Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Bacau Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  SC RAMIDI CONF SRL,STR.TURBINEI,NR.4,ANGAJEAZA CONFECTIONERI IMBRACAMINTE SI CONTROLOR CALITATE.SE ASIGURA DECONTARE TRANSPORT SI TICHETE DE MASA 15 RON/ZI.TEL.

 • 13

  Centru interna ional de productie i dezvoltare a confectiilor textile angajează pentru sediul din Bacau: PERSONAL CALIFICAT Confectioneri înaltă calificare; Controlori calitate linie; Controlori Calitate finisaj; Ingineri produc ie; efi de linie; ASIGURĂM: Stabilitatea locului de muncă. Continuitatea lucrului pe tot parcursul anului; Oportunitatea de a lucra i a se dezvolta în cadrul unei companii de renume mondial; Pregatirea necesară sub îndrumarea celor mai buni speciali ti; Condi ii de muncă optime caracterizate de: înaltă tehnologie, organizare, respect, comunicare i colaborare; OFERIM: Salarii negociabile în func ie de calificare; Tichete de masă în valoare de 15 ron/zi lucrătoare; Premii de produc ie; Prime periodice; Transport la i de la locul de muncă sau decont abonament; Facilită i pentru masa de prânz; Analize medicale anuale gratuite; Consulta ii oftalmologice anuale gratuite; Program: luni -vineri ( ) Va invităm la sediul nostru din Strada Tazlaului nr 7Bis pentru a ne cunoa te si a vă oferi informatii suplimentare sau pute i suna la numărul

 • 1

  Compania de Recrutare ECIM caută OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES! Proiect : Confecționera într-o companie cu peste 300 de angajați. Îți oferim! calificare la locul de muncă; salariu motivant tichete de masă în valoare de 15 lei; bonusuri în funcție de realizări transport decontat asigurare medicală la clinică privată, după perioada de proba. program fix Atribuțiile tale! spirit de echipa lucru în mașînă de cusut sau dorința de a învață în mașînă de cusut; posibilități de dezvoltare profesională. Salar negociabil în funcție de zona de lucru și experiență. Luni-Vineri 7:00-15:30 Pentru a candida la această poziție sună la numărul . ECIM = Echipa de Consultanță și Intermediere în Muncă

 • banzichist confectii doresc part-time sau chiar full-time .peste 20 ani experienta in taiat si sala de croit si sablonat plata la ora-negociabil 10-12.5 RON ORA sau la bucata -totul la fata locului !

 • 6

  Angajam operator masina de cusut,confectionat perdele ,draperii,storuri.Experienta in domeniu reprezinta un avantaj.Program flexibil,salariu motivant.

 • Salveaza cautarea