Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1068 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate angajeaza urgent femeie de serviciu ,birouri si hala cu urmatoarele cerinte : 1- Salariul rezonabil si bonuri de masa ; 2- Experienta relevanta de minim 10 ani in domeniu; 3- conditie medicala si fizica buna,apta de lucrul pe scara sau la inaltime ; 4- Refereinte anterioare ; Se trimite urgent CV ul la sau

 • Angazam vanzatoare ptr magazin alimentar, non-stop , zona inel 2 . Detalii doar la nr de telefon . Multumesc !

 • 2

  Firma producatoare de mobilier la comanda, Fabrikart, angajeaza muncitor necalificat. Programul de munca este de luni pana vineri 7:00-16:00.

 • Firma producatoare de mobilier la comanda, Fabrikart, angajeaza * Tamplar tapiter * Tamplar montator * Tamplar utilaje * Croitor tapiter * Tapiter * Proiectant mobilier Experienta : minim 1 an Programul de munca este de luni pana vineri 7:00-16:00.

 • Angajez sofer Taxi. masina Este Dacia Logan 2011 Motor 1.2. ideal pentru taxi Consum mic . Dispecerat romaris. chiria fixa 80ron Mai multe det la tel

 • Iti place sa decorezi torturi si ti-ai dori sa faci parte dintr-o echipa creativa si dinamica? Te asteptam sa ni te alaturi. Cerinte: - comunicativ - disciplinat - punctual -experienta decorare torturi Conditii: - Program flexibil - Mediu de lucru placut -Bonusuri de performanta -Contract de munca cu perioad nedeterminata Responsabilitati: - Conform fisei postului - Corectitudine, punctualitate, ordonata TEL:

 • 10

  ANTREPRENOR, OFER LUCRARI DE CONSTRUCTII IN SUBANTREPRIZA.in mai multe judete. ( case la rosu, finisaje renovari ). tel.

 • 16

  Angajăm șoferi cat B pentru curierat in județul Constanța. Oferim: - Salariu atractiv - Program de Luni până Vineri. (ocazional sâmbăta) Cerințe : - Permis cat B (experiență minim 3 ani). - Persoană responsabilă și punctuală - Cazier impecabil auto+judiciar. (Experiența în curierat constituie un avantaj). Detalii in intervalul orar 08:00 - 18:00. (Luni - Sâmbătă) la : Mădălin Jipa

 • 2

  Ne mărim echipa! Angajăm soferi profesioniști și mecanici cu contract de muncă in Germania. Pentru comunicare se cere limba engleză sau limba germană. Solicităm: - Permis auto cat. CE, Atestat Transport Marfa (ADR constituie un avantaj) și card tahograf. - Experiență minim 6 luni. Oferim: - Contract in Germania. - Program flexibil: 4/1, 6/2, 8/2, 8/3, 12/4 săptămâni sau in funcție de nevoile dumneavoastră. - Salariul in funcție de programul ales și clasa de impozitare la care vă încadrați. - Persoană de contact Jipa Mădălin: Mulțumesc!

 • NE MĂRIM  Oferim: -Contract german.  -Program flexibil.  -Salariu plătit și în perioada de odihnă.  -Concediu anual SEPARAT!  -Drumurile Ro - D - Ro, se efectuează cu avionul iar biletele sunt cumpărate de către companie sau decontam motorina/benzina la masina personala.  Solicitam: -Vorbitor de limba engleză sau germana nivel  mediu -Deținător permis cat. CE si atestate profesionale.  -Experienta minim 1 an. -O persoană care să fie dispusă să facă schimbul de camioane(SE ADAUGĂ 200 PE LUNA LA SALARIU).    Salariul ar fi undeva între 2000 și 2200 in luna muncita(FĂRĂ SCHIMBUL DE CAMIOANE) în funcție de programul ales și,  1210 1350 pentru luna în care se stă acasă(odihnă). -Concediul anual de 4 săptămâni este separat față de perioada de odihnă.  - Pentru mai multe anunțuri de angajare intrati pe profilul meu sau accesați pagina de Facebook Angajări Șoferi Profesioniști - Persoana de contact :   Jipa Mădălin 

 • Instalatori profesionisti,cu vechime in domeniul termice si sanitare,executam lucrari complete.Preturi avantajoase,va rugam apelati cu incredere!

