Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Prahova Ploiesti

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajare rsvti

  Doresc job, stivuitorist, atestat Rstvi, Ploiești, 50 ani

 • 2

  Caut loc de munca

  Doresc loc de munca jn tara,strainatate,pentru mentenata case,vile,pensiuni,hotel,gradinarit,intretinere piscina,telefon 0742867801

 • Pizzer cu experiență caut job stabil

  Pizzer cu experiență caut job stabil .

 • șef formație

  Șef formație sau coordonator în domeniul construcțiilor civile si industriale caut angajare sau colaborare. Coordonator punct de lucru, asistenta tehnica. Experiența în construcții dobândita în țară și străinătate, dețin permis de conducere auto cat b, dispus și la deplasări in alte zone.

 • șef formație construcți

  Șef formație sau coordonator în domeniul construcțiilor civile si industriale caut angajare sau colaborare. Coordonator punct de lucru, asistenta tehnica. Experiența în construcții dobândita în țară și străinătate, dețin permis de conducere auto cat b, dispus și la deplasări in alte zone.

 • 4

  Doresc job urgent

  Bucatar profi,52 ani,peste 20 ani experienta in bucatarie in tara si strainatate,caut job in catering,meniul zile,linie calda,cantina.in Ploiesti sau strainatate. Exclus Restaurant a.la carte.

 • Instalator

  Centrale,radiatoare,țevi,robineți,obiecte sanitare,hidrofoare,inlocuire instalații sau executare noi ,panouri solare nepresurizate,masini de spalat,instalatii gaze etc.

 • 4

  Doresc angajare /colaborare

  Familist 39 ani , vorbitor fluent de limba engleza si germana, sofer profesionist cu toate gradele ( toate atestatele), tanar familist, serios, imi ofer serviciile unei institutii / firme sau persoane fizice! Sunt disponibil pentru program prelungit sau part-time, deplasari in tara si strainatate. Discretie, seriozitate, profesionalism !

 • Locuri de munca

  Bucătar cu experiență de peste 25 ani în bucătăria tradițională românească și internațională îmi ofer serviciile în regim part time sau full time pt un salariu decent. Disponibil și pt realocare in țară dar doar cu cazarea asigurată. Aștept oferte concrete.

 • consilier juridic definitiv , cu experientă, membru al C.C.J. Prahova, doresc angajare/colaborare

  Consilier juridic definitiv , cu experiență în drept civil (comercial, financiar-bancar, dreptul muncii, imobiliare - administrare patrimoniu, carte funciară, avize/autorizații, investiții/achiziții, etc.), doresc angajare/colaborare în regim part/full time. (posed și diplomă de inginer - Institutul Politehnic București (1986) - certificare expert tehnic ANEVAR (1993), cu experiență în finanțe-bănci, investiții și administrație).

 • Sudor montador caut de lucru

  Caut de lucru in strainatate, contracte scurte 1,3 luni .Am 56 de ani ,dotat cu pricepere,rabdare,activ sii educat.Manevrez sii alte scule la nevoie (bormasina,polizor etc.)Posed permis de conducere cat.bNu stiu engleza,doar spaniola sii romaneste .

 • 4

  Loc de munca

  Pensionara, absolventa studii superioare economice (fara vechime ), absolventa a facultății Spiru Haret, specializarea ,,Contabilitate și informatica de gestiune , cu solide cunostinte de operare PC cu o vechime de peste 35 ani, aceasta incluzând pachetul Microsoft Office si a programelor devize ( Doclib, Windoc deviz si Infserv ), rog angajare cu contract de munca, dacă se poate sa se lucreze de acasă . Sunt o persoana punctuala, organizata, serioasa, responsabila si am capacitatea de a lucra in echipa dau individual .

 • caut loc de munca call center de acasa( lb română)

  Caut loc de muncă call center vânzări online

 • Angajam Tehnician Mentenanta in Ploiesti

  Principalele responsabilitati: Investigheaza defectele si elaboreaza un diagnostic prin utilizarea instrumentelor aparatelor adecvate, prin chestionarea utilizatorului masinii; Efectueaza reparatiile necesare aducand echipamentul dispozitivul la conditiile standard de functionare (capacitate, calitate) conform instructiunilor cartilor echipamentului; Aplica procedurile referitoare la utilizarea si controlul pieselor de schimb; Responsabil de integritatea si functionalitatea dispozitivelor; Gestioneaza dispozitivele din fabrica cat si predarea si primirea acestora catre si dinspre tehnicienii din Departamentul productie si Departamentul Tehnic; Asigura repornirea rapida a liniei in cazul schimbarilor de referinta; Participa activ, impreuna cu echipa de mentenanta preventiva, la activitatile recurente de intretinere a masinilor, conform planificarii. Cerinte: Liceu industrial de profil, scoala profesionala profil mecanic sau electromecanic; Cunostinte desen tehnic; Preferabil cunostinte SAP; Bune abilitati organizatorice; Atentie distributiva, abilitatea de a realiza mai multe functii odata; Comunicator excelent in interiorul si exteriorul echipei; Experienta intr-o pozitie similara, constituie un avantaj. Puteti trimite cv pe adresa de mail: sau puteti suna la nr de tel , de asemenea ma puteti contacta pe Whatsapp.

 • 5

  Caut paza vila fara salariu urgent

  Domn serios 58 ani ,pensionar caut paza vila fara salariu ,cer doar 600 lei pentru utilitati ,in Ploiesti sau zonele limitrofe ,maxin 10 km ,pe termen lung ,nu am nevoie decit o camera cu acces baie si bucatarie ,restul solicit proprietarului sa fie incuiate ,sint electrician ,lacatus si timplar ,intretin si repar eventualele stricaciuni ,rog urgent ma pot muta imediat pot fii contactat la ,rog si ofer seriozitate deci nu vreau ,sluga,am din ce sa traiesc si unde sa locuiesc ,ca mai fac cite ceva pe acolo fac pentru ca vreau eu sau ca trebuie nu ca ma pune cineva

 • Caut de lucru urgent

  Sunt in cautarea unui loc de munca in orice domeniu, chiar si cu ziua.

 • Bărbat 50 ani , Ploiesti , autorizație Stiv., RSTVI , caut job

  Caut job , bărbat 50 ani Ploiesti , posed autorizație stivuitorist , program 8 ore

 • Angajare

  Caut loc de muncă ca șofer pe intern dețin categoriile B,C+E,D..nu dețin foarte multă experiență,dar eu zic că mă descurc. Răspund la telefon oricând fără niciun deranj

 • Caut de munca ,an strainatate!

  Caut de munca,mentionez ca nu am calificare !dar am mai lucrat constructii.depozit alimente,si ca sofer..detin permis auto cat.b.doresc sa lucrez si an alta tara,

 • Solicit angajare ca stivuitorist

  Mentionez ca am peste 18 ani vechime . Incarcari descarcari camioane aranjare in rafturi . Experienta la sivuitoare cu greutati de 5-6 t .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova

Localități

Ploiesti
Salvează căutarea