Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 19

  In Buzau, angajam lucrator in sectie de productie mobilier. Experienta in domeniu constituie un avantaj, dar nu este o problema lipsa experientei, asa ca ai curaj si incearca. Suntem o echipa mica pe care dorim sa o marim cu oameni seriosi si dornici de autodepasire. Lucram intr-un atelier dotat cu utilaje performante si efectuam lucrari in diferite domenii si in diferite locatii, astfel ca satisfactiile nu vor intarzia sa apara. Incercati. Pentru relatii folositi telefon 0749203895, Adresa atelierului str Transilvaniel nr. 429. Buzau

 • Divizia SC PORTE E SCALE (parte din grupul Aqua System prezent pe piata romaneasca din anul 1990), firma producatoare de tamplarie termoizolanta, pereti cortina, fatade ventilate angajeaza Inginer proiectant. Tipul de candidat: Studii tehnice absolvite; Experienta in tamplarie de aluminiu si pereti cortina reprezinta un avantaj; Experienta minim 3 ani in proiectare, constituie avantaj experienta in proiectarea obiectelor finite din aluminiu/PVC; Cunoasterea programelor pentru tamplaria din aluminiu; Cunoasterea sistemelor de aluminiu si feroneriei din aluminiu; Cunostinte de limba engleza; Cunoastinte de desen tehnic, calcul matematic si principii de proiectare inginereasca; Cunostinte PC Pachet MS Office, AutoCAD; Capacitatea de a lucre in echipa; Abilitati de relationare cu clientii; Disponibilitate la deplasari; Punctual, serios si cu dorinta de a se specializa in domeniu. Responsabilitati: Gestioneaza implementarea proiectului alocat; Estimeaza suprafete si cantitati; Realizeaza necesar de materiale, calcule tabelare; Pregateste dosarul tehnic: sectiuni specific, detalii de montaj; Intocmeste proiectele de executie in vederea lansarii in productie; Intocmeste documentatii de proiectare care tin de specificul firmei (tamplarie aluminiu-PVC); Ofera solutii pentru situatiile intalnite pe santier (impreuna cu managerul de proiect); Realizeaza proiectul de montaj si-l transmite sefului de santier; Urmareste comenzile in procesul de fabricatie; Raspunde de calitatea lucrarilor in conformitate cu documentatia; Deseneaza, proiecteaza, redacteaza pe calculator proiectele incredintate; Participa, in cazul in care este solicitat, la antemasuratori si masuratori pentru relevare a constructiilor existente, precum si verificarea pe santier a cotelor si dimensiunilor de executie; Participa la coordonarea unor faze importante de lucrari in fabrica sau santier. Oferim: pachet salarial motivant; mediu de lucru placut, creativ, posibilitate de promovare. Persoana de contact: Larisa Cojocaru

 • Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar în Brașov, angajează în domeniul construcțiilor dulgheri, fierari, zidari, placatori cu polistiren și personal necalificat. Se asigură Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 săptămâni.

 • 6

  Angajam FINISATORI/ DULGHERI/ FIERARI CU EXPERIENTA- pentru fabrica de constructii din Buzau. Se cere: calificare si experienta in domeniu. Se ofera: - salariu motivant + tichete de masa (400 lei) + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: .

 • 4

  Angajam OPERATOR STATIE BETOANE cu experienta pentru companie de top, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din Romania. Descrierea postului: - verifica instalatiile statiei de betoane si le regleaza respectând instructiunile tehnice si reteta; - verifica stocurile de materii prime; - dozeaza materiile prime conform procedurilor tehnice de executie; - opereaza instalatia de preparare a betonului, conform programului de livrari; - verifica caracteristicile betonului obtinut; - raporteaza productia de beton obtinuta; - primeste comenzi de beton, intocmeste diagrama de livrari; - intocmeste rapoartele de productie, avizele de insotire marfa, fisele de magazie, NIR si bonuri de consum zilnice. Cerintele postului: - studii medii finalizate; - experienta in domeniu minim 3 ani; - cuno tin e operare PC - la nivel mediu; - persoană organizată, cu ini iativă; - persoană cu spirit de echipă dezvoltat, capabilă să se integreze rapid, responsabilă, echilibrată. Beneficii: pachet salarial atractiv: salariu motivant + tichete de masa + alte beneficii. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: .

 • Vei beneficia de: un salariu de 500 EUR net/săptămână; cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: executarea de cofraje pentru diferite elemente de rezistență ale construcțiilor; citirea și interpretarea planurilor de execuție și cele de detaliu pentru executarea lucrărilor în conformitate cu proiectul de execuție; experiență cu sistemul PERI/DOKA; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional; experiență în domeniu; calificare în domeniu avantaj; certificat VCA și BSN valabil; disponibilitate de deplasare cu mașina personală avantaj; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: sau . Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Olanda. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal. Te asigurăm că serviciile noastre sunt și vor rămâne mereu gratuite! Oferte curente: www.silverhand.ro Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO Cursuri de engleză: https://silverhand.ro/lectii-de-limba-engleza-eveline/

 • 2

  Firma de construcții angajează muncitori calificați pentru realizarea de prefabricate din beton. - program luni - vineri --- 7 -16 ( cu pauza de masa) - SALARIU 2360 NET ( in mana ) + orele de weekend plătite în plus. - daca sunt situații de ORE peste program SE PLĂTESC in PLUS - se lucrează 2 weekend-uri pe luna - SE PLĂTESC în PLUS separat - contract de munca - la cerere se OFERĂ CAZARE Se caută PERSOANE SERIOASE și stabile. Pentru detalii sunați la nr

 • 7

  Angajam MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare din Buzau. Se ofera: - salariu fix + tichete de masa + spor week-end - siguranta si stabilitate. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Va asteptam direct la sediul din Galleria Mall, Etaj, de luni pana vineri intre orele 8:30 -16:30 sau contactati-ne telefonic la numarul .

