Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  shop&go mega image angajeaza : 1.doua posturi de casier. full time 2.doua posturi de lucrator comercial full time 3un post part time se lucreaza doar sambata si duminica(8 zile pe luna) toata ziua. Dorim persoane serioase,mature,cu experienta in comert, simt practic,initiativa,cu simtul raspunderi,posibilitate de avansare in functie . Se lucreaza in ture de 8 ore Bulevardul Timisoara nr 73,sect 6 Nu raspundem la mesaje multumim

 • 2

  CAUTAM COLEG /A PENTRU RAION COSMETICA,RUTA MOBILA. MAGAZINE : CARREFOUR MILITARI -AUCHAN MILITARI PROGRAM 8 ORE /ZI CU 2 LIBERE PE SAPTAMANA Salariu: 1500 RON+191RON BONURI MASA+DECONT TRANSPORT+BONUS DE PERFORMANTA .

 • 21

  Magazinul alimentar OVE ,situat in Bucuresti,B-ul Ceahlau nr 20,bloc 103,sector 6 ,Crangasi , angajeaza lucrator comercial pentru a aranja marfa pe raft,program 8 ore/zi,salariul pe 15 si 30 cash sau pe card,concediu de odihna 21 de zile/an,prime de Paste si de Craciun,prime de performanta,salariul in functie de calificare si experienta.

 • Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU. Ce facem noi pentru tine? Oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; Un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Decontare partiala a abonamentului de transport; Posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile (expirate, deteriorate) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; Intampini clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Asezi marfa in raft respectand termenele de valabilitate urmăre ti datele de valabilitate ale produselor i faci rota ia la raft a produselor; îndepărtezi de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; Participi la ac iunile comerciale din magazin; Răspunzi solicitărilor clien ilor cu privire la informa ii despre produse, pre uri, mod de cântărire. Daca: Iti place sa lucrezi cu oamenii Rezisti la temperaturi scazute, efort sustinut si stres Esti atent la detalii, corect si respecti oamenii Iti place munca in echipa Iti doresti sa faci parte dintr-o companie in continua expansiune. Daca ai raspuns Da! la cel putin 3 din aceste intrebari, atunci te vrem alaturi de noi!

 • Angajam merchandiser pentru raion cosmetica cu (SELGROS DR TABEREI,KAUFLAND VALEA CASCADELOR,OLTULUI,DR TABEREI) program 8 ore/ zi, 2 zile libere. Pachet salarial: 1700 lei + decont transport+bonus in functie de performanta.

 • 1

  Profi din Valea Lungă nr 7,sect 6 Bucuresti angajează lucratori in comert.Pentru detalii sunați la nr ,Mariana.

 • 5

  Firma partenerLUKOIL Romania , angajaza o persoana pentru postul de / Casier / Vanzator Asiguram ; Contract de munca cu norma intreaga. Salariu fix + Tichete de masa., Bonusuri functie de performanta. Prime in decursul anului , Program de lucru flexibil, in ture , Programe de training , Oportunitati de dezvoltare profesionala / personala programarea unui interviu se poate face la telefon . , Bucuresti Sector 6 INFORMATII DOAR PRIN TELEFON,.!

 • 7

  angajez vanzatoare pt magazin de haine zona militari lujeru sec 6.program si salariu vb la tel.

 • Profi angajează lucrători comerciali si sef tură pt magazinul din Valea Lungă nr 7,Militari sect 6.Pt detalii sunați la nr

 • PANE BIANCO EFE SRL -angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303 si 2 posturi manipulant marfuri Cod COR 933303.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel: .

