Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Cluj Cluj-Napoca

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 16

  Magazin produse asiatice alimentare angajeaza

  Magazin alimentar cu produse asiatice (ramen,sosuri,dulciuri,snacksuri asiatice) angajeaza personal in Cluj Napoca,PIATA MIHAI VITEAZUL NR.31.RELATII LA TELEFON SAU IN MAGAZIN.

 • 1

  Profi Franciza angajează

  Profi ,srada Câmpului 136,Manastur angajează casier. .Salar 2500 ron net și bonuri de masa în valoare de 30 lei.Programul este 8 ore in 2 schimburi, o săptămână dimineața, o săptămână după masa.6:30 -15:00,respectiv 14:00-22:30.5 zile zile se lucrează și 2 zile sunt libere,al treilea weekend liber.Cer și ofer seriozitate.

 • Consilier vanzari magazin Outlet

  MAGAZINUL 4 SEASON OUTLET isi mareste echipa, angajam CONSILIER VANZARI FULL-TIME sau PART TIME in magazin de tip outlet în cartierul Mărăști. Responsabilități: - realizarea activității de vânzare -menținerea și dezvoltarea unei relații pozitive cu clientul -utilizarea casei de marcat și a POS-ului -consilierea clienților și informarea acestora asupra produselor din magazin - gestionarea eficienta a stocurilor si aranjarea produselor in magazin - mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat -experiența în domeniul vânzărilor constituie un avantaj PROGRAM DE LUCRU: (8 ore) L-V 9-17 (prima saptamana) si 12-20. (Urmatoarea saptamana)p> S 10 - 14 (două sâmbete pe lună) Sau (4 ore) L-V 9-13 (prima saptamana)si 16-20 (urmatoarea saptamana)p> S. 10-14 (doua sâmbete pe luna) BENEFICII: - Pachet salarial motivant - Bonusuri din vanzari - Un mediu de munca placut si profesionist Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr de telefon

 • 1

  Angajam casier incasator in cluj-napoca

  Angajam CASIER INCASATOR sala de jocuri de noroc in Cluj-Napoca. Ce căutăm: persoane sociabile, responsabile, active, receptive, cu stăpânire de sine și aspect fizic plăcut. Experiența în domeniu constituie un avantaj, dar nu e obligatorie; dacă te regăsești în cele de mai sus și ești dornic ă să înveți, ești ceea ce căutăm! Responsabilități: supravegherea sălii de jocuri, promovarea campaniilor publicitare, acordarea asistenței și servirea clienților cu amabilitate, efectuarea operațiunilor de încasari și plăți. Detalii la nr de telefon sau mesaj in privat.

 • 1

  Căutăm colegi

  Ne mărim echipa și abia așteptam să ne cunoaștem

 • Angajam URGENT Casier

  BENEFICII: Sporuri: weekend, noapte, lucru în zile de sărbătoare legală, flexibilitate; Salariu competititv; Contract pe o perioada nedeterminata; Spor de frig pentru anumite categorii de angajați; Tichete de masa la valoarea maximă de 35 de lei, valoare care va crește de la 01.01.2024 la 40 lei; Discount-uri la achiziția de produse din magazin; Cadouri de Crăciun si Paști; Vouchere de vacanță; Asigurare privată voluntară de sănătate pentru angajat și un dependent; Contribuție la un fond de pensii private pilon III; Beneficii de loialitate (spor de vechime, zile în plus de concediu, alte bonusuri); Acces activități sportive prin 7Card; Traininguri de specialitate; Sistem informatic performant și logistică modernă.

 • 10

  Vanzatoare magazin legume fructe in cart grigorescu

  ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN LEGUME FRUCTE IN CART GRIGORESCU PROGRAM 8 ORE/ZI IN 2 SCHIMBURI

 • Angajam casier sau pizzar

  Cautam casier a foarte organizat care sa se alature echipei noastre pentru noul restaurant Treevi , din incinta Vivo. Casierul va fi responsabil de gestionarea tabletelor de livrare si de preluarea comenzilor, precum si de ambalarea comenzilor. Responsabilitati: Asigurarea livrarii la timp a comenzilor. Inspectarea fiecarei comenzi pentru a se asigura ca sunt conforme si corespund cu bonul fiscal emis. Raspunde la intrebarile clientilor si rezolva eventualele reclamatii. Mentinerea unei zone de lucru curate si organizate. Gestionarea tranzactiilor cu numerar si mentinerea unei evidente zilnice precise. Inregistrarea tranzactiilor de vanzare si emiterea bonurilor fiscale. Calificari: Diploma de liceu sau echivalent. Experienta in manipularea numerarului. Cunostinte de baza matematica. Abilitatea de a comunica eficient. Cunoasterea sistemelor POS. Disponibilitate de a lucra la program de 2-2 zile de la 10-22 sau la alt program, discutat in prealabil. Salariul se discuta la interviu. Nr contact :

 • 1

  Sala de fitness angajeaza receptioner(a)

  Body Bible FITNESS&SPA angajează receptioner(ă) part time, 3 ore pe zi, intre orele 19-22. Conditii de munca avantajoase, mediu de lucru placut, pachet salarial fix, folosirea gratuita a salii de sport si a piscinei. Se cauta persoane cu un caracter pozitiv si se apreciaza experienta in domeniu, chiar daca aceasta nu este o conditie obligatorie.

