Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Meseriași experiență caut/execut lucru construcții finisaje interioare exterioare, tinci gleturi rigips zugrăveli parchet termosistem etc. calitate seriozitate, mp, zi, și colaborare etc.

 • Meseriaș experiență, caut lucru construcții. finisaje interioare exterioare. gleturi tinci rigips zugrăveli parchet termosistem etc. calitate seriozitate, mp, zi, și colaborare etc.

 • Meseriaș experiență caut lucru, finisaje interioare exterioare, glet tinci zugrăveli parchet rigips termosistem etc.

 • 2

  Meseriaș experiență, caut/execut lucru finisaje interioare exterioare, tinci gleturi rigips zugrăveli parchet termosistem etc. calitate seriozitate, și colaborare, mp, zi, etc.. Tel și wattapp:

 • Meseriaș experiență caut lucru finisaje interioare exterioare, glet tinci rigips zugrăveli parchet termosistem etc. calitate seriozitate, și colaborări mp etc.

 • Buna caut 5 oameni pentru lucru in Suedia oferta pentru 3 luni Posibilitate in fiecare an pentru 3.sau 6 luni...Anual ...oferim cazare ,transport si ore extra Salar foarte bun pentru lucru in fabrica de deseuri!Cerinte Seriozitate si Harnicie!pentru mai multe detali sunati va rog la raspund doar la nr de telefon nu WhatsApp!multumesc salar doua mii doua sute de euro pe luna tlf zero ,sapte ,trei ,unu,opt,zero,cinci,sase, zero ,zero doar contact telefonic va rog!Multumesc

 • LOCURI DE MUNCĂ IN AUSTRIA SI GERMANIA (BĂRBAȚI SI FEMEI). MAI MULTE DETALII LA NR DE TELEFON

 • Caut un jobs doar in schimbul de dimineata

 • Angajez deservent buldoexcavator ,miniincarcator , miniexcavator cu experienta

 • 11

  Castiguri nelimitate pe langa salariul tau! Daca iti place sa interactionezi cu oamenii si vrei un venit pe masura implicarii tale,Allianz Tiriac Asigurari te asteapta!!! >>>>>>>> SE OFERA FINANTARE AGENTILOR CU COD RAF.>>>>>>> ------------------------------------------------------------------------------------------- AGENTUL DE ASIGURARI IN ALLIANZ TIRIAC Care sunt principalele responsabilitati? Esenta acestei activitati consta in consilierea clientilor in vederea protejarii financiare impotriva riscurilor la care sunt expuse bunurile/afacerile acestora, sanatatea sau viata lor si/sau a familiei lor si/sau a angajatilor acestora. Un proces simplu, in doar trei etape: Stabilirea, impreuna cu potentialii clienti, a tuturor elementelor de risc ce privesc o persoana/familie/afacere Ofertarea, explicarea avantajelor si beneficiilor oferite prin asigurare si finalizarea vanzarii Mentinerea clientilor existenti in portofoliu. Care sunt activitatile zilnice? Identificarea potentialilor clienti Identificarea nevoilor de protectie financiara privind bunurile/afacerile acestora, sanatatea sau viata lor si/sau a familiei lor si/sau a angajatilor acestora Stabilirea intalnirilor de vanzare Intalnirile de vanzare Elaborarea de oferte personalizate pentru potentialii clienti Mentinerea unei legaturi permanente cu clientii din portofoliu. Ce calitati si abilitati sunt necesare pentru a deveni Agent de Asigurari in Allianz Tiriac? Sa-i placa sa promoveze si sa vanda produse si servicii Dorinta de castig, concretizata in obiective financiare proprii Capacitate de relationare cu diverse tipologii de oameni Excelente abilitati de comunicare si negociere Orientare catre obtinerea de rezultate Dorinta de invatare Spirit antreprenorial Abilitate de planificare si organizare eficienta a timpului Dezvoltarea altor abilitati si dobandirea cunostintelor necesare procesului de vanzare al asigurarilor, se vor realiza prin modulele de training oferite de Allianz Tiriac. Agent de Asigurari Allianz Tiriac, pentru cei ce aleg o cariera de succes! Un sistem de remuneratie avantajos, cu venituri nelimitate, in functie de realizari Beneficii non-financiare acordate in functie de performantele inregistrate Oportunitati de cariera si recunoasterea performantelor Suport logistic si operational, suport in activitatea de ofertare si vanzare (platforma vanzari, asistenta unei echipe dedicate, materiale suport vanzare si marketing, etc.), pentru o cat mai buna desfasurare a activitatii Stil de lucru independent, implicand libertatea organizarii propriului program Obiective clare si masurabile stabilite impreuna cu coordonatorul de echipa, pornind de la obiectivele financiare proprii Desfasurarea activitatii intr-o echipa de profesionisti ce ofera constant suport si pregatire. Astept CV voastre pe adresa de e-mail [email protected]

 • Grădinița cu Program Prelungit nr.2 din Timișoara str.Herculane nr.9, organizează concurs pentru ocuparea postului de Îngrijitor, perioadă nedeterminată. Concursul va avea loc în data de 18.07.2022 ora 9,00 la Grădinița cu Program Prelungit nr.1, str.Aluniș nr.41A Timișoara. Bibliografia și documentele pentru constituirea dosarului de concurs sunt afișate la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr.1 str.Aluniș nr.41A Timișoara. Dosarele candidaților se depun în perioada 23.06.2 . Relații la tel. .

 • Grădinița cu Program Prelungit nr.36 din Timișoara str.Teiului nr.5, organizează concurs pentru ocuparea postului de Fochist, perioadă nedeterminată. Concursul va avea loc în data de 15.07.2022 ora 9,30 la Grădinița cu Program Prelungit nr.37, Calea Aradului nr.56 Timișoara. Bibliografia și documentele pentru constituirea dosarului de concurs sunt afișate la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr.36 str.Teiului nr.5 Timișoara. Dosarele candidaților se depun în perioada 22.06.2 . Relații la tel. .

 • 1

  caut sa am grija de batrani la domiciulu le fac de toate mai multe detali se pote si la fata locului si la telefon

 • 1

  angajez muncitori finisaje interioare (glet,rigips parchet,termosistem)etc.plata mp

 • Șofer cat B+E,mașină personală cu 7 locuri,caut de muncă ajutor instalator,electrician sau alte reparații + șofer.

 • Posesor de permis categoria B caut loc de munca în Italia vorbesc puțin germană am lucrat trei ani ca șofer în Germania în plus vb limba italiana ff bine posed acte italiene

 • 1

  Șofer cu experiență caut loc de muncă ca șofer categoria B am lucrat în Italia și Germania ca șofer, vorbesc italiana și puțin Germana preferabil Timișoara și județul Timiș

 • Firma de distribuție căutam responsabil mediu - Program: Luni-Vineri 08:30-17:00 - Salar motivant Avem rugămintea sa ne Trimiteți CV-ul dvs.

 • Sofet categorie b.c..e doresc angajare

 • Salveaza cautarea