Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Timis Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Suntem în căutare de noi colegi. ce ne dorim de la tine? pasiune pentru clienti sa îți dorești să te dezvolti sa îți placa sa pui întrebări și sa împărtășești cunostinte sa cunoști limba germana ce îți oferim noi: un mediu prietenos dezvoltare continua siguranță locului de munca salariu motivant bonuri de masa prima de Paste si Crăciun bonusuri suplimentare suntem pregătiți sa te sustinem te asteptam in echipa noastră.

 • 8

  Suntem în căutare de noi colegi. ce ne dorim de la tine? pasiune pentru clienti sa îți dorești să te dezvolti sa îți placa sa pui întrebări și sa împărtășești cunostinte sa cunoști limba germana ce îți oferim noi: un mediu prietenos dezvoltare continua siguranță locului de munca salariu motivant bonuri de masa prima de Paste si Crăciun bonusuri suplimentare suntem pregătiți sa te sustinem te asteptam in echipa noastră.

 • 3

  Angajez arhivar cu experienta in domeniu pentru prelucrare arhivistica pe raza judetului Timis. Pentru detalii va rog sa ma contactati pe numarul de telefon .

 • 4

  Disponibil online

  Colaboratori Imobiliare

  Posturi de munca in domeniul imobiliar. Birou si/sau deplasare pe teren. Negociere conditii cu proprietari respectiv clienti. Oferim: Contract de munca, cu perioada de proba 3-6 luni. Salariu atractiv de la 500-1.500,00EUR plus procente din comisioane. Cerinte: 1. Limba materna romana, engleza si germana la nivelul minim B2. 2. Experienta de lucru in comunicare interumana, flexibilitate. 3. Masina proprie (nu o condiție) Pentru aplicare job rugam trimitirea datelor personale, biografie, CV.

 • Ne marim echipa operationala! Cum arata profilul viitorului coleg pe care il vrem in echipa noastra: - Minim 1 an experienta intr-un post similar (dispecer transport international) - Cunostinte de Microsoft Excel, - Limba engleza nivel mediu- scris, vorbit, citit ( Germana constituie un avantaj), - Cunostinte in industria transportului international, - Bune abilitati de comunicare, - Capacitate foarte buna de rezolvare a problemelor, - Abilitati de organizare si planificare a activitatii. Descrierea jobului : - Coordonarea si supervizarea activitatii camioanelor care circula in trafic international, - Preluarea si executarea comenzilor de transport de la client r sp ct nd c rint l comp niei si c rint l l g l , - Stabilirea traseelor optime de deplasare si monitorizarea curselor de transport, - Ghidarea si urmarirea statusului camioanelor pe tot parcursul cursei, - Pastrarea unei bune comunicari cu clientul si soferul, - Introducerea datelor din comenzi intr-un soft specializat, - Verificarea situatiei transporturilor pe rute si comunicarea acesteia catre Manager/Supervizor, Ce oferim ? - Pachet salarial atractiv, - Telefon de serviciu+ laptop, - Oportunitati de promovare intr-o companie aflata in plin proces de expansiune, - Conditii de lucru moderne si placute. Te asteptam in echipa noastra!

 • 1

  Reciclare Germania Plecare 27 martie 2021 Salariul: 1000 - 1200 net Se cauta personal necalificat pentru reciclare televizoare și mașini de spălat. Dezmembrare și sortare. NU SE CERE LIMBA GERMANA SAU ENGLEZA! SALAR 1000-1200 EURO /LUNA NET - Cazare GRATUITA 2 PERSOANE IN CAMERA -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Asigurare medicala, -Bani pentru mancare dupa prima saptamana - Concediu de odihna platit intergral NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT VESELA SI INTERNET! Se pleaca grup organizat din tara . Biletul de transport se plateste la autocar.

 • 4

  Cautam sa angajam dispecer pentru preluarea comenzilor Mai multe detalii la numarul de telefon intre orele 8-16

 • Caut job 8 ore , doar de dimineata . Am terminat Fac de Stiinte Economice Licenta / Administrarea afaceriilor Ofer si caut seriozitate !!!!

 • 14

  Descriere Locuri de munca Firma de distributie materiale electrice angajeaza pentru depozitul din Timisoara Operator facturare. Responsabilitati principale: -Facturare, receptionare marfa; -Eliberare de avize si AWB-uri; -Verificare si inregistrare dispozitii livrare; -Inregistrare iesire bunuri; -Inregistrare incasari-plati Clienti-Furnizori; -Comenzi transport; -Arhivare documente. Cerinte: -Studii medii/ superioare -Cel putin 2 ani experienta in munca din care minim 1 an ca OP PC,Pachet MS Office; -Cunoasterea Programului SOFTPRO reprezinta un avantaj; -Capabil/a sa respecte termene limita si sa lucreze in echipa; -Punctualitate, responsabilitate. Se ofera: Salariu atractiv in functie de experienta; Contract pe perioada nedeterminata + tichete de masa; Programul de lucru este fix L-V 8:00-16:00. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si prezinta interes oferta noastra timiteti un CV la adresa de e-mail

 • 5

  Caut o persoana pentru birou ( indiferent de varsta ), program de 6 ore pe zi, de luni pana vineri. Necesar permis de conducere. Va rog sa trimiteti mesaj cu nr dvs de telefon si va voi contacta.

 • 9

  S.C. FARTUD S.R.L. - firma de transport rutier de marfuri cu o vechime de peste 18 ani pe piata, angajeaza - Operator introducere si validare date Candidatul ideal: - Studii medii; - Operare PC - pachet Microsoft Office; - Abilitati de comunicare; - Experienta in domeniul transporturilor rutiere de marfuri constituie un avantaj; Descrierea jobului: - Introduce si valideaza date in sistemul intern; - Verifica si inregistreaza documentele insotitoare; Beneficii: - Pachet salarial motivant in functie de experienta si realizari - Mediu de lucru profesionist și clienți de renume internațional - Oportunitatea de a-ți dezvolta cariera și de a promova rapid în cadrul companiei Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati in a ne contacta!

 • 10

  CERINTE: - Minim studii medii (diploma de Bacalaureat) - Persoana organizata, responsabila, atenta la detalii - Cunostinte bune operare PC - Disponibilitate pentru lucrul in ture - Persoana cu bune abilitati de comunicare (usurinta, claritate, coerenta in exprimare) - Atentie distributiva, viteza de reactie, promptitudine RESPONSABILITATI: - Dispecerul urmareste si opereaza mesajele de alarma de la beneficiari; - Trimite echipajele de interventie la obiectiv; - Completeaza fisele de alarma abonati; - Anunta departamentul tehnic despre aparitia unor defectiuni la sistemele beneficiarilor. BENEFICII: - Echipa tanara - Training - Posibilitati de avansare - Pachet salarial atractiv

 • Salveaza cautarea