Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Confectii croitorie Constanta Constanta

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Angajam personal spalatorie textile

  Spalatorie textile zona Cet, angajam personal cu sau fara experienta, persoana energica, orientata catre client si calitatea. Contract de munca nedeterminat , salariul in functie de experienta si pricepere. Relatii la tel:

 • 4

  Angajez croitoreasa

  angajez croitorese cu experienta salariu motivant tel

 • 3

  Angajez Confectionera

  Societate comerciala, cu vechime de 20 de ani in domeniu, angajeaza confectionera in Constanta. Program Luni-Vineri 8h zi: 8-16:15, mediu de lucru placut si salariu atractiv. Relatii la tel.:

 • 1

  Angajez croitoreasa

  Societate producătoare de echipamente pt protectia muncii, angajam confecționer masina liniara program 08- 16 zona Halta Traian ( zona magazinului de mărfuri confiscate)

 • 50

  info management angajeaza operator bobinator - dublator

  S.C. INFO MANAGEMENT S.R.L. angajeaza OPERATOR BOBINATOR - DUBLATOR. Pentru mai multe informatii, va rugam , sa veniti la sediul firmei din Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu 125, intre orele 8.30-16.00, de luni pana vineri, unde veti primi toate informatiile despre posturile vacante. Totodata veti vedea si care sunt conditiile pe care le oferim. Asiguram transportul din Cobadin, Topraisar, si Medgidia. Programul este de 12 24 si 12 48h. Va steptam.

 • 1

  Angajez croitoreasa cu experienta

  Angajez croitoreasa cu experienta. Salariul in functie de cunostinte. Mai multe detalii la telefon.

 • 34

  SC.Romtextil SA Constanta angajeaza Personal intretinere cladiri

  SC.Romtextil SA Constanta angajeaza Personal intretinere cladire, locatie situata in Constanta, Bdul. Aurel Vlaicu nr. 125. Responsabilitati: - intretinerea ordinii si curateniei cladirii si spatiilor auxiliare - efectuarea de reparatii minore la cladiri, instalatii sanitare - intretinerea spatiilor verzi si a gardurilor - intretinerea canalelor de evacuare a apei din curtea interioara - intretinere si curatare panouri fotovoltaice Program de lucru: luni - vineri 08.00 - 17.00 Salariul porneste de la venitul minim pe economie la care se adauga bonuri de masa in valoare de aprox. 400 ron. Relatii la tel: sau email:

 • 1

  Angajam personal

  Spălătorie curățătorie haine și lenjerii Angajăm Personal Pentru calandru și mașini de spălat. Program 8 ore decont transport

 • Angajez croitoreasa mașinista

  Angajez croitoreasa pentru reparații, ajustări ,modificări, cu experienta în domeniu, dorim seriozitate.

 • 1

  Caut croitoreasă

  În prezent, căutăm un croitor calificat și cu experiență care să se alăture echipei noastre SAU SUB FROMA DE COLABORARE . În calitate de croitor, veți fi responsabil pentru crearea, modificarea și repararea articolelor de îmbrăcăminte pentru a satisface nevoile și preferințele specifice ale clienților noștri. Veți lucra îndeaproape cu clienții noștri pentru a vă asigura că stilul, potrivirea și designul dorite sunt atinse, oferind în același timp un nivel înalt de servicii pentru clienți. Candidatul ideal ar trebui să aibă o atenție excelentă la detalii și să poată lucra eficient într-un mediu cu ritm rapid. Responsabilitati Luați măsurători precise și înregistrați modificările necesare pentru articole de îmbrăcăminte Ajutați clienții în selectarea țesăturilor și modelelor adecvate Coaseți, modificați, reparați și potriviți articolele de îmbrăcăminte conform cerințelor clientului Creați articole vestimentare personalizate de la zero, urmând specificațiile clienților Asigurați-vă că toate articolele de îmbrăcăminte sunt finisate la un standard înalt, acordând o atenție deosebită calității și detaliilor. Cerințe Experiență dovedită ca croitor sau rol similar Cunoștințe excelente de tehnici, echipamente și materiale de cusut. we also accept employees of other nationalities.

 • 5

  Atelier confectii textile angajeaza personal la calcat finisat.

  Atelier confectii textile angajeaza personal la calcat finisat. Atelierul se afla in zona Aeroport Mihail Kogalniceanu. Asiguram transport Program de lucru 8 ore, luni-vineri.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Constanta

Localități

Constanta
Salvează căutarea