Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 •  PROGRMATOR - ADMINISTRATOR MAGAZIN ONLINE PRESTASHOP Cunoastere si experienta anterioara in administrarea si creatia de magazine online in platforma PRESTASHOP; - Cunoștințe de PHP - Cunoștințe medii / avansate MySql - Cunoștințe C+, OOP in general si OOP in PHP5+ - Cunoștințe HTML/CSS/Javascript, inclusiv jQuery. - Cunostinte si talent de designer web si functionalitate magazine online - Experiență de lucru cu Prestashop, atat pe zona de administrare cât și pe dezvoltare site, mentenanță, dezvoltare de module noi. - cunostinte si experienta de e-commerce; - Lucrat cu tool-uri de version control, ca SVN sau Git - Lucrat cu platforme de e-commerce (ex: Magento, Shopify, etc.) SEO - cunostinte si experienta anterioara de Search Engine Optimization onpage si offpage, Search Engine Marketing si usability; - cunostinte despre ultimele tendinte in SEO, SEM si modificarile de algoritm; - cunostinte minime/medii de Social Media Marketing (SMM in special pe facebook); - cunostinte de operare in Excel in special si in suita MS Office in general; - cunostinte medii-avansate de grafica computerizata (corel, photoshop, illustrator, gimp etc.); - abilitati de redactare, copywriting, arhitectura informatiei; - promovare si integrare magazin online pe facebook; - cunostinte de email-marketing; - cunostinte generale de marketing, comunicare, PR; - experienta de blogging sau jurnalism online; - familiarizare cu metodele de plata cu cardul, paypal, facturare, utilizare online banking, colaborare cu bancile;   Servicii oferite : - Programarea, perfectionarea si finisarea aspectului si functionalitatii magazinelor online ale companiei (create in platforma Prestashop); - Importul produselor din bazele de date in magazinele online ale companiei prin platforma PRESTASHOP; - Instalare module PRESTASHOP. - Contribui la strategia de promovare online a brand-ului și a produselor; link building; dezvoltare si implementare strategii SEO onpage si offpage; - Documentarea, categorisirea, ordonarea si introducerea produselor de pe siturile furnizorilor in baza de date, continand descrierea si fotografiile produsului;

 • Persoana tanara (20 de ani ) , dinamica si isteață... Caut loc de munca stabil in diferite domenii ! Mentionez ca am experienta de cca 2 ani in domeniul vânzărilor. Astept oferte !

 • Persoana tanara (20 de ani ) , dinamica si isteață... Caut loc de munca stabil in diferite domenii ! Mentionez ca am experienta de cca 2 ani in domeniul vânzărilor. Astept oferte !

 • Muncitor/ salahor, zilier caut de lucru în Suceava.

 • caut loc de munca in vatra dornei

 • Angajez persoana cu experienta pe gater. Se ofera salariu motivant.

 • Sofer profesionist(nu fost ospatar, frizer, cioban), caut firma serioasa pentru a lucra pe comunitate la prelata sau cisterna. Am 45 de ani, permis de conducere din 1992, atestat marfa din 2007,atestat adr din 2011 si 10 ani de experienta pe comunitate, toata Europa, inclusiv Scandinavia. Vorbesc engleza, usor franceza si foarte putin germana. Doresc tururi de 6s/2s sau 8-9s/3s. Salariu de minim 2500RON, platit 12luni/an si diurna trecuta in contractul de munca. Venit minim 2500euro. Camioane intretinute si curate, nu sa trebuiasca sa curat dupa toti jegosii. Un minim echipament de protectie-bocanci, salopeta si manusi. Fac Anglia daca se deconteaza toate parcarile.Banii inainte sau pe cardul firmei. Cardul meu personal nu este pentru cheltuielile firmei. Disponibil in max. o saptamana. Multumesc.

 • preferabil din oraș cu experiență

 • Caut loc de muncă în Fălticeni. Rog și ofer seriozitate.

 • Caut loc de munca stabil, 28 ani,permis de conducere categoria B fără evenimente rutiere neplăcute, vorbitor de limba engleza si italiană, sociabil,perseverent, persoana dinamica și dornică de a învăța lucruri noi. Mentionez ca am lucrat aproximativ 8 ani in domeniul hotelier. Am terminat liceul fără să dau bacalaureatul. Învăț repede orice. Cer si ofer seriozitate. 0746501785

 • 2

  Femeie 32 ani caut loc de munca în Rădăuți sau Gura Humorului experienta ca ajutor de bucătar, dispecera firma paza, îngrijire bătrâni

 • 1

  Caut loc de munca! Am 40 de ani și locuiesc în Câmpulung Moldovenesc. Am lucrat ca ajutor de bucătar și camerista!

 • Femeie, 52 de ani, fără vicii, caut loc de muncă în Suceava, am lucrat 25 de ani în domeniul prelucrării lemnului (pulverizator)

 • Asistent social Abilități de comunicare Lucru cu copii sau varstnici Nu neaparat in domeniul asistență socială

 • Caut loc de muncă, 20 de ani. Dețin permis categoria B, punctuală și comunicativă. Fără mesaje inutile, mulțumesc!

 • Caut bona pentru 2 copii un băiat și o fetita de 3 și de un 1 an , aș dori o fata iubitoare sa aiba grija de copii, sa aibă răbdare, sa fie curată. Vreau sa menționez ca locuiesc la casa Salariul îl vom stabili în privat sau la un apel telefonic 0760093807

 • Caut de munca in domeniu curierat sau distributie.Tel 0744714028

 • Caut loc de muncă pe post de șofer cat. B . Dețin permis de conducere din 2012 fara accidente sau incidente . As dori ca postul de muncă să fie în zona municipiului Rădăuți. Sunt bolnav de diabet dependent de insulina dar sper sa nu fie un impediment pentru angajator . Va mulțumesc.

 • 39 de ani, economist, din Falticeni-Suceava, experienta in domeniile: retail, constructii, IT, productie, etc., caut colaborare full/part time. Calm, hotarat, sistematic, rezistent la situatii de stress, in principiu ofer si caut seriozitate.

 • Caut job in achizitii publice

 • Salveaza cautarea