 • Oferim locuri de munca in domeniul medical in azile si spitale din uk, FARA COMISIOANE!! -ca infirmier este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. de asemenea cel mai important este sa cunosti limba engleza la nivel mediu conversational pentru a putea relationa cu paientii.nu e nevoie de experienta , se face training acreditat. -ca support worker este necesar sa fi dispus sa lucrezi cu peroane cu dizabilitati si sa ai un nivel mediu scris si vorbit al limbii engleza. se fac traininguri pregatitoare, nu se cere experienta. -ca asistent medical trebuie sa ai studii in domeniu, postliceala au facultate, sa ai pin( dreptul de munca in uk) sau prn (sa fi in curs de inregistrare in uk) Oferta: -contract de munca full time, pe perioada nederminata,36 sau 44 ore/saptamana, ore suplimentare platite salariul incepe de la 8.72 lire/h-9 lire /h pentru infirmieri /support workers( conteaza interviul, locatia) pentru asistentii medicali cu PIN salariile incep de la 17 lire/h si ajung pana la 20 lire/h -cazare contra cost, plata din primul salar, insa exista si posibilitatea sa ofere o luna gratuit in azil in functie de locurile disponibile. cazarea e de la 50-90 lire/saptamana, depinde de locatie -suport in obtinerea nino si a contului bancar -traininguri gratuite certificate in urma carora se obtin acele certificare( diplome) -locatii noi actualizate saptamanal concediul platit , 28 zile pe an -uniforma gratuita -posibilitatea de a avansa, dezvolta in cadrul companiei -va ajutam in realizarea cv-ului in cazul in care aveti nevoie -asistenta pe toata durata procesului de recrutare 1. responsabilitati/cerinte:infirmieri/support workers -identificarea nevoilor speciale ale pacientilor -sprjinirea pacientilor in activitatile zilnice -stabilirea unei rutine de lucru care ajuta pacientii cu activitatile zilnice -asigurarea confortului pacientilor asistati -asistarea alimentatiei si administarea alimentelor -asigurarea suportului emotional, atat a pacientilor cat si a familiei -asigurarea conditiilor igienico-sanitare -sa cunoasca limba engleza ( se sustine interviu pe skype cu angajatorul) -sa aiba casierul curat -disponibilitatea de a lucra in ture de 8,10,12 ore , de zi sau noapte 2. cerinte/responsabilitati:asistenti medicali -pin number valid -prn pentru asistentii in curs de inregistrare, cu un nivel bun al limbii engleze cu posibilitate de a lucra ca nurse assistant in limita locurilor disponibile.( training gratuit, cazare gratuita pe perioada trainingului) -nivel mediu al limbii engleze -cunostinte in domeniu nu percepem comisioane! -cv-urile pot fi trimise pe email:

 • 3

  Daca esti o persoana dinamica, cu abilitati de comunicare si deschisa la nou, acum ai sansa unei cariere in industria imobiliara. Oferim pregatire initiala si continua, iar posibilitatile de castig sunt superioare oricarui alt domeniu. Daca vrei sa afli mai multe, programeaza-te pentru o discutie la telefon

 • SC HIDRO CONTRUCT SRL este o companie independenta Romaneasca cu capital privat, si o experienta in domeniu de peste 20 ani in domeniul de Constructii si Fundatii Specialesi apreciata  pentru calitatea serviciilor si furnizarea de solutii tehnice rentabile.   Sectorul privat , de stat si constructii utilizeaza serviciile companiei in scopuri comerciale, infrastructura, industriale si rezidentiale. Reputatia HIDRO CONSTRUCT este construita pe inginerie, seriozitate si inginiozitate si depune eforturi pentru inovare si dezvoltare durabila. Viitorul membru al echipei noastre va trebui sa fie o persoana organizata, comunicativa, cu o atentie sporita pentru detalii si cu un simt practic dezvoltat. Descrierea jobului Responsabilitati - Este prezent pe Santier din partea executantului având in subordine mai multe echipe de muncitori - Raspunde doar in fata directorului tehnic sau al directorului general -Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie; Sarcini: -Organizarea lucrarilor pe santier; -Verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii; -Studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie; -Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie; -Urmareste ca aprovizionarea cu materiale comandate sa se faca la timp si se verifica existenta documentelor de calitate; -Isi insuseste si urmareste aplicarea legislatiei, procedurilor si instructiunilor tehnice de lucru. Cerinte: Experienta relevanta (minim 5 ani) in domeniu. Abilitati operare PC MS OFFICE: WORD, EXCEL Permis de conducere cat B, Abilitati bune de comunicare si relationare, Persoana organizata, atenta la detalii, muncitoare. Oferta financiara se va discuta in cadrul interviului. Depunerea CV-urilor se face la adresa de e-mail: sau office@hidro-construct; Detalii la telefon:

 • 12

  Firma de construcții, specializată in fundații speciale, angajează muncitor necalificat. Varsta minima 25 de ani, salariul 3000 lei. Se decontează drumul și se oferă masa de prânz. Detalii :

 • Am 52 ani, sunt calificata ca și educator și asistent medical, am atestat lb engleza, ofer meditatii și supraveghere ca și Bonă, conduc copiii la grădiniță sau școală. Locuiesc lângă școala 29, Tomis Nord Aștept mesaj, mulțumesc. Am experienta interna și internațională!!

 • Angajez vânzător vânzătoare cu sau fără experiența in magazin pet Shop in zona centrală Constanta pe post permanent cu sau fără calificare in domeniu oferim și cerem seriozitate pt mai multe detalii sunați la sau nu am timp de discuții prin mesaje sunați !

 • 10

  Cautam colege in departamentul RECEPTIE ale hotelurilor noastre, situate la intrarea in statiunea Mamaia. Asadar, daca domeniul ospitalitatii se numara printre pasiunile tale si ai bune abilitati de comunicare, ALATURA-TE echipei noastre! Transmite CV-ul tau pe adresa: bianca.said27gmail.com

 • Angajăm vulcanizator cu experienta! Angajare cu carte de muncă și salariu atractiv! Relatii la numar de telefon .

 • Salveaza cautarea