 • 15

  Magazin haine damă Sector 6, Complex comercial Sir Candidatul ideal: - personalitate placuta, tinuta si prezenta agreabila; - avantaj experienta in domeniul vanzarilor, confectii dama; - persoana deschisa, pozitiva, spontana, orientata catre clienti; - abilitati de comunicare si servire clienti; - vocabular comercial ingrijit. Responsabilitati: - intampina clientii in mod corespunzator; - relationeaza cu clientii si propune produsele potrivite solicitarilor; - promoveaza si vinde corespunzator produsele; - este intotdeauna informat cu privire la tendintele in moda; - mentine un mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin: Beneficii: - salariu + comision; - prime; - reducere la achizitionarea produselor din magazin.

 • Cautam o persoana, cu sau fara experienta. Daca iti place brandul 5 TO GO si iti doresti sa te dezvolti alaturi de noi, îți asiguram training de specialitate. Ne-ar placea sa fii o persoana zambitoare, careia ii place sa interactioneze cu oamenii si sa transmita buna dispozitie. Pozitia este disponibila pentru locația 5 TO GO din Calea 13 Septembrie. Dacă te interesează asteptam sa ne contactezi pentru a ne cunoaste.

 • 2

  Suntem în căutarea unui nou membru în echipa noastră . Postul nu necesita experienta anterioara dar constituie un avantaj. Salariu compus de 2400 lei. Pentru detalii legate de program, ruta și ce implica postul va rog sa ma contactați.

 • 1

  Magazin Profi sector 6 zona Plaza Romania,angajează casier și lucrători comercial program lucru 8 ore pe zi,5 zile pe săptămână,salariu motivant.Mai multe relații la telefon sau în magazin.

 • 7

  Angajam personal pentru statie Peco (Lukoil)..

 • Numele companiei OC ProdGroup Tip job full time Descriere Locuri de munca Responsabilitati: - Receptioneaza produsele si le verifica din punct de vedere cantitativ si calitativ in raport cu bonul de comanda -Inregistreaza receptiile in sistem si le valideaza conform produselor receptionate - Aprovizioneaza magazinul si aranjeaza la vanzare produsele in functie de prioritati- consiliaza clientii in magazin - Asigura prezenta si actualizarea etichetelor la raft in cadrul magazinului -Verifica periodic corectitudinea etichetelor de pret - Asigura prezenta si actualizarea etichetelor la raft in cadrul magazinului -Verifica periodic corectitudinea etichetelor de pr t -Verifica si sorteaza produsele de la raft (produse deteriorate, expirate, neconforme, etc Cerinte: - experienta in comert si in lucrul cu casa de marcat reprezinta un avantaj - dinamism, capacitate de organizare si prioritizare - abilitati de comunicare - implicare in activitate - capacitatea de a lucra in echipa Beneficii: - contract pe perioada determinata (3 luni) - salariu lunar - 2000 ron net - tichete de masa (15 ron/zi lucrata) - abonament medical la o clinica privata - decont transport in valoare de 50% din costul total al abonamentului - formare la locul de munca Program de lucru in schimburi, 8 ore/zi , 5 zile/saptamana, 2 libere Locatie: Militari (complex Avangarde) - Bucuresti

 • 2

  Fisa postului: - abilitati de comunicare, - asigura necesarul de marfa in magazin; - te vei asigura că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător; - vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat; - asigura aprovizionarea corecta a standurilor din apropierea casei de marcat; - te vei asigura că magazinul este curat; atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor; - vei oferi suport clienților în magazin, - experienta in domeniu constituie un avantaj. Candidatul ideal - amabil si orientat catre client, atentie la detalii, - sa isi asume responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse si sa ia initiativa fară ca să i se spună ce trebuie să faca, - sa fie capabil de a identifica si analiza o problemă existentă/potentială si găseasca solutii potrivite pentru fiecare situatie în parte. - sa se adapteze unor situatii în functie de necesitati si sa fie deschis către noi idei. - dispus să investeasca timp si efort. Oferta noastra - un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat; - salariu motivant cu majorări salariale garantate anual; - zile de concediu în plus în funcție de vechimea în firma. Activitatea se v a desfasura in Bucuresti sector 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • Salveaza cautarea