Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti Sector 6

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 18

  Minimarket la Doi pasi cautam colegi

  MINIMARKET LA DOI PASI CAUTAM COLEGI : LUCRATOR COMECIAL PRINCIPALELE RESPONABILITATI * RECEPTIONARE MARFA *ARANJARE PRODUSE RAFT *PREZENTAREA SI COMERCIALIZAREA PROSDUSELOR * MENTINEREA UNUI MEDIU DE LUCRU CURAT SI ORGANIZAT MAGAZINUL SE AFLA IN MILITARI APUSULUI SECTOR 6 BUCURESTI SALARIU ATRACTIV+BONURI DE MASA PROGRAM 8 ORE + 2 ZILE LIBERE SAPTAMANA TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA PENTRU MAI MULTE DETALII VA ASTEPTAM CU TELEFON

 • 2

  Angajez vanzator vanzatoare

  căutăm colega pentru magazin cu jocuri și jucării program 2 zile lucrătoare cu 2 libere .Magazinul se află în sector 6 în incinta galeriei Carrefour Lujerului . Pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon .

 • 6

  Angajez consiliera vanzare

  Angajam consilier vânzari la Insula cu Jucării din incinta galeriei Carrefour Lujerului. Programul este în ture de luni până vineri 6 ore de la 9-15 iar cealaltă săptămână de luni-vineri de la 15-21 cu un wekeend liber și un weekend lucrător . Salariu foarte bun plus comision , plus carte de munca. Pentru interviu sunați la numărul de telefon Dna. Florina

 • 4

  Partener Magazin Profi Ghencea angajeaza casieri si lucrator comercial

  Magazin Profi Ghencea angajeaza lucrator comercial . Se ofera salariu + tichete de masa + decont abonament STB . Program de lucru 8 ore zi , 5 zile saptamana . Relatii puteti obtine la :

 • 1

  Angajez lucrator comercial

  Angajez lucrător comercial cu experiență pentru un magazin Shop & Go. Zona: Lujerului, Sector 6, București Cerințe: -Sociabil -Experiență Mega Image (de preferat) Salariul este de 3000 lei net. Numar contact:

 • Angajez lucrator comercial

  Angajez lucrător comercial cu experiență pentru un magazin Shop & Go. Zona: Lujerului, Sector 6, București Cerințe: -Sociabil -Experiență Mega Image (de preferat) Salariul este de 3000 lei net. Numar contact:

 • 31

  Angajam Merchandiser Lucrator comercial - Bucuresti

  Angajăm MERCHANDISERI Lucrători Comerciali care să se alăture echipei noastre orasul in in Bucuresti in locatiile: - Selgros + Metro - Baneasa - Kaufland Brancusi Valea Cascadelor Auchan Dr. Taberei - Drumul Taberei - Cora lujerului - Kaufland Militari - Lujerului Candidatul Ideal: -  Ești o persoană responsabilă, serioasă și bine organizată -  Ești atent la detalii și ai spirit de observație -  Ai bune abilitați de comunicare și relaționare; - Experiență pe un post similar (merchandiser lucrator comercial) constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Responsabilitati:  - Aprovizionarea și aranjarea produsele la raft în scopul unei bune vizibilități;  - Colaborarea în strânsă legătură și menținerea comunicarii cu reprezentanții locali ai clienților și ai magazinului;  - Asigurarea si verificarea vizibilitatii optime a produselor la raft: semnalare, expunere, evidentiere, intaietatea produselor materialelor promotionale;  - Responsabilitatea de a preveni și comunica în timp util stocurile lipsă de la raft, precum și de a gestiona termenele de expirare ale produselor. Beneficii: - Mediu de lucru prietenos; - Training la angajare; - Dezvoltare profesionala; - Oportunitati reale de promovare; - Suport din partea echipei. Program: 8h zi luni-vineri. Daca esti interesat, asteptam cu drag CV-ul tau sau un mesaj in care sa specifici in ce zona doresti sa lucrezi!

 • 1

  Curatenie 1-2 zile pe săptămână , BĂRBAȚI

  Depozit incaltaminte zona Valea cascadelor caută persoana pentru curatenie,1-2 zile pe săptămână,4 ore pe zi=75 lei,8 ore pe zi=150 lei, BĂRBAȚI,minim 35 ani, domiciliu in apropiere.

 • 2

  Beauty Adviser Lucrator gestionar Marionnaud Afi Cotroceni

  Vrei sa faci parte din echipa noastra? Vei fi la curent cu toate noutatile din universul frumusetii, vei participa la training-uri de formare profesionala in domeniu si vei incanta clientii zi de zi cu farmecul, accesibiliatea si expertiza dobandite! Beauty Adviser-ul (Lucrator gestionar) la Marionnaud Paris: - Prezinta si promoveaza produsele; - Opereaza pe casa de marcat; - Lucreaza in ture; - Participa la trainingurile companiei si ale furnizorilor.

