Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cerinte: • Absolvent al Facultatii de Constructii civile • cunostinte de operare a programului Autocad, MS Office; • atentie la detalii, spirit de initiativa, auto-organizare; • capacitatea de analiza si sinteza, de luare a deciziilor; • personalitate energica si flexibila, capacitate de lucru sub stres. Descrierea jobului Atributii /Responsabilitati: - emite solutii tehnice pe baza informatiilor primite de la departamentele cu care colaboreaza. - redimensioneaza solutiile alese in functie de specificatiile clientilor; - acorda asistenta tehnica de specialitate pentru executia lucrarilor BENEFICII: - lucrul intr-o echipa dinamica si tanara - mediu de lucru atractiv - salariu motivant

 • Pot sa am grija de locuinta dumneavoastra si de animalele de companie cat santeti in vacanta ! Sant pensionara si puteti avea toata increderea! De meserie am lucrat asistenta medicala ! Pot fi contactata la telefon O786356016

 • 3

  Waterboyz.ro din Constanta, amenajeaza locuri de joaca de interior la cea mai buna calitate. Garantie 24 luni, certificate TUV, echivalent ISCIR. Asiguram proiectare 3d personalizata, montaj si un pret decent. Puteti opta pentru: locuri de joaca modulare, tiroliene de interior, jucarii electrice de tip nou, paviment, plastice, soft play, etc. Contactati- ne pentru o oferta sau intrati pe site ul nostru waterboyz .ro pentru informatii si preturi.

 • Buna! Caut loc de muncă pe perioada sezonului estival cu cazare în Constanța sau Costinești.

 • Grupul Phoenicia angajeaza pentru sezonul estival Bucatar, Ajutor de bucatar, Pizzer, Grataragiu, Shaormar, Macelar in statiunile Mamaia si Olimp, cu posibilitatea prelungirii contractului in Bucuresti. - Posibilitate de avansare - Salariul este cuprins intre 2500 si 5000 lei si se negociaza in functie de post si experienta - Oferim cazare pentru angajatii din afara localitatii.

 • Grupul Phoenicia angajeaza Sef de sala pentru locatiile din Mamaia si Olimp pentru sezonul estival, cu posibilitatea prelungirii contractului. - Posibilitate de avansare - Salariul este cuprins intre 3000 si 5000 lei si se negociaza in functie de experienta - Oferim cazare pentru angajatii din afara localitatii.

 • Grupul Phoenicia angajeaza Macelar, Bucatar, Ajutor de bucatar, Pizzer, Shaormar, Grataragiu pentru locatiilen din Mamaia si Olimp, cu posibilitatea prelungirii contractului pe parcursul anului, in Bucuresti. - Posibilitate de avansare - Salariu cuprins intre 2500 si 5000 lei, negociabil in functie de post si experienta - Oferim cazare pentru angajatii din afara localitatii.

 • Veniturile depind de timpul petrecut pe telefon sau PC https://vfumoney.xyz/59076511301101/

 • Societatea ANDO COM angajeaza frigotehnist cu calificare si experienta in domeniu. Descrierea jobului: - Are o cunoastere temeinica a sistemelor de climatizare si incalzire, atat din punct de vedere constructiv cat si in ceea ce priveste functionarea; - Dezvoltarea si intretinerea instalatiilor de climatizare, termice, sanitare si gaze; - Diagnosticarea si remedierea/inlocuirea instalatiilor defectuoase; - Punerea in functiune si verificarea utilajelor de climatizare, termice si sanitare; - Efectuarea activitatiilor de reparare si mentenanta ale echipamentelor folosite; - Raspunde de calitatea reparatiilor efectuate; - Buna gestionare a timpului pentru a optimiza perioada de reparatie/revizie. Cerinte: -Experienta in domeniul service-ului si mentenantei pentru aer conditionat si climatizare; -Atitudine pozitiva, spirit de echipa; -Disponibilitate la deplasari; -Permis de conducere categoria B; -Capacitatea de comunicare si relationare cu clientii; -Orice alte certificari/autorizatii in domeniu constituie avantaj. Avantaje: -Pachet salarial motivant - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara si profesionista; - Cursuri de specializare periodice; - Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu care se afla intr-o continua expansiune. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

 • 6

  Societate comerciala angajeaza manipulanti marfa , program lucru : luni-vineri ,intre orele 8-17 , salariu 2200 lei si bonuri de masa. Interviurile se tin zilnic intre orele 10 -14 ,la sediul firmei , pe strada Interioara 3 , incinta Agrostar , Constanta. Telefon 0766481993 sau 0722685568 . Mai sunt disponibile 2 posturi.

 • 8

  Societate comerciala , DSD NOI GRUP SRL ,depozit materiale pentru constructii , angajeza manipulanti , cu program de lucru de luni pana vineri de la 8 la 17 , salariu atractiv ,conditii de munca foarte bune. Relatii la telefon 0722685568. Adresa : str. Interioara 3 , incinta Agrostar, Constanta.

 • Caut loc de munca in constanta detin permis b.c.e fara atestat

 • 17

  Pentru ABATOR (porc si vita) cautam doar barbati. Salariul incepe de la 10,5 euro/ora (brut). Cazare 150 euro/ persoana (camere de 2-3 persoane). Se lucreaza 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Plecare saptamanala cu autocarul din toata tara. Pentru AGRICULTURA (capsuni) cautam doar femei. Salariul incepe de la 9,35 euro/ora (brut) . Se pot lucra intre 8 - 12 ore/zi, 6 zile pe saptamana. Se face contract pe 3 luni. Oraginazam saptamanal transport cu avionul. NU RASPUNDEM LA MESAJE! Daca doriti un loc de munca sigur, PUTETI SUNA DE LUNI PANA VINERI INTRE 09:00 - 17:00. Numar de contact: 0759458405

 • 4

  Dega Motors Group din Constanta Bd. Aurel Vlaicu nr 186 ( membra a retelei Motrio , marca a Grupului Renault) , angajeaza vopsitor, pregatitor vopsitor auto, mecanic, ajutor mecanic si ajutor tinichigiu . Detalii la telefon 0744654549 - Diradurian Eduard sau la sediul nostru!

 • 9

  Angajez vanzatoare pt. magazin alimentar zona Palazu Mare Constanta. Fara asumare de raspundere gestiune doar manevrare ,aranjare marfa si servire clienti. Magazinul functioneaza in regim de semi-autoservire. Oferim conditii de munca foarte bune salariu atractiv in functie de performante poate creste , decontare abonament transport. Detalii la telefon 0726250134 zilnic dupa ora 13:00 si 0729211270

 • Angajez confectioner montator tamplarie pvc, posesor carnet de conducere cat. B.

 • Societate, angajam cu contract de munca, permanent, tamplar pvc. Tel. 0722778431

 • 9

  KAT CONCEPT DESIGN SRL angajeaza ingineri proiectanti constructii/instalatii. Cerinte: - Student sau absolvent al facultatilor de profil; - Cunoscator AUTOCAD si programe de specialitate. - Limba engleza constituie un avantaj. Oferim: -pachet salarial atractiv -mediu de lucru placut -posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa dinamica si profesionista.

 • 6

  S.C.Europack Media SRL, angajeaza manipulant. Tel:0720 072 895

 • Castiga bani din parteneriate online ,pachete de educatie de inalta calitate Sistem unic.

 • Salveaza cautarea