Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam instalator aparate de aer conditionat/ instalatii de climatizare Cerintele postului: Cel putin una din urmatoarele conditii: - Frigotehnist - Montator aer conditionat - Instalator pentru sisteme de climatizare (VRV, VRF, etc.) - Muncitor calificat cu experienta în climatizare/ muncitor necalificat Posesor permis de conducere categ. B poate constitui un avantaj Sa asigure montajul, repara ii si service-ul aparatelor de aer conditionat; instalatii de climatizare, aparate frigorifice Localitate: Bucuresti Beneficii - Program de lucru de luni pana vineri; - Lucru in echipa; - Contract de munca; - Bonusuri Descrierea companiei Societate romaneasca, cu capital privat, cu experienta de peste 15 ani in executia si intretinerea sistemelor pentru instalatii de climatizare ventilatie, precum si accesorii de montaj pentru instalatii. Date de contact: Tel. Email:

 • Angajam montatori tubulatura, muncitori calificati/necalificati. Activitatea se desfasoara in mare parte in Bucuresti dar si in alte orase din tara. Pentru persoane din afara Bucurestiului se ofera cazare. Salariu negociabil in functie de experienta.

 • Firma de instalatii angajam: instalatori termice si sanitare cu experienta de minim 2 ani. Contract de munca pe perioada nedeterminata, program full time, salariu motivant, prime de sarbatori, bonusuri in functie de experienta si performanta. Asiguram si cazare persoanelor din provincie.

 • 2

  Angajam in condiții avantajoase personal pentru posturile de: ELECTRICIAN - experiență 3- 5 ani - sa știe să lucreze în tablou electric - sa lege în doze - sa știe să citească planuri - in caz de se lucrează în plus se plătesc ca ore suplimentare INSTALATOR termo sanitare - citește planuri - realizează un necesar de materiale - estimeaza timpi de lucru - montaj centrale , încălzire pardoseala, sanitare, etc - permis cat B Program luni - vineri 8-17 ( o ora pauza) Salariul 2500 -3200 ( in mana ) - in funcție de experiența Transport decontat STB sau Metrorex Contract de munca conform legii. Ne găsiți la 0 7 3 0 7 5 8 2 8 Se caută oameni responsabili. Oferim și cerem seriozitate în câmpul muncii. Se asigura cadru de lucru stabil și profesionist.

 • Angajam INSTALATORI ECHIPAMENTE DE CLIMATIZARE SI VENTILATIE! Descrierea job: - Instalarea sistemelor de ventilație în clădiri rezidentiale, hipermarketuri, spatii comerciale etc - Instalarea echipamentelor de climatizare în interiorul și în exteriorul clădirilor. Cerinte: SERIOZITATE Experienta in domeniui Punctualitate Atitudine pozitiva Avantaje: Contract de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru: 8 ore Pachet salarial motivant in functie de experienta si calificare Salariu integral pe cartea de munca Pentru detalii sunati la nr de telefon:

 • Angajam electricieni și ajutor electrician.

 • Angajam Instalatori si necalificati

 • 3

  Transportam, vindem pământ, moloz, balast cu masini de 3,5 respectiv 5, 7 tone în București și în afara Bucurestiului( menționăm că dispunem si de dubă inchise).

 • 1

  Firma autorizată ANRE angajează,instalatori gaze,apa și termice,full time,salariul pornind de la 3000 RON

 • 1

  Firma de instalatii cauta muncitori în domeniul instalatiilor sanitare/termice. Salarii intre 3000-4500 RON, cu posibilitate de crestere, în funcție de experienta si implicare. Cautam persoane serioase si responsabile, pentru colaborări pe termen lung . Pentru mai multe detalii va rugam sunati la nr de telefon :

 • 1

  Companie autorizata ANRE angajeaza instalatori specializatii in instalatii termice si gaze. Oferim pachet salarial motivant, tichete de masa si tichete cadou, asigurare medicala, autoturism de serviciu si telefon, mediu de lucru placut si motivant. Cerinte: minima experienta in lucrari de instalatii, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, implicare, seriozitate, spirit de echipa.

 • Firma germana cu angajator german angajează instalatori sanitari cu experiența minim 3 ani.Se lucrează doar in interior.Transportul Romania-Germania este gratuit.Cazare asigurata gratuit.Angajarea se face direct cu firma din germania.Nu se plătește comision.Salariu 1500euro net(bani in mana).Se lucrează de Luni-Vineri cate 8 ore pe zi.Limba străină nu este necesara.Plecare rapida.Mai multe detalii la telefon ferim seriozitate.

 • Firma de instalatii din Bucuresti, cu experienta de 20 de ani in constructii, angajem instalator cu experienta in instalatii termice si sanitare Salariul atractiv, program normal, lucrari in Bucuresti si limitrof Bucurestiului. Persoana de contact Neagu Ion /

 • 25

  Angajam muncitori necalificati in domeniul instalatiilor,munca usoara in conditii foarte bune de lucru,oferim salariu incepand de la 2500lei/luna.Posturi libere 3.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 5

  Angajam urgent instalator(instalatii sanitare si termice).Salariu avantajos incepand de la 3300lei.Pentru detalii Ana Berbecaru(de L-V intre 8-16).

