Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vila 15 camere, centrul vechi, angajez urgent camerista cu experienta, varsta maxima 50 ani, rog seriozitate. Mai multe detalii la telefon.

 • Castig Online. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Oferim conditii avantajoase. Salariu negociabil. Cerem seriozitate si loialitate. Program L-V+2S. Fabrica:Bld. Bratianu, nr.214, Constanta. PIATRA DESIGN este un brand cunoscut, marca inregistrata a societatii GARANTI PREST S.R.L.Sub marca PIATRA DESIGN importam si distribuim o gama larga de produse din piatra naturala (travertin, marmura, granit, calcar, bazalt, onix, etc), sub numeroase forme si culori (cum ar fi placi dimensionate, mozaicuri pe plasa, pavele, trepte, glafuri, blaturi, lavoare, cazi, seminee, fantani etc), obtinute din cariere din diverse tari si regiuni ale lumii.

 • Hotel Royal**** angajeaza urgent coafeza. Relatii la tel 0723662877.

 • Hotel Royal din Constanta, angajeaza personal pt urmatoarele posturi: barman, ospatar, maseur, cosmetician, coafeza si bucatar. Salariu avantajos. Detaliile se vor da in cadrul interviului. Relatii la nr de tel.

 • Vrei sa incerci un alt frizer/barbier, dar ti-e frica pentru ca nu sti cat de bun e? Iti ofer ocazia sa beneficiezi de o tunsoare pentru a te lamuri in legatura cu acest lucru. Pentru detalii sau programări vă rog nu ezitati, contactați-mă la numărul afișat.

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Dobrogea Grup S..A. cu sediul in Constanta, str. Celulozei nr.1, angajeaza electromecanic, electrician, mecanic, vanzatoare pentru unitati de producție produse panificatie Cerinte: * studii medii, de specialitate. * experienta acumulata in unitati de productie din domeniul industriei alimentare, constituie un avantaj; * domiciliul in Mun Constanta sau localitati limitrofe. Beneficii: * pachet salarial atractiv; * asiguram transportul la si de la punctele de lucru ale firmei; * angajare p[e durata nedeterminata * contributii catre stat achitate in termen legal, oferind astfel garantia completarii vechimii in munca precum si asigurari de sanatate pentru persoanele aflate in intretinerea persoanelor ce devin salariati ai firmei Relații suplimentare la nr de telefon 0241482105 sau la sediul firmei: Constanta, str. Celulozei nr.1

 • Angajez manipulant pentru comert engross in market Constanta. Numai persoane apte sa lucreze full time cu salariul avans - lichidare /luna. Relatii telefon 0727663234

 • Cauti un loc de munca bine platit? Simmit MPwr SRL Constanta cauta Dulgheri loc de munca in Olanda. Trimite CV prin email: MobilDl Stoica www.simmitmpwr.com

 • Angajam automacaragiu, cu experienta, atestat marfa, categ. B,C,E. Salariu atractiv.Relatii la tel.0722545355

 • Angajam sofer PROFESIONIST in Constanta categ b,c,e, atestat marfa si cu experienta in domeniu. Oferim seriozitate, salariu atractiv si bonusuri.

 • Cautam noi talente in echipa Evelis . Daca esti pasionat(a) , talentata si ai abilitati și calificare in Coafura ✂️ ✂️ vino cu CV-ul la receptia salonului sau trimite-ne email la adresa office@evelis.ro . ❗️Condiții avantajoase de angajare ! #jobs #salon #hairstylist #beauty

 • Echipa Evelis Beauty Center are nevoie de tine ! Cautam cea mai comunicativa,vesela si responsabila recepționera ! Aplica acum si Vino sa faci parte dintr-o super echipa unde fiecare zi la locul de munca v-a fi extraordinara ! Pentru mai multe informații ne poti contacta si la nr de telefon 0734721158

 • Angajăm TEHNICIAN UNGHII cu experiență pentru: ConstructieGEL Tipsuri ,OjaSemipernanenta Salariu atractiv + procent AVANTAJOS la salariu Program cu 4 zile de muncă pe săptămână și 3 libere (sâmbătă + duminică + luni) Mediu profesional și relaxant În salon avem produse profesionale exclusiviste TOP LINE: -Morgan Taylor pentru manichiură si pedichiură CLASICĂ -Gelish pentru ojă semipermanentă și gel tips sau construcție unghii -Lampă UV profesională GELISH La Evelis dispunem de aparatură de ultima generație pentru îngrijirea unghiilor la cel mai ridicat standard special pentru clientele noastre, ca ele să se simtă răsfățate în salonul nostru. Vrei să afli mai multe detalii? Hai să vorbim! Trimite-ne un mesaj în privat sau contactează-ne telefonic la 0734721158.

 • Agentia imobiliara Sunland angajeaza colaboratori in regim de parteneriat sau persoane cu experienta in domeniul vanzarilor. Pentru agenti imobiliari cu experienta se ofera conditii extrem de avantajoase, peste medie.

 • Job sezonier pentru tineri elevi studenti in Constanta pentru comert engross marfuri generale. Relatii tel:0727663234

 • FOST NAVIGATOR DORESC LOC DE MUNCA PAZNIC VILA,PAZNIC INTRETINERE AMBARCATIUNI

 • Societate de contabilitate, cu sediul in Constanta, angajeaza economist cu experienta in domeniul financiar – contabil, pentru evidenta contabila completa inclusiv bilant. Operare in programul Saga reprezinta un avantaj. Telefon / Fax : 0341415142

 • Salveaza cautarea