Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Ne completam echipa Cora Cluj cu casieri, lucratori comerciali, vanzatori produse proaspete si dispeceri monitorizare. Ajutati-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi! Ce iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru. Cum aplici la noi : Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Cluj, trimite la sau suna la . Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

 • 10

  Mystik World srl stand de împachetat cadouri caut persoana serioasă pentru post de vânătoare în Vivo

 • 8

  Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste brandul nostru. Ce facem noi pentru tine? Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; Iti oferim un venit corelat cu performantele obtinute (bonusuri de performanta si fidelitate); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei intampina clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; Vei scana si vei incasa contravaloarea produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei aseza marfa in raft respectand termenele de valabilitate; Vei participa la acţiunile comerciale din magazin; Aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun! De peste 18 ani, lanțul de magazine PROFI se dezvoltă continuu, având o expansiune accelerată, astfel că în prezent a trecut de pragul de 1.000 de magazine deschise în toată țara. PROFI este un angajator de top din retailul modern, cu o echipă dinamică, flexibilă și ambițioasă, formată din peste 16.500 de angajați. Susținem dezvoltarea și creșterea armonioasă a companiei PROFI prin identificarea de noi membri, deschiși, implicați și dornici să se dezvolte profesional într-un mediu competitiv. Detalii suplimentare despre PROFI poți găsi pe site-ul nostru www.profi.ro Abia așteptăm să aflăm mai multe și despre tine și să ne cunoaștem!

 • Bzna! Caut loc de munca (vanzari,lucrator comercial, sef de tura, casier) sau in alt domeniu cu un program de lucru în 1/2 schimburi si 1/2 weekenduri libere.

 • 4

  Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew – Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: · Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; · Servirea clientilor McDonald’s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; · Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; · Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: · Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); · Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; · Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; · Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); · Proces rapid de promovare ; · Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; · Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: · Studii medii finalizate; · Atitudine pozitivă și orientare către client; · Atitudine proactive; · Abilități de lucru în echipă; · Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • Magazin specializat in comerțul de haine, angajează consultant vânzări: Cerințe: - bune aptitudini comunicare - sociabilitate -experiența anterioară poate constitui un avantaj Se oferă: - salariu fix + comision încasări Programul este in ture, de luni pana sâmbătă . Duminica magazinul este închis. Magazinul este situat in Zona centrală a orașului. Pentru detalii suplimentare va rugam apelați nr de telefon , sau Trimiteți un mail cu CV -

 • 1

  Angajam merchandiseri baieti full time program Luni-Sambata pe ruta mobila in Cluj -Napoca si Floresti Salariu fix plus bonusuri , Pt mai multe detalii Va rog sa sunati la nr de tel Si Cv -uri pe adresa de mail Multumesc !

 • Căutăm persoane cu experienta, cu dorinta de a se dezvolta si a prelua managementul unui magazin care desfasoara vanzare cu amanuntul / magazin alimentar. Profil: - Experienta in coordonarea echipei sau dorinta reala de dezvoltare personala si profesionala, de a deveni un manager bun; - Abilități puternice de organizare și gestionare a timpului; - Proactivitate si o aten ie distributivă pentru ca magazinului sa nu ii lipseasca nimic; - Rezisten a la sarcini repetitive i stres; - Capacitate de a face fata momentelor tensionate cu clientii in perioadele aglomerate; - Orientare catre clienti si nevoile lor; - Capacitate de a conduce prin exemplu, de a motiva și dezvolta personalul; - Capacitate de a programa și executa mai multe sarcini simultan; - Orientat spre obiectiv; - Flexibilitate și capacitate de rezolvare a problemelor; - Asumarea responsabilitatii, implicare si seriozitate; - Excelente abilități de comunicare și interpersonale; - Capacitatea de a lucra autonom și ca parte a unei echipe; - Cunostinte PC, MS OFFICE - Obligatoriu. Descrierea jobului - Organizeaza si coordoneaza activitatea magazinului din subordine ca pe un centru de profit; - Coordoneaza, motiveaza si instruieste personalul din subordine; - Planifica, monitorizeaza, evalueaza si sustine activitatea personalului; - Asigura atingerea obiectivelor magazinului; - Urmareste si analizeaza indeplinirea targeturilor; - Raspunde de mentinerea stocurilor de marfa la un nivel optim; - Verifica constant stocurile de marfa existente in magazine si in depozit; - Responsabil cu recrutarea, selectia si evaluarea personalului; - Obtine o imagine comerciala in magazine menita sa faciliteze clientului decizia de cumparare.

