Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Cluj Cluj-napoca

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  angajăm lucrător comercial ,fast food zona manastur, program 8 ore, detalii la tel

 • 1

  Angajam CASIERI pentru un cunoscut hypermarket din CLUJ ! Candidatul ideal: - Experienta anterioara dobandita in retail nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; -Disponibilitatea pentru intervalul orar (se lucreaza in schimburi); -Punctual si responsabil; -Disponibilitatea pentru lucrul in ture; Responsabilitățile postului: -Scanează produsele; -Incasează banii; -Informează și oferă suport clienților; -Se asigură ca este ordine și curățenie în zona în care își desfășoară activitatea; Avantaje oferite: -Total beneficii lunare - 2.146 net; -Echipa tanara si dinamica; -Mediu de lucru placut; -Experienta intr-un proiect alaturi de branduri internationale de succes; Numar de contact:

 • Castiguri de la 2000 euro. Se face selectie pentru casting, daca esti tanara, ai intre 18/39 ani, trimite 3/4 poze corp intreg pe mail pe w.h.a.t.s.a.p.p la nr. ZeroSapteSaseOpt.SaseSaptePatruSaseCinciPatru..

 • 5

  Lantul DELISSIIMA BAKERY angajeaza personal in Cluj-Napoca. Cerințe: - persoana curata/ingrijita - studii medii necesare - experienta anterioara nu este necesara dar prezinta un avantaj - abilitate de adaptare la un mediu de lucru nou si dorinta de a invata lucruri noi -rapiditate -seriozitate in indeplinirea sarcinilor de lucru -abilitati de lucru in echipa si de comunicare Condiții: - mediu de lucru placut - salariu motivant Responsabilități: - vanzarea si prepararea produselor de patiserie (covrigi, specialitati dulci si sarate, pizza) - intretinere curatenie spatiu Program de lucru la locatiile Memo 13 si Piata Marasti : 8 ore/zi, luni-vineri, intre orele 06:00 - 14:30 (prima tura) si de la 1 (a doua tura) si 2 sambete/luna, intre orele (cu pauza de masa de 30 min. inclusa). Obligatoriu disponibilitate pentru ambele ture, se lucreaza un schimb/saptamana. Program de lucru pentru Iulius Mall : in 2 schimburi, 09:00-22:00, Luni-Miercuri-Sambata-Duminica intr-o saptamana si in cealalta este Marti-Joi-Vineri tot de la 09:00-22:00 (2 weekend-uri libere pe luna) Cautam pentru locatiile din : Memo 13 si Piata Marasti,, si cea din Iulius Mall

 • Moldov n C rmang rie Sânnico ra, dorește să-și completeze echipele de vânzare cu Lucrători la Gril Responsabilitățile principale sunt: - servirea clienților și menținerea unei atitudini amabile - prepararea produselor conform normelor și procedurilor existente - alegerea, cântărirea și ambalarea produselor - aranjarea produselor conform planogramelor, etc.

 • 1

  Alatura-te echipei noastre dacă ești o persoană harnică,responsabilă,cu spirit de inițiativă,limbaj comercial îngrijit,etc. Minim studii medii. Rezumat responsabilități: -activități specifice magazinului:aranjarea magazinului,consilierea clienților,operare casă de marcat.etc. -activități de depozit:recepție marfă,stocare,depozitare,introducere in sistem a produselor,etichetare.etc. Noi iti putem oferii:parchet salarial compus din tichete de masa plus salariu,program de lucru pe doua schimburi,se lucrează două sambete pe lună. Șansa de a promova în cadrul grupului.

 • S.C. angajează vânzătoare cu simțul răspunderii în magazin legume-fructe din Cluj-Napoca, zona centrală. Cerem și oferim maximă seriozitate. Informații suplimentare la telefon

 • 2

  Angajez lucrator comercial pentru o cafenea din Aeroport full time si part time Program full time: 5 zile/saptamana- 8 ore /zi , se lucreaza 2 weekend-uri Program part-time : in weekend-uri Program preparator sandwich-uri : 10: zile/ saptamana , se lucreaza 2 weekend-uri Cerinte: persoana serioasa, responsabila, punctuala Oferim un mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe tinere. Decontam transportul Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati la nr de tel: . Nu raspund la mesaje

 • Doamna 48 de ani caut loc de munca experienta vanzatoare ajutor pizzerie accept si pt curatenie scari de bloc birouri cer si ofer seriozitate

 • 8

  Fornetti manastur angajeaza vanzatoare dinamice nefumatoare part time 6 ore / zi L-V de la 14-20 . 2 sambete/luna 8-16 duminica inchis , mai multe inf la tel .

 • 1

  Angajam lucrator comercial pentru magazin haine dama situat în Galeria Auchan, str Bulevardul Muncii.

 • 10

  Mystik World srl stand de împachetat cadouri caut persoana serioasă pentru post de vânătoare în Vivo

 • Cautam sa angajam persoane responsabile, organizate, cu atentie distributiva, care vor prepara si vinde produsele. Experienta in domeniul vaferie/clatitarie/patiserie constitue un avantaj. Oferim salar atractiv! Pentru detalii sunati la

 • Angajez urgent o fată pt a vinde la un aparat de înghețată cu vârstă între 18 și 30 de ani.Ofer seriozitate,contract de muncă și cer disciplină și responsabilitate! Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați la nr

 • Personal magazin Cora Cluj Ne completam echipa Cora Cluj cu casieri, lucratori comerciali, vanzatori produse proaspete si dispeceri monitorizare. Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi ! Ce iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru. Cum aplici la noi Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Cluj, trimite la sau suna la . Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

 • 4

  Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew – Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: · Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; · Servirea clientilor McDonald’s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; · Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; · Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: · Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); · Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; · Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; · Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); · Proces rapid de promovare ; · Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; · Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: · Studii medii finalizate; · Atitudine pozitivă și orientare către client; · Atitudine proactive; · Abilități de lucru în echipă; · Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 2008. Mai detinem inca 2 fitofarmacii, una in Campia Turzii si cealalta in Ceanu Mare. Avem si un depozit in localitatea Borsa, jud Cluj. Scopul nostru este sa cream pentru fiecare angajat al nostru conditii bune de munca si instruire astfel incat sa putem sa fim in topul alegerilor clientilor nostrii. Avem in fitofarmaciile noastre o gama foarte larga de produse si putem sa asiguram tot ce este necesar pentru gradina si ferma clientilor nostrii. Angajam la fitofarmacia noastra un absolvent de liceu sau facultate de profil agricol. Angajatul nostru are urmatoarele responsabilitati: 1. Sa acorde consultanta agricola clientilor care intra in fitofarmacie. 2. Sa tina gestiunea marfii din fitofarmacie. 3. Sa promoveze produse noi clientilor, in functie de necesitatile fiecaruia.

 • 7

  Statie distributie carburanti angajeaza lucrator comercial. Program de lucru in ture, salar atractiv. Nu este necesara experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de contact.

 • Bună ! Caut loc de munca (vanzari,lucrator comercial, sef de tura, casier) sau in alt domeniu cu un program de lucru în 1/2 schimburi si 1/2 weekenduri libere.

 • Magazin alimentar în cartieul Mărăști angajează casier . Pentru mai multe informatii sunati la nr , între orele 09-17.

 • Salveaza cautarea