Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Ofer cazare

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajator este in cautare de Lacatus Constructii Metalice cu Experienta. CEREM: -Lacatus Structuri Metalice Constructii -Obligatoriu calificat pe structuri din otel/fier -Cunostinta limba Italiana sau Engleza -Capacitatea de a citi desenele tehnice -Capacitatea de a Lucra in Echipa sau Individual -Cazier in Regula -Sa monteze si demonteze diferite structuri metalice -Verificarea faptului ca cadrele de otel sunt aliniate corespunzator -Sudarea grinzilor, coloanelor si grinzilor la locul lor conform instrucțiunilor de plan OFERIM: - Salariu Atractiv , Transport Platit de catre companie (Romania Olanda Cu Avion) - Cazare Asigurata/Living (Bani de Mancare) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc) - Plata la ora/H - Contract (cu firma italiana) - Transport Casa-Munca Asigurat Cerem si oferim seriozitate, Recrutam din Toata Tara Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt aceptate. Tara: OLANDA

 • Dorim sa angajam cu incepere din luna mai 2 tamplari / 2 Lacatusi / 2 Sudori / 1 manipulant. Pentru tamplari si lacatusi salariul este de 4000 RON net cu tichete incluse. Pentru postul de manipulant ce poate conduce un stivuitor sau lucrator necalificat salariul este de 3000 RON net cu bonuri incluse. Pentru sudor trebuie sa facem o discutie pentru a stabili salariul corespunzator experientei pentru a i se face o oferta. Beneficii: - salariul la timp, avans si lichidare - bonuri de masa incluse - concediu 21 de zile/an - echipament de lucru - vestiar modern si sala de mese - hala incalzita pe timp de iarna - transport cuplat cu colegii Salariul este negociabil si in functie de experienta deci aplica, si hai sa ne vedem fizic sau prin videocall.

 • Dorim sa angajam incepand cu data de 04.05.2021 6-8 montatori specialisti de tamplarie / lacatusi structuri metalice pentru santierele noastre din Bucuresti, Persoanele care aplica trebuie sa poata fi apte pentru a lucra pe schela, nacela sau platforme in exteriorul cladirilor. Salariile sunt in functie de experienta si incep de la 4300 RON net la 5800 RON net cu tichete de masa incluse. Pentru lucratori/lucratoare necalificati/necalificate salariul incepe de la 3000 RON net cu tichete de masa incluse. Cazare si transport asigurata.

 • 3

  Angajez urgent menajeră sau bonă ori asistentă îngrijire persoane în vârstă cu sau fără experiență. Locație stabilă semicentral. Program flexibil , salariu motivant de la 3000 lei plus bonusuri. Se ofera 3 mese respectiv se decontează transportul sau se asigură deplasarea . Accept și persoane din afara localități și se asigură cazare. Sunt de acord și cu persoane de etnie romă sau străini inclusiv bărbați , femei sau cuplu. Se solicită 3 persoane program full sau partime. Mai multe detalii la telefon . Cu drag vă aștept .Claudia.

 • 6

  Angajez Urgent Muncitori Necalificați în Construcții - Echipă omogenă și productivă în curs de formare - aprox.25-30 posturi disponibile - Asigur Cazare , Masă , Bonusuri de instalare , performanță , Diurne , Prime de Sărbători , Forme Legale , Protecția Muncii , Contract de Muncă pe perioadă nedeterminată , Concedii Plătite , Tichete de masă sau 2 mese pe zi consistente 6-7 meniuri la alegere , Orele suplimentare plătite 200% ,Transport asigurat, Salariu de la 3000 lei brut în funcție de gradul de implicare etc. Fără discriminări - Nu contează etnia , naționalitate, cetățenia , gradul de rudenie , apartenența politică cel mai important este să vrei să muncești și fără consum de băuturi alcoolice la locul de muncă. Mai multe informați sunați când doriți .Să aveți o zi bună și multă sănătate .

