Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Muncitori constructii Brasov

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Angajez muncitor lucrări de apă-canal

  Căutăm o persoană muncitoare pentru lucrări de apă-canal Responsabilități: Montarea sistemelor de apă și canalizare noi; Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura calitatea și siguranța lucrărilor; Abilitatea de a lucra sub presiune, gestionând eficient termene strânse și situații complexe. NU OFER CAZARE.

 • 13

  Angajam Tamplari navali, constructii, restaurari yachturi in Olanda

  Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții restaurări yachturi și vase de croazieră în Olanda. Beneficii: - salariu de început 13,50 - 14,50 Euro net oră; - job full time, posibilitate de ore suplimentare; - cazarea gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu asigurată; - job stabil, contract pe perioadă nedeterminată; - contract românesc (carte de muncă în România), detașare în Olanda cu formularul A1; - asigurare medicală în România și în Olanda. Cerințele postului: - minim 2-3 ani experiență anterioară ca tâmplar naval; - limba engleză la nivel conversațional mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilitățile postului: - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; - montaj de mobilier pe structură metalică.

 • 5

  Sudor Mig Mag si muncitor necalificat in montaj confectii metalice ;

  Angajam sudor Mig Mag si muncitor necalificat in montaj confectii metalice usoare ; persoana activa, dornica sa munceasca, responsabila ; program: 8.30-17 Luni-Vineri salariul negociabil mediu placut

 • Angajam Cofetar

  SC. MURESANA SRL , cu sediul social in mun. Brasov , str. Muresenilor nr. 1 , jud. Brasov , CUI 3047989 , J8-2666-1993, angajeaza COFETAR , cod COR 751202 , 2 posturi Se ofera un salariu brut lunar de 3300 RON Trmiteti CV-uri si sau sunati la telefon

 • 4

  Angajăm muncitori în constructii

  Societate angajează ajutor sau meserias pentru montajul de seminee și a cosurilor de fum. Cerinte: Cunostiinte medii in domeniul finisajelor Ajuta la executia lucrarilor de montaj cosuri de fum si seminee. Organizeaza in mod constant buna desfasurare a echipamentelor de lucru, atat in masina de lucru cat si pe santier Permisul de conducere este un avantaj. Seriozitate si mult bun simt . Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonus de Craciun si Paste Echipament de lucru profesional + decont transport (dupa caz). Mediu de lucru tanar si placut. Program de lucru de la 08 - 17:00 Conditiile salariale se stabilesc in funcție de abilitățile și cunoștințele fiecăruia.

 • Angajam muncitori calificati constructii

  Angajam muncitori calificati constructii.(finisaje interioare,termosistem,tencuieli mecanizate) Alte detalii si informatii la tel.:

 • Muncitori în construcții în Germania

  Suntem o firmă de construcții în Germania, care caută muncitori motivați și responsabili. Căutăm o grupă de 10 oameni calificați sau necalificați, noi avem nevoie de 2 șoferi de excavator, un șofer de tir, muncitori care se pricep în asfaltare si fibra optică. Nu trebuie să se vorbească limba germană, doar cât de cât să înțeleagă ce trebuie să facă. Chirie o să vă găsim noi direct înainte să ajungeți. Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie pe WhatsApp 0172 2859023

 • 3

  inginer si muncitori hala productie prefabricate

  SC SSAB-AG SA angajeaza pentru unitatea de productie situata in Parcul Industrial Zarnesti: - inginer constructor cu experienta profesionala in turnarea betoanelor, coordonare, organizare si control a activitatii; - muncitori pentru productie prefabricate din beton: macaragii pod rulant, legatori de sarcina, stivuitorist, manipulant utilaje ( tractor vola), muncitori necalificati. Se ofera salariu atractiv, tichete de masa, prima de sarbatori si transport asigurat din Zarnesti, Tohanul Nou, Bran. Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la numarul de telefon , sau puteti trimite un CV la adresa de email

 • 2

  Angajez muncitorii in constructii

  Firma de constructii angajeaza muncitorii calificati si necalificatii pt santierele noastre din brasov detali la tel

 • 2

  Muncitori constructii

  Caut muncitori în construcții sau echipe.Pentru mai multe informații, doar la telefon

 • 18

  Angajam muncitori in constructii din Covasna: fierari, dulgheri

  Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.

 • 22

  Angajam in constructii: Dulgheri, zidari, fierari, muncitori necalificati

  Domeniu: Constructii Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an - pentru muncitorii cu calificare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.

 • Angajam Buldozerist

  Cautam spre angajare Buldozerist intr-un santier in zona Rupea Judetul Brasov. Societatea este din jud Valcea, insa lucrarea este in zona Brasov. Salariu 5.000 lei in mana. Oferim si cazare in proximitatea santierului.

 • 17

  Muncitori constructii (lacatuserie si finisaje)

  Angajam Muncitori constructii (lacatuserie si finisaje) in Brasov. CERINTE: - experienta ca dulgher, fierar, zidar, finisor, lacatus mecanic, slefuitor metale - domiciliu in Brasov sau in zonele invecinate BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - abonament medical - decontarea transportului - bonuri de masa in valoare de 30 lei - perioada contractuala nedeterminata

 • 5

  Construcții Spania Finisaje

  Căutam muncitori cu experiența in finisaje interioare-exterioare, case prefabricate (rigips, glet, placat poliester, plasa, adeziv, montaj ferestre, parchet, faianța, gresie, tencuieli exterioare) pentru tot teritoriul Spaniei pe termen lung. Cerința OBLIGATORIE numărul de NIE( acte Spania).Salariu 1700 2300 net. Cazare, utilități, scule, transport de la locul de munca la cazare asigurate. Rugam seriozitate. Detalii la telefon . Zero zero trei patru șase patru doi trei cinci trei șapte cinci trei Alex

 • Angajez alpinisti UTILITARI

  Angajez alpinisti utilitari. Ofer salariu incepand de la 8500 lei NET + chirie ,transport ,diurna. Telefon : zero sapte patru patru unu unu trei trei trei noua.

 • 2

  Angajam muncitori calificați

  Caut muncitor calificat serios cu spirit de echipă,de preferat cu carnet de conducere categoria B ,pentru munca de șantier. Ofer salariu atractiv iar în funcție de producție ofer bonus substanțial.

 • 1

  Angajare

  Marmura Brașov angajează muncitori calificați în prelucrarea marmurei.

 • 3

  Angajez echipa pt sapa mecanizată in Brasov

  Angajez echipa cu experiența in domeniul șapelor mecanizate.

 • 3

  Angajez muncitori constructii Fagaras urgent

  Angajez muncitori constructii cu cotract de munca pentru Făgăraș se oferă tarznsport

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov
Salvează căutarea