Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 15

  Angajam zidari,dulgheri,finisori cu experienta in domeniu. Salariul incepe de la 3200 de lei si poate urca in functie de performante. Angajam si muncitori necalificati ,salariul minim este de 2000 de lei si poate urca.

 • 2

  Ne marim echipa. Cautam colega pentru postul de coafeza . Salonul este situat pe Malul Mureșului in apropiere de Ornella. Detalii la telefon 0730141780 Noemi. SHAEAR SALOON

 • Angajează muncitori calificați și necalificați în construcții. Pentru detalii apelați număr de telefon .

 • 1

  Vrei sa lucrezi alături de o echipa tânără și dinamica și nu ai găsit-o? Shaear Saloon cauta colega pentru postul de manichiura! Pentru detalii te rugam sa o suni pe Noemi la numărul de telefon 0730141780. Te așteptăm să lucrezi alături de noi!

 • Soc.Com. angajeaza ajutor de bucatar in Sinicolau Mic. Constituie avantaj experinta de minim un an in domeniu horeca. Salarul este atractiv iar colectivul este tanar si dinamic.

 • 9

  Sc Nedav Constar 2012 SRL angajează muncitori in Constructii ,și da lucrări sub antrepriza la firme sau persoane autorizate.lucrarile sunt oraș.

 • Societatea de transport rutier de marfa intern si international SC TAUROS SRL din localitatea Semlac judetul Arad, angajeaza sofer transport cat. C+ E pentru curse Spania, Portugalia si Cehia. Cerintele sunt: experienta curse externe minim 2 ani, permis conducere cat C + E, atestat profesional, card digital tahograf, aviz medical si psihologic Angajarile se fac doar pentru persoane cu domiciliul in judetul Arad. Oferim salar de baza plus diurna. Pentru mai multe detalii sunati la intre orele 08 - 17

 • 2

  Vorbești limba germană nivel mediu? Aplică acum pentru locurile noastre de muncă în Germania la îngrijire vârstnici! Telefon sau ferim: - Transport gratuit dus întors - Fara comision - Asigurare medicală în Germania și în România - Perioade de ședere flexibile între 1-4 luni în Germania cu 1 lună acasă - Plecări zilnice urgente sau planificate - Oferte salariale personalizate, cazuri variate Cerințe de bază: - Limba germană nivel mediu se da interviu de germana - Experiență în îngrijirea unei persoane chiar și în familie minim 3 luni Suna-ne acum sau și stabilim toate detaliile Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 1

  Vrei un loc de munca in Germania la ingrijire varstnici insa nu stii germana??Hai la cursul gratuit online de limba germana si iti oferim apoi si loc de munca in Germania la ingrijire varstnici! Suna-ne sau !!! Incepem cursul gratuit in Arad, se tine ONLINE, din 19 ianuarie ora 10! Cursul este gratuit, dureaza 1 luna, orar luni- joi 10-13:00 si apoi va oferim loc de munca in Germania la ingrijire varstnici! Transport gratuit, fara comision, perioade de sedere flexibile de la 1 luna in Germania cu 1 luna acasa pana la 4 luni in Germania cu 1 luna acasa! SUNA-NE si inscrie-te la curs sau sau vino in vizita LUNI-VINERI 9-17 IN Arad, Str Voluntarilor nr 2 bloc R22 ap 96 parter Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Angajez sofer camion C+E, transport intern, salar aprox. 4000-5000 lei, mai multe detalii la telefon

 • Dețin certificat de competentă profesională a managerului de transport in regim de închiriere și taxi, eliberat de către ARR TIMIS. Caut colaborare , ofer seriozitate .

