Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ofer cazare

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 124 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajăm liftieri din România cu experiență în montajul ascensoarelor pentru Arabia Saudită. Montajul se plătește PER BUCATĂ! TARGET MINIM: 5 lifturi/lună SALARIU MINIM: 6000$ Ce oferim? - viză de muncă (suport ambasadă, acte și documente); - cazare; - transport (bilete de avion, cât și asigurarea unui autovehicul pe întreg teritoriul Arabiei Saudite). Cerințe: - experiență de minim 3 ani în domeniul lifturilor; - pașaport valid; - permis de conducere; - diplomă studii (minim școală profesională); - disponibilitate, flexibilitate, rapiditate. Dacă ești interesat, nu ezita să trimiți CV-ul tău!

 • Angajăm muncitori cu experiență pentru detașare în Belgia în domeniul construcțiilor - Plecare imediată. Se vor întocmi contract de muncă și asigurare medicală. Salariu motivant în funcție de experiență,  cazarea și transportul vor fi suportate în totalitate de către angajator. Rog și ofer seriozitate, pentru detalii consultați numarul de telefon atașat: 

 • Fabrică Irlandeză caută filetatori de pește - somon . Cerinte: Filetarea diferitelor tipuri de pește: somon, cod; Paraj dorsal și ventral; Seriozitate Salariu plătit săptămânal !!! Renumerație în funcție de experiență: 12,50 - 13,50 euro / Oră (Brut) 1800 - 1950 Euro Net / Luna Se lucrează 5 zile pe săptămână, 8 - 10 ore / zi. Posibilitate de a lucra și ore suplimentare. Cazare asigurată 70 EURO / SĂPTĂMÂNĂ CONTRACT IRLANDEZ PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ!!! FĂRĂ COMISION!!! Pentru mai multe detalii apelați pe numărul: sau pe email:

 • 1

  program o zi cu o zi, carte de munca, salariu fix + procent....este necesara experienta ca vânzător.

 • 2

  descarcat produse alimentare și legume-fructe, ingrijire porumbei, diverse activitati gospodărești. La nevoie se asigura cazare si masa.

 • Angajator este in cautare de Lacatus Constructii Metalice cu Experienta. CEREM: -Lacatus Structuri Metalice Constructii -Obligatoriu calificat pe structuri din otel/fier -Cunostinta limba Italiana sau Engleza -Capacitatea de a citi desenele tehnice -Capacitatea de a Lucra in Echipa sau Individual -Cazier in Regula -Sa monteze si demonteze diferite structuri metalice -Verificarea faptului ca cadrele de otel sunt aliniate corespunzator -Sudarea grinzilor, coloanelor si grinzilor la locul lor conform instrucțiunilor de plan OFERIM: - Salariu Atractiv , Transport Platit de catre companie (Romania Olanda Cu Avion) - Cazare Asigurata/Living (Bani de Mancare) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc) - Plata la ora/H - Contract (cu firma italiana) - Transport Casa-Munca Asigurat Cerem si oferim seriozitate, Recrutam din Toata Tara Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt aceptate. Tara: OLANDA

 • 2

  Angajator este in cautare de TUBULATORI (PIPE FITTER) cu experienta. OFERIM: - Salariu Atractiv , Transport Platit de catre companie (Romania - Olanda - Cu Avion) - Cazare Asigurata/Living (bani de mancare) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc) - Plata la ora/h - Contract De Munca (Firma Italiana) - Transport Casa-Munca Asigurat - Test Covid Platit de companie CEREM: -Cunostinte in Izometrie si desen Tehnic -Cunoasterea si respectarea riguroasa a normelor de securitate -Abilitati de munca in echipa -Calificare in Domeniu -Cazier in Regula -Limba Italiana/Engleza -Efectuarea punctelor de sudura (cunoașterea echipamentului de sudura) -Taierea Tevilor, Asamblarea si Instalarea lor -Cunostinte in Sudura Conducte Gaz/Petrol Cerem si oferim seriozitate, Recrutam din Toata Tara Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt aceptate. Tara: OLANDA

 • Dorim sa angajam cu incepere din luna mai 2 tamplari / 2 Lacatusi / 2 Sudori / 1 manipulant. Pentru tamplari si lacatusi salariul este de 4000 RON net cu tichete incluse. Pentru postul de manipulant ce poate conduce un stivuitor sau lucrator necalificat salariul este de 3000 RON net cu bonuri incluse. Pentru sudor trebuie sa facem o discutie pentru a stabili salariul corespunzator experientei pentru a i se face o oferta. Beneficii: - salariul la timp, avans si lichidare - bonuri de masa incluse - concediu 21 de zile/an - echipament de lucru - vestiar modern si sala de mese - hala incalzita pe timp de iarna - transport cuplat cu colegii Salariul este negociabil si in functie de experienta deci aplica, si hai sa ne vedem fizic sau prin videocall.

 • Dorim sa angajam incepand cu data de 04.05.2021 6-8 montatori specialisti de tamplarie / lacatusi structuri metalice pentru santierele noastre din Bucuresti, Persoanele care aplica trebuie sa poata fi apte pentru a lucra pe schela, nacela sau platforme in exteriorul cladirilor. Salariile sunt in functie de experienta si incep de la 4300 RON net la 5800 RON net cu tichete de masa incluse. Pentru lucratori/lucratoare necalificati/necalificate salariul incepe de la 3000 RON net cu tichete de masa incluse. Cazare si transport asigurata.