 • 1

  Salariul se plateste in cont. Pentru inceput se va face un contract de munca cu un salariu brut de 4680 ron si un salariu net de 4105. La salariul net de 3685 ron se mai adauga 420 ron bonuri masa. Castigul real lunar va fi de 3685+420 =4105 AVANTAJE: - Lucrati intr-o firma cu peste 100 angajati si o vechime de peste 18ani! - De 18 ani nu s-au intarziat niciodata salariile nici macar 1 minut! - Tot salariul este trecut pe cartea de munca! - Puteti sa aplicati oricand pentru un credit bancar si aveti garantia ca acesta va fi aprobat! - Din 251 zile lucratoare intr-un an, in realitate lucrati doar 215 zile pentru ca 36 zile sunt zile de concediu de odihna si sarbatori legale (aceste 36 zile sunt platite la fel ca zilele in care lucrati)! - Se asigura continuitate in munca, singurele zile in care nu se lucreaza fiind sarbatorile legale acordate de Guvernul Romaniei! - Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 08:00 la ora 18:00 (1 ora pauza de masa)! - Sambata si Duminica nu se lucreaza! - Orele suplimentare se platesc cu 75% din salariu, daca este cazul! - Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata! - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale, nu cu sculele dumneavoastra! - Se asigura echipament nou de protectia muncii (bocanci, salopeta, vesta, casca protectie etc)! - Se asigura medicina si protectia muncii de catre angajator, la termenele legale! - Suntem o firma de dezvoltare imobiliara, nu suntem o firma de constructii, avantajul fiind ca avem lucrarile proprii si nu depindem de lucrarile altora! - Incepem un nou proiect IMOBILIAR care se va intinde pe o perioada de 4 ani! - Santierul se afla in spatele magazinului Auchan Militari, avantajul fiind ca aveti acces rapid de pe Autostrada A1 si de pe centura Bucurestiului! DEZAVANTAJE: - NU oferim cazare si transport! - NU colaboram cu echipe! - Se face testare cu alcool testul frecvent! - NU se plateste pe metrul patrat sau pe KG! - NU se accepta intarzieri si absente nemotivate la program! - NU se tolereaza furtul, minciuna si dezinteresul!

 • Companie de antepriza olandeza angajeaza -Montatori Fatade exterioare(metalice, sticla, alcobond) -Tamplari PVC/Aluminiu Se lucreaza echipe de cate doi in mai multe orase din Olanda: Se cere: -Experienta +1 an -Lb. engleza sau germana nivel B1+ - Permis/masina (avantaj) Se ofera: -Salariu saptamanal de 500 net -Contract nedeterminat direct cu angajatorul olandez -Cazare single room gratuita la casa utilata -Decont combustibil pentru cei care vin cu masina proprie -Inchiriere auto pentru cei fara auto -Proiecte pe termen mediu si lung -Asistenta permanenta Candidatii sunt rugati sa aplice CV la adresa de email: / sau sa completeze formular de angajare: https://magnushr.ro/employment-form/ Dupa aplicare C.V. sau formular veti fi contactat/programat pentru interviul telefonic.

 • 6

  Domeniu de activitate Serviciu Clienți Tip jobFull time (normă întreagă) Nivel carierăJunior/Entry Level S.C. Octopuss srl angajează Prezentatoare pentru Show Room din sectorul 6 Bucuresti Cerințe: -experienta de minim 1 an de zile in vânzări -disponibilitate de lucru cu publicul - capacitatea de a promova în Social media -utilizator experimentat PC - competențe informatice dovedite Condiții: -salariu fix 2480 Ron + bonusuri de performanță -bonuri de masa -posibilitati de training la locul de muncă si dezvoltare personala Responsabilități: -realizarea planului de prezentări zilnice si atingerea obiectivelor zilnice. - planul de performanță lunara stabilit de directorul de vânzări -consilier a clientilor privind varianta optima a produselor si furnizarea de informatii complet asupra produselor; -oferirea celor mai bune solutii tehnice si estetice in vederea alegerea produsului si a accesoriilor. -intocmirea documentelor necesare finalizarii vanzarii si livrarii produselor; -cunoasterea perfecta a produselor comercializate, a conditiilor de acceptare si de lansare a comenzilor, a conditiilor de plata si livrare; Trimiteți CV în limba română format PDF pe adresa de email sau Wathsap.

 • 8

  Firma STAN.GmbH Baustahlarmierung , cauta Hidroizolatori.( Bitum si PVC) Necalificati cu permis de conducere si Dulgheri. Colaborarea se face in baza unei angajari si a unui contract de munca nelimitat , fara intermediari sau comision. Firma Germana ofera conditii optime de lucru ,echipamente ,scule,transport intern,cazare,avansuri pana la primul salariu (dupa caz),salariul se plateste la fiecare 15 al urmatoarei luni. Salarii variaza intre 1800 Euro - 2200 Euro Brut contactatine pe E-mail sau

 • 1

  Angajăm pietrari meseriași, montatori, prelucrători, restauratori și șlefuitori de pardoseli! Transportul și cazarea este asigurată de firmă, salariul este crescător în funcție de orele lucrate, și începe de la 2500 euro. Permis de conducere categoria B, cel puțin, prezintă avantaj.

