Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Ofer cazare

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Manager general, angajez asistenta personala / consultant vanzari. Salariu - 4300 lei, contract de munca perioada nedeterminata, 4 ore/zi. Se accepta si studenti, nu este necesara experienta. Ofer cazare, daca este nevoie. Firma se ocupa cu vanzari online de articole si produse de imbracaminte. Cerinte: tanara, supla, open minded, discreta, care stie ce vrea si cum sa obtina. Activitate: preluarea comenzilor primite pe site, trimiterea coletelor catre clienti, vorbit telefonic cu clientii care nu se descurca pe site si oferit detalii despre produsele noastre si cum sa faca o comanda.

 • 12

  Firma STAN.GmbH Baustahlarmierung , cauta Hidroizolatori.( Bitum si PVC) Necalificati cu permis de conducere, pentru lucrari in Germania. Colaborarea se face in baza unei angajari si a unui contract de munca nelimitat , fara intermediari sau comision. Firma Germana ofera conditii optime de lucru ,echipamente ,scule,transport intern,cazare,avansuri pana la primul salariu (dupa caz),salariul se plateste la fiecare 15 al urmatoarei luni. Salarii 13,00 /ora pana 13,50 /ora Brut. contactatine pe E-mail sau Tel

 • 3

  "Instalatii electrice de joasa tensiune si de curenti slabi - constructii Bucuresti. Se asigura: -Cazarea in apartamente in Bucuresti cu toate utilitatile platite de angajator -Transport de la cazare la santier cu masina firmei. -Masa in santier -Contract de munca -Salariu atractiv" informatii suplimentare tel

 • 25

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul constructiilor : RIGIPSARI, EXPERTI IN TERMOIZOLATII, FAIANTARI, SCHELARI, ZUGRAVI. Oferim loc de munca asigurat cu conditii deosebite in care calitatea muncii si seriozitatea sunt rasplatite. Oferim cazare , transport asigurat pentru efectuarea serviciului, echipament de munca. Angajare pe baza de contract de munca italian semnat si declarat in Italia, asigurarea medicala platita de angajator. Salariul in functie de experienta fiecaruia cu posibilitatea de marire dupa prima luna. Candidatul ideal: -abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta; -abilitati de lucru la inaltime; -disponibilitate pentru o perioada nedeterminata; -disponibilitate la deplasari. Mediu de lucru competitiv profesional. Informatii la nr. de whatsapp:

 • Firma Kastens& Knauer GmbH cu sediul în Germania, angajează 3 persoane cu experiență în operarea mașinilor cu comandă numerică (CNC) și 3 persoane necalificate. Descrierea jobului: - Asigură operarea mașinilor cu comandă rapidă tip CNC - Execută piese de serie mică după desenul de execuție pe mașini CNC - se asigură că toate piesele executate în proces îndeplinesc condițiile de calitate. - împachetarea produselor pe europaleti ( necalificat) Se oferă: -Pachet salarial corect calibrat cu experiența candidatului - Participarea la cursuri de calificare Se cere limba Germană sau Engleză pentru o mai bună colaborare. Interviul de angajare este pe data de 04.12 ora 10 în București sau la sediul firmei pentru cei care locuiesc în Germania Mai multe detalii: - Daniel Popescu

 • 2

  SC Allimep EST SA, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Bdul Basarabia, nr. 256 (incinta parc industrial FAUR), angajeaza lacatusi confectii metalice si sudori specializati in sudura MIG-MAG sau TIG. Cerinta prioritara lacatusi: cunostinte bune de desen tehnic si experienta in confectionarea/montajul confectiilor metalice. Relatii la telefon:

 • 1

  Principalele responsabilitati: 1. Sa curete camerele de oaspeti si zonele comune la interior si exterior, respectand procedurile standard. 2. Sa curete si sa mentina curatenia in locurile desemnate, atat zona clientilor cat si zona personalului urmand standardele si procedurile companiei. 3. Sa fie responsabil pentru cheile primite si predate. 4. Sa coopereze cu superiorii si sa indeplineasca sarcinile primite. 5. Alte atributii conform cu fisa postului. Beneficii: 1. Contract de munca perioada nedeterminata. 2. Program de lucru intern - o saptamana cu o saptamana liber. (sau 2 saptamani cu 2 saptamani liber) Oferim cazare pentru angajati la hotel, de aceea acceptam persoane din toata tara. 3. Pentru persoane necalificate asiguram pregatire profesionala. 4. Salariu net pana la 2200 lei pentru persoane calificate, care vorbesc o limba străina (engleza, franceza) 5. Pentru detalii sunați la numărul din anunț.

