Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Prahova Ploiesti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • TAKE ME angajeaza lucrator comercial

  TAKE ME angajeaza lucrator comercial sex feminin cu experienta in vanzarea de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Locatia Complex Balif program 8 ore .

 • 30

  Angajam persoane tehnice pentru calificare la locul de munca

  Angajam personal pentru scolarizare! Calificare obtinuta: Operator CNC Durata: 6 luni Cerinte: Absolvent de scoala cu profil TEHNIC, dorinta de a participa pe toata durata scolarizarii si de a profesa ulterior in cadrul companiei. Oferim: Scolarizare platita, tichete de masa, asigurare medicala. Detalii suplimentare la numarul

 • 2

  Vanzatoare papetarie si produse personalizate

  Cautam o persoana responsabila, punctuala, atenta la detalii, amabila si sincera. Magazinul este in domeniul papetariei si al serviciilor de personalizare. Descrierea jobului: - deservirea clientilor - manipularea casei de marcat - aranjarea si punerea produselor pe rafturi - etichetarea cu preturi a produselor din magazin - verificarea constanta a stocurilor - inregistrarea comenzilor clientilor cu atentie. Prezinta avantaj: - spiritul de echipa - atitudinea pozitiva - deschiderea in a invata lucruri noi - cunoasterea produselor de papetarie - experienta in domeniul retail Se ofera salariu motivant si program de lucru de luni-vineri, 9-18. Asteptam CV-urile celor interesati si seriosi pe mesaj privat.

 • 12

  Angajez manipulator marfa

  Magazin fructe-legume din piata Aurora Ploiesti angajeaza ajutor manipulator marfa.

 • 10

  Casier si lucrator comercial ploiesti

  Daca iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile pe partea de vanzare, sa inveti mai multe despre domeniul fashion vino in echipa noastra! Persoana potrivita pentru noi ar fi : - personalitate placuta, tinuta si prezenta agreabila; - avantaj experienta in domeniul vanzarilor, confectii dama; - persoana deschisa, pozitiva, spontana, orientata catre clienti; - abilitati de comunicare si consiliere clienti; - vocabular comercial ingrijit. Responsabilitati: - intampina clientii in mod corespunzator; - relationeaza cu clientii si propune produsele potrivite solicitarilor; - promoveaza si vinde corespunzator produsele; - mentine un mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin

 • 35

  Casier / lucrator comercial / vanzator - MEGA IMAGE shop & Go PLOIESTI

  Cautam casieri/lucratori comerciali , pentru noul magazin Shop&Go MEGA IMAGE, din Ploiesti, Strada stefan Greceanu nr8. - zona centrala Salariu brut 3000 Lunar - in primele 3 luni de la angajare + bonuri de masa Disponibilitate pentru program de lucru in doua ture; Studii medii; Persoana organizata si punctuala; Responsabilitate, seriozitate; Locatii disponibile: Ploiesti, Str Stefan Greceanu , nr 11, blk7. Jud Prahova. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze la numarul de telefon din anunt.

 • 3

  Angajez URGENT vanzatoare magazin fructe legume

  Magazin fructe-legume din Ploiesti angajeaza vanzatoare cu varsta peste 40 ani

 • 2

  Angajez URGENT vanzatoare magazin legume fructe

  Magazin fructe-legume din piata Aurora Ploiesti angajeaza ajutor vanzatoare cu varsta peste 40 ani

 • 7

  Angajez vanzatoare pentru o rulotă de înghețată

  Angajez 2 vânzătoare pentru o rulotă de înghețată din Ploiești. Mai multe infornatii veți primi la telefon. Aștept CV-ul cu poza dumneavoastră pe whats app

 • 31

  Angajam vanzatoare casieri

  Shop din Ploiesti Pta Muzicanti Cauta. Vanzatoare/vanzatori cu sau fara experienta in domeniu alimentar. Casieri cu sau fara experienta. Hai in echipa castigatoare. Cerem si oferim seriozitate experienta ne recomanda pentru o colaborare pe termen lung. Salariu atractiv in functie de performante. Se ofera si bonusuri dupa inventare.

 • Angajăm lucrător comercial in Boldesti-Scaeni.

  Angajăm lucrător comercial se lucrează 2 zile cu 2 zile liber de la ora 7 la ora 20.

 • Angajam operator introducere prelucrare validare date -operator facturare

  cerinte: Studii medii in domeniul contabil -Experienta minim 3 luni pe un post similar (reprezinta un avantaj) -Cunostinte operare PC -Cunostinte SAP (constituie un avanta) BeneficiI Pachet salarial motivant ; Oportunitatea de a lucra itr-o companie multinationala in cadrul unui colectiv profesionist "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • 23

  VANZATOR MEGA SHOP & GO

  Cu sau fara experienta, vino alaturi de Echipa Shop&Go MEGA IMAGE Ploiesti, Strada Stefan Greceanu. Angajam CASIER LUCRATOR COMERCIAL. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul de telefon din anunt.

 • 35

  Mega Shop & Go angajeaza lucrator casier

  Vino in echipa MEGA SHOP & GO Ploiesti, ZONA CENTRALA - str. Stefan Greceanu Angajam, cu sau fara experienta, lucrator comercial, casier, sef de tura si sef de magazin Salariu motivant + Bonuri de masa + Prime in functie de performanta + Bonusuri Rugam seriozitate si stabilitate !

 • 5

  Lucrator polivalent Carrefour Afi Ploiesti

  Principalele tale responsabilități: - Asigurarea unui raion atractiv din punct de vedere comercial, pentru a facilita clienților procesul de cumpărare; -Îndrumă clienții si le crează o experiență unică la cumpărături; -Servește clienții rapid si cu amabilitate; Ceea ce oferim: Tichete de masă Prime de Paști și Crăciun; Asigurare medicală privată Sporuri pentru weekendurile lucrate Ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, căsătorie, deces) Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie; Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale; Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.

 • 37

  Angajam vanzatoare

  Angajam vânzătoare în magazin specializat îmbrăcăminte,MOTOR JEANS in Ploiești, Centrul comercial Omnia,Winmarkt. Norma întreaga, contract de muncă pe durată nedeterminată, cu posibilitatea de a lucra o zi și următoarea liberă. Salariul brut 3300 lei ,la care se adaugă comision din vânzări,ore suplimentare plătite. Cerem experiență în domeniu, educație , bun simț, aptitudini în consilierea clienților și vânzarea produselor de îmbrăcăminte de marca. Trimiteți CV pe email sau il lasati in magazin si va sunam noi. Pentru a programa interviul sunați aici sau trimiteți SMS.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova

Localități

Ploiesti
Salvează căutarea