 • 3

  S.C. angajează personal magazin alimentar zona "Clujana" cu sau fără experiență, salarizare începând cu 2000 RON net.Program flexibil. Pentru detalii sunați la

 • Candidatul ideal - Studii medii finalizate: liceale/scoala profesionala; - Persoana serioasa, onesta, disciplinata, aspect ingrijit; - Responsabilitate, capacitate d lucru in echipa; - Utilizare PC (Word, Excel, Internet); - Buna comunicare cu clientii; Descrierea jobului Respons bilit ti: - Pr lucrar a tuturor tipurilor de chei brut ( nu ste nec s r xp ri nta in dom niu, se ofer training d sp ci lit t p ntru utilizar masinilor de copi t chei); - V nzarea produselor d feron rie si sisteme de siguranta pentru usi; - Folosirea corecta a casei de marcat; - Receptia marfurilor primite; - Respectarea cu strictete a programului de lucru aprobat de societate si a magazinului din complexul comercial. Beneficii: Angajatul va beneficia de: - Salariu 2868 Brut; - Traininguri de specialitate in cadrul societatii, - Tichete de masa, - Decontare a transportului in comun, - Bonusuri pentru depasirea targetului, - Stabilitatea locului de munca, posibilitate de promovare.

 • PROFI deschide un nou magazin în JUCU DE SUS, jud. Cluj Ce facem noi pentru tine? Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim posibilitatea de instruire pentru postul ales; Iti oferim un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile ( expirate, deteriorate ) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; Vei intampina clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Vei aseza marfa in raft respectand termenele de valabilitate; Vei participa la ac iunile comerciale din magazin; Vei răspunde solicitărilor clien ilor cu privire la informa ii despre produse, pre uri, mod de cântărire. Dacă ești interesat, poți alege una din variantele de mai jos: Contacteaza-ne la numarul de telefon din descriere: Ne poți trimite un CV pe adresa Ne poți lăsa un numar de telefon în mesaj privat și te vom contacta noi. Te așteptăm în echipa noastră Lucrător în comerț in JUCU DE SUS

 • Cautam personal pentru Statia GPL din Turda , Str Clujului Fn CERINTE : Studii medii Cunostinte minime de operare pe calculator Cunostinte de operare pe casa de marcat Activ , motivat , sa posede entuziasm si putere de munca Abilitati de comunicare si invatare; Serios,disciplinat,punctual;

 • 6

  Statie distributie carburanti angajeaza operator platforma. Program de lucru in ture, salar atractiv. Nu este necesara experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de contact.

 • 1

  Ești o persoană nefumătoare, îți cauți un loc de muncă în Cluj și vrei să ai 3-4 zile complet libere săptămânal? Citește până la final! Căutăm noi colegi și colege care nu fumează (inclusiv ocazional sau țigări electronice) pentru echipa de lucrători comerciali cu atribuții și de casieri a magazinelor German Market situate în Cluj-Napoca, în cartierele: Mănăștur, Mărăști și Piața Mihai Viteazu prin care vindem produse de îngrijire personală, cosmetice, produse de curățenie, detergenți, articole menaj, dulciuri și cafea de import. Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de acest post te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil. Ce responsabilități vei avea în echipa noastră? Principalele tale activități ca lucrător comercial cu atribuții și de casier la German Market vor consta în încasarea produselor de la clienți cu ajutorul unui sistem de vânzare performant și ușor de folosit (POS cu touchscreen) precum și aprovizionarea cu marfă a rafturilor din magazinul în care lucrezi. Activitățile tale obișnuite vor mai include: servirea amabilă și orientată către client, oferirea de informații despre produse și sfaturi de achiziții clienților, recepția, depozitarea și manipularea produselor, supravegherea clienților, verificarea termenelor de valabilitate, lipirea etichetelor de traduceri pe produse, organizarea documentelor interne și asigurarea curățeniei la locul tău de muncă. Pachetul salarial brut de incadrare este de ~ 2,350 lei NET (3,700 lei brut) compus din: 2,700 lei salariu brut de încadrare (în medie 1,570 lei net cu o persoană în întreținere) + 500 lei bonus brut de prezență (280 lei net) + o medie lunară de 400 lei net în tichete de masă electronice (pe card) + 100 lei net decontare transport în comun sau combustibil pentru auto propriu, rezultând un pachet salarial de ~ 2,350 lei NET lunar (sau 2,550 lei net lunar pentru cine are copil elev care se califică pentru bursa privată ”Parte de carte”, vezi detalii mai jos); Pentru a aplica la acest post și pentru detalii complete despre post intră pe site-ul German Market Ro, accesează rubrica Angajări și selectează postul dorit. ATENȚIE: nu răspundem și nu luăm în considerare cererile de angajare sau CV-uri transmise online, prin această platformă sau prin SMS, email, Facebook, etc. și nici cele depuse fizic la magazine. Singura modalitate pentru a aplica la acest post este pe site-ul nostru German Market Ro. Mulțumim pentru înțelegere. Numărul de telefon pentru angajare îl primești DOAR după ce termini de completat formularul de aplicare menționat mai sus prin care verificăm dacă te precalifici pentru postul selectat. Hai alături de noi în echipa German Market și împreună vom aduce în casele românilor produse de calitate la prețuri avantajoase!

