Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam Asistente Manager obligatoriu Limba Italiana ( nivel conversational ) Engleza ( nivel mediu ) Experienta in Microsoft Excell/Word etc.. Responsabilitati: Rasundere la Email-uri companiilor in limba Italiana si Engleza Completare de tabele in Excell/ Documente in Word Bune competente comunicative. Predispunere in a invata si intelege metodologia de lucru a companiei. Disponibilita di fare un corso di 3 settimane presso l azienda Italiana ( In Italia ), il corso/viaggio/alloggio e pagato. Oferim Salariu Atractiv, Contract de Munca.

 • SOCIETATE Comercială angajeaza soferi profesioniști ..relatii la tlf

 • 2

  Angajator este in cautare de TUBULATORI (PIPE FITTER) cu experienta. OFERIM: - Salariu Atractiv , Transport Platit de catre companie (Romania - Olanda - Cu Avion) - Cazare Asigurata/Living (bani de mancare) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc) - Plata la ora/h - Contract De Munca (Firma Italiana) - Transport Casa-Munca Asigurat - Test Covid Platit de companie CEREM: -Cunostinte in Izometrie si desen Tehnic -Cunoasterea si respectarea riguroasa a normelor de securitate -Abilitati de munca in echipa -Calificare in Domeniu -Cazier in Regula -Limba Italiana/Engleza -Efectuarea punctelor de sudura (cunoașterea echipamentului de sudura) -Taierea Tevilor, Asamblarea si Instalarea lor -Cunostinte in Sudura Conducte Gaz/Petrol Cerem si oferim seriozitate, Recrutam din Toata Tara Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt aceptate. Tara: OLANDA

 • Angajam Asistente Manager obligatoriu Limba Italiana ( nivel conversational ) Engleza ( nivel mediu ) Experienta in Microsoft Excell/Word etc.. Responsabilitati: Rasundere la Email-uri companiilor in limba Italiana si Engleza Completare de tabele in Excell/ Documente in Word Bune competente comunicative. Predispunere in a invata si intelege metodologia de lucru a companiei. Disponibilita di fare un corso di 3 settimane presso l azienda Italiana ( In Italia ), il corso/viaggio/alloggio e pagato. Oferim Salariu Atractiv, Contract de Munca.

 • 1

  Detine calificare tehnica d electrician/electromecanic/ lacatus zugrav; Are experienta semnificativa mentenanta tehnica pentru echipamente d tip industrial specifice cladirilor d birouri/centre comerciala/ hale industriale; Are experienta in lucru cu echipamnete si automatizari d tip industrial; Are experienta in lucru pe echipe mobile d interventie tehnica, reparatii si amenajari; Are disponibilitate pentru a participa la interventii in caz d avarii, in afara orelor d program; Detine permis d conducere categoria B. Descrierea jobului Intervin in r gim d urgent l loc tia d s mn t d sup riorul ier rhic pentru solution r incid nt lor si limit r a ventu l lor p gube produs d defect r inst l tiilor si sistemelor cladirilor in cauz ; Re lize za, monitorizeaza si analizeaza citirile lunare de utilitati pentru a mentine un nivel optim al costurilor si identifica solutii de reducere in cazul costurilor excedentare; Identifica solutii de rezolvare a incidentelor si/sau functioneaza ca punct de escaladare cate persoana responsabila cand este cazul; Informeaza proprietarul precum si responsabului de locatie asupra incidentului si solutiilor de remediere; Intocmeste si transmite rapoarte pentru o informare corecta si completa privind status-ul locatiei: Desfasoara activitati specifice de mentenanta/ intretinere si reparatii a instalatiilor aferente cladirilor de birouri sau spatii comerciale (depozite, magazine), industriale; Monitorizarea activitatii firmelor subcontractoare - daca este cazul; Beneficii: Pachet salarial atractiv; Tichete de masa; Mediu de lucru placut; Oportunitati de dezvoltare profesionala; Contract de munca pe perioada nedeterminata

 • 1

  curse BeNeLux- Franta, contract Romania 3000 lei brut. 2500 euro. Limba engleza obligatorie, ADR. Tel.

 • in general munca de birou diplomata in anul 2020 in administratie si gestiune in atentia clientului vorbesc 4 limbi straine.

 • Angajam mecanici auto cu experienta(salariul este atractiv).Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon sau .

 • 4

  Locuri de munca - GERMANIA – INGRIJIRE BATRANI Pentru detalii, suna la : 771 - 323268 - / 0341630007 Cerințele principale sunt: Experienta minim 3 luni , chiar si in familie; Limba germană la nivel incepator; Noi iți oferim suportul nostru pe tot parcursul colaborării, cu asistenta telefonica 24 de ore din 24 de ore! Transport gratuit dus-întors Asigurare de urgență în DE si în RO!; Plecari rapide (1, 2, 3 sau 4 luni) cu 1 luna pauza in Romania. Cursuri de limba germana - GRATUIT ‼️FARA COMISION‼️ - Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia!

