Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Disponibil online

  Operator computer

  Cautam operator computer . Program de luni pana vineri

 • 1

  Manpower recrutează Asistent Manager unul dintre clienții noștri care activează în domeniul utilajelor agricole. Responsabilități principale: - preluarea cererilor de piese de schimb de la clienți și departamentul de service - identificarea pieselor de schimb în programele specializate - realizarea ofertelor de preț în format scris și transmiterea lor către clienți - lansarea comenzilor ferme de piese și urmărirea livrăriilor, recepția pieselor - facturarea pieselor de schimb vândute - întocmirea rapoartelor specifice pentru mediu (ambalaje, uleiuri) - coletarie FanCurier, plicuri Prioripost Cerințe: - studii superioare (de preferat tehnice) - cunoștințe de limbă germană scris/vorbit - nivel mediu sau avansat - cunoștințe operare PC și Microsoft Office - permis de conducere Categoria B Se oferă: - pachet salarial atractiv - tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată - loc de muncă stabil - asistență în însușirea programelor specifice - școlarizare în cadrul firmei din Austria - telefon mobil, laptop Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • Firma domeniul constructiilor angajeaza Asistenta manager cu permis auto obligatoriu,disponibila la delegatii in tara in interes profesional,cunostinte operare P.C,word,excel,este munca de birou si teren,se ofera contract de munca,masina de serviciu,salariu atractiv,candidatii pot suna la numarul din anunt sau trimite cv de angajare la aceasta adresa,rog multa seriozitate.

 • 1

  Profil angajator - Centru de formare profesionala a adultilor, infiintata in 1998 Organizare programe de pregatire profesionala autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - cursuri - domeniul IT, Contabilitate, comunicare, limbi straine Cerinte - se prefera absolvent de masterat 2022, cu sau fara experientă în muncă, sau persoană cu studii superioare, indiferent de specialitate - bune abilitati de comunicare - abilitati de marketing, - bune abilitati de organizare - rezistenta la stres, disponibilitate la program flexibil - persoana determinata, motivată, inventivă, cu spirit de echipă Postul oferă - mediu de lucru bazat pe colaborare și respect - o echipă de lucru consolidată, care te sprijină - dezvoltarea pe plan personal, profesional, social. - un program flexibil - stabilitate la locul de muncă Atribuțiile jobului - împreună cu managerul are atribuții de organizare a muncii și management - intretine relatii de reprezentare, asigură relațiile cu clienții - persoane fizice sau juridice - întocmește documentații necesare desfășurării activității - editarea și postarea ocazionala a informațiilor de pe pagina web a companiei Candidatul prezinta CV format european, detaliat - din care sa reiasă parcursul educativ si experiența profesională - daca este cazul. Candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu

 • Hotel Castelnor Paltinis, Sibiu angajeaza Asistent Manager Cerinte:   Absolvent al unei forme de invatamant superioare; Minimum 1 an experienta in domeniu reprezinta avantaj; Foarte bune cunostinte de operare pe calculator (Windows, Word, Excel); Limba engleza scris/vorbit  Abilitati foarte bune de comunicare, negociere si organizare; Capacitate de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile; Atitudine pozitiva, spirit de observatie, atentie la detalii si flexibilitate. Conditii:  Contract de munca pe termen nelimitat; Un salariu competitiv, in functie de nivelul de calificare si experienta; Tichete de masa; Prime si bonusuri in functie de performanta. Responsabilitati:  Tine evidenta si discuta cu clientii si furnizorii; Mentine legatura cu colaboratorii companiei; Preluarea apelurilor telefonice si e-mailuri; Discutii cu potentiali clienti, prezentari de oferte si negocierea de preturi; Preia, inregistreaza, distribuie la departamentele implicate corespondenta; Indosariaza si arhiveaza corespondenta primita din partea partenerilor, clientilor si a celorlalti angajati; Actualizeaza baza de date cu clientii si participa la mentinerea evidentei rezervarilor; Elaboreaza si redacteaza documente si rapoarte cerute de management.