 • 1

  Angajam personal serios

  Magazin engro și en detail in domeniul alimentar , sucuri băuturi angajam personal serios ...șoferi , lucrători comerciali ..pct de lucru ..Bd Iuliu Maniu ..Nr 566-570 ..OFERIM CONTRACT DE MUNCA ..SALARIU ATRACTIV ..BONUSURI IN FUNCTIE DE PERFORMANTA..

 • 2

  Angajăm casieri

  Dacă ești interesat de un job stabil, te așteptăm să faci parte din echipa PROFI. Salariu fix + bonuri de masă + diverse bonusuri. Transportul se decontează.

 • 34

  Angajez lucrator comercial pentru magazin Shop&Go (Mega Image) in zona Crangasi - Giulesti

  Angajez lucratori comerciali pentru magazin Shop&Go (Mega Image) in zona Crangasi - Giulesti Oferim: - Salariu atractiv, dimensionat in functie gradul de implicare si al disponibilitatii de lucru - Bonusuri de performanta - Produse alimentare - Stabilitate printr-un loc de munca sigur, de durata, cu un mediu de lucru relaxat, unde veti fi tratati cu respect si apreciere pentru munca depusa Angajatii fara experienta beneficiaza de training si suport, in vederea adaptarii rapide si a integrarii in sistemul Shop&Go Sanse reale de crestere profesionala si salariala pentru cei care isi doresc sa promoveze intr-un loc de munca stabil si bine platit Experienta constituie un avantaj. Salariul 2,600-3,600 RON in functie de implicare si experienta. MAI MULTE INFORMATII DOAR LA TELEFON

 • 2

  Lucrator Comercial Carrefour City Mall

  URGENT Hai să faci parte din echipa noastră G7 Wave Crest! Suntem în căutarea unor lucrători comerciali entuziaști pentru locații Carrefour din Bucuresti! Carrefour Market City Mall Șoseaua Olteniței nr. 4A Ce vei face? Simplu și interesant! - Aprovizionează rafturile cu produse conform planogramei - Verifică termenele de valabilitate ale produselor - Asigură corectitudinea prețurilor afișate la raft Ce program avem? 5 zile pe saptamana cu doua libere de la 13:30 la 22:00 Cât câștigi? Foarte bine! - Salariul este de 17 lei net pe oră! - Plata se efectuează săptămânal, miercuri sau joi, direct pe cardul tău de salariu, pentru zilele lucrate în săptămâna anterioară! Ce trebuie să ai: Vârsta minimă de 18 ani Card bancar pe numele tău (Revolut nu este acceptat) Disponibilitate pe o perioadă îndelungată Vrei să aplici? Ușor și rapid! - Îți poți crea cont pe platforma noastră, numită "The Squad", folosind acest link: Dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe detalii, sună-ne la !

 • 38

  Angajam vanzatoare

  Angajam vânzătoare în magazin specializat îmbrăcăminte,MOTOR JEANS in București, Centrul comercial Fashion House Outlet Militari. Norma întreaga, contract de muncă pe durată nedeterminată, cu posibilitatea de a lucra o zi și următoarea liberă. Salariul brut 3300 lei ,la care se adaugă comision din vânzări,ore suplimentare plătite. Cerem experiență în domeniu, educație , bun simț, aptitudini în consilierea clienților și vânzarea produselor de îmbrăcăminte de marca. Trimiteți CV pe email sau il lasati in magazin si va sunam noi. Pentru a programa interviul sunați aici sau trimiteți SMS.

 • 3

  Profi angajeaza casieri si lucratori comerciali in sectorul 6

  Profi angajeaza casieri si lucratori comerciali in sectorul 6

 • 4

  Profi Angajeaza

  Angajez vânzător mezeluri și lucrători comerciali pentru magazinul Profi din Bulevardul Uverturii 87

 • 14

  Angajez vanzatoare piata Gorjului

  Să fii amabil ă și orientat ă către client;  Să îți placă să lucrezi în echipă; Să dai dovadă de implicare și flexibilitate; Experiența în domeniul retail reprezintă un avantaj; Să fii punctual ă și rezistent ă la stres; Să ai minim studii gimnaziale finalizate Descrierea jobului vei asigura că vitrinele sunt aranjate și pline de marfă;   Vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat; Vei participa la activitatea de inventar a magazinului;  Te vei asigura că magazinul este curat; Vei oferi suport clienților în magazin. Oferta noastră: Contract individual de munca Salariu 3000 lei Tichete de masa in valoare de 600 lei Sporuri salariale atractive, bonusuri in functie de performanta; Prime de sarbatori;

 • Angajare lucrator comercial si sef de tura

  Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil ,unde sa fii respectat atunci te asteptam la magazinul alimentar OVE,situat in B-ul Iuliu Maniu 69, angajeaza lucrator comercial si sef de tura, contract de munca pe perioada nedeterminata,salariul pe 15 si 30 ale lunii,prime de sarbatori,bonusuri de performanta si seriozitate.Salariul in functie de studii,calificare,experienta si implicare.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-6
Salvează căutarea