Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Buzau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 13

  Angajam personal pentru INGRIJIRE BATRANI in Italia ,persoane cu experienta si vorbitoare de limba italiana..

 • 5

  Angajam ajutor de bucatar care sa stie sa faca și mancare,mediu de lucru placut.

 • FIERART CONCEPT SRL isi mareste echipa de mentenanta! Cautam un coleg ambitios, motivat de dezvoltarea in acest domeniu, cu experienta sau dispus sa invete. Profil candidat: - studii tehnice sau calificare in domeniu; - experienta profesionala in mentenanta echipamentelor de joasa tensiune sau deschidere pentru a invata; - constituie un avantaj experienta anterioara intr-o companie de productie; - constituie un avantaj experienta de lucru pe linii automatizate. RESPONSABILITATI - urmareste functionarea echipamentelor, raporteaza anomaliile/nerespectarea parametrilor normali de functionare; - realizeaza interventii la sistemele electrice: reparatii minore, alte lucrari in conformitate cu procedurile interne ale companiei; - realizeaza inspectii / verificari periodice ale instalatiilor electrice, recomandari pentru activitati preventive/corective de mentenanta; - asigura mentenanta permanenta; -Intreprinde actiunile de mentenanta planificata, conform programarilor stabilite, precum si cele de mentenanta corectiva, la echipamentele din sectiile de productie; - Exercita, in conditii de siguranta, diagnosticarea defectiunilor, rezolva problemele tehnice ale echipamentelor/ utilajelor prin interventie directa asupra lor si in timp util, apoi le repune in functiune; -Verifica si completeaza raportul de defectiuni zilnice; -Respecta procedurile de interventie la echipamente si procedura privind modul de lucru cu magazia de piese de schimb; -Analizeaza cauzele defectiunilor majore si implementeaza contramasuri in scopul de a evita reaparitia defectiunilor; Ce oferim: -pachet salarial fix+bonus de performanta -tichete de masa in valoare de 23 lei/zi lucratoare -prime+pachete cu alimente cu ocazia sarbatorilor -cursuri, atestari, dezvoltare; -cultura organizationala indreptata spre oameni & echipa deschisa, orientata spre comunicare si suport; -traditie si performanta recunoscute. Daca tu crezi ca poti indeplini toate acele responsabilitati, si vrei sa te si dezvolti impreuna cu noi, asteptam sa ne suni la pt detalii! Cv urile se pot depune si la punctul de lucru al societatii din Str.Transilvaniei nr.429, Buzau (vis-a-vis de fostul Metro Buzau)

 • 2

  - experienta in pliere si rulare tabla pentru ghene ventilatie - limba franceza (avantaj) - permis auto Detalii la nr. de tel.

 • 18

  Angajam ELECTRICIAN INSTALATII INTERIOARE/ AUTOMATIST CU EXPERIENTA pentru firma din Buzau. Se cere: - experienta obligatorie - calificare în domeniu - disponibilitate pentru deplasari. Pentru toate acestea, noi îți oferim : - Salariu competitiv- pornind de la 4000 net + diuna+ alte sporuri. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon:

 • 30

  Angajam MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Se ofera: - salariu pornind de la 2850 lei brut - tichete de masa in valoare de 20 lei/zi - transport gratuit / decontat integral - orele suplimentare de platesc 200% - prime de sarbatori. Program de lucru: 3 sau 2 schimburi, in functie de tipul de activitate desfasurata - 8h/zi. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: .

 • 10

  Angajam DEVIZIER cu experienta pentru firma de constructii din Buzau. Candidatul ideal: - Studii superioare absolvite / cursuri în domeniu; - Cunoaște legislația în domeniul; - Cunoștințe foarte bune PC (pachetul Office etc.), program de devize; - Foarte bune abilități de comunicare; - Abilități de organizare și planificare a activității proprii. Descrierea jobului: - Întocmește baze de prețuri, încadrează cantitățile de lucrări în articole de deviz, - Intocmește devize și situații de plată, calculează costul final al investiției, consumurile specifice ale acesteia, stabilind în timp real încadrarea în graficele de lucrări a investiție; - Întocmește solicitări de: clarificări, contestații, elaborarea de răspunsuri la solicitările de clarificări primite din partea comisiilor de evaluare; Întocmește buget pentru lucrările câștigate; - Colaborează ori de câte ori este nevoie cu specialiștii din cadrul departamentului tehnic, al departamentului de urmărire a producției, cu șefii punctelor de lucru și șefii de șantier; - Deține și menține la zi evidenta lucrărilor executate și în curs de execuție; Urmărește decontarea lucrărilor executate; - Menține în permanență relația cu furnizorii de materiale, subantreprenorii, clienții; - Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite. Se ofera: pachet salarial motivant pornind de la 5000 net - in functie de experienta + tichete de masa. Program de lucru: luni- vineri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 12