 • 3

  Cautam instalator cu experienta pentru mentinerea in stare buna de functionare a instalatiilor termice si sanitare din cladirea noastra de birouri clasa A+, situata in zona de Nord a Bucurestiului. Responsabilitati: -Verifica zilnic si se asigura de buna functionare a instalatiilor cladirii, -Consemneaza in registrul tehnic parametri de functionare; -Ia toate masurile necesare pentru buna functionare si limitarea oricaror defectiuni, -Indeplineste orice alte sarcini de mentenanta stabilite de biroul tehnico-administrativ, pentru buna functionare a cladirii. Cerinte: Experienta in execute sau mentenanta instalatii termice, sanitare; Certificat de calificare profesionala, Program de lucru: L-V- 8h/zi ( in situatii de urgenta care ar necesita prezenta fizica, indiferent de momentul aparitiei acestora, se va depasa la cladire pentru interventia rapida) Angajare cu carte de munca, pe perioada nedeterminata, salariul motivant, Loc de munca stabil si sigur, intr-o companie serioasa, cu vechime pe piata muncii din Romania, nu se intarzie plata drepturilor salariale, angajarile sunt conform legii, cu carte de munca, zilele libere legale sunt respectate, Locatie: stabila, nu suntem firma de mentenanta, cautam instalator pentru o singura cladire de birouri, Oferim un mediu de lucru stabil si deosebit, intr-o cladire dotata cu echipamente de ultima generatie, intr-o echipa de profesionisti. Asiguram conditii de munca excelente, mijloace de lucru profesioniste si un mediu de lucru de exceptie, unde exista colegialitate si respect! Angajatorul isi indeplineste obligatiile legale de a asigura securitatea si sanatatea angajatilor potrivit prevederilor din Codul Muncii, Va rugam sa transmiteti un CV actualizat cu fotografie la adresa de email officeconstruct2001 at gmail.com Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.

 • 5

  AB2PRO firma de interim franceza, cauta : Instalatori Specialisti faianta si gresie Izolatori tevi Rigipsari Specialisti izolatii termice exterioare Vă oferim: In funcție de experiență, un salariu net cuprins între 1800 € și 2300 € Cazare | ‍♂‍ Echipament de protectie | Contract francez | Salariu in fiecare luna in data de 10 (avans dupa prima saptamana ) Cerinte : Experienta | Masina | Echipa de minimum 2 persoane. Căutăm profesioniști pentru misiuni de lungă durată pe întreg teritoriul Franței. Acte necesare pentru angajare: Buletin, certificat de naștere (model nou UE), extras bancar (cont în euro). Dacă sunteți interesați, ne puteți contacta : Pagina de Facebook Laurentiu AB Lyon (pe Messenger). E-mail : Telefon numar de Franta 00330760948512 .

 • 2

  Ne marim echipa! Firma serioasa angajeaza instalatori (instalatii sanitare si termice) cu experienta. CERINȚE: - Calificare in domeniu instalatiilor sanitare; - Experienta minim 1 an pe un post similar; - Seriozitate. SE OFERĂ: - contract perioada nedeterminată; - salariu motivant cuprins intre 3.500-4.000 lei în funcție de pregătire (se stabilieste dupa proba de lucru). :Programul de lucru: de Luni-Vineri, optional daca se lucreaza si Sambata, sunt ore suplimentare platite dublu. Locația de lucru Bucureștii Noi sector 1. Dezavantaje: - NU oferim cazare si transport! - Se face testare cu alcool testul frecvent! - NU se accepta intarzieri si absente nemotivate la program! - NU se tolereaza furtul, minciuna si dezinteresul!

 • 4

  Angajam Electricieni cu experienta de lucru in santier, pentru o companie din domeniul de Energie, in Bucuresti: Cerinte: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesionala in meseria de Electrician; - Experienta de lucru pe parte in santier de minim 4-5 ani; - Disponibilitate pentru deplasari in interes de serviciu; - Permis auto categorie B; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet avantajos de servicii medicale private; - Oferta salariala competitiva, ce cuprinde printre altele, tichete de masa plus un sistem de bonusare in functie de performanta; Ce vei face: - Vei executa lucrari pe parte de instalatii electrice, specific activitatii de santier; - Vei fi responsabil de realizarea lucrarilor ce iti vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul in care pastrezi si depozitezi materialele necesare efectuarii lucrarilor specifice; - Vei comunica superiorului tau toate aspectele ce au legatura cu activitatea pe care o desfasori; - Vei gestiona cu atentie relatia de comunicare cu beneficiarul;

 • Salveaza cautarea