Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Profilul candidatului: Studii superioare finalizate; Minimum 5 ani experienta profesionala, minim 2 ani experienta pe o poziție similara; Cunoastere avansata a pachetului Microsoft Office (in special Microsoft Excel); Cunostinte de contabilitate primara si operare programe de contabilitate; Cunostinte medii de limba engleza; Cunostinte corespondenta de afaceri, persoana amabila si diplomata, cu abilitatea de a comunica la nivel managerial; Foarte bune abilitati de comunicare, organizare si planificare; Orientare catre calitate, rezultate si respectarea termenelor limita; Atentie catre detalii, responsabilitate, seriozitate, initiativa, corectitudine si punctualitate; Persoana capabila sa lucreze individual dar si in echipa; Prestanta si profesionalism in relatia cu colegii si partenerii firmei; Persoana capabila sa isi organizeze propriile activitati precum si pe cele ale unei echipe; Permis auto categoria B. Descrierea postului: Pregateste si verifica corectitudinea documentele contabile de intrare si realizeaza inregistrarea acestora in programul de contabilitate sub indrumarea departamentului de contabilitate; Verifica corectitudinea documentelor contabile primare primite de la terti si le centralizeaza; Organizeaza si arhiveaza in bune conditii documentele financiar-contabile; Opereaza documente interne: NIR-uri, bonuri de consum, note de productie, fise de magazie, etc Realizeaza gestiunea documentelor (gestionarea corespondentei, planificare agenda de lucru, redactarea de documente, organizarea, clasarea si arhivarea documentelor, etc); Se ocupa de colectarea, analizarea si sintetizarea informatiilor necesare pentru intocmirea rapoartelor si situatiilor solicitate de echipa de management; Gestioneaza fluxul informational generat in interiorul companiei; Coordoneaza activitatea administrativa atat in ceea ce priveste sediul societatii cat si in ceea ce priveste propriul parc auto (urmarirea autorizatiilor de functionare, urmarire activitatea de PSI si protectia muncii, urmarire valabilitate polite de asigurare, valabilitate viniete, ITP, revizii auto, service, etc); Asteptam CV-urile dvs pe adresa de email a societatii:

 • Ne dorim un coleg sau colega absolventa de invatamant liceal sau superior care are cel putin cunostinte minimale de PC si OFFICE.Restul te invatam noi.In ce domeniu ne poti ajuta?In contabilitate, in relatii cu clientii, in social media (Facebook, Instagram, TikTok, Google etc) proiectare, IT, vanzari, asistenta vanzari. In functie de ceea ce sti sa faci si ceea ce iti place sa faci iti vom gasi locul potrivit in echipa noastra. Salariul este motivant bonusurile de performanta la nivel de companie si individual le acordam cu regularitate, bonuri de masa, traininguri acces la masinile companiei alocate departamentului, decontarea transportului. Merita sa iti trimiti CV-ul pe si sa stabilim o intalnire.Arunca-ti o privire pe www.distribuitoare-incalzire.ro, www.daver.ro, www.hidros-romania.ro sau pe www. actionclima.ro sa vezi ce facem sau daca vrei sa vezi parte din proiectele noatre cauta pe emag prousele Daver

 • SC Uplift Aviation Services SRL angajează la punctul de lucru din Bacău, Agenti Operatori Rampă si Agenti Ticketing Descrierea companiei: Suntem un furnizor de servicii de handling la sol în România, devenind o afacere independentă de manipulare de succes. Compania noastră s-a extins într-un timp scurt pentru a deservi mai multe aeroporturi locale din România, precum Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni (LROP), Aeroportul Internațional George Enescu Bacău (LRBC), Aeroportul Internațional Iași (LRIA) și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Napoca ( LRCL). Oferim o gamă completă de servicii de handling la sol cu Siguranță, Securitate și Calitate prin intermediul echipei noastre dedicate care se străduiește să maximizeze alocarea de oportunități inovatoare de afaceri în toate locațiile deservite. Agenti Rampa Candidatul ideal: Dacă ești o persoană flexibilă și comunicativă, care poate rezolva orice problemă, atunci începe-ți călătoria ta profesională alături de colegii noștri, care vă vor asigura suportul necesar în gestionarea cu succes a activității tale zilnice. Ce ne dorim de la tine?: permis conducere cat. B absolvent minim 10 clase primare flexibilitate pentru un program inegal/ture; spirit de echipa și entuziasm. Descrierea jobului Care va fi rolul tău? Participă activ la operațiunile de încărcare/descărcare aeronava (bagaje, cargo, poștă). Execuția operațiunilor de deservire a aeronavelor la sol conform procedurilor de lucru ale companiilor aeriene deservite. Ce oferim? mediu de lucru plăcut; contract de muncă, posibilitate reală de creștere profesională și de promovare în cadrul companiei; training-uri de specialitate; salariu 1700Ron+tichete de măsline valoare de 400Ron. Agenti Ticketing Candidatul ideal: -să aibă cuno tin e de limbă engleză; -sa fie absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat ; -să aibă cuno tin e de operare PC i cuno tin e de utilizare a mijloacelor moderne de comunicare; -să fie comunicator, flexibil si responsabil - atat cu clientii, cat si cu colegii -să aiba o tinută si un comportament irepro abil; -să fie capabil să lucreze în echipă; -capacitate de invatare si asimilare pe termen lung -rapiditate in actiune, personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta -proactiv, capabil sa gaseasaca solutii -disponibilitate pentru program flexibil Responsabilitati: Realizeaza vanzarea serviciilor/produselor oferite de companie - rezervari si emiteri bilete de avion. Emite documente fiscale aferente activitatii pe care o desfasoara Informeaza clientii/pasagerii cu privire la serviciile oferite de companie Preia, inregistreaza si transmite reclamatiile/sugestiile clientilor. Ce oferim? mediu de lucru plăcut; contract de muncă, posibilitate reală de creștere profesională și de promovare în cadrul companiei; training-uri de specialitate; salariu 2000Ron+tichete de masa in valoare de 400Ron. Cv se trimit la adresa:

 • 2

  Magnum Therm angajeaza in conditii avantajoase Agent achizitii. Căutăm o persoană care întrunește următoarele calități profesionale și personale: - gândire logico-matematică, analitică; - răbdare de a prelucra un volum mare de informație; - capacitate de a sistematiza informația cu privire la stocuri, achiziții, vânzări; - studii finalizate ; - punctualitate; - operare în Excel la nivel avansat; - spirit de inițiativă. Responsabilitatile postului: - Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori; Negocierea contractelor de furnizare; Gestionarea eficienta a stocurilor; Expedierea si urmarirea comenzilor de aprovizionare pana la receptia finala - Si alte sarcini interesante ce țin de domeniul de achiziții.. Se oferă salariu motivant, tichete de masa.

 • 33

  Cautam sa angajam dispecer pentru preluarea comenzilor Mai multe detalii la numarul de telefon intre orele 8-16

 • 16

  Te invităm să te alături echipei de Back Office, în cadrul Expert Mind, Sector 3, București! Nu este nevoie să ai experiență, poziția este entry-level. Ne dorim ca tu să fii o persoană: - deschisă și curioasă; - pozitivă și optimistă, orientată către rezolvarea de probleme; - comunicativă; - atentă la detalii și cu abilități de organizare; - cu dorință de dezvoltare și creștere în cadrul companiei. Responsabilitățile tale vor fi: - scanări documente; - arhivări documente; - listări de documente; - învațarea proceselor și respectarea procedurilor interne. Ca angajat, vei beneficia de: - program stabil de lucru în baza unui contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată; - bonus de recomandare și fidelizare; - zi de naștere liberă; - bonusări salariale suplimentare cu ocazia: Paște, Crăciun, etc; - șansa de a face parte dintr-o echipă dinamică și motivată, cu o pregătire profesională solidă. Dacă ești interesat(ă), așteptăm CV-ul tău la adresa de email:

 • 95

  Tricoteri, bobinatori fire textile, calcatori, confectioneri, ambalatori, manipulanti, personal divers in firma de textile - tricotaje/confectii-

 • 15

  Ca și membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci și instituții financiare din Italia, respectiv din Luxemburg, Spania, Franta, Germania și United Kingdom. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare și de consum personal, a polițelor de asigurare de viață, casă, auto și moto, dar și alte servicii, cum ar fi compararea online de prețuri pentru articole vândute în peste 2.700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienților, se utilizează un sistem de gestionare a documentației digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate și analizate, iar comunicările și informațiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. Cu o experiență de peste 14 ani în România și peste 500 de angajați, cu locații în Arad și Oradea, echipa noastră crește în continuare și dorim ca tu să faci parte din ea!

 • 33

  Ca și membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci și instituții financiare din Italia, respectiv din Luxemburg, Spania, Franta, Germania și United Kingdom. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare și de consum personal, a polițelor de asigurare de viață, casă, auto și moto, dar și alte servicii, cum ar fi compararea online de prețuri pentru articole vândute în peste 2.700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienților, se utilizează un sistem de gestionare a documentației digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate și analizate, iar comunicările și informațiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. Cu o experiență de peste 14 ani în România și peste 500 de angajați, cu locații în Arad și Oradea, echipa noastră crește în continuare și dorim ca tu să faci parte din ea!

 • 96

  Angajam personal relatii clienti ,barbati si femei, minim 19 ani, cunostine calculator, munca de birou, secretariat. Avem nevoie de persoane rezistente la stres, abilitati de comunicare., sociabili, usor adaptabili, dornici sa invete. Experienta in domeniul muncii de birou este un avantaj dar nu obligatoriu, se poate si fara diploma de bacalaureat. Program de lucru fix 8 ore( 9-17).sambata-duminica liber..Relatii la telefon numai intre orele 9-17 luni-vineri:

 • 1

  Angajam lucratori comerciali pentru pregatire si ambalare comenzi online de produse alimentare si nealimentare in Complexul Doraly.

