Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Arad Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut vânzătoare salarizare excelenta

  Caut vânzătoare preferabil cu experienta pentru cofetarie. Salarizarea și condițiile sunt excelente. Program 2 zile cu 2 libere. Inf la tel între orele 9-18

 • 1

  Automacaragiu

  D&D angajează Automacaragiu cu experiența disponibil pt deplasări

  Repostat automat
 • 9

  Angajam psihopedagog , logoped si psiholog

  Centrul de recuperare, terapie si suport Core in colaborare cu Centrul Pauli, Arad, care au drept obiect de activitate terapii recuperatorii si psihoterapii pentru copiii cu tulburari de dezvoltare si tulburari emotionale, angajeaza absolventi de psihopedagogie si psihologie pentru terapii cu copii cu varste intre 1 si 18 ani. Daca esti interesat de formare profesionala in acest domeniu , iti plac copiii si esti intr-o perioada de dezvoltare a carierei, te asteptam sa ni te alaturi. Poti sa ne contactezi la nr de tel.

 • Agent Imobiliar cu sau fara experienta

  Agentia imobiliara VANS Property cauta parteneri, agenti imobiliari cu sau fara experienta. Candidatul ideal: O persoană diplomată, sociabilă, perseverentă, organizată, activă, pozitivă, orientată spre rezultat, responsabilă și cu spirit competitiv. Dacă ai: Bune abilităţi de relaţionare. Bune abilități de comunicare atât verbal cât și scris în limba română/engleza. Carnet de conducere cat.B si mașina personală constituie un avantaj. Disponibilitatea de a lucra atât la birou, cât şi pe teren. Ca agent imobiliar, ai posibilitatea de a câștiga venituri considerabile direct proporționale cu determinarea și munca depusă. Nu se ofera salariu fix! Comision 50% din incasari. Parteneriatul se face numai cu contract de colaborare, necesar PFA sau SRL. Ce fel de persoane căutăm: Etice, responsabile și integre. Cu abilități interpersonale puternice și capacitatea de a construi relații cu clienții. Orientate către identificarea soluțiilor. Abilitatea de a lucra independent dar și ca parte a unei echipe. Automotivat și motivat să reușească indiferent de circumstanțe. Ce responsabilități vei avea: Construirea și menținerea unui portofoliu personal de proprietăți și clienți prin relaționarea cu aceștia. Cunoașterea portofoliului companiei. Răspunderea promptă și profesionistă la cererile primite din partea companiei. Promptitudine și prezență la ședințele săptămânale. Îndeplinirea obiectivelor de vânzări. Calificarea și identificarea ofertelor potrivite pentru clienți. Ținută office/elegantă obligatorie. Dacă sunteți în căutarea unei cariere interesante și pline de satisfacții în industria imobiliară și aveți calitățile pe care le căutăm, așteptăm să ne trimiteți CV-ul sau să ne contactați telefonic pentru fixarea unei întâlniri. Va asteptam cu drag! Program: L-V 9-18 S-D inchis

 • 2

  Angazari

  Firma de constructii cauta muncitori calificati ca si dulgheri si fierari betonisti cu diploma minim 5 ani vechime ptr santier in Oradea.Salar 300 de lei pe zi si se asigura cazare.Plata se face la 2 saptamani,adica in 15 si 30 a luni.Neseriosi sa nu sune.

 • 3

  Angajari

  Firma de constructii angajeaza muncitori necalificati 180 de lei pe zi.

 • 10

  Servicii Prefesionale - Operatoare la curatenie in ARAD

  Angajam personal curatenie in ARAD: se lucreaza 8H, 2 schimburi - interval orar 06:00 - 14:00, 14:00-22:00. Oferim: salariu atractiv, prime si bonuri de masa. Pentru informații va rugăm sa ne contactați la numărul 0722.213.621 între orele 09:00 și 16:00 de Luni până Vineri...