 • Angajam macaragiu atestat pentru macara turn cu comanda la sol pe perioada nedeterminata. Punctul de lucru este situat in str. Eilberarii nr.48, Constanta, proiect rezidential CALIPSO RESIDENCES. Asteptam CV-ul dvs.!

 • 1

  program o zi cu o zi, carte de munca, salariu fix + procent....este necesara experienta ca vânzător.

 • Frigotehnica angajeaza pentru judetul Constanta Tehnician frigotehnist. Candidatul ideal Experienta anterioara in service pentru instalatii frigorifice Studii tehnice d specialitate Disponibilitate la deplasari Dorinta si curiozitate d a invata echipamente noi Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit d initiativa Disponibilitate pentru dezvoltare profesionala permanenta Disponibilitate pentru program prelungit si deplasari interne. Calificare Frigotehnist - constituie avantaj. Descrierea jobului Efectu z op r tiuni s rvic si m nt n nt l inst l tiil frigorific Asigur suport t hnic pr cum si function re in conditii bun inst l tiilor frigorifice d c re r spund Pachet beneficii: P ch t salarial motiv nt Tichet de masa Asigurare medicala de sanatate Sistem de bonusuri si compensatii in conformitate cu prevederile interne Formare profesională in concordanta cu domeniul Participare la traininguri si expozitii de specialitate Automobil de serviciu, tableta, telefon mobil Mediu de lucru plăcut intr-o echipa profesionista si dinamica Descrierea companiei Frigotehnica este unul dintre furnizorii importanti in domeniul frigului din Romania si ofera solutii complexe de frig pentru segmentul de retail si industrial.

 • Restaurant intrare Mamaia vrea sa își mărească echipa , barman-Ospatar , bucătar !pentru mai multe detalii

 • 9

  Hotel Class Constanta angajeaza bucatareasa permanent Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa Str.Rascoala din 1907 nr 1 si telefonul din anunt

 • 4

  Resposabilitati: -Sa intampine oaspetii hotelului conform standardelor de siguranta in mod amiabil si profesional; -Sa rezerve si cazeze oaspetii cu eficienta si profesionalism; -Sa administreze rezervarile, mesajele, anularile, no-show-urile de pe platforma Booking.com, avand toate cunostintele necesare in activitatea si lucrul pe aceasta platforma; -Stabileste relatii optime cu oaspetii pentru rezolvarea in timp util a tuturor situatiilor ocazionale, informand un superior daca este necesar; -Se informeaza permanent despre actiunile si activitatile din incinta proprietatii; -Are atributii de facturare si incasare daca este necesar; -Mentine ordinea la receptie, aranjand documentele in cauza; Candidatul ideal: -Atent la nevoile oaspetilor, amiabil, sociabil; -Vorbitor de limba engleza (nivel B2, intermediar); -Aspect fizic placut; -Experienta anterioara in acest domeniu; -Abilitate de a lucra in programe de calculator, in special pe platforma Booking.com, sa fie familiar cu modul de lucru si gestionare a rezervarilor de pe aceasta; -Flexibilitate si responsabilitate la situatiile care intervin in interactiunea cu oamenii. Pentru detalii suplimentare despre locatie, cat si poze cu aceasta, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon afisat. De asemenea, salariul este negociabil.

 • 66

  Casa OK BY OVO angajeaza pentru perioada estivala ,urmatoarele categorii de personal ; OSPATARI ,BARMAN ,AJUTOR DE BUCATARI, CAMERISTE,SPALATOR VASE ,INGRIJITOR SPATII HOTELIERE. Asiguram cazare si masa gratuit . Salariile se vor negocia la interviu functie de experienta si vechime . Pentru relatii

 • Caut sa lucrez ca și lucrător comercial intr-un magazin de îmbrăcăminte/încălțăminte, am mai muncit în acest domeniu,am 31,ani,locuiesc în Constanța .

 • 2

  Cariera de piatră Săcele, angajăm personal calificat. Salariu atractiv, plată la oră, în func ie de fi a postului.

 • 5

  Anagajam vanzatoare, magazin tip Quick Food situat in Constanta, capat de linie Poarta 1, in incinta Port Constanta, vis a vis de Administratia Porturilor Maritime Constanta. Spatiul ofera toate conditiile necesare, activitate fiind desfasurata intr-un mediu cat mai bun. Pentru mai multe detalii va rog sunati!

 • program de la 7 dimineața până seara când se culca copiii sau interna de luni până vineri, sâmbătă și duminică liber. 3 copii 3 ani, 1an și 10 luni,1luna și 2 săptămâni salariu 2000 lei. pașaport și permis de conducere, Disponibilitate de a călători în țară și străinătate.Pentru deplasări în Europa și in afara județului se plătește suplimentar.

 • Salveaza cautarea