 • 5

  Sala de fitness angajeaza receptioner(a) part time

  Body Bible FITNESS&SPA angajează receptioner(ă) part time, 5 ore pe zi, de luni pana vineri, intre orele 7-12. Conditii de munca avantajoase, mediu de lucru placut, pachet salarial fix, folosirea gratuita a salii de sport si a piscinei. Se cauta persoane cu un caracter pozitiv si se apreciaza experienta in domeniu, chiar daca aceasta nu este o conditie obligatorie.

 • 39

  Anjajez casier pe zi sau noapte ,full time sau part time

  FLEXIBILITATE MAXIMA LA TIMPUL DE LUCRU....CARE POATE FI SI DIFERIT DE LA ZI LA ZI SAU FIX...IN MARASTI,CENTRU SAU MANASTUR..LA CASA DE SCHIMB VALUTAR

 • Asistenta Director Vânzări

  Depozit Angajam Asistenta Director Vânzări și En Gros.Esti o persoană sociabila,punctuala,serioasa,deschisa,îti plac vânzările și calatorile.Postul presupune munca la birou dar și deplasări în teren și în străinătate!!! Oferim salarizare Comision Masina de Serviciu,Locuință pentru persoanele din alte zone.Programul de lucru flexibil.Necesar permis categoria B!!! Aptitudini pe Vânzări posibilitatea de a avansa!!! Mai multe detalii la telefon!

 • Lucrator-Casier Cluj

  Cautam colegi pe postul de lucratori comercial-casier pentru magazinele din zona Cluj ! Ce vei avea de facut: Vei aproviziona rafturile cu produse si verifica termenul de valabilitate al acestora; Te vei asigura de corectitudinea preturilor si afiselor Vei scana produsele la casa de marcat si incasa contravaloarea lor Vei oferi informatii si suport clientilor Iti oferim: Pachet atractiv de compensatii si beneficii; Tichete de masa; Bonusuri periodice; Card de reduceri pentru produsele marca proprie Mega Image; Suport financiar pentru evenimentele speciale; Oportunitati de dezvoltare De 28 de ani, in Mega Image, povestile de succes se scriu pe perioade lungi de timp. Acestea sunt scrise de oameni pentru care pasiunea pentru excelenta, loialitatea si dorinta de a reusi indiferent de situatii, schimbari sau provocari reprezinta un mod de a trai si de a se dezvolta continuu. Vino si tu in Comunitatea Mega!

 • 8

  Manager ,lucrator comercial ,vanzator

  KOREAN MART ANGAJEAZA in Cluj Napoca ,manager si lucrator comercia(vanzator) Asteptam CV la adresa

 • 1

  Angajare

  Angajam urgent vânzător vânzătoare magazin alimentar situat in Cluj Napoca str.Edgar Quinet nr.20.Detalii la telefon: sau direct la magazin.

 • Vanzator preparator salate Bucuresti

  Avem o veste bună: Restaurant Saladbox căutăm colegi pe postul de preparator vanzator salate, norma6 sau 8 ore cu program flexibil! Te așteptăm în echipa noastră in una din locatiile Plaza Mall Bucuresti, Sun Plaza Bucuresti ,Promenada Mall si Afi Cotroceni să creștem împreună! detalii la tel

 • 2

  Vanzator preparator salate Cluj Napoca

  Avem o veste bună:Restaurant Saladbox căutăm colegi pe postul de preparator vanzator salate, norma 8 ore 6 ore, cu program flexibil! Te așteptăm în echipa noastră din locatiile din Iulius Mall Cluj ,Sigma Center si The Office, să creștem împreună! Detalii la tel

 • 1

  Angajam casier

  Firma TRIOX SRL angajeaza casier Program de lucru Luni-Vineri 06:00 - 14:00 Punct de lucru: Str Emerson nr 4 Transport si masa calda asigurata Detalii la telefon

 • 16

  Angajam Vanzatoare modelator Covrigarie

  Angajam personal covrigarie pt. postul de Vânzătoare si modelator covrigi 8 ore/zi Cu sau fără experiența Salariu atractiv Locație cartier Marasti (zona cinema Marasti) Detalii tel

 • 18

  Magazin alimentar angajam vanzatoare

  Magazin alimentar ,bd.Muncii, angajam vanzatoare pe perioada nedeterminata cu 8 ore ,carte de munca.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Cluj

Localități

Cluj-napoca
Salvează căutarea