Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Prahova

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 31

  Angajam vanzatoare casieri

  Shop din Ploiesti Pta Muzicanti Cauta. Vanzatoare/vanzatori cu sau fara experienta in domeniu alimentar. Casieri cu sau fara experienta. Hai in echipa castigatoare. Cerem si oferim seriozitate experienta ne recomanda pentru o colaborare pe termen lung. Salariu atractiv in functie de performante. Se ofera si bonusuri dupa inventare.

 • 1

  Angajare lucrător comercial

  SC EDCOM SRL caută lucrător comercial pentru spațiul de lucru situat în Strada Furnica, nr. 37.In tură de 2 zile (2 zile de lucrate, 2 zile libere. Mediu de lucru plăcut.

 • 2

  Angajăm fată pentru magazin general

  Angajăm fată cu experiență pentru magazin general pentru a seza produse la raft.. Program de lucru 8 ore.Pentru mai multe detalii la telefon . Magazinul e situat în Câmpina. La Doi Pași.

 • 3

  Angajez vânzatoare

  Angajez vânzatoare pentru magazin general non stop Program de lucru 12 24 12 48. Se oferă un salariu motivant . Pentru mai multe detalii la telefon . Magazinul e situat în Câmpina.

 • 30

  Angajam persoane tehnice pentru calificare la locul de munca

  Angajam personal pentru scolarizare! Calificare obtinuta: Operator CNC Durata: 6 luni Cerinte: Absolvent de scoala cu profil TEHNIC, dorinta de a participa pe toata durata scolarizarii si de a profesa ulterior in cadrul companiei. Oferim: Scolarizare platita, tichete de masa, asigurare medicala. Detalii suplimentare la numarul

 • 7

  Angajez vanzatoare pentru o rulotă de înghețată

  Angajez 2 vânzătoare pentru o rulotă de înghețată din Ploiești. Mai multe infornatii veți primi la telefon. Aștept CV-ul cu poza dumneavoastră pe whats app

 • 2

  Angajez

  Angajez lucrător comercial Băicoi si Cornu.

 • Angajam operator introducere prelucrare validare date -operator facturare

  cerinte: Studii medii in domeniul contabil -Experienta minim 3 luni pe un post similar (reprezinta un avantaj) -Cunostinte operare PC -Cunostinte SAP (constituie un avanta) BeneficiI Pachet salarial motivant ; Oportunitatea de a lucra itr-o companie multinationala in cadrul unui colectiv profesionist "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • 3

  Angajez URGENT vanzatoare magazin fructe legume

  Magazin fructe-legume din Ploiesti angajeaza vanzatoare cu varsta peste 40 ani

 • 1

  Angajez Vanzatoare Piața

  Angajez vânzătoare în piață, comercializare de legume și fructe în mun. Câmpina, județ Prahova cu program de lucru accesibil: luni-vineri 08-18, sâmbătă 08-15 și duminica liberă. Salariul variază în funcție de implicare și este cuprins între 2500-3000 lei. Pentru mai multe detalii apelați nr. de telefon.

 • 11

  Angajez manipulator marfa

  Magazin fructe-legume din piata Aurora Ploiesti angajeaza ajutor manipulator marfa.

 • 23

  VANZATOR MEGA SHOP & GO

  Cu sau fara experienta, vino alaturi de Echipa Shop&Go MEGA IMAGE Ploiesti, Strada Stefan Greceanu. Angajam CASIER LUCRATOR COMERCIAL. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul de telefon din anunt.

 • 35

  Mega Shop & Go angajeaza lucrator casier

  Vino in echipa MEGA SHOP & GO Ploiesti, ZONA CENTRALA - str. Stefan Greceanu Angajam, cu sau fara experienta, lucrator comercial, casier, sef de tura si sef de magazin Salariu motivant + Bonuri de masa + Prime in functie de performanta + Bonusuri Rugam seriozitate si stabilitate !

 • 4

  Lucrator polivalent Carrefour Afi Ploiesti

  Principalele tale responsabilități: - Asigurarea unui raion atractiv din punct de vedere comercial, pentru a facilita clienților procesul de cumpărare; -Îndrumă clienții si le crează o experiență unică la cumpărături; -Servește clienții rapid si cu amabilitate; Ceea ce oferim: Tichete de masă Prime de Paști și Crăciun; Asigurare medicală privată Sporuri pentru weekendurile lucrate Ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, căsătorie, deces) Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie; Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale; Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.

 • 37

  Angajam vanzatoare

  Angajam vânzătoare în magazin specializat îmbrăcăminte,MOTOR JEANS in Ploiești, Centrul comercial Omnia,Winmarkt. Norma întreaga, contract de muncă pe durată nedeterminată, cu posibilitatea de a lucra o zi și următoarea liberă. Salariul brut 3300 lei ,la care se adaugă comision din vânzări,ore suplimentare plătite. Cerem experiență în domeniu, educație , bun simț, aptitudini în consilierea clienților și vânzarea produselor de îmbrăcăminte de marca. Trimiteți CV pe email sau il lasati in magazin si va sunam noi. Pentru a programa interviul sunați aici sau trimiteți SMS.

 • 7

  Angajare Grafician DTP - Tipografie Ploiesti

  Vrei sa iti dezvolti cariera intr-un mediu dinamic si profesionist lucrand pe cele mai moderne si performante echipamente? GLOBAL PRINT iti asigura climatul perfect pentru a invata si a te implica in proiecte creative realizate pe echipamente de ultima generatie, instalate in noua facilitate de productie deschisa in Ploiesti. Descriere & Responsabilitati - Pregatire DTP fisiere pentru Echipamente Tipar Digital si printarea lor pe diferite materiale/suport digital; - Cunostinte de Corel Draw, Adobe Photoshop, Quite Imposition; - DTP, editare si corectura, machetare - Operare interfata program RIP, operare printere digitale (impreuna cu operatorii dedicati ai acestor echipamente); Cerinte - Constituie avantaj un nivel de experienta practica cat mai ridicat; - Operarea echipamentelor disponibile, impreuna cu operatorii acestora; - Abilitati de organizare, comunicare excelenta si atitudine pozitiva, rapiditate in executarea sarcinilor. Abilitati tehnice, viteza de lucru; - Organizare si atentie la detalii; - Capacitate de concentrare si rapiditate in executare sarcinilor; - Persoana serioasa, responsabila, cu reale abilitati de comunicare si organizare. Oferta (bonusuri, beneficii) - Pachet salarial motivant si bonuri de masa; - Telefon de serviciu; - Decontare transport; - Bonusuri de performanta; - Cariera pe termen lung.

Salvează căutarea