 • caut locuri de munca am 20 de persoane femei bărbați curățenie blocuri mai multe detali la tlf

 • 17

  Magazin produse naturiste Berceni - Aleea Huedin nr. 1 Cu sau fără experiență Angajăm și persoane cu vârsta de peste 45 de ani. Beneficii suplimentare: Cazare (cameră în apartament la bloc), 200 lei/lună, toate utilitățile incluse. (doar pentru doamne nefumătoare) Servicii medicale private Consultații gratuite în rețeaua privată de sănătate Regina Maria Analize medicale gratuite, conform abonament Program de 8 ore Cerințe: Candidatul ideal trebuie să fie o persoană calmă, ordonată, respectuoasă, amabilă... Îndemânare, perspicacitate Abilități de comunicare - recomandare produse, oferte... Competențe digitale CV Condiții de muncă: Fără stres Scaun la casa de marcat Fără efort fizic Salarizare: Salariu fix + procent din vânzarea personală Mai multe detalii, la interviu.

 • 2

  Angajez asistenta personală, inteligenta,aspect fizic plăcut. Cunoștință de calculator și de termeni medicali. salariu 3000 de lei Se asigura salariu și cheltuielilor de întreținere. Rog CV PE wttp.

 • 7

  Dorești să faci o investiție profitabilă într-o afacere tip franciză? MULTI -SHOP este cea mai nouă franciză cu costuri inițiale minime. Noi te putem ajuta cu tot ce este necesar la început de drum și pe tot parcursul contractului. Avem cea mai rentabilă franciză de pe piață. Cele mai mici costuri Îți aducem Multi-shopul la tine în oraș mobilat și utilat, gata să începi activitatea. Facem training gratuit la sediu. Se poate amplasa în București sau în orice oraș dorești. Lucrează pentru tine și pentru viitorul familiei tale !!! Lasă-ne un mesaj privat cu numărul tau WhatsApp iar noi îți vom trimite toate detaliile.

 • JOB NR.2209- ISRAEL Lăcătuși Calificați Salariu 3500-4900 euro net. Posturi vacante: 8 Cerințe: Experienta in citirea planurilor, asamblare, sudare cu electrozi - CO2 si taiere brenner (flacara). Nivel minim de engleză Limba rusa este un avantaj. Procesul de recrutare: Trimite-ne C.V cu detalii despre experiență și spacifică numărul de jobul vacant la care aplicați la adresa de e-mail : al doilea pas este - Interviul online cu angajatorul. Procesul de recrutare până la sosirea în Israel durează aproximativ 15-30 de zile din momentul în care sunteți selectat. Doar solicitanții cu cetățenie/pașaport din următoarele țări: România, Portugalia, Bulgaria, Letonia, Polonia, Croația, Cipru, Slovacia, Ungaria, Estonia, Lituania, Republica Cehă, Slovenia, Grecia, Malta, Andorra. pot aplica pentru job.