 • 4

  ACCRC Internațional sucursala Slatina angajază SECRETARĂ. CV-urile se primesc pe adresa de e- mail sau

 • 11

  Daca esti o persoana organizata, serioasa la noi gasesti locul de munca ideal. Iti oferim un mediu de lucru placut si salar motivant.

 • 3

  Angajam secretara cu sau fara experienta in domeniul imobiliar.Aspect placut,voce calda,amabila,intelegatoare, respectuoasa.calma,primitoare orice detaliu pentru ca clientii sa revina multumiiti in a inchiria,vinde,cumpara.Oferta este valabila pentru intervalul .Cv-urile se pot depune la adresa de email din anunt.Este important si necesar cunoasterea limbii engleza/spaniola sau dornica sa invete.Salariu atractiv. Cerem Seriozitate!

 • 2

  Angajam secretara cu sau fara experienta in domeniul imobiliar.Aspect placut,voce calda,amabila,intelegatoare, respectuoasa.calma,primitoare orice detaliu pentru ca clientii sa revina multumiiti in a inchiria,vinde,cumpara.Oferta este valabila pentru intervalul .Cv-urile se pot depune la adresa de email din anunt.Este important si necesar cunoasterea limbii engleza/spaniola sau dornica sa invete.Salariu atractiv. Cerem Seriozitate!

 • Operare calculator, Limba străină, Studii superioare Program luni-vineri 9-17 Zona Spitalul Municipal

 • 16

  Rasig Imobiliare, angajeaza Asistenta Personala pentru Directorul General Aptitudini candidata: - tanara prezentabila, inteligenta, supla, sociabila, disponibila deplasari, cunostinte PC, limba romana, limba engleza, carnet sofer categoria B sau posibilitatea obtinerii cat mai rapid. Beneficii: - salariu fix, bonusuri de performanta, carte de munca, cazare(unde este cazul), posibilitate masina. Rog cateva poze relevante, conteaza si aspectul fizic.

 • 2

  Caut colaborare in business gen activitate de birou ( reprezentantă,agenție ,filială ,etc ) .Dețin spațiu adecvat in zonă centrală-Bârlad ,jud.Vaslui .

 • 1

  Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași organizează concurs pentru ocuparea postului de Secretar instituție (studii superioare), normă întreagă, perioadă nedeterminată la Facultatea de Litere. Condiții: studii superioare de licență, vechime în muncă în activitatea de secretariat minimum 2 ani, cunoașterea limbii engleze nivel B1, competențe TIC (MS Office, email, internet). Data limită de depunere a dosarelor este 08.07.2022 ora 15.00 la Serviciul Personal și Dezvoltare Profesională, Corpul J , etaj 1, persoană de contact Felicia Barbacaru. Etapele concursului: Proba scrisă (din bibliografie) pe data de 19 iulie 2022, ora 10.00 Proba practică: 22 iulie 2022, ora 10.00 Interviu 27 iulie, ora 10.00. Informații suplimentare pe site-ul instituției, sectiunea Angajari sau la Serviciul Personal.

 • CALILAB, angajează secretara, cu norma întreagă si contract de munca declarat la ITM Activități specifice de secretariat (contacte telefonice, corespondență, scrisori) / contractare / contabilitate primara, alte sarcini specifice organizatiei. Introducerea datelor în sistemele informatice Supraveghea i menținerea fluxului documentelor în companie. Cerinte: - studii superioare - cunoștințe operare PC - experienta constituie un avantaj - abilități de comunicare, spirit de echipa, atenție la detalii, atitudine pozitiva. Program de lucru : L V 09.00 17.30 , zona Universitate Cei interesați pot trimite CV-ul pe adresa de e-mail si obține informații suplimentare la telefon:

 • Cerințe: Studii medii; - Permis de conducere, categoria B (cerință indispensabilă); - Atent la detalii; - Capacitate de organizare a timpului si a sarcinilor într-un mod eficient; - Capacitate foarte bine dezvoltată de a respecta termene limită; - Responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate. Condiții: - Salariul este de 3000 lei brut, 2400 lei net; - Program: L-V 09-17:30; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Echipă tânără, deschisă. Responsabilități: - deplasarea către instituții de interes pentru societate; - depunerea de documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor aferente proiectarii; - urmărirea progresului obiectivelor săptămânale, lunare, trimestriale și anuale. Jobul reprezintă aproximativ 60% muncă de teren și 40% muncă de birou.

