Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bucuresti Sector-2

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doresc angajare ca paznic de noapte,am varsta de 44 ani,sunt fost sportiv.Doresc sa lucrez NUMAI ture de noapte!! Locuiesc in zona Piata Iancului.Ofer si cer seriozitate maxima.

 • Asigur paza vile,proprietati private.Am experienta in paza si protectie,sunt fost sportiv.Am varsta de 44 ani,serios,punctual,sociabil.Daca aveti nevoie de paza pe timpul noptii,apelati la o persoana serioasa.Locuiesc in zona Piata Iancului.Raspund numai telefonic!! Nu trimiteti mesaje ca raspund greu.

 • Doresc angajare,ofer seriozitate,caut la prelata pe Romania s-au Eu,cu experienta.

 • Doamna in varsta de 45 de ani,nefumatoare,linistita, caut de lucru in domeniul curateniei,preferabil firma curatenie sau direct angajator,la birouri,8 ore pe zi,fara weekenduri,zilele libere de la stat sa fie acordate,salariul intre 2000-2200pe termen nelimitat cu carte de munca. experienta in domeniu,20 de ani.

 • Ma numesc Mutu Elena Laura,am 46 de ani,casatorita,nefumatoare,linistits,muncitoare,doresc sa ma angajez ca agent curetenie la o cladire de birouri. As dorii un program de 8 ore,de dimineata de la 6-14,fara weekenduri si acordarea zilelor nelucratoare de la stat. Experiență de peste 18 ani in domeniu,salariul intre 2000-2200.

 • Atestat marfa, card taho, atestat adr colete. Experienta pe bascula, frigo, etc. Nu doresc angajare pe Tir. Nu doresc extern.

 • Baiat tanar,fac curatenie si menaj.zilnic,o zi pe saptamana,1/2 zile pe saptamana;doresc cu plata la zi,(negociabil)prefer sector: 2-3 si 1 case,apartamente,garsoniere. prestez munca cu ziua.diverse servicii; ingrijesc locuinta,gospodarie ,curte,gradina.ajut persoane. telef. 0734653667

 • Solicit angajare în orice domeniu fiind disponibil de luni până sâmbătă program normal sau partime. Dacă aveți ceva de lucru pentru mine sunați la 0768.395.462. Teodorescu Marcel

 • Faiantar zugrav gresier caut de munca apartamente blocuri etc preturi negociabile scule proprii

 • Centru de Pregatire Profesionala cu experienta in organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare cauta formatori pentru cursul de Tapiter. Asteptam CV-urile pe / telefon 0768102933

 • Centru de Pregatire Profesionala cu experienta in organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare cauta formatori pentru cursul de Instalator Tehnico-Sanitar si Gaze. Asteptam CV-urile / telefon 0768102933

 • Angajam lucratori tipografi, masinisti si ajutor de masinisti pentru utilaj plastifiere la cald, lacuire uv si lacuire selectiva.

 • Doresc angajare cu activitate de acasa. Sunt foarte bine pregatita in tot ceea ce inseamna munca de birou, prin urmare, pot trimite e-mailuri, planific si stabilesc intalniri, fac rezervari, prezint si trimit oferte, verific si imbunatatesc baza de date, imbunatatesc si sporesc portofoliul de clienti, ma pot ocupa de publicitate pe retele de socializare si media. De asemeni, am experienta in confectii textile, dispun de masina de cusut si pot confectiona lenjerii, prosoape, sacose, atasez diverse accesorii pe materiale, cos manual dantela si margele pe rochii de seara. Pot asambla, lipi, coase diverse lucrari de mici sau mari dimensiuni si migaloase, pentru orice ocazie, Paste, Craciun, nunta, botez, etc. Mi-ar placea sa colaborez cu florarii care au in portofoliu vanzari de produse cu licheni stabilizati, aranjamente cu flori din sapun, deoarece as putea lucra intr-un domeniu placut si creativ. Mentionez ca, am varsta de 51 de ani si dispun de timp liber pe care doresc sa mi-l ocup cu activitati asemanatoare ca cele descrise mai sus. Astept propunerile dumneavoastra. Va multumesc !

 • Rog seriozitate maximă.Plata la zi.

 • Capul colaborare contabilitate primară-gestiune.niruri,consumuri,transferuri.et Simona 0722166004

 • Domn, 65 ani, licentiat a 3 facultati de stiinte exacte, vorbesc franceza si engleza, inteleg total italiana si partial spaniola, 14 activitate de contractare-cercetare-proiectare in industria de aparare la nivel superior, 10 ani activitate in aparatul guvernamental la nivel superior (Expert I guvernamental), 39 ani de activitate didactica privata, nivel preuniversitar si universitar, fara obligatii familiale, solicit angajare corespunzatoare, part-time (eventual full-time) ! Detalii financiare la prima intalnire online !! Excluse ofertele de salarizare majoritara prin comision, adica excluse: asigurari, naturiste si cosmetice ! Anuntul este valabil pentru toate sectoarele Bucurestiului !!

 • Prestez servicii de administrare documente la sediul clientului: - Sortare si numerotare documente; - Scanare si indosariere documente; -Salvarea documentelor pe serverele clientului; -Redefinire documente si actualizare digitala a datelor etc. Lucrez pe firma cu contract de prestari servicii.

 • Ma numesc Mutu Elena Laura, am 46 de ani si caut un loc de muncă ca agent curățenie la birouri,8 ore,dimineața de la 6 la 14,sau 7 la 15,fără weekenduri si salariul sa fie intre 2000-2200 lei,se poate negocia. Am experiență de peste 18 ani in domeniu la birouri,școală și spital. Astept propuneri la nr de tel 0760622337. Multumesc!

 • Doresc sa am grija de un copil la domiciliul meu din sector 2 zona D-na Ghica, 4-6 ore/zi.

 • Economist, manager, , caut loc de munca la domiciliu. Em ecperienta de lucru in magazine on line. Am experiența în vânzări online, distribuție produse, financiar si contabilitate primara. Sunt dispus sa lucrez de acasă in cadrul unei firme ce dorește un operator de introducere a datelor, contabilitate primara. Pot sa administrez un magazin online, pagini web.Cunosc limba engleza și limba italiana. Mulțumesc! Nicolae Tel 0774006862

 • Salveaza cautarea