 • 2

  Angajam electrician de intretinere si reparatii

  Suntem in cautare de coleg pentru a completa echipa de mentenanta a Centrului Comercial AFI ARAD pentru pozitaia de Electrician. Cerinte: - Calificare electrician; - Autorizatie electrician autorizata ANRE - Experienta minim 3 ani in domeniu; - Disponibilitate la efort prelungit; - Rezistenta la stres; - Persoana integra si responsabila; - Viteza de reactie si capacitate de a lua decizii; - Abilitati de a lucra in echipa. Responsabilitati: - Efectueaza lucrari de mentenanta tehnica pentru mentinearea in buna stare de functionare a tuturor sistemelor si instalatiilor Centrului Comercial; - Inlocuieste/repara echipamentul electric defect; - Executa inspectii periodice si revizii tehnice ale instalatiilor electrice folosind echipament de siguranta adecvat; - Stabileste necesitatea reparatiei, in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executa atat repara ii curente cat si reparatii capitale, ce presupun demontarea completa a instalatiei electrice, reconditionarea izolatiilor deteriorate etc. Beneficii: - pachet salarial atractiv corelat cu performantele profesionale; - tichete de masa; - asigurare medicala; - abonament medical.

 • angajam personal intretinere cartier rezidential

  Cautam persoana (barbat) pentru servicii de intretinere spatii verzi - curatenie intr-un cartier rezidential din Arad (Cartierul Verde). Persoanele interesate sunt rugate sa isi depuna CV-ul pe platforma sau sa sune la numarul de telefon din anunt.

 • Inchiriez post coafură

  Salon in centru inchiriaza post pentru coafura! Salonul este situat în centru pe strada closca nr 2. Informații la numărul de telefon .

 • Angajez Gestionara/Facturista

  Ce ne dorim : Dacă vrei sa înveți lucruri noi , ești o persoana dinamică, vrei sa lucrezi cu o echipa de oamenii tineri și îți cauți de lucru, te așteptăm în echipa noastră! Sa lucrezi cu echipamente moderne (scanner, PC) Experiența nu este necesară dar constituie un avantaj; Responsabilitate, seriozitate, implicare. - recepționarea, inventarierea mărfii. -pregătirea și livrarea comenzilor primite . -menținerea ordinii la curățenie în depozit . -Capacitatea de a lucra cu oamenii. -Rezistenta la stres. -Punctualitate , atunci ești potrivit/ă în echipa noastră! Ce oferim: -pachet salarial motivant și Tichete de masa 20 ron/zi . Tichete cadou de sarbatori. Venitul total lunar: RON/net. 2700 lei net Program de lucru full-time (Luni - Vineri 8:00 - 17:00) Contract de munca pe perioada nedeterminata; Dacă ești interesat /a, te rugam sa ne contactezi la sau da-ne un mesaj privat!

 • Angajez Gestionara/Facturista

  Ce ne dorim : Dacă vrei sa înveți lucruri noi , ești o persoana dinamică, vrei sa lucrezi cu o echipa de oamenii tineri și îți cauți de lucru, te așteptăm în echipa noastră! Sa lucrezi cu echipamente moderne (scanner, PC) Experiența nu este necesară dar constituie un avantaj; Responsabilitate, seriozitate, implicare. - recepționarea, inventarierea mărfii. -pregătirea și livrarea comenzilor primite . -menținerea ordinii la curățenie în depozit . -Capacitatea de a lucra cu oamenii. -Rezistenta la stres. -Punctualitate , atunci ești potrivit/ă în echipa noastră! Ce oferim: -pachet salarial motivant și Tichete de masa 20 ron/zi . Tichete cadou de sarbatori. Venitul total lunar: RON/net. 2600 lei net Program de lucru full-time (Luni - Vineri 8:00 - 17:00) Contract de munca pe perioada nedeterminata; Dacă ești interesat /a, te rugam sa ne contactezi la sau da-ne un mesaj privat!

 • 18

  Angajam muncitori constructi și industrie înFranta

  RECRUTARE Căutăm profesioniști în construcții pentru santiere în Franța. Ai experienta in constructii? Vrei sa lucrezi legal in FRANTA? Pregateste-ti echipa(1, max 2 colegi)si masina si hai in Franta Trimite un mesaj pe Whatsapp la numarul de telefon de mai jos sau contacteaza-ne pe pagina de Facebook ACTERIM TIMIȘOARA Ce oferim noi : Salarii atractive.13-14 euro NET O locuinta si utilitati platite de Acterim. Primul drum catre Franta este decontat pana in suma de 250 de euros. Contract de munca francez si echipamente de protectie. Asigurarea medicala si taxele platite de catre noi. Un vorbitor de limba romana in agentia din Franta care iti ofera suport. 14 agentii Acterim pe teritoriul Frantei care colaboreaza cu cele mai prestigoase santiere unde vei avea ocazia sa muncesti in conditii de siguranta Salariu săptămânal Cazarea gratuit ( case si apartamente curate si ingrijite ) Contract de munca francez - INTERIM Salariu net care variaza intre 2000 -2500 de euro NET, depinde de meserie, experienta si orele lucrate Orele extra sunt plătite separat, Card de sanatate francez - Carte Vitale. Fara taxe si comisioane Fiecare echipa sa aiba masina personala pentru a se deplasa intre cazare si santier NU asiguram transportul, asadar masina este necesara. Tel și Wapp

