Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • In Bucurest si Voluntari

 • Magazin cu profile si accesorii pt termopane angajam fata pt vanzarea accesoriilor.Zona Tineretului.Asteptam cv sau sunati pt detalii.Multumim

 • Restaurantul se află în complexul comercial Fashion House Outlet Militari (iesirea A1 spre Pite ti), si este in regim de semi-autoservire. Responsabilitățile principale ale postului de casier-barman sunt următoarele: - vânzarea i încasarea cash/card - prepararea sortimentelor de cafea (espresso, cappuccino, latte, frappe, etc.) - prepararea salatelor i sandvi urilor - oferirea de ajutor la servirea i prepararea mâncării Căutăm o colegă sau un coleg cu spirit de lucru în echipă, amabil i cu aspect fizic îngrijit (pentru ca va avea contact direct cu clienții). Corectitudinea, capacitatea de a vinde i păstrarea curățeniei la locul de muncă sunt calități esențiale pentru acest post. Programul de lucru este L-D 09:00-21:00 i se lucrează în ture de două zile. Mediul de lucru este plăcut, echipa este tân ră i mereu dispusă să ofere ajutor colegilor, pentru bunul mers al afacerii. Salariul este de 2500 lei net, cu posibilitatea de crestere peste 4 luni de la angajare iar masa zilnica este oferita de firma.

 • Caut doamnă, domnișoara pentru restaurant în otopeni se face doar salate, si burgari, 2 zile lucrătoare 2 libere pentru mai multe detali lăsați un mesaj mulțumesc. Salariu atractiv

 • 1

  Cautam de lucru Eu cu Sotia in Germania la o ferma de vaci,oi,capre,iepuri,pasari,cai,in fabrici,bere,ciocolata,haine,la curatenie.hotel,scoli,gradinite,la spalat de vase.cautam cu cazare nu conteaza unde este locatia noi v3nim numai cu copii ca nu avem cu cine sai lasam acasa va rugam nu cerem mult cautam de munca va multumim telf

 • Angajez casiera vulcanizare pentru mai multe detalii sunați la nr

 • 17

  SC TORGSERVICE RM SRL isi mareste echipa! CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare Salariul net este de 1890 lei net DESCRIEREA COMPANIEI: Suntem unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor , care include peste 800 de magazine. Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China. În prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE". Te asteptam in echipa noastra! Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail

 • Magazin profil alimentar angajeaza vanzatoare cu experienta in zona Pipera jud, Ilfov. Program 12/24. Acces autobuze 135, 301, 449, 450, 459, 473.

 • Angajam muncitor manipulator magazin materiale constructii zona Voluntari. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel. Multumim.

 • Angajez vânzătoare serioasă în Popesti Leordeni.Mai multe detalii la telefon.

 • Profi Bragadiru angajeaza casier,mezelar,sef tura Detalii la nr de tel sau la magazin Magazinul este situat langa JYSK,vizavi de LEROY MERLIN

 • Profi Bragadiru angajeaza casier si lucrator in comert. Detalii la magazin sau nr tel.

 • SC CONSTANTINOPOL DESIGN S.R.L -Jud. Arges cu punct de lucru in Jud. Ilfov- Angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303- cu minim 10 clase absolvite. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr de tel. .

 • RA JON FOOD SRL -angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel: .

 • Echipa Wei Inox angajeaza lucrator comercial cu urmatoarele responsabilitati: - Scanarea produselor -Facturare - Preluare comenzi - Aranjarea produselor la raft Pachet salariu atractiv Contract de munca Program de lucru Luni-Sambata 06:45-14:30 Magazinul se afla la Dragonul Rosu Nr 9 (Casa Design)

 • 1

  Statie GPL+magazin cu sediul in Buftea, angajeaza personal ( operator gpl/casier), cu sau fara expierenta, se ofera salariu atractiv. Ambient de lucru placut. Pentru informatii sunati sau trimiteti cv la numarul de telefon:

 • 2

  Statie GPL+magazin cu sediul in Buftea, angajeaza personal ( operator gpl/casier), cu sau fara expierenta, se ofera salariu atractiv. Ambient de lucru placut. Pentru informatii sunati sau trimiteti cv la numarul de telefon:

 • New in town !!! Gr Bakery este magazinul si producatorul de produse premium de brutarie, patiserie ,cofetarie si cauta personal serios si muncitor pt a lucra noua noastra locatie din Corbeanca. Barmani,casieri, ajutor brutar ,patiser,cofetar sunt posturi disponibile . Pt relatii suplimentare trimiteti CV la sau sunati la tel.

 • Salveaza cautarea