din București și în cele 76 de birouri din întreaga țară. Responsabilitati Ce va trebui sa faci ? Sa tii corect si la zi evidenta primara privind activitatile de incasari si plati prin casierie; Intocmesti corect si la zi chitantele pentru sumele incasate; Incasezi sumele de bani, prin numarare faptica in prezenta persoanelor care platesc; Intocmesti zilnic Registrul de Casa; Raspunzi cu exactitate calculelor din documentele intocmite; Esti responsabil cu fluxul documentelor la nivel de sucursala; Oferi suport, prin activitatea ta, colegilor si clientilor; Activitati administrative; Alte informatii Mediu de lucrur dinamic; Contract de munca pe o perioada nedeterminata; Traininguri; Posibilitati de dezvoltare plan de cariera Salariu fix+bonuri de masa+extra beneficii periodice card vacanta

 • 3

  Manager Restaurant Mamaia

  Angajam manager Restaurant: Ne dorim un candidat cu experienta în industria ospitalității, care sa aibă abilități excelente de comunicare, capabil să motiveze și sa creeze o echipa. Managerul de Restaurant trebuie să aibă capacitatea de a îmbunătăți atât mediul de lucru actual cât și comunicarea cu clienții. El trebuie sa fie un lider, să aibă competențe în managementul afacerilor, sa folosească pachetul Microsoft Office, sa facă zilnic rapoarte legate de intrarile și ieșirile de marfa și să fie orientat către satisfacerea nevoilor clienților. Oferim salariu atractiv, decontarea transportului, bonuri de masa, un mediu de lucru tânăr și frumos și posibilitate de promovare în cadrul companiei.

 • Analiza risc securitate fizica

  Analiza de risc la securitate fizica, conf L333 si Instructiunii nr 9 a MAI. Procesul de evaluare a riscului cuprinde, in principal, urmatoarele faze: 1. stabilirea contextului 2. identificarea riscului 3. analiza riscului 4. estimarea riscului 5. tratarea riscului. Documentatia pentru serviciul Evaluare risc securitate fizica cuprinde: - raportul de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica. - grila de evaluare, specifica obiectului de activitate. - documentele suport. Se pot executa lucrari in toata tara!

 • Firma de paza anagajam manager vanzari

  MANAGER VANZARI Firma de paza cu vechime de peste 15 ani pe piata dorim sa angajam manager vanzari. Cerinte: * abilitati de comunicare, negociere-vanzare, seriozitate; * experienta pe un post similar(vanzari) reprezinta un avantaj * dorinta de a lucra si de a se dezvolta impreuna cu firma * permis categoria B. Responsabilitati: * aplicare strategii de dezvoltare a firmei * promovarea imaginii si a produselor serviciilor firmei * efectueaza cercetari ale pietei, identifica noi colaboratori cu scopul de a creste baza de clienti. Conditii: * program de lucru: L-V, 8H ZI. * masina de firma * comision per contract; etc. Descriere job: * Societatea este formata din personal calm, rabdator, o echipa serioasa si implicata care isi doreste sa se mareasca. Jobul este format din munca de birou+teren. Asteptam cu interes CV-ul dumneavoastra! Contact: Nr.tel:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Constanta

Localități

Constanta
Salvează căutarea