 • 3

  Cautam sa angajam pentru partenerul nostru, una dintre cele mai renumite firme de curierat din Romania, o persoana pentru functia de Team Leader echipa de curieri. Misiunea principala / Scopul - Activitatea principala consta in coordonarea si motivarea echipei de curieri, dar este resposabil si de atingerea indicatorilor de performanta, planificare si organizare de activitati zilnice, intocmire si analiza de rapoarte, implementarea si aplicarea procedurilor de lucru. Responsabilitatile postului: - Coordoneaza si motiveaza echipa de curieri; - Se asigura de respectarea tuturor procedurilor; - Intocmire si analiza de analiza de rapoarte; - Se asigura de planificarea si organizarea tuturor activitatilor zilnice; - Contribuie la activitatea de rutare. Echipa: coordoneaza activitatea echipei de curieri formata din aprox. 30 de persoane. KPIs : Livrare in 24 ore; Livrare in 48 ore; productivitate/om; Courier performance; Scan 2D. Beneficii: - Salariul net: 2200 ron net - Tichete de masa 15 ron/ziua lucrata - Ore suplimentare platite 200% - Bonus de performata (dupa 3 luni de la angajare) bonus variabil in functie de performanta - Abonament gratuit biblioteca online - Servicii medicale private - Pot exista prime anuale in functie de rezultatele companiei din anul respectiv - Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra asteptam CV-ul tau!

 • 6

  Gi Group Romania, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (muncitori necalificati) pentru o importanta companie din Arad unde se produc echipamente electronice si electrocasnice! Beneficii: - Salariu incadrare: 2300 Ron brut; - Prima de prezenta, calitate si productivitate - 230 ron; - alte prime care variaza intre 80 - 120 ron - Ore suplimentare - platite dublu 200%; - Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata de luni pana vineri - 15 lei/tichet; - Al 13-lea salariu in decembrie (raportat la numarul de luni lucrate); - Tichete cadou de sarbatori; - alte bonusuri si beneficii; - Transport asigurat din mun. Arad; Cerinte: - minim studii medii; - Experienta in productie constituie avantaj; - Indemanare si atentie la detalii; - acuitate vizuala ; - stare de sanatate buna; Program de lucru: - 3 schimburi: ; Daca sunteti interesati, ne puteti contacta la numerele de telefon: sau .

 • 12

  Gi Group angajeaza pentru o companie care asambleaza sisteme electrice de siguranta a cladirilor si persoanelor, sisteme de semnalizare a situatiilor de urgenta si sisteme electrice pentru zonele cu risc. Beneficii: Salariu de incadrare: 2800 Ron brut, urmat de cresteri salariale la 3 luni (2930 brut) si respectiv 1 an (3063 brut). Bonusuri lunare de prezenta, productivitate si performanta; Bonus de recomandare a unui nou coleg; Prime periodice de Paste, Craciun; Tichete de masa in valoare de 20 Ron/zi lucratoare; Programul de lucru pe 3 schimburi (06: ; Asigurare privata de sanatate Transport asigurat/decontat. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la numerele de telefon: sau

 • 7

  Gi Group angajeaza Operatori CNC fara experienta pentru o companie multinationala care prelucreaza prin strunjire si frezare piese de inalta precizie: Beneficii: Salariu de incadrare: se negociaza in urma interviului; Tichete de masa: 15 Ron/zi lucratoare; Diferite bonusuri lunare; Orele suplimentare: 200%; Spor de noapte: 25%; Diferite prime si bonusuri de Paste si de Craciun; Transport asigurat/decontat. Program de lucru: 3 schimburi ( ) Daca sunteti interesati, ne puteti contacta la numerele de telefon: sau .

 • 18

  Gi Group angajeaza operatori productie pentru o companie care proiecteaza, fabrica si vinde cabluri si fire de automobile. Oferim: Salariu de încadrare - 2520 Ron brut; Bonus de performanță si productivitate; Bonus de hrana 400 ron/luna; Tichete de masă 12 lei/zi; Spor de noapte 25%; Ore suplimentare plătite dublu; Transport asigurat. Cerin e: Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi; Experiența nu este necesară! Daca sunteti interesati, ne puteti contacta la numerele de telefon: .

 • Salveaza cautarea