Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 701 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam doamna curatenie Detalii la

 • Relații la telefon: Salariu negociabil. Program lucru de luni până vineri .

 • 11

  Compania noastra angajeaza 2 soferi,pentru divizia de transport alternativ(Uber/Bolt/Free Now) pentru 2 masini ce vor obtine autorizatiile de transport in cursul acestei saptamani. Masini diesel,una manuala si una semi-automata,masini ce se preteaza si la comenzile comfort . Salariul se ofera saptamanal. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra avem cerinte minime: atestat transport persoane,analize valabile,cazier judiciar curat,tinuta decenta si 7ani de acasa Pentru detalii suplimentare apelati

 • PIZZERIA BELLA din Sacele angajeaza pizzar cu experienta pe cuptor pe lemne (SALARIU ATRACTIV)

 • Pizzeria Bella din Sacele,angajeaza bucatar (fast-food) salariu atractiv.

 • PIZZERIA BELLA DIN SACELE ANGAJEAZA AJUTOR BUCATAR.(SALARIU ATRACTIV)

 • 8

  Cofetaria Chocolada angajeaza cofetar si patiser. Conditii de munca decente, salarizare foarte buna, bazata pe criterii de performanta. Posibilitate de dezvoltare profesionala in cadrul unei echipe axata pe calitate si competivitate. Detalii la telefon .

 • Firmă angajează șoferi profesioniști, categoriile C și E pentru transport mărfuri Spania-Norvegia. Detalii la telefon .

 • SRL efectuez instalatii electrice, sanitare si termice.În stil occidental (distributiv) sau autohton (serie). ELECTRIC Saparea de canale in perete, efectuarea santurilor pentru circuite si doze montarea dozelor de conexiuni si de aparat, efectuarea cablajului electric pentru iluminat, prize si circuite internet, tv,detector gaz , montarea aparatelor : prize, intrerupatoare si alte periferice, montarea tabloului electric cu sigurante. INSTALATIE ELECTRICĂ DE BAZA GARSONIERA - 1800 ron INSTALATIE ELECTRICĂ DE BAZA APT 2 CAMERE - 2400 ron INSTALAȚIE ELECTRICĂ DE BAZA APT 3 CAMERE - 2900ron INSTALAȚIE ELECTRICĂ DE BAZA CASA/VILA DE LA - 3000 ron Prețul semnifică lucrarea finalizată, instalația funcțională cu prize/intrerupatoare și tabloul siguranțelor montate.In preț este inclusă și dezafectarea instalației vechi.Consumatorii mari cât și centrala termică se vor alimenta prin circuite dedicate.Plita/cuptorul va fi alimentata prin cablu majorat de 4mm2 dupa noile norme.Cablul internet suplimentar in punctele tv(pentru smart-tv). Instalația va fi protejată cu siguranțe diferențiale. Pentru a schimba doar firele din instalația electrica veche în cazul în care ESTE POSIBIL (fire trase prin tuburi, de multe ori acestea sunt blocate si nu pot fi trase, sau se rup) prețul manoperei scade considerabil. Daca doriți să schimbați instalația electrică dar nu doriți să renovați , pot face reparații pentru un aspect cât mai apropiat de cel initial. Alte servicii: montare priză/inrerupator - 10 ron,montare tablou siguranțe - 250 ron, instalare lampă/aplică 40 ron, lustră mare - 70 ron, termostat wireless - 70 ron electrocasnice - 70 ron etc... SANITAR .Efectuare canale în pereți și pardoseală, realizare instalație sanitară cu racordare la coloana principală și a scurgerilor la conducta canalizării. INSTALAȚIE SANITARĂ DE BAZĂ BAIE - 700 ron INSTALAȚIE SANITARĂ DE BAZĂ BUCĂTĂRIE - 300 ron MONTARE CADRU WC/BIDEU INCASTRAT - 200 ron Pretul include dezafectarea instalației vechi și realizarea completa a instalațiilor noi la rosu Montarea obiectelor sanitare,se efectueaza la finalizarea amenajarii MONTARE LAVOAR BIDEU WC CU ROBINEȚI/REZERVOR INCLUS - 100 ron/buc MONTARE CADA , ROBINET INCLUS - 200 ron Alte servicii: montare mobilier baie - 80 ron,montare mașină spălat - 70 ron,montare/schimbare robineți - 50 ron etc... TERMIC realizare instalație termică pentru radiatoare de la 1200 ron montare/inlocuire centrală termică apartament - 350 ron montare/inlocuire calorifer - 170 ron Modificari instalatie gaz de mica amploare 1 -4 metri (nu necesita proiect) Amenajare baie/bucatarie de la A la Z Baile si bucatariile din imagini saunt renovate in totalitate de catre mine Factura si garantie * Comandă minimă 90 ron .Multumesc.