 • 6

  Sc Egeria Tm Srl, cu sediul in Timisoara, Cal. Stan Vidrighin nr 1A angajeaza persoana pentru postul de OPERATOR CALCULATOR/FACTURIST(A) pentru Statie Betoane. Obligatoriu sa aiba cunostinte de EXCEL!!! Toate detaliile se discuta la nr. de tel. din anunt.

 • Tanara, studii superioare, caut urgent loc de munca in secretariat, operare pe calculator, IT, registratura, acte, arhiva, dispecer, etc. Cunosc pachetul Microsoft Office, navigare pe Internet, C++, Mentor, alte programe, etc. Poate fi part time sau full time. Sunt dispusa sa invat. Rog seriozitate.

 • 1

  Serviciu Privat Pentru Situatii de Urgenta (POMPIERII) angajeaza Operatori Dispecerat. - Program Flexibil - Salariu Motivant - Calificare la Locul de Munca Postul este pentru București.

 • 1

  Ești în căutarea unui loc de muncă? Angajăm DECLARANT VAMAL pentru o companie din Timișoara, ce oferă servicii de logistică. Ești candidatul ideal dacă: Ai cunoștințe de operare Pachet Microsoft ( în special Word și e-mail); Ești organizat, atent la detalii și respecți planificările. Ești o persoană dornică de a se dezvolta profesional, experiența nu este obligatorie. Responsabilitățile tale vor fi: Întocmirea de declarații vamale; Gestionarea documentelor aferente mărfii; Întocmire raport săptămânal. Ce îți oferim? Pachet salarial atractiv; Tichete de masă ( 20 RON/ zi lucrătoare); Transport asigurat pe raza orașului Timișoara; Program de lucru în două schimburi ( 08:30-17: ). Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon .

 • 2

  Esti in cautarea unui loc de munca? Angajam OPERATOR FACTURARE pentru o companie din Timisoara, ce activeaza in domeniul cosmeticelor. Cerinte: Este organizat, atent la detalii si respecta planificarile; Are o experienta minima pe o pozitie similara sau in activitati de back office; Cunostinte pachet Microsoft Office si PC. Responsabilitati: Preia zilnic extrasele bancare, le prelucreaza in sistemul informatic si opereaza manual tranzactiile nereconciliate; Opereaza corectiile incasarilor; Gestioneaza soldurile creditoare si compenseaza sumele la clientii cu solduri debitoare; Solicita informatii de la departamentul vanzari si call-center privind incasarile neclare in vederea operarii corecte; Opereaza rambursarea sumelor achitate in avans/eronat de catre clienti; Efectueaza analize privind incasarile si transmite catre managerul de departament datele solicitate la termenele stabilite; Respectarea politicilor interne si a procedurilor de lucru. Beneficii: Contract pe perioada nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Bonus lunar de performanta; Tichete de masa; Card de sanitate; Program de lucru fix. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon

 • Cautam un coleg/ o colega impreuna cu care sa oferim experiente memorabile celor care ne trec pragul in fiecare zi. Avem si un magazin online pe care il vom administra tot impreuna. Ce ne dorim de la tine: - fire vesela si joviala, care sa transmita energie pozitiva, cu zambetul pe buze tot timpul - sa te descurci pe cont propriu si totodata sa iti placa sa faci parte dintr-o echipa - sa te descurci la nivel conversational in limba engleza - sa utilizezi aplicatiile specifice de vanzare/ gestiune pe care le utilizam pentru desfasurarea activitatilor zilnice si sa participi la partea de impachetare colete/ intocmire documente livrare/ stoc si comenzi de marfa - sa vrei sa inveti sa faci activitati pe care poate pana acum nu ai avut ocazia sa le practici Iti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru desfasurarea activitatii, intr-o locatie situata in zona Plopilor/ Fabrica de Bere . Partea aferenta pachetului salariala o discutam la interviu. Program de lucru marti - sambata 11:45 - 20:15 cu 30 minute pauza de masa inclusa in acest program. Detalii la numarul de telefon afisat.

 • Societate distributie produse parafarmaceutice angajeaza operator introducere,validare si prelucrare date. Se ofera contract de munca perioada nedeterminata, program de lucru 8 ore/zi de luni-vineri de la 08:30-17:00.Rugam trimiteti CV pe e-mail. Responsabilitati: a)Preluarea apelurilor telefonice. b) Facturarea comenzilor primite. Cerinte: a) Studii medii/superioare. b) Bune cunostinte de operare PC . c) Ton / timbru vocal agreabil si pozitiv. d) Memorie dezvoltata, capacitate de retinere a informatiilor, de organizare si planificare. e) Temperament dinamic si flexibil, adaptabil lucrului in echipa. Tel: Email:

 • Salveaza cautarea