 • 19

  Cautam colaboratori PART TIME - program flexibil Descriere Cerinte: • atitudine pozitiva; • abilitati de comunicare si munca in echipa; • competente operare PC – in special pachetul Office; •acceptam studenti • seriozitate •responsabil ( indeplinirea sarcinilor in vederea finalizari contractelor existente cu clientii firmei ) Responsabilitati: • inregistrarea documentelor si actualizarea bazei de date; • promovarea ofertelor companiei; • redactarea de contracte / fise de inmatriculare BENEFICII: • salariu fix + comision •castiguri motivante; •dezvoltare profesionala si personala; •posibilitatea crearii unor relatii stabile cu membrii echipei si colaboratorii companiei; CV urile se trimit pE ADRESA de mail

 • Societatea SC RGX TERRA SRL, din Bucuresti sect 2 , cu domeniul de activitate în prestarea serviciilor de Constructi Pentru munca de birou, Asistent Manager / Secretariat / Activități diverse. Descrierea jobului: Operațiuni specifice activității de secretariat; Organizarea si asigurarea necesarului pentru buna desfășurare a activității de protocol din cadrul societății; Asigurarea transmiterii documentelor; Elaborarea și redactarea documentelor și situațiilor cerute de management; Întocmește condica de prezenta; Evidența furnzorilor si al beneficiarilor Centralizarea documentelor, întocmirea de rapoarte și transmiterea lor către clienți. Achiziționează echipamente de protecție, materiale produse de constructi , etc. Cunoștințe de operare PC, programe de bază (Office, Outlook, etc.) Capacitate de organizare, planificare si prioritizare a activităților; Capacitate de a respecta termene limită; Plăcere și abilitate de a învăța lucruri noi; Responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate; Experiența poate fi considerata un avantaj. Pentru detali -

 • 3

  Agentie imobiliara Sc.PROFI IMOBILIARE GROUP Srl Bulevardul Revolutiei 65, ap.2, Arad, web profiimobiliare.ro, caută colaboratori in domeniul Imobiliar. Conditiile ce se oferă : -Procent atractiv intre 30-50% -Conditii foarte bune într-un ambient plăcut si o locație buna pe Bulevardul Revolutiei, birouri bine dotate Cerinte: - program de la 9-18 -Cunostinte PC, abilitati in folmurare-redactare oferte -abilitati in vănzări si de comunicare cu clientii -perseverenta si seriozitate -targhet 1 oferta/ zi Daca esti interesat de acest job trimite-ne CV-ul tau pe mail, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp, telefon 0722273759 sau 0752113316 o f f i c e @ p r o f i i m o b i l i a r e . r o Multumim!

 • Cerintele postului: -cunostinte contabilitate primara -cunostinte secretariat,atentia catre detalii,foarte organizată -abilitatea de a invata lucruri noi -Descrierea activitatilor zilnice -pregatirea si transmiterea datelor contabile -inregistrarea corecta si la zi a datelor contabile -verificarea zilnica a extraselor de cont -verificarea zilnica a facturilor pt utilitati si furnizori -scadenta plati -urmarirea sold furnizor-client -evidenta perioadei de valabitatea a documentelor autovehiculelor -inregistrarea deconturilor si a foilor de parcurs -pregatirea comenzilor catre clienti si expedierea lor Salariu fix Program de luni pana vineri de la ora 8/16:30 cu 30 min pauza Programe de dezvoltare profesionala Detalii pt depunere CV ,la nr de tel

 • Salveaza cautarea