 • 5

  Angajam tehnician mentenanta Complex Silver Mountain Poiana Brasov

 • Cerinte: Experienta in domeniul salarizarii - preferabil experienta in firme cu volum mai mare de angajati Experienta in activitati de administrare de personal, salarizare Cunostinte de operare a pachetului MS Office in special .xls; Experienta in utilizarea unui soft de calcul salarial; Persoana responsabila, organizata, analitica, cu atentie spre detalii. Limba engleza nivel mediu (conversational). Descrierea jobului Calculeaza drepturile salariale conform pontajului, clauzelor negociate, politicii firmei si legislatiei in vigoare; Opereaza popriri/re ineri pe statele de plată în baza hotărârilor judecătoresti; Intocmeste statele de plata; Intocmeste si depune declaratiile lunare catre institutiile de stat respectand termenele si prevederile legale; Intocmeste lunar situatia pentru plata drepturilor salariale si transmite corect si la timp departamentului Contabilitate; Intocmirea si livrarea situatiilor statistice Menținerea relațiilor de lucru excelente cu echipa; Identificarea solutiilor la problemele, oportunitatile sau spetele aparute; Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, iti asteptam cu drag cv-ul in limba Engleza la adresa de email:

 • Angajam persoanal in domeniul hotelier( curieri, receptioneri, tehnic, ospatari, bucatari, cameriste, sofer, ajutor de bucatar, gestionar) Poiana Brasov, Predeal si Sinaia

 • Caut angajare tinichigiu auto cu experiență,la service privat atit in tara sau străinătate! Vorbesc germană si engleza! Mai multe detalii in privat!

 • ANGAJAM PAZNIC,pentru sediul Harman. CERINTE: seriozitate, permis de conducere. disponibilitate de lucru in ture . tel 0755060333, mail.

 • Echipe cu experienta în acest domeniu sunt disponibile pentru următoarele lucrări. Case la rosu Dulgherie Tencuiala Instalați sanitare, electrice Termo izolați Gresie faianță etc. Pentru devize si programări tel .

 • 14

  Bună ziua, Căutăm urgent in toată Germania :asistenți de îngrijire pt azile de bătrâni (infirmieri calificați), Asistenti medicali și asistente medicale Asistenți medicali și pediatri Asistente medicale specializate intensiv/ anestezice Asistenți tehnici pentru anestezie Asistenți chirurgicali (OTA) Asistenți medicali-tehnici (MTRA) Certificat de expertiză Moașe / obstetricieni (cu pregătire sau studii) Se oferă Salariul de Top 2.500 net pe lună Cazarea plătită de angajator (condiții de cazare foarte bune, cameră + bucătărie + baie) Sporuri pentru sărbătorile legale 100%,, duminică 50%, ,noapte 25% Libertate în redactarea listei de sarcini Un vehicul de companie pentru uz privat la cerere Loc de muncă permanent Raza de lucru aproape de casă sau în timpul călătoriei (în cazul călătoriei ne vom ocupa de cazare) Sarcinile tale: Menținerea calității îngrijirii în secția dumneavoastră Planificați îngrijirea și asigurați astfel o îngrijire activă și orientată către pacienți. Documentație scrisă de mână sau asistată de computer a măsurilor de întreținere Cooperare cu medici, colegi și alte grupuri profesionale Respectați demnitatea pacienților și acționați în conformitate cu principiile asistenței medicale Profilul tau: Calificare într-una din specializările menționate. DIPLOMA trebuie sa fie recunoscută în Germania. Limba Germană la nivel B2 (certificat de limba B2) Capacitatea de a lucra în echipă.

 • 7

  Bună ziua, Se caută urgent electricieni și sudori Mig - Mag Salariul de la 13, - Euro Brut pe oră Diurna pt cazare și transport. Se cere limba Germană la nivel conversațional A2 spre mediu B1. .Acest anunț este făcut pt persoanele care își căuta un loc de munca și vor sa muncească. Nu răspund la comentarii răutăcioase și limbaj indecent.

 • 5

  Bună ziua, Se caută urgent operatori de mașini și sisteme, cu experiență in prelucrarea lemnului și motostivuitoristi în Bromskirchen / Germania Salariu pt motostivuitorist 11,38 brut pe oră + diurna de 35 net pe zi . Salariul pt operatori de mașini și sisteme 10,82 brut pe ora + diurna 35 net pe zi. Spor de noapte și ore suplimentare 25% Munca duminicală: spor 50% Sărbători legale: spor 100% Licență de motostivuitor Permis de conducere și mașină Limba germană la nivel mediu B1

 • 1

  Angajam lacatus mecanic cu permis auto pentru lucrari de mecanica generala cu domiciliul in orasul Brasov

 • 8

  PROFIL: - Studii medii; - Experienta in proces/productie minim 1 an - reprezinta un avantaj; - Cunostinte tehnice: desen tehnic, materiale, procese de prelucrare a materialelor; - Cunostinte minime de mecanica; - Curs CNC - constituie un avantaj. APTITUDINI: - Abilitati foarte bune de comunicare; - Capabil sa lucreze in echipa; - Orientat spre rezultate; - Flexibilitate; - Autonomie in luarea deciziilor; - Dornic de a-si imbunatati continuu cunostintele. DESCRIEREA JOBULUI: - Realizarea produselor de calitate prin respectarea instructiunilor de lucru si control, instructiunilor de ambalare afisate la postul de lucru si a tehnologiei de fabricatie; - Realizarea de masuratori specifice postului cu ajutorul aparatelor de masura si control (subler, micrometru etc); - Aprobarea productiei zilnice conform instructiunilor de lucru; - Reglarea utilajelor si setarea acestora in conformitate cu desenul; - Propunerea de imbunatatiri al procesului de fabricatie.

 • Salveaza cautarea