 • Angajam personal pentru a lucra la abator în Germania. # Se oferă 10,07 euro brut/ora, # Se lucrează la o temperatura de 5-7 grade, # Cazarea este gratuita, # Se asigura transportul din România pana în Germania gratuit, # Se asigura transportul de la cazare la abator, # Nu se percepe niciun fel de comision! TEL.

 • 3

  Angajez urgent menajeră sau bonă ori asistentă îngrijire persoane în vârstă cu sau fără experiență. Locație stabilă semicentral. Program flexibil , salariu motivant de la 3000 lei plus bonusuri. Se ofera 3 mese respectiv se decontează transportul sau se asigură deplasarea . Accept și persoane din afara localități și se asigură cazare. Sunt de acord și cu persoane de etnie romă sau străini inclusiv bărbați , femei sau cuplu. Se solicită 3 persoane program full sau partime. Mai multe detalii la telefon . Cu drag vă aștept .Claudia.

 • 6

  Angajez Urgent Muncitori Necalificați în Construcții - Echipă omogenă și productivă în curs de formare - aprox.25-30 posturi disponibile - Asigur Cazare , Masă , Bonusuri de instalare , performanță , Diurne , Prime de Sărbători , Forme Legale , Protecția Muncii , Contract de Muncă pe perioadă nedeterminată , Concedii Plătite , Tichete de masă sau 2 mese pe zi consistente 6-7 meniuri la alegere , Orele suplimentare plătite 200% ,Transport asigurat, Salariu de la 3000 lei brut în funcție de gradul de implicare etc. Fără discriminări - Nu contează etnia , naționalitate, cetățenia , gradul de rudenie , apartenența politică cel mai important este să vrei să muncești și fără consum de băuturi alcoolice la locul de muncă. Mai multe informați sunați când doriți .Să aveți o zi bună și multă sănătate .

 • 1

  Salariul se plateste in cont. Pentru inceput se va face un contract de munca cu un salariu brut de 4680 ron si un salariu net de 4105. La salariul net de 3685 ron se mai adauga 420 ron bonuri masa. Castigul real lunar va fi de 3685+420 =4105 AVANTAJE: - Lucrati intr-o firma cu peste 100 angajati si o vechime de peste 18ani! - De 18 ani nu s-au intarziat niciodata salariile nici macar 1 minut! - Tot salariul este trecut pe cartea de munca! - Puteti sa aplicati oricand pentru un credit bancar si aveti garantia ca acesta va fi aprobat! - Din 251 zile lucratoare intr-un an, in realitate lucrati doar 215 zile pentru ca 36 zile sunt zile de concediu de odihna si sarbatori legale (aceste 36 zile sunt platite la fel ca zilele in care lucrati)! - Se asigura continuitate in munca, singurele zile in care nu se lucreaza fiind sarbatorile legale acordate de Guvernul Romaniei! - Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 08:00 la ora 18:00 (1 ora pauza de masa)! - Sambata si Duminica nu se lucreaza! - Orele suplimentare se platesc cu 75% din salariu, daca este cazul! - Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata! - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale, nu cu sculele dumneavoastra! - Se asigura echipament nou de protectia muncii (bocanci, salopeta, vesta, casca protectie etc)! - Se asigura medicina si protectia muncii de catre angajator, la termenele legale! - Suntem o firma de dezvoltare imobiliara, nu suntem o firma de constructii, avantajul fiind ca avem lucrarile proprii si nu depindem de lucrarile altora! - Incepem un nou proiect IMOBILIAR care se va intinde pe o perioada de 4 ani! - Santierul se afla in spatele magazinului Auchan Militari, avantajul fiind ca aveti acces rapid de pe Autostrada A1 si de pe centura Bucurestiului! DEZAVANTAJE: - NU oferim cazare si transport! - NU colaboram cu echipe! - Se face testare cu alcool testul frecvent! - NU se plateste pe metrul patrat sau pe KG! - NU se accepta intarzieri si absente nemotivate la program! - NU se tolereaza furtul, minciuna si dezinteresul!

 • Se recruteaza municitori vorbitori de limba germana la nivel conversational pentru o fabrica de prefabricate din lemn de langa Augsburg. Candidatul perfect trebuie sa mai fi lucrat in fabrici, sa vorbeasca limba germana (cerinta obligatorie), sa detina permis categoria B. Se ofera cazarea gratuita asigurata de catre angajator, transport decontat si salariul crescator, incepand de la 1400 euro net/ luna. Pentru mai multe detalii va rog sa ne sunati la numarul de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00.

 • Companie de antepriza olandeza angajeaza -Montatori Fatade exterioare(metalice, sticla, alcobond) -Tamplari PVC/Aluminiu Se lucreaza echipe de cate doi in mai multe orase din Olanda: Se cere: -Experienta +1 an -Lb. engleza sau germana nivel B1+ - Permis/masina (avantaj) Se ofera: -Salariu saptamanal de 500 net -Contract nedeterminat direct cu angajatorul olandez -Cazare single room gratuita la casa utilata -Decont combustibil pentru cei care vin cu masina proprie -Inchiriere auto pentru cei fara auto -Proiecte pe termen mediu si lung -Asistenta permanenta Candidatii sunt rugati sa aplice CV la adresa de email: / sau sa completeze formular de angajare: https://magnushr.ro/employment-form/ Dupa aplicare C.V. sau formular veti fi contactat/programat pentru interviul telefonic.

 • Salveaza cautarea