Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • SC TATLi SRL MAGAZIN DE IMBRACAMINTE ANGAJEZ VINZĂTOARE . SALARIU 2400 LEI net iNFORMAȚII LA TELEFON

 • Femeie Am 45 ani Caut sa iau in îngrijire un bătrân sau o bătrânica cu dezabilitati sau fără, pentru sa nu mai plătesc chirie.Suntem soț și soție și un bichon ..Pentru mai multe detalii astept sa fiu contactată.

 • Doresc angajare șofer cat b

 • 1

  Caut Job (4 ore ) de după masa. Am terminat facultatea de Științe economice

 • 3

  Barbat serios,43ani,carnet cat B,domiciliu in Timisoara,caut loc de munca atat cu norma intreaga cat si cu ziua(exclus constructii si productie).

 • 1

  Help my pliz, Către toate fabricile care fac angajări va rog Lăsați-mă și pe Mine sa Lucrez în firma voastră cite opt ore pe schimbul doi, Timisorean cu50ani de viata si 25ani de munca,Acum Locuiesc in zona Circumvalatiunii,comunicativ,rezistent si vigilent pot lucra doar schimbul doi de Luni pina Vineri cite opt ore deoarece pe schimbul unu îngrijesc mama bolnava și fac școală onlain pe Leptoc cu copilul nostru iar pina vine Soția acasă de la schimbul unu Nu pot sa le las singure căci este foarte periculos astăzi de aceia caut o firma care să-mi dea Șansă să Lucrez schimbul doi căci Nu Cerșesc Nimănui Nimic ci doar doresc sa Lucrez doar schimbul doi căci pot sa va fiu util ca., 1-Cititor verificator si inregistrare date al indexului de la contoarele de la Eongaz sau apaAquatim sau Enelcurent., 2-Lucrator comercial/Manipulant marfa la Magazine/Depozite si Fabrici de Productie., 3-Ingrijitor de casa și famili cu Batrini și Copilasi., 4-Operator linie producție, ambalare manuala,control tehnic si calitativ a produslui final ajuns la capătul Liniei, 5-Agent de Securitate control acces si supraveghiere diverse obiective, 6-Operator Malaxor Preparare diverse retete in Panificatie/Carmangerie sau Producerea de Cartoane. 7-Agent ordine si curatenie la diverse obiective,Moluri,Birouri,Magazine,Spitale si Facultati 8-Operator la Presa de Balotat diverse deșeuri din carton,folie,peduri plastIc., Acum astept oferte la telefon descifrabîl prin Literele din alfabet, tel,oggd.fbh.dho-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero,

 • Timisorean51ani, comunicativ, rezistent și vigilent doresc și pot sa Lucrez cite opt ore de Luni pina Vineri, dimineața între orele 07-11sau 08-12 dar și seara între orele 17-21 sau 18-22 deci pot Lucra ca, 1-Agent ordine și curatenie sau ca 2-Manipulant marfa sau ca 3-Agent de securitate-protectie si paza diverse magazine sau ca 4-Ingrijitor de Batrini și Copilași sau ca 5-Operator la Presa de Balotat paleti ecologici din Hirtie,Folie,Peduri,Cartoane,Sticla sau ca 6-Operator malaxorist la prepararea diverselor Retete din Panificatie,Carmangerie,Patiserie sau de prepararea Cleiului pentru fabricarea Cartonului,Va aștept oferte Legale si sms la telefon, zero, sapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero- .

 • Help my pliz, Către toate firmele care fac angajări va rog Lăsați-mă și pe Mine sa Lucrez la voi, Timisorean51ani din zona ghlazar colt cu cetatii,Eu pot Lucra ca, 1-Agent securitate control acces marfa și persoane la poarta cu bariera sau Agent supraveghere diverse magazine, 2-Operator ordine și curatenie, 3-Operator presa de balotat ecologica,4-Manipulant-Ambalator marfuri, Operator linie producție la capăt de Linie doar pe ture de zi în doua ture a cite 8opt ore de Luni pina Vineri sau pot Lucra în ture de zi 12cu36,prima zi 12ore la munca iar a doua zi 36ore Liber, Acum aștept oferte la fon-zero, șapte, șapte, patru,, sase, doi, opt, patru, opt, zero, pentru un salariu decent plus bonuri de hrana și transport asigurat sau decontat!Thank you, God bless you!

 • 2

  Timisorean de 51ani cu experienta în Munca de peste 25ani pot sa va Asigur ingrijirea-ordinea și curățenia la magazine, Birouri, cantine sau a căminului vostru de Luni pina Vineri cite opt ore, dimineața patru ore intre orele 08-12 dar și seara între orele 18-22,Sunt comunicativ, rezistent, vigilent, Astept oferte sms la telefon-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • 1

  Timisorean51ani din zona ghlazar colt cu cetatii, 1-Acum pot Lucra de acasă pe Net prin calculator,2-Lucrez acasa la ambalarea și etichetarea diverselor produse cosmetice, 3-Lucrez acasă la asamblarea manuala și inpachetarea diverselor jucări pentru Copilasi, Astept oferte de Munca Legale la tel, zero, sapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • 3

  Firma de paza angajeaza personal calificat.Salariu atractiv, mai multe detalii la numarul de telefon: .

 • Economist cu experienta caut loc de munca

 • 1

  Caut loc de munca ca motostivuitorist maxim 3 schimburi. Dețin autorizație iscir . Experienta 5 ani în domeniu. Dețin și iscir macaragiu grupa e.

 • Posesor permis cat B,C,E din '94 fara atestate caut de lucru .Cazier curat si fara evenimente rutiere! Am experienta pe 3,5t si transport persoane extern.

 • Imi caut de lucru o zi o zi tel

 • Pizzer cu experienta pe cuptor electric sau pe lemne caut de lucru in Timisoara. Salariul la iesirea din tura.

 • Sofer profesionist detin permis de conducere cat.B,C,E. din anul 1988. Am 49 de ani,ingrijit,cazier curat,nu fumez,nu consum alcool si nu vorbesc mult sau neintrebat,dar capabil sa intretin o discutie .Conduc orice model de autovehicul. Am microbus cu 8+1 locuri. Sunt disponibil 24 de ore din 24.Cer si ofer seriozitate.

 • 3

  Vrei o afacere fara riscuri? Este extrem de #simplu sa incepi o afacerea nu te lovesti de investitii financiare consistente, riscuri sau demersuri birocratice laborioase, precum in alte tipuri de afaceri. Orice persoana, indiferent de formarea profesionala, de varsta se poate alatura companiei si poate demara afacerea. Printre cele mai importante motive pentru care merita sa devii Business Owner si sa iti construiesti o afacere in network marketing se numara: Un trainer sau coach personal pentru business+ul tau pentru ca in aceasta afacere, intri pentru tine, dar nu esti niciodata singur; posibilitatea de a calatori global, in conditii de cinci stele si cu bani de buzunar; crearea unor relatii de prietenie speciale; o oferta generoasa si moderna de materiale informative print/online/audio/video; training-uri speciale; posibilitatea de a-ti dezvolta afacerea in orice colt al lumii; program flexibil poti sa faci afacerea part-time, in orele si zilele care iti convin, de oriunde te-ai afla; recunoastere din partea companiei pentru reusitele tale .daca esti interesat{a} lasa un mesaj .

 • 1

  Firma de incaltaminte,angajeaza muncitori necalificati cu vointa de munca, salar atractiv, bonuri de masa, transport asigurat din Timisoara. tel.

 • Coordonator securitate cu experienta caut de lucru ofer seriozitate .detin auto propriu .

 • Salveaza cautarea