Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Bucătar Piter cu experienta in occident caut de lucru în domeniu. Atenție Doar in Timișoara.

 • s. c Dav-Pellet Lugoj, angajeaza personal cu contract de munca pe perioada nederminata. salar 2.200 lei net plus bonusuri extrasalariale. program de lucru Luni-vineri de la 08-16 sâmbăta și duminica liber.

 • Firma de distribuție căutam responsabil mediu - Program: Luni-Vineri 08:30-17:00 - Salar motivant Avem rugămintea sa ne Trimiteți CV-ul dvs.

 • Firma de distribuție căutam responsabil resurse umane - Program: Luni-Vineri 08:30-17:00 - Salar motivant + BONUS Avem rugămintea sa ne Trimiteți CV-ul dvs.

 • 4

  Inginer AGRONOM (din 2007) , 43ggv ani, doresc ANGAJARE. MASTER in SISTEME DE PRODUCERE A FURAJELOR (din 2017), permis de conducere A, B+E, C+E, D+E, atestat SSM, cunostinte de baza in mecanica, dornic de evolutie profesionala, receptiv, experienta MANAGEMENT, experienta in administrare si organizare, experienta in comercializare utilaje agricole si de constructii, doresc angajare la firma cu profil AGRICOL sau reprezentanta locala.

 • Acum doresc și pot Lucra ca.,Operator la presa de balotat si legat paleti din deseuri sau pot Lucra ca Operator Sortator colete la Depozit de Currierat sau pot Lucra ca Agent de securitate control acces marfa și persoane dar și supraveghere diverse Magazine din Shoping city moll sau Iulius town moll și monitorizare video și înregistrare date în Registrele postului dar și trimiterea de informări, emailuri în programul pc-ului de la Recepția Vodafone, Continental, City Center sau de la Postul Poarta cu bariera de acces control auto și persoane la diverse, Companii inductriale, Magazine,Fabrici, Santiere,Depozite,Molurii și Complexe comerciale sau pot Lucra ca Servant Pompier cu experienta dar care doresc sa ma si Recalific cu Certificat si Atestat la noul loc de Munca ca Servant Pompier Privat sau pot Lucra la Supravegeat,insotit si ingrijit seniori si copilasi aflati singuri acasa sau Lucrez ca Operator la Presa de Stantat si Debitat tabla sau diverse garnituri motoare si genti auto.,Mentionez ca sunt un Timisorean de 52ani de viata si 28ani de Munca din zona circumvalatiunii cu experienta în Munca ture alternative de zi 12cu36 sau 12cu24/12cu24 sau16cu32,astept oferte Legale la telefon,zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • Timisorean52ani din zona Circumvalatiunii,comunicativ,rezistent și vigilent doresc și pot sa Lucrez caci am experienta in Munca doar ca, 1-Operator Sortator Colete la Depozit de Currierat sau ca Operator linie productie la testare-verificare si ambalate produs final sau ca Gradinar la intretiner si amenajarea spatiilor verzi,gradini si Locuri de joaca sau ca Operator la Presa de stantat si debitat tabla si garnituri pentru motoare auto,2-Agent ordine și curatenie sau ca 3-Manipulant marfa la Magazine,Depozite si Fabrici sau ca, 4-Agent de securitate-protectie si paza sau ca, 5-Ingrijitor de Batrini și Copilași sau ca 6-Operator la Presa de Balotat paleti ecologici din Hirtie,Folie,Peduri,Cartoane,Sticla sau ca 7-Operator malaxorist la prepararea diverselor Retete din Panificatie,Carmangerie,Patiserie sau de prepararea Cleiului pentru fabricarea Cartonului,Va aștept oferte Legale si sms la telefon, zero, sapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero. .

 • Timisorean de 52ani,Acum pot Lucra deoarece am experienta ca, 1-Manipulant ajutor al Soferului de pe camionul de distributie marfa sau Operator la Presa hidraulica de presat si balotat peleti deseuri sau pot Lucra la Presa de stantat si debitat tabla sau garnituri motoare,anvelope auto si Biciclete.,2-Servant pompier si Agent de securitate,monitorizare video si control acces marfa si persoane.,3-Cititor al contorului de curent și gaz si apa cu poza și înregistrare indez sau ca 4-Postas Livrat diverse acte și facturi, reviste, scrisori, citații în zona circuvalatiunii sau ca, 5-Agent ordine și curatenie deci pot sa va Asigur ingrijirea-ordinea și curățenia la magazine, Birouri Bancare, cantine,cabinete medicale sau notariale, sau ca,6-Manipulant verificat si ambalat colete dar și aranjat marfa pe raftul magazinului și la depozit,Doamne Dumnezeule ajutama cu un Loc de munca Legal in ture de zi sau noapte 12cu36 adica o tura la munca pot sa stau si 16ore si a doua zi sa fiu Liber deoarece trebuie si sunt Dator si Obligat sa Supraveghez-ingrijesc si insotesc pe Mama mea de 75ani bolnava cu pierderi de memorie si echilibru/Sunt comunicativ, rezistent,calm,politicos si vigilent, Astept oferte sms la telefon-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!Help my pliz-Thank you end God bless you.