 • Am experienta ca și casier 14 ani. Dețin permis de conducere cât. B

 • Angajez vînzătoare comerciant cu sau fără experienta rog seriozitate.

 • 2

  Firma Instore power provider angajeaza merchandiseri ,lucrator comercial pt hypermarket in Cluj Napoca Program full time 8 ore Pt mai multe detalii va rog sa sunati la nr de tel !

 • 1

  Este vorba de Pi Network O aplicatie mobilă care a fost creată in 12 Decembrie 2018 Este practic un portofel online unde va creați propriile monede Cripto cu ajutorul telefonului mobil Nu va consuma resurse de baterie sau memoria ram Practic el minează 24 de ore fara intrerupere Aplicatia a ajuns sa aibă 10 mil de sescaracri pe MagazinPlay Și este in faza 3, adica de a se lansa moneda pe piață Nu stim cat o sa fie valoarea ei Aveți și pe YouTube daca doriti informatii despre aplicatie Practic nu aveti nimic de pierdut daca o instalati Nu este nevoie de investiți,nici de bani nici de timp pierdut pe aplicatie Doar o data la 24 de ore puteți apasa pe fulger și aplicatia incepe sa va mineze Criptomonedele Vă sunt recunoscator daca folositi codul meu de referal: Mariusploscar1 Cu acest cod o sa ma ajutați și pe mine și pe voi sa adunați cat mai multe criptomonede Va mulțumesc! Și spor la minat.

 • Ești o persoană nefumătoare, îți cauți un loc de muncă stabil în Gherla cu program fix Luni-Vineri 8-17 și weekend-urile complet libere tot timpul? Citește până la final! Căutăm o colegă sau un coleg care să lucreze ca lucrător comercial cu atribuții de casier în magazinul German Market din Gherla prin care vindem produse de îngrijire personală, cosmetice, produse de curățenie, detergenți, articole menaj, dulciuri și cafea de import. Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de acest post te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil. Ce responsabilități vei avea în echipa noastră? Principalele tale activități ca lucrător comercial cu atribuții și de casier la German Market vor consta în încasarea produselor de la clienți cu ajutorul unui sistem de vânzare performant și ușor de folosit (POS cu touchscreen) precum și aprovizionarea cu marfă a rafturilor din magazinul în care lucrezi. Activitățile tale obișnuite vor mai include: servirea amabilă și orientată către client, oferirea de informații despre produse și sfaturi de achiziții clienților, recepția, depozitarea și manipularea produselor, supravegherea clienților, verificarea termenelor de valabilitate, lipirea etichetelor de traduceri pe produse, organizarea documentelor interne și asigurarea curățeniei la locul tău de muncă. Pachet salarial de încadrare (garantat) 2,180 lei NET (3,400 lei brut) compus din: 2,600 lei salariu brut de încadrare (în medie 1,520 lei net cu o persoană în întreținere) + 300 lei bonus brut de prezență (160 lei net) + o medie lunară de 400 lei net în tichete de masă electronice (pe card) + 100 lei net decontare transport (dacă e necesar) în comun sau combustibil pentru auto propriu, rezultând un pachet salarial de 2,180 lei NET lunar (sau 2,380 lei net lunar pentru cine are copil elev care se califică pentru bursa privată Parte de carte , vezi detalii mai jos). Pentru a aplica la acest post și pentru detalii complete despre post intră pe site-ul German Market Ro, accesează rubrica Angajări și selectează postul dorit. ATENȚIE: nu răspundem și nu luăm în considerare cererile de angajare sau CV-uri transmise online, prin această platformă sau prin SMS, email, Facebook, etc. și nici cele depuse fizic la magazine. Singura modalitate pentru a aplica la acest post este pe site-ul nostru German Market Ro. Mulțumim pentru înțelegere. Numărul de telefon pentru angajare îl primești DOAR după ce termini de completat formularul de aplicare menționat mai sus prin care verificăm dacă te precalifici pentru postul selectat. Hai alături de noi în echipa German Market și împreună vom aduce în casele românilor produse de calitate la prețuri avantajoase!

 • 10

  ONCOS angajeaza SOFERI cu cat.B si categoriile C, C+E+ atestat transport marfa si card tahograf,in jud.Cluj,com.Floresti - salar motivant - tichete de masa - plus alte bonusuri...

 • Salveaza cautarea