  Angajam MONTATOR TAMPLARIE PVC pentru brand cunoscut din domeniul productiei de tamplarie Pvc si aluminiu. Cerinte: - atentie si seriozitate - disponibilitate pentru deplasari. Program de lucru: 8h/zi. Se ofera: - salariu motivant- pornind de la 2400 net- in functie de experienta - tichete de masa - diurna + transport + cazare asigurate- in cazul deplasarilor - posibilitatea de calificare la locul de munca - siguranta financiara. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 21

  Cautam MUNCITORI NECALIFICATI pentru important producator de echipamente si accesorii pentru bransamente electrice si linii de joasa si medie tensiune din Romania. Se ofera : - posibilitate calificarii la locul de munca - tichete de masa - stabilitate, seriozitate Program: 8h/zi. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon: .

 • 3

  Angajam muncitori necalificați pentru ambalare , etichetare,banda,in fabrica de Carne. Aceasta apartine de unabator si se afla in Germania. AJUTĂM CU TRANSPORTUL ! BENEFICII: -contract de munca -asigurare medicala -spor de noapte 25 % -alocat ii pentru persoanele care au copii minori 219 -concediu pla tit 24 zile pe an -al 13-le-a salariu -primă de Crăciun -instruire s i formare profesionala -nu percepem nici un fel de comision -echipament de lucru gratuit Descrierea postului : -post la banda , etichetare,ambalare -programul de lucru este de 5 zile pe săptămâna ,8 ore cu posibilitatea de a se face ore suplimentare -disponibilitatea de a lucra pe ture (zi și noapte ) -cazare in camere de 2 persoane /camera de cuplu Cerint e : -persoane serioase, ba rbat i,femei sau cupluri obis nuite sa lucreze in 2 schimburi cu va rsta cuprinsa i ntre 18-55 de ani. -cazier curat -apt i de munca MODALITĂȚI DE PLATA : -plata salariului se efectueaza prin transfer bancar FIRMA SE OCUPA DE TOATE ACTELE NECESARE : -cont bancar; -asigurare de sănătate; - Anmeldung. Drumul din Roma nia pana in Germania este de 150 care este suportat de firma s i se va retrage din primul salariu . Avem pleca ri sa pta ma nale din urma toarele oras e : Brasov,Sibiu,Deva,Timis oara ,Arad . Pentru informat ii suplimentate sunati.

 • 1

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 5

  Angajam LACATUS MECANIC /SUDOR MIG MAG/ ELECTRICIAN si FRIGOTEHNIST CU EXPERIENTA pentru firma cunoscuta din domeniul confectiilor metalice situata in Buzau. Cerinte: - calificare in domeniu; - experienta pe un post similar, - cunostinte desen tehnic- constituie avantaj -disponibilitate pentru deplasare. Se ofera: salariu motivant - discutat la interviu in functie de experienta + diuna+ transport si cazare asigurate. Program de lucru: 8h/zi. Va asteptam direct la sediul din Galleria Mall, Etaj, de luni pana vineri intre orele 8:30 -16:30 sau contactati-ne telefonic la numarul: .

 • 34

  Angajam INGINER PENTRU MENTENATA ELECTRICA fabrica de constructii din Buzau. Cerinte: - Absolvent studii superioare tehnice automatizari industriale,electric, electrotehnic, electromecanic, energetic - Cunoștințe mentenanta în domeniul echipamentelor industriale - Cunoștințe teoretice și practice în domeniul ingineriei electrice - Abilitati avansate de operare PC MS Office. Descrierea jobului: - Coordonează și monitorizează activitățile de întreținere, reparații și inspecții tehnice a echipamentelor utilizate în activitatea de producție; - Identifică problemele apărute în funcționarea utilajelor și intervine pentru soluționarea lor cu echipe din subordine sau cu firme terțe; - Lucrează împreună cu Managerul de Investiții la implementarea locală a proiectelor de investiții; - Face necesar de piese de schimb și de servicii necesare bunei desfășurări a activității departamentului; - Asigură procesele de întreținere și reparație; - Monitorizează repara iile zilnice și activită ile de mentenan ă; - Asigură relația cu ISCIR pentru echipamentele care se supun controlului acestei instituții; - Realizează instructajul periodic pentru personalul din subordine Pentru detalii sunati la numarul sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall Etaj.

