Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live call center! Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, asigurare medicală privată, training, salariu fix net de 3000 lei plus comision din încasări și bonusuri lunare! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@ yahoo. com Cu respect (Andreea-manager)

 • 11

  angajam vanzatoare pentru un magazin alimentar. salariu 2500 lei

 • 2

  Magazin alimentar situat in sector 3, zona Trapezului, angajeaza vanzatoare. Daca esti o persoana dinamica, sociabila si cu simt de raspundere, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon pentru mai multe detalii.

 • 1

  Obligatoriu experienta anterioara in reteaua Mega Image si Shop&Go; Orientare si deschidere catre client; Responsabilitate si seriozitate; Dinamism si spirit de initiativa; Flexibilitate si spirit de echipa. Activam in domeniul vanzarilor, cu magazine de proximitate de aproximativ 13 ani. Detinem magazine Shop&Go Mega Image in Bucuresti sector 3. Programari interviuri numai la numarul de telefon afisat, intre orele 10:00-19:30. Echipa de recrutare -

  Repostat automat
 • 4

  Angajam casier și grataragiu , cu sau fără experienta . Bucuresti sector 2 -sector 5 . Salariu motivant , bonusuri , targete , masa gratuita și posibiliatata de a avansa . Pentru detalii

 • 4

  CĂUTĂM COLEG/COLEGĂ NOU/NOUĂ Angajăm lucrător comercial, dornic să învețe și să evolueze pe plan profesional. Activitatea principală este recondiționarea pernelor și vânzarea de produse auxiliare: lenjerii de pat, prosoape. Salariul este de 2400 de lei net. Program de lucru este de luni până vineri 8.00 la 17.00. Vârstă: nu contează Punctualitate Lucru în echipă Studii medii Perseverență Beneficii: Salariu motivant Punct de lucru fix, fără deplasări (rulota se află în Piața Râmnicu Sărat, sectorul 3) Echipă tânără (vârsta medie a angajaților este 27 de ani) Șef bun și înțelegător Atmosferă de lucru plăcută Dacă îți dorești să colaborăm, trimite-ne CV-ul tău.

 • 59

  Angajam coordonator sef-echipa( 20 persoane) in domeniul ambalare- sortare, depozit legume fructe in cartierul Berceni, langa magazinul Metro, sector 4. Transport 312, 141, 320. Program L-V 07-17 S 07-15 Salariu net 1ron. Tel.

 • Angajam merchandiseri ruta fixa Pachet salarial: Salariu fix,tichete de masa,bonus lunar si decont transport Zone disponibile: -Carrefour Obor(detergenti) -Carrefour Berceni(detergenti) Mega Image-ruta mobila

 • 24

  Angajam casieri/lucrători comerciali -salariu atractiv + tichete de masa -se lucrează in 2/3 ture in funcție de magazin -decontam abonamentul pentru mijlocul de transport in comun detalii la

 • 20

  Tel magazin vestimentar angajam vanzatoare full time 2100lei .

 • 3

  Spitalul Veterinar Pet Stuff din sectorul 6 angajează personal recepție. Dacă profilul tău corespunde viziunii și cerințelor noastre, te invităm să aplici pentru oportunitatea de a deveni parte din echipa noastră. Daca nu ești în căutare de job, ne-am bucura să dai anunțul mai departe, poate printre prietenii tău este persoana pe care o căutam. Oferim servicii medicale veterinare de top și ne dorim să oferim tuturor clienților o experiență excepțională, care să se contureze încă de la prima interacțiune. De aceea, Reprezentantul Front-Desk/Recepția este cartea noastră de vizită la primul contact cu pacientul și e important să ne reprezinte standardele prin felul în care interacționează. Acesta trebuie să fie responsabil, amabil, de încredere, convingător, zâmbitor și, cel mai important, să trateze deținătorii pacienților noștri exact așa cum și-ar dori el însuși să fie tratat într-un spital veterinar. PRINCIPALELE ACTIVITĂȚI ALE POSTULUI: Programarea pacienților: * analizează solicitarea de programare primită: verbal (coleg / pacient), telefonic sau pe email pentru a înțelege corect nevoia pacientului * caută / verifică pacientul în baza de date. DESCRIEREA JOB-ULUI: Customer Care: * Respectă procedurile de lucru privind programările * Are capacitatea de a gestiona calm și prompt eventuale situații tensionate sau de criză cu clienții * Preia pacientul intrat în spital cu maxim de profesionalism * Transmite în timp eficient informațiile primite de la pacienți, asigurând astfel comunicarea interdepartamentală Contabilitate primară: * Operează pe casa de marcat suma achitată de pacient conform modalită ii de plată (card/numerar) * Ține evidența registrului de casă și se asigură de corectitudinea acestuia * Introduce facturile în programul de gestiune și efectuează nirurile * Ține legătura permanentă cu serviciile externalizate Activități de secretariat și protocol: * Face recepția livrărilor, pachetelor, corespondenței primite pentru a fi conform comenzilor și le direcționează către destinatari în timp util * Se ocupă de servirea invitaților și a clienților, cu profesionalism Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Mediu de lucru plăcut i profesionist - Locația este situată în sectorul 6, Piața Gorjului, aproape de stația de metrou - Program de lucru în ture: 09-16 sau 15-22, un weekend sâmbătă 09-21, duminică 09-21, apoi două weekenduri libere. Dacă te interesează acest post, așteptăm cu drag să ne trimiți curriculum vitae pe e-mail Numai candida ii selecta i vor fi invita i la un interviu, a cărui dată vă fi stabilită de comun acord cu ace tia.

 • Angajam lucrător în comerț pentru magazinul Profi situat în Calea Crângași nr 26-28.

 • Bacanie zona Baneasa -Otopeni angajează casier/a , vânzător/oare vitrina asistata mezeluri , vitrina cofetărie , lucrător comercial . Tel .

 • angajez vanzatoare magazin alimentar

 • Oval Market angajeaza pt. postul de casier/a persoana responsabila, serioasa si punctuala, program 2 zile 07-21si 2 zile liber. Doar cu experienta in mag alimentare si cu recomandare de la ultimul loc de munca. Adresa: Str. Drumul Gura Fagetului nr 55 sector 3. Contact:

 • Angajam lucrator comercial(casier)pentru magazin alimentar,zona Nerva Traian.Detalii la telefon .

 • Angajam lucrători comerciali Subway Mega mall sector 2 pentru mai multe detalii contactați-mă la nr !

 • 7

  Vanzatoare cosmetice,casnice,detergenti in Complex Comercial Connectreal,fost Apromatco,situat pe Dr.Timonierului,nr 26,Militari,sect 6,Bucuresti.Program de lucru l-v 8.30-17,s 8.30-15, duminica liber..Oferim carte de munca pe 8 ore,salariu motivant, care creste in functie de vanzari si prime de sarbatori.Dorim onestitate,seriozitate si implicare la locul de munca.tel.

 • 2

  Magazin haine damă Sector 6 Candidatul ideal: - personalitate placuta, tinuta si prezenta agreabila; - avantaj experienta in domeniul vanzarilor, confectii dama; - persoana deschisa, pozitiva, spontana, orientata catre clienti; - abilitati de comunicare si servire clienti; - vocabular comercial ingrijit. Responsabilitati: - intampina clientii in mod corespunzator; - relationeaza cu clientii si propune produsele potrivite solicitarilor; - promoveaza si vinde corespunzator produsele; - este intotdeauna informat cu privire la tendintele in moda; - mentine un mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin: Beneficii: - salariu + comision; - prime; - reducere la achizitionarea produselor din magazin.

 • Salveaza cautarea