Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma productie incaltaminte cu sediul in sector 4 angajeaza , cusatori, croitorisi pregatitori -(femei-lucru la masa) Tel.

 • 15

  FIRMA PRODUCTIE INCALTAMINTE CU SEDIUL IN SECTOR 4 , ANGAJEAZA CUSATORI , MUNCITORI NECALIFICATI -FEMEI . SE OFERA POSIBILITATEA DE CALIFICARE LA LOCUL DE MUNCA. SALARIU BUN SI BONURI DE MASA. .

 • 4

  Atelier Croitorie in Bucuresti zona Spital Fundeni Angajam confectionere cu experienta Contract 8 ore/subventie lunara pt proiecte Livrate la termen program normal Tel.0720490320

 • 5

  Gino Rossi Production angajeaza ajutor de magazioner/gestionar marfa pentru productia de incaltaminte CERINTE ale postului: - experienta intr-un post similar constituie avantaj - diploma de calificare constituie avantaj - seriozitate - punctualitate - responsabilitate - atentie sporita Program: L-V. Salariul negociat este BRUT. Orele suplimentare se platesc dublu (nu sunt obligatorii). Oferim tichete de masa: 15lei*nr de zile lucrate Decontarea partiala a transportului. Abonament medical Regina Maria. Pentru detalii sunati la numarul 031.4058085- Tudor Andreea - Economist) Adresa: Splaiul Unirii nr 160A (zona Timpuri Noi)

 • 5

  Gino Rossi Production angajeaza muncitori calificati (cusatori) si necalificati pentru productie fete incaltaminte CERINTE ale postului: - experienta intr-un post similar - diploma de calificare constituie avantaj - seriozitate - punctualitate - responsabilitate - atentie sporita Program: L-V 7:00-15:30 Salariul negociat este BRUT. Orele suplimentare se platesc dublu (nu sunt obligatorii). Oferim tichete de masa: 15lei*nr de zile lucrate Decontarea partiala a transportului. Pentru detalii sunati la numarul (Tudor Andreea - Economist) Adresa: Splaiul Unirii nr 160A (zona Timpuri Noi)

 • Atelier de creatie vestimentara cu 10 ani vechime, situat in Calea Crangasi, Bucuresti, foarte aproape de metrou, angajeaza confectionera/modeliera cu experienta in rochii de ocazie (rochii de miereasa, rochii de seara, etc.) Se doreste o doamna serioasa, cu experienta obligatorie in confectionarea rochiilor de ocazie, care sa puna pret pe calitatea produsului pe care il confectioneaza si care sa fie pasionata de meseria pe are o practica. Oferim un mediu placut de lucru, seriozitate, carte de munca, bonusuri la produsul confectionat.

 • 5

  Ne dorim sa ni se alăture echipei noastre o persoana serioasă, atenta la detalii pentru a calca si ambala produsle noastre. Se oferă mediu de lucru plăcut. Detalii se discuta la interviu. Atelierul nostru se afla in zona Crangasi.

 • Angajam persoana calificata si responsabila pentru diverse retusuri haine.

 • 8

  Conflux isi mareste echipa! Daca ai experienta in domeniul confectiilor textile, esti o persoana serioasa si iti doresti un loc de munca STABIL ( suntem pe piata din 1991), te invitam la sediul nostru sa ne cunoastem! Comenzi 12 luni/an, conditii de munca la cele mai inalte standarde! min. 3 an experienta Zona Piata Cosbuc - sector 5 tel contact 0722430831 Beneficii: bonusuri tichete masa val maxima ab. transport prima de vacanta si sarbatori (Paste /Craciun)

 • 6

  Urgent, angajam croitori cu experienta pentru atelier croitorie-retus, situat in zona Vitan, Bucuresti Mall. Se ofera conditii de munca avantajoase, program flexibil, pachet salarial atractiv. Cerinte: experienta solida in croitorie si in utilizarea masinilor de cusut profesionale. Persoana serioasa, dinamica, cu abilitati de comunicare si relationare cu clientul. Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0738123456

 • Urgent!!!!Angajam confectionere cu experienta pentru masina liniara ,butoniera,nasturi . Se ofera salariu fix +bonuri de masa +decont transport. Rugam seriozitate !!!

 • 3

  ANGAJAM CUSATORI INCALTAMINTE SI PREGATITOR PENTRU LUCRU LA PERECHE. SEDIUL IN SECTOR 4 -APARATORII PATRIEI. TEL.

 • 1

  Se cere: Experienta de minim 3 ani pe un post similar; Indemanare, precizie si rigurozitate in efectuarea controlului tehnic de calitate; Atentie deosebita in verificarea detaliilor; Flexibilitate si disponibilitate in raport cu procesul de lucru; Respectarea ritmului normat de control; Planificarea activitatii si a timpului de lucru; Asumarea responsabilitatii in control efectuat; Disponibilitate pentru deplasari Permis de conducere Oferim: Un pachet salarial motivant; Masina de serviciu, telefon Conditii de munca favorabile dezvoltarii profesionale. E-mail: Adresa: Sos. Bucuresti-Magurele, nr. 47B, Sector 5, Bucuresti Transport: 303, STB428; STB426; STB464 Alatura-te echipei noastre!

 • 1

  Ofer servicii de croit(banzic si curris) dupa orele de program sau sambata!

 • 2

  Manipulam marfa, nu piata! TANEX S.R.L., important producator si exportator din industria confectiilor textile si tricotajelor, angajeaza: MANIPULANT MARFA Se cere: - atitudine pozitiva, rezistenta la volum mare de munca; - simt al responsabilitatii, disciplina. Oferim: - Un pachet salarial motivant; - Conditii de munca favorabile dezvoltarii profesionale. Alatura-te echipei noastre! Relatii: Telefon: 0730.700.892 / 021.4210216 e-mail: ; www.tanex.ro Adresa: Sos. Bucuresti-Magurele, nr. 47B, Sector 5, Bucuresti Transport: 303, R428; R426; R464, maxi-taxi

 • TANEX S.R.L., important producator si exportator din industria confectiilor textile si tricotajelor, angajeaza: OPERATOR CONFECTIONER MASINI DE TRICOTAT Se cere: - experienta in deservirea oricarui tip de masina de tricotat ( rectilinie, circulara, electronica, mecanica) disponibilitate de lucru in ture, in succesiunea de 12/12/48 ore libere SAU daca esti dispus sa muncesti cu colegi care te vor ajuta, si daca vrei sa inveti, putem sa te formam la locul de munca Oferim: - Un pachet salarial motivant; - Conditii de munca favorabile dezvoltarii profesionale. Alatura-te echipei noastre! Telefon: e-mail: Adresa: Sos. Bucuresti-Magurele, nr. 47B, Sector 5, Bucuresti Transport: 303, R428; R426; R464,

 • 3

  Angajam muncitor masina de brodat calificat si necalificat.Salariu atractiv +bonuri de masa.Decont transport. Adresa Dobrogeanu Gherea nr 76 , sector 1 , Bucuresti. Telefon 0722312650

 • Salveaza cautarea