Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Tânăr 22 ani , caut loc de muncă în orice domeniu Posesor permis Cat B serios energic muncitor punctual dornic de a învăța lucruri noi

 • Buna ziua . Am 22 de ani și caut loc de muncă stabil . Rog si ofer seriozitate! Exclus Avon Oriflame etc

 • Experienta: finisor interioare instalatii electrice instalatii sanitare Caut: pe meseriile enumerate mai sus, paznic sau om bun la toate in orice gospodarie urban sau rural, indiferent de zona. Sunt o persoana serioasa, priceputa la multe activitati cu peste 20 de ani vechime pa cartea de munca.

 • Persoana serioasa in varsta de 46 ani caut loc de munca pentru conducatori auto B C E . Mentionez ca ultimul loc in care am lucrat a fost in Belgia de 10,7 ani pe camion de 16 T. De aceia as dorii sa lucrez doar pe curse interne exclus comunitate !!! Sant o persoana foarte corecta cu simtul raspunderii in tot ceia ce fac de aceia ofer si rog o seriozitate maxima !!! VA MULTUMESC !!!

 • Tânăr 22 de ani caut loc de munca în străinătate sau in țară (de preferat șofer cat b) sau alte oferte!! Sunt o fire energica și dornica de munca Permis cat b (3 ani) (domenii lucrate în trecut șofer duba 3.5tone. Firma închirieri auto (șofer) cablaje auto. finisaje demolări fierărie și betonate construcții Cer și ofer seriozitate Disponibil imediat

 • Caut loc de muncă în Comănești. Dețin permis categoria B din 2008. Cunoștințe - operator PC Limba engleză - nivel avansat (C1/C2) Calități: - bun organizator - sociabil - spirit de observație - lucrez foarte bine în echipă - rezistent la stres - perseverent - abilități de comunicare Pentru alte detalii mă puteți contacta la telefon.

 • 1

  Caut de muncă în onești și tg ocna

 • Buna ziua ma numesc cristian sunt original din bacau dar traiesc in anglia am permis de conducere categoria b din 2004 L-am schimbat in cel englezesc in 2018. Vorbesc fluent limba engleza si limba galeza. Din cauza pandemiei am ramas fara loc de munca. Am rezidenta permanenta in Anglia. Adresa mea de email este nr de telefon este .( Trebuie format prefixul angliei inainte nr meu)

 • Manipulant distribuție sau agent paza caut de munca

 • 2

  Caut job part time, pentru minori. Fac 17 ani peste câteva luni, accept doar în orașul Bacău. Mă puteți contacta la nr :

 • caut job part-time doar in jud bacau am 21 ani am școala profesională bucătar ospătar

 • Caut loc de munca ca șofer categoria B Sunt o persoana serioasa,am experienta în condus As dori sa găsesc o firma care face transporturi de mărfuri aici în tara Număr de telefon :

 • 48 ani carnet de conducere cât b solicit loc de munca ca șofer, manipulat, necalificat

 • SC TODERICA SOLUTIONS SRL recruteaza pentru urmatoarele posturi: atasamentist, programator, instalator calificat, electrician. ATASAMENTIST Cerinte: -Absolvent al Facultatii de Inginerie a Instalatiilor; - Experienta in domeniul instalatiilor (proiectare, ofertare)contituie un avantaj; - Cunostinte tehnice pentru intocmirea articolelor de deviz, solicitarea de oferte de pret de la furnizori, stabilirea preturilor cu care se elaboreaza documentarea economica (material, manopera, utilaj, transport), intocmirea graficelor de executie; - Cunostinte de operare Microsoft Office (Excel, Word, Windev) etc; - Foarte buna capacitate de planificare, organizare si sinteza; - Rigurozitate si atentie pentru detalii; - Initiativa in actiuni; - Perseverenta, flexibilitate, consecventa; PROGRAMATOR: Cerinte: -Studii superioare in domeniile: Automatica, Cibernetica, Informatica; - Medii de programare Visual Studio, baze de date SQL, Acces, Java Script. -Cunostinte solide operare MS Office - Planificarea si organizarea activitatilor legate de software, site si promovarea lucrarilor pe diverse retele de socializare. INSTALATOR CALIFICAT: Cerinte: - Studii de specialitate /scoala profesionala; - Perfectionari (specializari); - Experienta in domeniu constituie un avantaj; ELECTRICIAN: Cerinte: - Absolvent scoala profesionala / liceu profil electric,automatizari; - Atestat ANRE si experienta in domeniu ; - Bune cunostinte de electrotehnica si automatizari industriale (bucle de masura si actionare, senzoristica, interpretare scheme electrice); Oferim: - Forme legale de munca; - Salariu atractiv+ bonusuri; - Mediu de munca profesionist la birou pentru posturile de atasamentist si programator; - Laptop; - Scule profesionale pentru instalator si electrician; Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa de e-mail sau pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: .

 • Șofer profesionist caut de muncă pe camion pînă 18t sau bascula in Bacău curse in jurul Bacaului curse pe moldovan permis BCE atestate CARD CARD Cpi absolvit acu patru luni mentionez sunt serios punctual 42 ani specific că nu am experiență mare dar sunt dispus să învăț și să avem o colaborare de lungă durată

 • Caut de lucru în judetul Bacău în orice domeniu disponibil și pentru deplasări nu dețin permis de conducere .

 • Caut de munca, dețin și permis cât b de 8 luni, poate sa fie și prin shimburi

 • Citiți cu atenție!. Eu,eu doresc sa mă angajez .detali: Dețin permis conducere ,BE; 11experienta .cu multe curse in șofat, volan, stânga ,dreapta in Europa cât sin țară..vârstă 28ani, familist, nefumător,nonalcolic. știutor de; gps, scris vorbit în Lb engleză.medium. Tel:

 • 1

  19 ani Am mai lucrat la o fabrică de piese, la magazin alimentar și la sortare/ambalare legume.

 • Dau meditații pentru elevii claselor primare si gimnaziale. Explic materia intr-o manieră usor de înțeles, traduc, ajut la teme. Online pe google classroom.

 • Salveaza cautarea