 • Timisorean52ani din zona circumvalatiunii pot sa va fiu util pe timpul nopti ca fost Sportiv si calificare ca Agent de securitate-supraveghere-protectie si paza pe ture de zi sau noapte 12cu36sau24cu48,La Hoteluri,Moluri,,Blocuri,Magazine,Fabrici,Compliexe comerciale,Camine studentesti,Azile,Vile,,Duplexuri,Depozite deci pot sa va fiu util pe timpul nopti deoarece am experienta si ca Servant pompier-monitorizare video contra incendiilor-furtului si inundatiilorThank you, God bless you! tel zero,sapte,sapte,patru, sase,doi,opt,patru,opt,zero.

 • Timisorean52ani,comunicativ,rezistent,calm,politicos si vighilent cu experienta ca Supraveghetor,insotitor,ingrijitor Acum pot sa asigur in ture de zi 12cu36 Sprijin total diverselor Persoane primite sub Paza si Protectie caci timp 12 ore vor fii sub supravegherea mea in care le voi Asigura starea de Sanatate si voie buna prin dialoguri,plinbari,masaje,servirea hranei si a tratamentului medical deci acum pot sa îngrijesc seniori si juniori aflati singuri acasa pentru doar 20Lei/h cu hrana calda inclusa la prinz si transport asigurat sau decontat de client,Mentionez ca a doua zi fac acelas lucru pentru Mama mea de 75ani pe care o ingrijesc deoarece are pierderi de echilibru si memorie,Astept oferte de la tel,zero,sapte,șapte,patru,sase,doi,opt,patru,opt,zero!

 • Angajez Doamne la curatenie birouri un sigur schimb de la ora 12:00 la ora 20:00 mai multe detali la nr de telefon .

 • Lăcătuș confecții metalice cu experienta în montaje confecții metalice, cât și uzinare în secție caut loc de munca.

 • Firma in domeniu cautam operatori curatenie, perioada determinata 15-19.08 200 de lei pe zi-plata in ultima zi . Fabrica din Timisoara. Contract de munca. Mai multe detalii la telefon

 • Angajăm persoană, serioasa, comunicativa, cunostinte operare calculator, pentru postul de operator facturare in domeniul panificatie, patiserie, cofetarie. .Locatie centrala aproape de bul Cetatii. Oferim salariu bun și tichete de masa pe card. Toate detaliile le obtineti la telefon inclusiv programarea unei intalniri!

 • Croitorie...la comandă si retusuri

 • Angajăm Muncitori cu Experiență în Producție și Montaj Garduri plăci și stâlpi beton , oferim salar și condiții favorabile pentru munca, se face contract de munca, și se oferă și CAZARE . Firma de construcții. Localitate Timișoara. Mai multe informații la telefon

 • Angajam 2 băieți pt presa an calea sagului la molu nou pt detalii sunați

 • Firma de paza angajeaza personal.Salariu atractiv, mai multe detalii la numarul de telefon:

 • Barbat am 51 anii,caut de munca softer ctg.b. cine are nevoie de un om bun serios si de incredere ma gasit pe mine?curat pomi,vie,trandafiri,gradina,menaj si la blocuri intretin si case,bun gospodar,spatl verzi,meserias universal si la instaltie electrical ,sanitara ,tot CE trbuie facut LA o casa.serious telefon .ok

 • Caut de munca sofer cat b.am Masina întreținere paza in gospodărie la cade spati verzi de toate stiu sa fac curat pomi vie tuns pomi ornametali de toate meserias universal caut de munca la oameni seriosi si hoteluri la întreținere orce. Sint om serios cine are nevoie de un meseriaș în orce domeniu ma pricep la instalație sanitară electrica mai multe .nr .

 • Salveaza cautarea