 • 1

  Ai permis de conducere categoria B si experienta in condus de minim 1 an? In 4-5 zile poti fi in Germania la noul tau loc de munca cu cazare gratuita inclusa in oferta! Locatie: Rostock, Germania | AMAZON Hamburg, Germania | DPD / HERMES Oferta: Salariu : 1700 - 1900 euro NET real + Cazare Gratuita Nedeterminat Transport pana in Germania asigurat Bonus 100 de euro saptamanal soferi performanti Bonus 300 de euro lunar pentru cazare proprie Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul CURIER GERMANIA și numele tău la <span><a class="showNumber" data-tel="0752">07 arata numarul</a></span> 622 589 si vei fi sunat în maxim 48 de ore pentru interviu. DESCRIEREA JOBULUI: Conditii contract de angajare: Contract pe perioada nedeterminată ; Training platit - primele 2 zile, Asigurare de sanatate 24 de zile de concediu plătit pe an; Termen de preaviz demisie/concediere: 2 saptamani < 6 luni lucrate 4 saptamani > 6 luni lucrate CERINTE DE BAZA: - Minim 21 de ani, cu experienta in condus de minim 1 an; - Cazier judiciar curat international; - Abilitati de conducere automobil si orientare in trafic peste medie ( prin GPS / Aplicatii Mobile). - Capacitatea de a lucra contra timp cu respectarea regulilor de circulatie in orice moment. - Conditie fizica buna - fara probleme de sanatate; - Limba engleza/germana nivel conversational (constituie avantaj). VERIFICARI INAINTE DE PLECARE: - Interviu de selectie cu MHR Consulting; - Nivel de limba engleza testat la interviu. - Cazier judiciar in format fizic - Permis de conducere categoria B valabil; ORGANIZARE TRANSPORT: Pana in Germania: asigurat pe autocar - se retine din primul salariu. La locul de muncă: se suportă de către angajat (asistenta din partea companiei posibila dar nu obligatorie.) | Distanta cazare - loc de munca: 2-10 km PROGRAM DE LUCRU: Timp de lucrul: 6 zile pe saptamana Start program: ora 9:00 - 11:00 dimineata; Program zilnic: 8-10h Pauza de masa: 30 - 45min pauză pe zi Orele suplimentare : se compenseaza cu ore libere. LOGISTICA: - Telefon mobil: cu aplicatie pentru parcurgerea celor mai scurte trasee; - Masina: VAN de 3,5 t utilate pentru transport marfa; - Imbrăcăminte de siguranta: pantofi de siguranta si jachete de inalta vizibilitate ( trebuie purtate în orice moment) PLATA SALARIULUI: Perioada de salarizare este de la 1 ale lunii până la sfarsitul lunii si se plateste pe data de 15 a lunii urmatoare. Exemplu: perioada de lucru 01/08 31/08 -> plata pe 15/09. Salariu va fi platit prin transfer bancar numai într-un cont bancar din UE, nu este posibila plata în numerar. Salariu brut se calculeaza la 12 EUR pe oră brut, sau 2495 EUR pe lună brut. Dupa taxe salariul este 1700 - 1900 de euro net/luna in functie de clasa de impozitare DOCUMENTE NECESARE LA SOSIRE: - Cod fiscal german - se obtine cu suportul angajatorului ; - Număr de securitate socială - se poate face în timpul programului de lucru, nu este necesar timp de așteptare CAZARE: Compania va asigura gratuit si va plăti în avans cazarea, Maxim 2 persoane in camera in apartamente cu 2 camere ( utilitati: baie, bucatarie, masina de spalat, internet) Cheltuile de cazare vor fi scăzute din salariul angajatului echivalentul a 100 euro/luna de persoana. BENEFICII: 1) contract de munca in conformitate cu legislatia Germana; 2) salariul incepand de la 1700 net in functie de competente si clasa de impozitare; 3) transport din Romania in Germania asigurat; 4) cazarea asigurata la sosire in Germania inclusa in oferta de munca pe perioada nedeterminata; 5) bonus de 300 de euro la salariu pentru persoanele care isi gasesc cazare individuala; 6) dispecerat in limba romana si trasee prestabilite; 7) asigurare medicala - acoperita de sistemul federal german de asigurari de sanatate. 8) sprijin din partea MHR Consulting Romania 30 de zile dupa semnarea contractului de munca; Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul CURIER GERMANIA și numele tău la <span><a class="showNumber" data-tel="0752">07 arata numarul</a></span> 622 589 212 si vei fi sunat în maxim 48 de ore pentru interviu! DE REȚINUT: In cazul demisiei daca angajatul nu respectă termenul de preaviz si are incalcari contractuale grave (nu participa la munca, daune accidentale aduse proprietatii companiei, inclusiv daune sub influența alcoolului/drogurilor ) angajatorul isi rezerva dreptul de a deduce pana la o luna de salariu sau pana la costul total in cazul bunurilor pierdute. Iti multumim si te aspteptam la interviu! Echipa MHR Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul CURIER GERMANIA și numele tău la <span><a class="showNumber" data-tel="0752">07 arata numarul</a></span> 622 589 si vei fi sunat în maxim 48 de ore pentru interviu!