 • 6

  Firma de constructii angajeaza sef de echipa cu experienta minim 2 ani in santiere. Cerinte: Studii medii sau superioare; Bune cunostinte tehnice; Capacitate foarte buna de comunicare, coordonare si relationare; Atitudine pozitiva, orientata spre solutii; Carnet de conducere cat. B. Responsabilitati: Coordonarea executarii lucrarilor; Analiza si propunere de solutii tehnice in activitatea zilnica. Beneficii: Se ofera pachet salarial competitiv (salariul porneste de la 4500 + diurna, masina/telofon/laptop). Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • 4

  Așteptăm în echipa noastra un coleg calificat pt. functia de mecanic reparații mașini de cusut industriale. Angajam in conditii avantajoase muncitori necalificati, calificati sau operatori la prelucrarea maselor plastice. Programul este in 3 schimburi, cu flux continuu, pentru posturile de operatori, calificati si necalificati, cu liberele aferente. Pentru mai multe informații nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat. Succes!

 • 31

  Angajam MUNCITORI IN CONSTRUCTII pentru fabrica de constructii. Se cere: experienta minima in constructii : fierar/ dulgher/ finisor. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa (20lei/zi) + masa asigurata + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • 19

  ANGAJAM BULDOEXCAVATORIST CU EXPERIENTA pentru firma din Buzau. Salariul oferit: 4500 net + tichete masa 30 lei/zi (600 lei). Este necesara disponibilitatea pentru deplasari ocazionale (platite dublu). Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 2

  Candidatul Ideal Daca esti o persoana energica, cu ablitati bune de comunicare, iti place sa lucrezi organizat si ai spririt de echipa, te asteptam sa te alaturi companiei noastre. Cerinte pentru ocupare post: - Studii tehnice/ Scoala Profesionala; - Cunostinte desen tehnic nivel mediu spre avansat; - Capacitate de intelegere a detaliilor tehnice, capacitatea de a lucra cu termene limita; - Atentie la detalii, responsabilitate, constiinciozitate, indemanare; - Capacitatea d a identifica / sesiza defecte; - Aptitudini de comunicare. Descrierea jobului Principal le r spons bilitati LACATUS MONTATOR: - Executa lucrari de pregatire, de polizare subansamble, de debitare, de gaurire a reperelor pentru aparate de cale, de montaj subansamble/ ansamble aparate de cale, conform documentatiei tehnice si tehnologice; - R spunde d calit tea lucrarilor x cut te. Principal le r spons bilitati SUDOR: - Executa lucrari de sudura conform documentatiei tehnice si tehnologice; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate; Principal le r spons bilitati FORJOR: - Execut lucrari d forjare, tratament termic conform documentatiei tehnice si tehnologice; - R spunde d calit tea lucrarilor x cut te. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 48 de ani, voestalpine Railway Systems Romania S.A. si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de schimbatoare si elemente de infrastructura pentru caile ferate, metrou, tramvai si companii cu linii industriale proprii. Pregatim angajatii pentru a face fata tuturor provocarilor profesionale si sprijinim ideea dezvoltarii unei cariere solide si pe termen lung. Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice -prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestora. Prin aplicarea la acest job consideram că avem consimțământul Dvs. EXPLICIT in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal de către S.C voestalpine Railway Systems Romania S.A. conform Regulamentului (UE) 2016/679 in scopul recrutarii de personal.

 • 1

  Dacă sunteți din oraș Buzău, vă pot ajuta cu menaj, călcat, sau gătit,între ordele 13 și20!

 • 21

  CAUTAM operatori pe linia de productie in fabrici de automotive si calculatoare din Cehia - se accepta barbati, femei sau cupluri, - varsta 18-50 de ani - cazare asigurata(2-3pers in camera) -transport cazare-fabrica asigurat zilnic - transport Gratis (Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad ) - nu este necesara o limba straina - Bon de masa sau reducere la cantina Pentru mai multe detalii sunati la 0742530624

 • Salveaza cautarea