 • Operator statie preepurare

  Societatea ELIT SRL punct de lucru Arad angajeaza operator statie de preepurare ape uzate. Salar atractiv, Tichete de masa 15 lei/ zi + o masa calda ( fel 1+2)/ zi Decontarea transportului. Cerinte: studii 10/12 clase; capacitatea de-a se ocupa de prioritati multiple; indemanare; comunicare si spirit de echipa; capacitate de organizare si planificare; conditie fizica Sarcini Gestioneaza transportul si depozitarea deseurilor rezultate ca urmare a proceselor de preepurare. Raspunde de echipamentele statiei de preepurare Mai multe informatii la punctul de lucru din Arad, Str. Orsova nr.6.

 • 57

  Angajam operatori in zona industriala Arad - salariul 3719 Ron brut

  Angajam pentru o fabrica importanta din Arad operatori in productie. - Salariu de incadrare la angajare 3719 BRUT, urmat de cresteri salariale - Bonusuri lunare de performanta - Prime periodice de Paste, Craciun si vara - Concediu de odhina - 22 zile - creste proportional cu vechimea in firma; - Tichete de masa 20 de ron pentru fiecare zi lucrata; - Asigurare privata de sanatate; - Asigurare privata de viata si dizabilitate; - Programe de asistenta juridica si psihologica pentru angajati; - Contributie la pensia privata platita de companie; Asiguram transport pe urmatoarele rute: Arad. Sinmartin, Macea, Curtici, Sofronea, Seitin, Semlac, Pecica, Santoma, Dorobanti, Iratos, Variasu Mare, Sanpaul, Olari, Comlaus, Santana, Zimandu Nou, Zimand Cuz, Sanleani, Livada.

 • 33

  Angajam Busdriver (Manipulant marfuri)

  Angajam busdriver (Manipulant marfuri) pentru una dintre cele mai importante fabrici din judetul Arad. Beneficii: - salariul brut -3884 RON, la care se adauga: - tichete de masa - 30 ron /zi lucrata; - bonus de recomandare 500 ron NET platit in 2 transe (250 lei net la angajare si 250 lei net dupa 3 luni de la data angajarii) - bonusuri lunare; - orele suplimentare platite 200%; - sporul de noapte : 130%; - spor pentru zilele de sambata 130%; - spor pentru zilele de duminica 200%; - spor pentru sarbatorile legale 200%; - prime de Paste si de Craciun; - transport asigurat in tot judetul Arad; Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numarul de telefon din anunt

 • 88

  Angajam operatori ptr o fabrica din Arad (Zona Industriala)

  Angajam pentru o fabrica importanta din Arad operatori in productie. Beneficii: - Salariu de incadrare la angajare 3719 Ron BRUT, urmat de cresteri salariale - Bonusuri lunare de performanta intre 420 si 630 BRUT - Bonus de recomandare a unui coleg pana la 850 ron BRUT - Prime periodice de Paste, Craciun si vara intre 480 si 1500 Ron BRUT/eveniment - Concediu de odhina - 22 zile - Tichete de masa in valoare de 20 de ron pentru fiecare zi lucrata - Contributie la pensia privata platita de companie - Asiguram transport pe urmatoarele rute: Arad. Sinmartin, Macea, Curtici, Sofronea, Seitin, Semlac, Pecica, Santoma, - Dorobanti, Iratos, Variasu Mare, Sanpaul, Olari, Comlaus, Santana, Zimandu Nou, Zimand Cuz, Sanleani, Livada. Pentru mai multe informatii si pentru angajare, ne puteti contacta la nr de telefon de telefon din anunt.

 • Salveaza cautarea