 • 8

  Angajam BULDOEXCAVATORISTsi VOLIST CU EXPERIENTA pentru societate cu renume din Buzau. Cerințe: * Experienta pe un post similar minim 3 ani * Calificare in domeniu * Seriozitate, stabilitate. Vă oferim: * Salariu atractiv -discutat la interviu + transport si cazare asigurate + diurna * Stabilitate si siguranta financiara. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Muncitor necalificat, caut sa ma angajez ca si fierar betonist sau la montat pavaje. Ionuț

 • SC REPSOND COMPANY SRL, cu sediul in loc Berca, jud Buzau, angajeaza pe perioada nedeterminata INGINER DRUMURI SI PODURI cu sau fara experienta. Oferim salariu atractiv. Detalii la tel .

 • Am avea nevoie de 2 rigipsar pentru Franța . Sofer 1880 euro net, pasager 1750 euro basa 39 ora pe saptamana.Ne puteti contacta la aceste nr de telefon: sau la adresa de e-mail:

 • 1

  Angajăm urgent în domeniu montaj pavaj și borduri.Rugăm maximă seriozitate.Necesită deplasări.Tel.

 • 1

  Angajam meseriasi constructori, salariu atractiv, lucrarile sunt in Ilfov, oferim cazare si transport. Mai multe detalii la numarul de telefon

 • 4

  Angajam ECHIPA DULGHERI SI FIERARI pentru societate din Buzau. Exclus colaborare!!! Cerinte: - calificare in domeniu - experienta de lucru minim 3 ani. Se ofera: - salariu motivant + transport si cazare asigurate +diurna + alte sporuri. Pentru detalii sunati la numarul: .

 • 1

  Am avea nevoie de doi agenți de producție pentru asamblarea obloanelor oscilante în atelier in Franța ne puteti contacta la aceste nr de telefon: sau la adresa de e-mail:

 • 4

  Misiune: Izolatorul protejeaza usile si ferestrele, izoleaza exterior si contribuie la finisare pentru protejarea fatadei. Principalele activități: Poziționarea izolației exterioare a unei clădiri El știe tehnicile de instalare a plăcilor de izolație. Să știți cum să preparați orice tip de acoperire, netedă sau granulată, colorată sau nu: Fațada trebuie să fie întotdeauna capabilă să producă o acoperire identică pe întreaga fațadă, chiar dacă este fabricată de mai multe ori, un defect de culoare este imediat vizibil. Distribuiți regulat și rapid pentru a evita uscarea necorespunzătoare Alegeți instrumentele potrivite pentru a fi utilizate pentru locul de muncă, de la unelte și finisaje tradiționale, cum ar fi mistria, până la echipamente moderne pentru suprafețe mai mari, cum ar fi tencuielile. Montați schele și pregătiți cu atenție santierului, protejând deschiderile existente (uși, ferestre etc.), dacă este necesar Abilitati si calitati: De lucru în afara, de cele mai multe ori în înălțime, de multe ori în poziție îngenuncheată prelungită, placatorul trebuie să aibă rezistență fizică bună și să nu ameteasca la inaltime Remuneratie neta de 2000 euro lunar raportat la 39 h pe saptamana Cazarea este asigurata contracost - 250 euro/luna Reprezintă avantaj cunoa terea limbii franceze i plecare cu ma ina personală (dar nu este obligatoriu) In cazul in care este folosita o masina inchiriata costul acesteia pe luna este de 50 euro daca sunt 4 persoane in echipa sau 75 euro daca sunt 3 persoane in echipa Transportul Romania-Franta este rambursata pana la maximum 300 euro pe dovada costurilor originale trimise firmei ce se ocupa de logistica, dacă se utilizează ma ina personală în Fran a (ruta cazare-muncă), se aplică un forfetar de 0,15 /km si daca se foloseste masina inchiriata se aplica 0,10 /km

 • 3

  firma cu experiența în montat borduri pavaj rigole caut lucrări ,pot lucra și-n antepriză cu firme mari care îmi poate aporta lucrări. La fel pot executa lucrări de tencuiala exterioara interioară glet lavabilă placări fațade case blocuri decorativă gresie faianță ,santiere active mari .

 • 1

  Profesional montez pavele borduri rigole parcări alei placări scări cu gresie

 • Executam finisaje interioare și exterioare Placări cu rigips Glet Lavabile Placari cu polistiren si fata bazaltica Tencuieli Parchet Gresie și faianță Facem garduri Etc....lucram cu scule proprii pentru mai multe detalii și informații la Ionuț

 • Salveaza cautarea