 • 3

  RECRUTARE Căutăm profesioniști în construcții pentru santiere în Franța. Ai experienta in constructii? Vrei sa lucrezi legal in FRANTA? Pregateste-ti echipa(1, max 2 colegi)si masina si hai in Franta Trimite un mesaj pe Whatsapp la numarul de telefon de mai jos sau contacteaza-ne pe pagina de Facebook ACTERIM TIMIȘOARA Ce oferim noi : Salarii atractive.13-14 euro NET O locuinta si utilitati platite de Acterim. Primul drum catre Franta este decontat pana in suma de 250 de euros. Contract de munca francez si echipamente de protectie. Asigurarea medicala si taxele platite de catre noi. Un vorbitor de limba romana in agentia din Franta care iti ofera suport. 14 agentii Acterim pe teritoriul Frantei care colaboreaza cu cele mai prestigoase santiere unde vei avea ocazia sa muncesti in conditii de siguranta Salariu săptămânal Cazarea gratuit ( case si apartamente curate si ingrijite ) Contract de munca francez - INTERIM Salariu net care variaza intre 2000 -2500 de euro NET, depinde de meserie, experienta si orele lucrate Orele extra sunt plătite separat, Card de sanatate francez - Carte Vitale. Fara taxe si comisioane Fiecare echipa sa aiba masina personala pentru a se deplasa intre cazare si santier NU asiguram transportul, asadar masina este necesara. Tel și Wapp

 • 1

  Suntem o firma specializata in consultanta recrutare si plasare de personal din Pakistan in Romania. Putem aduce personal orice calificare, important este sa cunoastem solicitarea dumneavoasta si oferta de angajare! Va oferim un pachet de servicii profesionale de recrutare si plasare personal cu cele mai bune comisioane, pentru intocmirea documentatiei in vederea avizului de munca si a permisului de sedere pe teritoriul Romaniei! Vom analiza solicitarile dumneavoastra cu nevoia de personal cat si ce propunere de angajare puteti oferi potentialului angajat, urmand ca ulterior noi sa va inaintam o propunere cu cele mai bune variante de personal adaptata societatii dumneavoastra. Impreuna vom alege cea mai optima varianta care sa satisfaca nevoile societatii dumneavoastra!

 • 8

  Angajez paznic de weekend la un depozit . Progam de vineri seara pană luni dimineața. Ofer și rog seriozitate. Angajez si pensionari,oameni din provincie. Telef.

 • 3

  Firma AGENZIA PERIL LAVORO OSMOSI SPA recruteaza personal cu experienta de LACATUS MECANIC. Contract de munca pana in Februarie 2023 cu posibilitate de prelungire. Se cer urmatoarele: - seriozitate si implicare maxima - experienta in prelucrarea de confectii metalice usoare si medii - ordine la locul de munca - program de lucru: 6 zile/ saptamana Se ofera: - cazare - transport catre locul de munca si cazare - plata lunar sau saptamanal - biletul de avion Locul de munca se afla in Charleroi, Belgia

 • 5

  Descriere Firma de constructii din Norvegia(MK BYGG PARTNER AS) , angajeaza muncitori cu experienta in TAMPLARIE . Contract de munca inregistrat pe o perioada de un an cu posibilitatea de a prelungi. Se cer urmatoarele : -cunostinte elementare de tamplarie si structuri din lemn -abilitate in a lucra cu precizie cu elemente de tamplarie de lemn -abilitatea de a lucra in echipa Se ofera: -decontarea biletului de avion spre Norvegia -transport gratuit spre locul de munca si cazare -echipamentul si sculele necesare -cazare (contra cost)

 • Salveaza cautarea