 • Pensionar 77 ani cerca una dona cu varsta de la 60 la 65 ani pentru ajutor in casa, convietuire si companie. Informatii la what up al numarului 393/5111290. Sau la email

 • Firmă autorizată ARR care deține copie conforma și ecusoane uber, Bolt, Freenow, casa de marcat asigurare calatori și bagaje. Ofer la rămânere Ford focus 2008, si la chirie 450 lei saptamanal pe 12 luni. Toyota Auris 2008 -la chirie, 300 lei pe săptămână. Masinile nu necesita nicio investiție, s-a schimbata distribuție, ulei, filtre de curand, cauciucuri noi, GPL .

 • 1

  Pensionar 74 ani ( cu unele mici probleme de sanatate) cauta doamna pentru convietuire si menaj( prefera o doamna singura de la tara) peste 65 ani care sa il ajute in casa si care sa ii tina companie. Se ofera casa masa despre alte informatii contactati.ma la email .va multumesc

 • Angajam inginer minier specialist in exploatare de cariera piatra si statie de concasare pentru prelucrare piatra sparta CF 30,5-50 mm. Punctul de lucru este in jud ARAD, zona VARFURI. Asiguram: cazare, mijl de transport la punctul de lucru, telefon serviciu, salariu motivat. Tel contact . E mail:

 • 1

  Anunt important-urgent In urmatoarele doua saptamani se fac recrutari pentru locuri de munca in Olanda cu cazare si transport la locul de munca asigurat . Salariul intre 1500-1800 euro/ luna. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon , persoana de contact Emil Iacovache Sambata 10.aprilie -duminica 11 aprilie intre orele 09 - 18

 • Grup de firme cu traditie din Germania, specializat in domeniul constructiilor, angajeaza cu contracte de munca si asigurari sociale personal calificat: zidari, meseriasi. Asiguram cazare gratuita in pensiuni-hoteluri, conditii foarte avantajoase, salarii atractive. Pentru mai multe detalii, va asteptam la numarul de telefon ! NU ESTE VALABIL PENTRU NECALIFICATI!

 • Este un un job care sa ofere posibilitatea de a exprima fara oprelisti ideile, sa fie ascultat si respectat pentru ideile sale, noi suntem gata sa punem in valoare creativitatea candidatului. Cautam un specialist in retele sociale cu suficienta experienta in domeniu incat sa propuna modalitati creative si eficiente de promovare pe Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube etc. Ce trebuie sa faca si sa stie candidatul. cunoasterea foarte buna a Facebook Ads; realizarea continutului pentru campaniile de promovare, text, media si orice format este necesar; Cunoasterea unui program de editare video si foto la un nivel suficient pentru a realiza continut; Monitorizarea si interpretarea statisticilor provenite de la tool-urile folosite; Capacitatea de a comunica facil clientilor operatiunile in desfasurare; O foarte buna stapanire a limbii romane; Job-ul este full time, de luni pana vineri la sediul nostru din Bucuresti! Pachetul salarial se va stabili in functie de experienta si pregatire. Trimiteți CV în limba română format PDF pe adresă de mail sau Wathsap

 • Societatea PAVAJDEVIS SRL angajeaza: Montatori pavaj si bordura Cautam persoane serioase, cu chef de munca si experienta in montajul pavajului, gresiei, etc .Persoana trebuie sa cunoasca sa dea un nivel, sa foloseasca ruleta, sa stie sa faca deosebirea intre ciment si beton. Nu se accepta consumul de alcool la locul de munca. Se ofera contract de munca pe perioada nedetermina, salariu negociabil in functie de ceea ce sti sa faci, eventual cazare pentru cei veniti din tara. Muncitori necalificati. Cautam persoane serioase, cu chef de munca. Se ofera contract de munca pe perioada nedetermina, salariu negociabil in functie de ceea ce sti sa faci, eventual cazare pentru cei veniti din tara. Relatii la telefon

 • munca se desfasoara in santiere din Bucuresti si jud . Ilfov se asigura - echipament de protectie transportul la santier si inapoi la firma cu masinile firmei masa de prinz este asigurata de firma fara plata

 • Salveaza cautarea